Berlijn: Arabisch “gordeldier” valt joodse medeburger aan

 

(Door: Jeff Winston – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe bestrijdt het Merkel-regime de toenemende antisemitische aanvallen in Duitsland? Heel eenvoudig – door jaarlijks minstens 200.000 moslims naar Duitsland te importeren op kosten van de belastingbetaler. “Putting out Fire with Gasoline” is geen onnozele streek uit een “Biedermann und die Brandstifter” overtreffende reële satire – het is de enige huidige politieke handeling van de verenigde volksverblinders in de Bondsrepubliek Duitsland. Zover is het weer gekomen in ons land, waarin niet alleen Mia, Maria, Mireille en Maurice, maar ook joodse medeburgers tot voor kort goed en veilig leefden.

PI News (2)

Gisteravond werd een 21-jarige joodse inwoner van Berlijn in de buurt van de Helmholtzplatz midden in “Prenzlauer Berg” aangevallen. In de video is te zien hoe de dader met een riem op de filmende persoon inslaat en hem herhaaldelijk “Yahudi” (Arabisch voor “Jood”) noemt. Dan trekt een andere man de aanvaller weg. De aangevallene was in begeleiding van een 24-jarige, beide droegen volgens de politie een keppeltje, de cirkelvormige hoofdbedekking van mannelijke Joden.

Een groep van drie mannen beledigde de beide, eentje van hen viel de 21-jarige uiteindelijk aan met een riem, die hij gebruikte als zweep. De joodse man volgde de vechtersbaas, maar deze had plotseling een afgebroken fles in de hand. Een 24-jarige getuige greep in en verhinderde dat het tot nog meer geweld kwam. Daarna vluchtte het trio aanvallers in richting Lychener Straße. In de video is ook te horen hoe het “slachtoffer” de “vechtersbaas” nogal cool achterna roept: “Jood of geen Jood – je zult ermee moeten leven!”

Brandende Israëlische vlaggen horen bij Merkel-Duitsland

De politie van Berlijn spreekt van een “antisemitische aanval”. In Berlijn is het aantal bij de politie gemelde antisemitisch gemotiveerde delicten sinds 2013 verdubbeld. Op de “Berlijnse scholen tegen racisme” worden joodse kinderen regelmatig zonder enige gevolgen voor de daders gepest en mishandeld. Brandende Davidssterren en Israëlische vlaggen, Allahu Akbar-geschreeuw en islamitische aanslagen op synagogen evenals gewelddadig “Yahudi”-aanvallen zijn in het voormalige “Rijkskristalnacht en Wannsee-conferentie Berlijn” steeds vaker aan de orde van de dag. Ze maken inmiddels een vast bestanddeel uit van de zich aan de islam onderwerpende Duitse welkomstcultuur.

Antifa en Intifada in de strijd tegen “joodse fascisten”

Een gebruikelijk beeld in Berlijn zijn inmiddels ook gezamenlijke Inifada & Antifa-aanvallen in het kader van zogenaamde “vredesdemonstraties”. Daarbij worden traditioneel behalve haatleuzen tegen Joden ook joodse medeburgers aangevallen, ironisch genoeg “fascisten” genoemd en “Lang leve Hamas”, “Free Gaza” – en nogal volumineus – “Neer met Duitsland – en voor het communisme” gescandeerd. Strafrechtelijke gevolgen hoeft men in het rood-groene Berlijn naar ervaring niet te vrezen!

Daarom is het ook een andere verbazingwekkende reële satire dat uitgerekend de uit “Palestina” afkomstige “gevolmachtigde van de deelstaat Berlijn en staatssecretaris voor burgerbetrokkenheid en internationale zaken”, Sawsan Chebli (SPD) – met een basisinkomen van meer dan € 8.900,- per maand plus belastingvrije toeslagen plus pensioenreserveringen van meer dan € 1 miljoen – na de antisemitische aanval twitterde:

Screenshot_239

“Ik ben geschokt en geschrokken en schaam me voor deze man, die mijn taal spreekt.”

Nee, schraper Chebli, hij “spreekt” niet alleen jouw taal…

Het € 9000,-model was vroeger de Berlijnse “referendaris voor interculturele zaken” en subsidieerde veel “ambitieuze” islaminvasie georiënteerde zoals “Jong, Islamitisch, Actief” (JUMA) royaal met belastinggeld van het “arme-maar-antisemitische-Berlijn”.

“Tagesspiegel”: “Onduidelijk wie de daders zijn”

Maar ook de “Dagelijkse leugen” gist nog over de bronnen van het sinds enkele jaren toenemende antisemitische geweld en is al iets op het spoor:

“Onduidelijk is waarom het tot een toename kwam; evenmin is in veel gevallen bekend wie de daders zijn: exacte analyses hierover ontbreken. Door leraren, politieagenten en maatschappelijk werkers wordt gezegd dat men zou aannemen dat de toename van de incidenten er ook verband mee zou houden dat er in de stad nu meer immigranten uit het Midden-Oosten zouden leven.”

“Mocht het onderzoek naar de daders zonder succes blijven, dan zouden de videobeelden op bevel van een rechter voor de opsporing gebruikt kunnen worden”, stelt de “Tagesspiegel” de slapende Duitse schapen gerust. Ondertussen werd de exemplarische video echter ook door duizenden alerte internetgebruikers gedeeld, ook zonder rechterlijke beslissing. Die laat in Berlijn normaal gesproken zo´n acht maanden op zich wachten.

