Wilders woedend over vluchtelingen die “massaal in de bijstand zitten”: we hadden dit aan “onze eigen mensen kunnen besteden!”

Screenshot_213

(Door: Michael van der Galiën)

Kosten: miljarden €€€ per jaar.

Geert Wilders is helemaal klaar met de massa-immigratie van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika naar Nederland. Nou wisten we dat al, maar hij heeft zijn buik er écht vol van nu hij het rapport van het CBS, over de torenhoge werkloosheid onder vluchtelingen, ook gelezen heeft. Zijn reactie liegt er niet om:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Wilders woedend over vluchtelingen die “massaal in de bijstand zitten”: we hadden dit aan “onze eigen mensen kunnen besteden!”

 1. Cathja zegt:

  Ik kan niet anders dan het voor de volle 100% met Geert eens zijn. Het is toch ook onacceptabel wat in ons land allemaal mogelijk gemaakt wordt om vreemdelingen in de watten te leggen?
  En inderdaad, dit gaat ten koste van onze eigen bevolking, waarvan we duidelijk zien dat ze het jaar na jaar moeilijker krijgen. Ouderenzorg is een sluitpost op de begroting geworden, ook al willen ze ons laten geloven dat er meer geld voor de ouderenzorg wordt vrijgemaakt. Misschien is dit ook wel zo, maar dan verdwijnt het wel in de verkeerde zakken.

  We moeten van al die buitenlanders af, die hier illegaal zijn, maar ook die uit veilige landen komen, en denken dat Nederlanders ‘graag’ voor het welzijn en de welvaart van vreemdelingen willen werken. Nou ‘jongens’…, vergeet dat maar!

  Ik ben ook woest. Net als Geert.

  Geliked door 5 people

  • Steven zegt:

   Zolang er geen MILJOEN mensen naar Den Haag gaan, blijft men de haatideologie pamperen en maar van alles voorzien (€ 10.000) ten koste van de eigen bevolking. En hoe meer er komen, des te meer belasting gaan ze heffen om U de rekening toe te schuiven.
   Maar ja…men zegt wel eens..je verdiend wat je vraagt….en half NL wilde graag GROEN LINKS en de VVD..en SPechtDROL.
   Reken er maar op dat er niet veel zal veranderen, en dat de instroom asielparasieten onverminderd door gaat. Ik denk zelfs dat ze gewoon binnen komen zonder dat mensen het weten en gewoon via de achterdeur worden toegelaten…net als in Duitsland.
   Want kijk maar eens in ieder willekeurige stad…het WEMELT overal van de allochtonen..waar komen die allemaal zo plotsklaps vandaan?

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Precies ,
    Ik zie ook regelmatig nieuwe smoelen in mijn dorp , die opeens uit het niets zijn komen opdraven . Altijd zijn het lorrenkoppen en aanverwanten .
    De ongewenste instroom gaat oneindig veel sneller dan wij beseffen .

    Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  We hadden dit aan onze eigen mensen kunnen besteden.

  Of aan Defensie, Politie, Onderwijs, Huisvesting… Allemaal zaken die hard nodig zijn, maar waar onvoldoende geld voor is. En al die immigranten kosten wel geld, maar dragen niets bij. Zorgen wel voor gezinsuitbreiding en gezinshereniging. Dus op termijn nóg meer kandidaten voor de bijstand en nóg minder geld voor de hierboven genoemde posten. Het houdt nooit op. Behalve als we de volgende keer eindelijk eens massaal op de PVV van Geert Wilders gaan stemmen. Maar dat zal wel een droom blijven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Uitvreters die geen enkele bijdrage hebben geleverd aan onze maatschappij en daar vervolgens meer dan welke Nederlander dan ook van gaan profiteren, die geen vluchteling zijn, die ook niks zullen gaan bijdragen aan onze samenleving dan behalve eisen stellen, rotzooi trappen, hun negatieve ideologie bezigen, kortom ongewenste parasieten!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  De Nederlandse regering discrimineert en besteelt het eigen volk ten gunste van een bende schurken die bewust hierheen gehaald wordt om op onze kosten in ongekende welvaart te kunnen parasiteren.
  Op kosten van het Nederlandse Volk, zonder daar enige positieve prestatie voor terug te geven.
  Integendeel de Nederlandse regering haalt een grote massa zogenaamde “vluchtende asielzoekers” bewust hierheen in opdracht van die vervloekte EU, alwaar onze zogenaamde “regering” totaal horig aan is.
  De massa oplichters en bedriegers die hier massaal binnen mogen stromen bestaat voor 95 % uit dieven, verkrachters en moordenaars die onze Nederlandse samenleving willen vernietigen!
  Het directe gevolg van deze onvoorstelbare criminele handelwijze is dat een steeds groter wordend deel van de zieken, de maatschappelijk zwakkeren en de ouderen van ons eigen volk in armoede en in behoeftige omstandigheden moeten leven en geen uitzicht hebben op verbetering van hun levensomstandigheden.

