Dictatoriale Kajsa Ollongren heeft lak aan Harense kiezers én D66 Haren: de fusie met Groningen MOET doorgaan

Screenshot_230

(Door: Michael van der Galien)

Mevrouw weet het beter. En met ‘het’ bedoel ik ‘alles.’

In Haren vinden ze het maar niets: wat Den Haag betreft moet er gefuseerd worden met de gemeente Groningen. Als je in Den Haag woont klinkt dat vast heel leuk, maar 75% van de inwoners van Haren vinden het een vreselijk slecht idee. Ze zijn hun eigen gemeente en zien zichzelf weliswaar provinciaal als Groningers, maar niet als stadjers.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, democratie, dictatuur, Groningen, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Dictatoriale Kajsa Ollongren heeft lak aan Harense kiezers én D66 Haren: de fusie met Groningen MOET doorgaan

 1. Jules Vismale zegt:

  Laten we dat gore kreng van een Kajsa Ollongren, in plaats van naar Haren of Groningen te af te reizen, gewoon naar Düsseldorf en Keulen afsturen en daar openlijk verkondigen dat deze twee rivaliserende steden MOETEN worden gefuseerd met elkaar! Als ze dat inderdaad probeert dan is het vast niet moeilijk te raden dat Ollongren een aantal zeer vrouwonvriendelijke scheldwoorden naar haar idiote kop krijgt geslingerd en daarna, hopelijk in teer en afval gewikkeld, die twee steden wordt uitgejaagd!

  Like

  • jannema zegt:

   Lijkt me stug, hier in groningen zijn ze dol op d66 en pvda.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Alleen zijn ze in Düsseldorf en Keulen vast NIET gek op dat gestoorde wijf uit Zweden waar tijdens WO II duizenden vervolgde joden welkom waren en thans dat radicale moslimtuig dat helaas daar alles verziekt!

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Blonde Dollie kan zelfs op de stoep van Drakensteyn kakken en er mee weg komen, dus Grunn kan in de bodem zakken, tammoar, nait soezen, deurbroezen, van de Eems in de Dollerd komen.

  Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  Ollogren moetterug gestuurd worden naar Zwedern waasr ze vandaan komt dat mens(??) heeft niets maar dan ook niets met Nederland te maken is alleen geïnteresseerdin reisjes en ONS geld uitdelen aan die het niet verdient hebben

  Like

 4. Het zijn naar mijn mening test cases, gewoon om te kijken tot hoever de democratisch gekozen bestuurlijke elite kan gaan. Tja wanneer het nu nog niet duidelijk wordt en niet doordringt tot het klootjesvolk dan weet ik het ook niet meer, begint nu wel veel op sadomasochisme te lijken. Nog een keer om het af te leren, over een paar jaar leeft al de Europese volkeren in een grote diverse culturele maar vooral een dictatoriale maatschappij, daar heeft men echt geen alu-hoedje voor nodig hoor.

  Like

 5. jannema zegt:

  Goed plan, daar woont de elitaire kak. Direct een megastal voor asielzoekers bouwen. Tussen de villa´s. Kunnen ze zelf ook lekker van hun eigen stemgedrag genieten.

  Like

 6. christdus zegt:

  Willen jullie meer of minder Kutje Ollongren ??

  Like

 7. Jan zegt:

  Inbreng Martin Bosma (PVV) Debat Samenvoeging Groningen, Haren en Ten Boer (Eerste termijn)

  Thierry Baudet (FVD) countert Kajsa Ollongren om ‘totalitaire’ gemeente herindelingen [17-4-2018]

  Like

 8. Pingback: Waar komt het toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links? – The Edgy Veggie

 9. Pingback: Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s