Levi Salomon van het Joodse Forum voor Democratie en tegen Antisemitisme (JFDA) deelde nog in de nacht naar woensdag mee: “Het is onverdraaglijk om te moeten zien dat een jonge joodse man midden op straat in het goed gesitueerde stadsdeel Prenzlauer Berg wordt aangevallen, omdat hij zich als Jood te kennen geeft. Dat toont aan dat joodse mensen ook hier niet veilig zijn. Nu is het de beurt aan de politiek en de burgersamenleving. We hebben geen zondagse praatjes meer nodig – er moet iets gedaan worden.”

Discussie over het initiatief van de AfD over de al lang noodzakelijke erkenning van de Israëlische hoofdstad

In hoeverre de “zondagse praatjes” de gelijkgeschakelde partijen daadwerkelijk door daden – die menig geïmporteerde nieuwe burger – zullen laten volgen, moet afgewacht worden. Hoe serieus meent de Duitse regering het in werkelijkheid met haar onlangs aangekondigde antisemitische en pro-Joodse streven? Een eerste graadmeter daarvoor zou wel eens de interpellatie van de woordvoerder buitenlandse zaken van de AfD, Peter Bystron, aan de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas kunnen zijn:

“Hoe luidt de naam van de door Duitsland erkende hoofdstad van Israël? – slechts één naam alstublieft”.

Tot nu erkenden alleen de VS en Guatemala de officiële Israëlische hoofdstad Jeruzalem ook officieel.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Jeff Winston

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Berlijn: Arabisch “gordeldier” valt joodse medeburger aan

 1. Peter zegt:

  Het kereltje ziet er uit als een kut- Marokkaan.
  Oppakken, petje afnemen en het land uitpleuren.

  Like

 2. Pingback: Ik zou met groot genoegen de ballen uit de broek van het gordeldier schieten. Ze hebben allemaal dezelfde psychische afwijking, allemaal dezelfde inteelt-kop, allemaal dezelfde agressieve houding. Doe zoals Israël : ELIMINEREN. | toodlessss

 3. Trucker zegt:

  Dit is het smeerlapje, het zal vast een fréle jongen geweest zijn die geslagen wordt door dit rechtop lopend stuk vuilnis.

  Like

 4. Niet alleen in Duitsland. Ook onze Nederlandse Joden, met name in Amsterdam, ondervinden regelmatig de gevolgen van de jarenlange, massale import van jodenhaat.
  https://gerard1945.wordpress.com/2018/04/03/amsterdamse-joden-voelen-zich-steeds-onveiliger/

  Like

 5. Steven zegt:

  Merkel en Timmerazz kunnen weer TROTS zijn op deze geïmporteerde HAATKOP!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Waarom laat men Merkel en Timmerfranz–alletwee( op z’n minst) ook niet eens …’medegenieten’ voornamelijk in hun EIGEN..’woonstee” , van een…ONTMOETING! van deze oh zo…’losse-handen'( letterlijk + figuurlijke ) …IMPORT.?

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Kennelijk heeft de Israëli zijn diensttijd in het Israëlische leger (als hij daar was) niet doorgebracht in een gevechtseenheid. Hij was geen commando, parachutist of hoorde bij een van de speciale eenheden. Anders had het gevecht met de riem anders verlopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Waarom zijn mensen toch altijd zulke schijterds of ze pakken alleen zwakken typisch .
  Probeer het eens met mij ik knoop die riem om je nek heen en blijf net zo lang forceren tot ik knak hoor of er geen lucht meer uit komt en je oogjes bloeddoorlopen zijn beloofd .

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Toen ik de video bekeek, vroeg ik mij af: waarom deze hoogblonde Jood of Israëliër (beschamend vertoon voor de Israëliërs) loopt met een keppeltje in Berlijn? Het is overduidelijk dat hij zichzelf niet kan verdedigen? Een keppeltje is leuk als men zwarte band met paar den heeft (of bijna een zwarte band) in een gevechtssport zoals Karate of Krav Maga. Mensen die met hun handen een stapel bakstenen kunnen breken. Als men niet in deze sport is gekwalificeerd, ,dan heeft men een schocker of een lodenpijp in de jas. Zelfs een grote schroevendraaier kan prima zijn. Het valt niet onder de wapenwet. Wie denkt hij dat hem zou helpen? God is een Calvinist. Hij geeft geen gunsten aan mensen die niet proberen zichzelf te helpen. Die vent zag er zonder de keppel als 100% Scandinaviër. Zijn manier van doen staat gelijk aan die van een hoogblonde Joodse vrouw die tijdens de oorlog een David Ster droeg.
  Het strontkleurige ongedierte uit de woestijn kon hem ook zwaar verminken of vermoorden. Voor de bende van Merkel zou hij ..’nog een verwarde man zijn’. Een stakker die men met mantel der liefde moet beschermen tegen de boze racistische wereld. Zou de “Israëliër” hem afrossen, dan zou de media massaal gaan janken dat een neo fascistische blonde Jood – kennelijk een mischling – heeft een arme Arabier tot pulp geslagen. Het motief is: pure racisme. De mischling houdt niet van bruinen en zwarten. .

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Deze Jood heeft met zijn keppel natuurlijk de boel lopen provoceren. Tegelijkertijd lopen tienduizenden moslim wijven met kopvod, hijab gesluierd door dezelfde stad. Dat is echter geen provoceren, dat is vrije keuze en godsdienstvrijheid. Wie daar iets van vindt is islamofoob.

  Geliked door 2 people

 10. Pingback: Incident Berlijn geslaagd experiment | E.J. Bron

 11. Pingback: Islam en Jodenhaat gaan hand in hand – The Edgy Veggie

 12. Pingback: Antisemitische riem-sadist van Berlijn is Syrische asielzoeker | E.J. Bron

 13. Pingback: Islam en Jodenhaat gaan hand in hand | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s