  Juist dàt gedeelte van ons volk dat extra financiële hulp behoeft, wordt door de criminele bende zakkenvullende politieke verraders aan de top gewoon letterlijk opgeofferd en BESTOLEN ten gunste van totaal vreemden die hier NIETS te zoeken hebben en vijandig staan tegenover onze cultuur.
  Een misdaad die gelijkstaat aan HOOGVERRAAD!!!

  Ik ben er zeker van dat die hele bende zogenaamde “democratische bestuurders”, zowel op regerings- als op provinciaal en gemeentelijk niveau, te zijner tijd zullen worden berecht voor het verraad aan eigen volk… en de gerechte straf voor hun walgelijke misdaden zullen ondergaan..

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Geert zei het altijd al: “WE KUNNEN HET NIET BETALEN!”
  Snappen die imbeciele linkse klootzakken, die Groen-Links-en-andere-rooie-zooi-stemmers, nu niet dat we onmogelijk heel Afrika en omstreken aan de vreet kunnen houden?
  Elke normaal denkende mens begrijpt toch dat de eigen bevolking daaronder moet lijden?!
  Nog een paar jaar en de eigen bevolking wordt gedwongen om de levenseindepil al op zijn vijftigste in te nemen. Anders is er geen ruimte genoeg om de ‘asielzoeker’ een riant bestaan te bezorgen.

  Wedden?

  Kijk nog even naar de ‘zorgelozen’, die zich nergens druk over hoeven te maken. Elke dag een nieuw jurkje (en de rest) op onze kosten!

  https://www.google.nl/search?q=kleding+m%C3%A1xima&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJo93WzcHaAhVCK1AKHZXfCBkQ_AUICygC&biw=1390&bih=899#imgdii=NUbCjJqddV8ZCM:&imgrc=CTVw9ROxQkIpMM:

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Als ze iets twee keer draagt, is het wereldnieuws. BESPOTTELIJK!

   Like

   • Cathja zegt:

    @Tistochwat

    Ja, dan noemen ze dat ‘zuinigheid’…, maar op andere terreinen wordt er flink met geld gesmeten.
    Ik heb eens nagedacht over hoe vaak en hoe lang ik mijn kleding gemiddeld draag. Ik zal het maar niet opschrijven.

    Lang dus.

    Maar ik kan me ook geen inloopkast met kleding en schoenen veroorloven.
    Dat zou ik trouwens niet eens willen.

    Geliked door 1 persoon

   • Merel zegt:

    Laatst had ze bij nl doet een broek aan van 6.50 Toen dacht ik die is s avonds vast in de vuilnisbak verdwenen

    Like

  • Steven zegt:

   Dat mag ook wel als de bevolking wordt opgescheept met belastingverhogingen, en steeds verder de strot wordt dichtgeknepen, maar dit volk er ongegeneerd 9 TON bij krijgt.
   Als je ballen hebt dan zeg je..ik heb al genoeg..besteed het maar aan het volk.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Steven 18 april 2018 om 05:50

    En nóg zijn er lieden die de ‘oranjes’ bewieroken. Ik wed dat die aanbidders zelfs vereerd zouden zijn als ze de ‘koninklijke’ reet na de toiletgang zouden mogen aflikken.

    Dom volk… Zolang die ‘oranje’aanbidders er nog zijn, hoef je absoluut niet op verbetering van de situatie in dit land te rekenen.

