Terechte terroristenrechten

Screenshot_216

(Door: “oudebozeman”)

Hallo officier van justitie, ik ben bankrover en wordt daarvoor in Amerika gezocht. Omdat mij daar een lange gevangenisstraf boven het hoofd hangt, ben ik naar uw mooie land gekomen, als vluchteling zeg maar. Ik heb via via vernomen dat u niemand uitzet die vanwege terreurdaden in het land van herkomst wordt gezocht, dat mag vast en zeker vanwege VN-verdragen niet, dus neem ik aan dat dit dan ook voor mij, als gewoon crimineel, opgaat. Wat is er toch in vredesnaam met de wereld aan de hand? Zijn alle gekkenhuizen leeggelopen? Kun je enkel nog bij de VN of de EU werken als je in het bezit bent van een officieel gekkenbriefje? 

In het eerste geval zal ik, als ordinair crimineel, direct worden uitgeleverd en met het eerste de beste vliegtuig retour gezonden, terwijl ik in het tweede geval door desbetreffende overheden keurig netjes wordt opgevangen, gevoed en onderhouden voor de periode dat uitgezocht wordt of ik wel echt als terrorist in mijn thuisland wordt gezocht. Dit in plaats van mij direct uit te wijzen, wat toch de normale gang van zaken zou moeten zijn, maar niet is, omdat de Verenigde Naties met totaal gestoorde regelgeving de wereld aan het herindelen is. Waar nog geen islam heerst, moet islam komen en waar islam wel heerst, moet dat exclusief zo blijven.

En wat terroristen betreft, dat kan helemaal niet waar zijn, aangezien de opper sprookjesverteller en fantast van GroenLinks bij de EU, mevrouw Judith Sargentini (foto), overduidelijk meerdere malen vanaf pakweg 2015 met stelligheid heeft verklaard dat er helemaal geen terroristen Europa zijn binnengekomen. En die mevrouw kan het weten. Zij is, vanwege haar oprechtheid en eerlijkheid en natuurlijk niet te vergeten haar hoog democratisch gehalte, dan ook inmiddels binnen die absoluut onafhankelijke EU aangesteld als gediplomeerd dictatorjager om ondemocratische EU-onvriendelijke leiders, die de democratie teniet willen doen, op te sporen, te lokaliseren en te ontmaskeren, om hen daarna met spoed, in aanwezigheid van alle EU-hoofden op de virtuele als wel fysieke brandstapel te zetten. Dit alles ter bescherming van terechte terroristenrechten. Terroristen die er, het kan niet vaak genoeg herhaald worden, helemaal niet zijn! Het zit allemaal tussen de oren!

Gelukkig voor ons Europeanen zijn dit soort mensen er, mensen die bereid zijn om voor enkel een appel en een ei dit werk voor onze veiligheid uit te voeren. Zo kunnen we allemaal rustig blijven slapen, na door onze geliefde soapserie weer te zijn gehersenspoeld, omdat mevrouw Judith S. en andere goede mensen als zij ervoor zorgen dat miljoenen zielige mensen als vluchtelingen, sommigen direct uit Saoedi-Arabië afkomstig, ons cultureel en religieus komen verrijken, zoals een gezin dat maandenlang door een absoluut objectieve krant werd gevolgd in zijn ontberingen als oorlogsvluchtelingen annex toekomstig kolonisten.

Als vluchtelingen heeft dit gezin, na nota bene meer dan een jaar te moeten wachten, dan eindelijk in Nijmegistan een eengezinswoning toegewezen gekregen, iets waar veel van de oorspronkelijke inboorlingen al enkele jaren natte dromen van mogen hebben. Dat vluchtelingen voorgaan, is niet meer dan terecht, aangezien deze oorlogsvluchtelingen, in dit geval uit dat Saoedi-Arabië waar al decennia lang oorlog woedt, vreselijke dingen hebben meegemaakt.

Als er niet snel een andere wind gaat waaien, hoeft het straks niet meer. Dat zooitje lifestyle idioten mogen blijkbaar overal alles uitvoeren wat zij willen, zo lijkt het als je ziet wat er gebeurt. Gemeentelijk, landelijk en vanuit de EU en de VN werken fascisten met vereende krachten aan de door hen gewenste vernietiging van Europa en op termijn de ondergang van de hele wereld. Anders dan in de periode voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog is er momenteel nauwelijks sprake van tegenstand.

Met andere woorden: koop als vrouw alvast wat mooie hoofddoeken en zweer allemaal roken en alcohol af. Oefen in het brullen van godsvruchtige kreten en dan komt alles vast wel goed, als straks het in vrijheid leven is afgeschaft dankzij zwaar gestoorde of anders waarschijnlijk stinkend corrupte gedrochten. Ach wat ben ik weer somber.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Brussel, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, establishment, EUSSR, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Terechte terroristenrechten

 1. Tistochwat zegt:

  Ach wat ben ik weer somber.

  Welnee, u bent juist uiterst realistisch.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Koop een geweer en schiet ze neer dat islamitisch tuig.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Al lang gedaan, helaas nog geen voor de loop gekregen. Tot nu toe houden mijn 2 vals blaffende pikzwarte herders dat volk van ons erf.

   Like

 3. Guardiaangel zegt:

  U schrijft in realistische zin maar ook met een verdrietige en kwade ondertoon en terecht. Veel burgers die zich niet of moeilijk kunnen uiten zou schrijven een goede oplossing zijn, maar dan moeten ze eerst hier bij Bron uw voorbeeld zien en lezen. Want aangeven en de vinger op de zere plek leggen is ook een vorm van durf en moed oppakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s