    Like

 6. Eigen volk eerst zegt:

  Wilders heeft groot gelijk. Dit is totale waanzin! Ik ben hier al heel lang boos om. Zogenaamde “vluchtelingen” die de hand ophouden en maar eisen. Eisen obs geld die aan ons besteed moet worden. Wat is er toch aan de hand sinds Rutte aan de macht is? Ineens hoor je niets meer over het begrotingstekort. Alles kan weer blijkbaar. Klijnsma durfde zelfs eens te beweren dat degene die bijstand kreeg een crimineel was. Het klopt nu wel zo’n beetje… tenminste diegenen die ons land op onze kosten leeg komen roven. Eruit met iedereen die hier niet hoort. Ook degenen die zich niet aanpassen door de taal niet te leren. Ze willen niet en daar wil ik niet voor zorgen. Krijg je als Nederlander ook maar een euro teveel dan zijn de poppen aan het dansen. En dit tuig krijgt alles! Onze ouderen, het onderwijs en de zorg zijn NU aan de beurt. Niet die lui uit veilige landen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peacepipe zegt:

  Het wordt de hoogste tijd, dat we aan elke vreemdeling die hier binnenkomt meteen duidelijk maken dat:
  1 vrijheid is hier gratis! En dat is toch het grootste goed hier op aarde!
  2. Kost en inwoning moet u betalen. Kan u dat niet, dan gaat de kostenteller lopen en zal u verplicht worden het werk te doen dat u wordt opgedragen om de kosten wel te kunnen betalen
  Er zal nu door allerlei personen moord en brand geschreeuwd worden, dat dat niet kan, maar het was heel gewoon, voor de honderden duizenden mensen die uit Europa naar Australië, Canada of Nieuw Zeeland gingen, als ze aankwamen in het ontvangende land.
  Nederland zal dan als bestemmingsland snel onderaan de lijst komen.

  Geliked door 2 people

 8. Sabeltant zegt:

  Zag vanmiddag weer zo’n uitgelezen groepje rondhangen.
  Iedereen kent ze wel, de modernste sneakers, modernste telefoons, peperdure jassen (Canada Goose) U en ik kunnen dit niet betalen, ze zien er uit alsof ze net bij de kapper vandaan komen en dragen dure merkhorloges ze hangen enkel in groepen rond, allemaal kerels tussen de 19 en 25 jaar.
  Werken, daar voelen deze jongemannen zich véél te goed voor.
  De ergste stress hebben ze als de RedBull op is en ze moeten kiezen voor goedkoop energy drank van de Plus.

  We hebben geen “vluchtelingen” probleem. We hebben een ongewenste migranten probleem.

  Wilders heeft gelijk, wat moeten we met deze opvreters?

  Geliked door 3 people

  • Haksteeg Anton zegt:

   Dhr. Wilders heeft meer dan gelijk al dat tuig moet het land uit zo snel mogelijk ook die in de zgn. regering zitten. Weg er mee uitsluitend echte Nederlanders in het parlement en verder niets ( geen koran in het parlement dat is echt bedonderd) Grenzen dicht en uit die dictatoriale E.U. dan zijn we ook hopelijk van die Merkel af dan “schaffen wir das” en niet zij dat is inmiddels wel duidelijk.

   Geliked door 1 persoon

  • willie zegt:

   AFKNALLEN ! Poepsimpel

   Like

 9. Thomasson zegt:

  Het CBS rapport vertelt ons niets nieuws. De feiten waren te verwachten. Waar zouden vluchtelingen werken, als de totale meerderheid van hen is analfabeet? Voor mensen die linea recta uit de jungle en de woestijn komen, is de kans op een baan nihil. Nederland is een westers land waar kenniseconomie voorop staat. De opleidingsniveau van deze mensen en hun algemene ontwikkeling is niet toereikend; zelfs niet voor een baan als straatveger. Tweede punt is: deze mensen kwamen naar Nederland of Europa niet om te werken. Soros en Co. hebben ze een Eldorado beloofd waar men niet hoeft te werken, waar men bakken met geld krijgt en een mooi huis. Ze zouden hier een leventje hebben net als de martelaren in een islamitisch paradijs. Het enige wat men hier hoeft te doen, is de ritssluiting van de broek open te doen…de wijven paraderen naar hen toe. Geen dode wijven, maar de vrouwen, dochters en kinderen van de Dhimmies.

  Voor de vraag: Wat doen deze oncapabele mensen hier? Waarom worden al de miljarden niet aan onze ouderen, kinderen, verlagen van de staatsschuld enz. gebruikt? Antwoord: Onze politieke leiders denken niet aan ons welzijn of het welzijn van Nederland (cq. Europa). Zij volgen verordeningen en bevelen van de EU en de Oppersovjet van de NWO. De nazi’s hadden Operatie Barbarossa en EU/NWO/Bilderberg hebben Operatie Kalergi.-Plan. In beide operaties staat een ding centraal: het verdelgen van de oorspronkelijke bevolking en vervangen met andere bevolkingsgroep. .

  Geliked door 1 persoon

 10. Thoth zegt:

  En het ergste is, dat zij de autochtonen hier, van hun plaats verdrijven om een huurwoning te krijgen. In Amsterdam is dit, uitgezonderd de rijken, zo’n 20 jaar…

  Daarna hun verblijfstitel, c.q. asiel dat zij hier verkrijgen…

  Like

 11. Pietersen zegt:

  We zouden alle ruiten op het binnenhof en van ministeries moeten gaan ingooien. We zijn weer bedonderd, al wisten lezers van E.J.Bron dit van meet af aan.

  Like

 12. Haksteeg Anton zegt:

  Dhr. Wilders heeft volkomen gelijk en de PVV zou moeten regeren in plaats van dat palestijnse tuig die alleen maar geld uit deelt aan de volkomen verkeerden geld geeft en waar ze ook hun “reisjes” naar toe plannen een vette cheque gaat mee. Dat je met 10 miljoen euro iets kunt doen voor oude of zieke Nederlanders dat komt niet bij die “buitenlanders” op (is het niet ollogren en kaag? de D666 oplichters van Nederland) en hoeveel krijgt abbas? om z’n vliegtuig en terroristen te betalen? ik dacht dat het 20 miljoen was (dit nog afgezien wat de E.U. via haar reizigster Mogherini)abbas weer recentelijk gegeven heeft en hem vertelde dat de “hele”???? E.U. hem steunt om Judea en Samaria als zgn. “palestijns” land terug te krijgen. Ze is nooit gekozen dus hoe durft ze namens de E.U. te spreken? en ze reist als een gek de aarbol af om namens ons te zeggen dat wij het met de iran eens zijn Nu de meeste van ons zijn het NIET eens met iran om niet te zeggen wat we echt over die zgn “geestelijken” imams denken. Ze heeft kennelijk geen echte school opleiding gehad in Italië en wat Amerika over haar denkt kun je of de site van Gatestone vinden. En geld besteden voor echt Nederlandse politie agenten in Apeldoorn nee dat kan niet die zijn al “verislamiseerd” de idioten.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Haksteeg Anton. Jij hebt volkomen gelijk. Iedere woord is een waarheid als een koe. Helaas zijn er nog steeds veel mensen of liever gezegd veel zombies die op D666 stemmen als wetend dat deze partij stinkt als een riool met zo veel vunzigheid. Hetzelfde geldt ook voor Bruin Links, VVD en tal van andere partijen.Dat een wijf net als mevrouw Kak-Kaag een ministerpost bekleed spreekt boekdelen. Josephine Baker zong begin jaren ’30 Jái doux Amour: Ik heb twee liefdes: mijn land en Parijs. https://www.youtube.com/watch?v=Nck8ZR3Efy8 Ook mevrouw Kak – Kaag heeft twee liefdes: de Palestijnen en de islam . Zij moet kiezen tussen loyaliteit aan Nederland en aan de Palestijnen. Tot nu toe koos ze voor de Palestijnen (islam) en niet voor Nederland.

   Geliked door 2 people

   • Haksteeg Anton zegt:

    Dank je Thomasson. Ja die D 666 achterbaksen kennen Nederland niet eens laat staan dat ze iets voor Nederland voelen.

    Geliked door 1 persoon

 13. Marc zegt:

  Ik ben er vooral klaar mee dat we onze kinderen opschepen met een verontnederlandst land, waarin voor hen alleen maar plichten gelden, en geen rechten.

  Gisteren mocht ik langs een wegrestaurant bij Utrecht een geheel gesluierde vrouw aanschouwen. Op pijnlijke wijze besefte ik dat ik (alweer) dat dit het voorland voor mijn kinderen en hun kinderen zal zijn. Daar waar de sharia zal heersen.

  En nu wil ik een revolutie!

  Geliked door 1 persoon

 14. N.E. Derlander zegt:

  De autochtone werknemers moeten na 50 jaar werken nog even een paar jaar doorwerken. Een asielzoekerscentrum, zoals in Alkmaar moet immers ook schoon gemaakt worden. En dat schoon houden mag je niet vragen aan de bewoners van et asielzoekerscentrum, die komen immers niet om hier te werken. Bovendien hebben zij er recht op om door de hardwerkende autochtone Nederlandse onderhouden te worden. Dan werken die maar een paar jaar langer…..

  Blijf vooral op de kartelpartijen stemmen. Doe net als de veelal ruim bemiddelde inwoners van Haren (Groningen), die vanwege hun status vanzelfsprekend wel op de kartelpartijen bleven stemmen. Maar dan niet, net als de inwoners van Haren, achteraf janken hè. Nu die kartelpartijen ook nu weer bij de door hen zo gewenste “herindeling” gewoon de wil en de status van (75% van) de inwoners van Haren aan hun achterwerk afvegen.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jan zegt:

  Ook Gateway Pundit maakt er gewag van:

  Study: Almost 90% of Refugees Still Not Working After 2 Years in The Netherlands

  According to Van de Beek especially low skilled jobs are unattractive for migrants because sometimes the benefits they receive are just as high as the income from a low skilled job.
  http://www.thegatewaypundit.com/2018/04/study-almost-90-of-refugees-still-not-working-after-2-years-in-the-netherlands/

  Enkele commentaren:

  Avatar
  will jones • 15 hours ago

  I got news for you, they didn’t come to work, they came to conquer.
  53 Avatar
  Houyhnhnm will jones • 15 hours ago

  They’re invaders, not immigrants.
  31Avatar
  Chief IlliniCake will jones • 13 hours ago

  Putting these 7th century barbarians on Welfare so they can mill around your town and rape your women.

  That’s some bargain the Progressives are offering, eh?

  13 Avatar
  harriet Chief IlliniCake • 12 hours ago

  so they have the money to feed more children

  the Europeans are feeding their conquerers

  Geliked door 1 persoon

 16. A Ruygrok zegt:

  65 AOW teduur..,zorg te duur.., defensie te duur..,enz.
  Miljarden voor Griekenland het kon niet op.., voor banken (Directies).., voor eu..,voor vluchtelingen e.a.instromers .., die onze landen nog kapot maken ook.
  Wij worden bestuurd door hersenloze arrogante bobo’s.., gekozen door, voor het merendeel hersenloos volk.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 17. Jules Vismale zegt:

  En wat vinden jullie van deze tekst die afkomstig is van de Amnesty Nederland:

  Politici als Thierry Baudet en Geert Wilders handelen in strijd met de mensenrechten. Dat stelt Eduard Nazarski, directeur van Amnesty Nederland. ‘Zij hanteren een taal en streven een politiek na van wij en zij denken. Ik vind dat mensenrechten er voor iedereen zijn. Iedereen is gelijkwaardig, wat voor geloof of kleur je ook hebt. Als een politicus daar grenzen aan stelt en bijvoorbeeld zegt dat er minder moslims moeten zijn, dan is dat in strijd met de mensenrechten. Wij zullen ons daartegen blijven verzetten.’

  Zou die idioot van een Nazarski zich anders ook gaan verzetten tegen moslimextremisten die totaal voor 1000% NIETS op hebben met mensenrechten of bekeerde moslims?

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Die Nazirski is een volslagen idioot en moet het land uitgezet worden dat soort lui maakt een vuilnisbelt van Nederland en er moet geen enkele moslim zijn in Nederland want die passen zich nooit aan. In tegendeel ze eisen dat wij zich aan hun zgn cultuur (die vervloekte islam) aanpassen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s