Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

Screenshot_240

(Door: The Edgy Veggie)

Wat is er voor nodig om een groot deel van de Nederlandse bevolking te doen inzien dat het ongebreideld binnenhalen van niet-westerse vluchtelingen en migranten een ontwrichtend effect heeft op onze economie en maatschappij?

Dat veel niet-westerse (veelal islamitische-) immigranten niet- of in het meest gunstige geval moeizaam integreren in een moderne welvaartsstaat als Nederland, wisten we al een tijdje. Eigenlijk waren we het er wel over eens dat hun integratie voor een groot deel was mislukt.

Ondanks dit gegeven vonden de hoge dames en heren in Den Haag het wel een goed idee om in een tijdsbestek van een paar jaar tienduizenden niet-westerse vluchtelingen binnen te laten in ons land. Dat een ruime meerderheid van de Nederlanders niet op ze zat te wachten en de protesten tegen hun komst steeds sterker werden, deed uiteraard niet ter zake; ze werden ons ongevraagd door de strot geduwd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

26 reacties op Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  met andere woorden… :

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het Europa van de voorbije eeuwen loopt op haar laatste benen.
  Culturen gaan in rook op, natiestaten verdwijnen en het zal velen een worst zijn zo blijkt.

  Lang leven de lol met een nieuwe app op de telefoon, beetje coke snuiven, wintersport 6000 km. verderop en om de tien jaar van geslacht wisselen gewoon omdat het kan.

  De ‘Europeaan’ heeft geen ziel meer, geen trots, geen geschiedenis en vooral geen toekomst.

  Het continent Europa zal uiteraard blijven bestaan en zich gestaag vullen met een eenheidsmens
  die perfect getuned en afgericht is om de multinationals te bedienen en de tijden van weleer, de Middeleeuwen, zullen in haar volle ‘glorie’ terugkeren.
  Een handje vol rijken en de rest zijn lijfeigenen in een modern jasje.

  Fase één is reeds een feit voor hij/zij/het die de ogen open heeft.

  Geliked door 7 people

 3. Trucker zegt:

  De Zombies hebben de overhand, heb dat toch al eerder gepend.
  Indien anders was Geert Wilders premieir en Baudet zijn loopjongen.

  Geliked door 4 people

 4. ReaGluurder zegt:

  Haha, die Domme Kaaskoppen moeten zélf integreren! Kijk en luister om u heen, en huiver! AllahMeHoelah!

  Like

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Het gaat al veel langer verkeerd met ons land. In 1973 waren er slechts circa 65.000 gastarbeiders, voornamelijk uit Marokko. De Heer Wiegel (VVD) stelde toen, zonder (!) mandaat van zijn eigen landelijk hoofdbestuur, om toch met zijn toenmalige fractie van 34 kamerleden in te stemmen met de wet op de gezinshereniging, zonder zich te vergewissen of deze gezinsachterban überhaupt wel ooit enige meerwaarde had voor Nederland. De echtgenotes van de betreffende Marokkanen stonden ook helemaal niet zo te trappelen om te emigreren naar het hen zo onbekende Nederland en vonden het eigenlijk wel best bij de families in de Rifdorpen.Decennia later, dus onlangs, kwam een journaliste van de Volkskrant tijdens een bezoek aan het Rif-gebergte erachter dat deze achterban grotendeels bestond uit inteeltkinderen vanwege de vele neef-nichthuwelijken, dus merendeels gehandicapten of zwakzinnigen waren. Het was dus een enorme miskleun van deze Wiegel om dat niet vooraf serieus te onderzoeken en feitelijk nog altijd verwijtbaar is dat die hele migratie en integratie feitelijk tot mislukken gedoemd was ondanks de jaarlijkse offers van circa 7 miljard per jaar, waardoor met name een begrotingsschuld is ontstaan van nú 480 miljard.

  Geliked door 2 people

 7. Pietersen zegt:

  Dit is al ettelijke decennia bekend en toch importeren we steeds meer van hetzelfde alsof we onszelf iets te bewijzen hebben. Nederland is al tientallen jaren doodziek.

  Geliked door 1 persoon

 8. Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen, kan men lang of kort over discussiëren maar ik ben het volledig met de stelling eens. Trouwens elk volk verdient de regering die het heeft.

  Like

 9. Like

 10. Jan zegt:

  Die foto geeft weer hoe Nederland er in de toekomst uitziet?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Islamisering ????????????, WAAR DAN ?
  Dat lees ik weleens als uitspraak van ‘bekende” Nederlanders.
  Vanochtend kijk in de telegraaf en zie een foto die mij heel bekend voorkomt, maar dan in andere uitvoering.
  De RK.School waar m’n vrouw heel lang Franse les heeft gegeven is veranderd, en hoe !
  Het is nu de islamitisch “Ïbn Kalbkoen” College.

  https://images4.persgroep.net/rcs/9RDzyl1DcStByMNmHw2Fcle0gXs/diocontent/122002172/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  ’School hoeft geen paleis voor sultan te zijn’
  ROTTERDAM – De verbouwing van de islamitische middelbare school Avicenna College in Rotterdam heeft miljoenen euro’s extra gekost omdat er marmeren vloeren en kroonluchters in moesten. Leefbaar Rotterdam eist daarom nu geld terug.

  TELEGRAAF
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1935000/school-hoeft-geen-paleis-voor-sultan-te-zijn

  Geliked door 1 persoon

 12. Thoth zegt:

  (..) De vluchtelingen waren namelijk voor een groot deel ongeschoold, afkomstig uit een totaal andere cultuur en namen gebruiken en gewoonten met zich mee die bij veel Nederlanders de wenkbrauwen deed fronsen. Daarbij spraken ze een taal die in de verste verte niet op het Nederlands leek. Nu blijkt (verrassing!) hun integratie enorm problematisch te verlopen. Het leeuwendeel van de vluchtelingen komt niet aan de bak;

  Ik was tegen het ‘nederlanderschap’ waartoe de gastarbeiders een ‘nederlandse’ identiteit kregen, een 2e paspoort. Dat was Lubbers, in de jaren ’70. Nu zijn we nog verder van huis. Inmiddels staan’r zo’n 600+ moskeeën, boerka is normaal, anders denkenden worden genegeerd of afgebroken, de mensen zijn werkloos, criminaliteit is ontzettend hoog, zo´n 80% is van allochtone afkomst die penitentiaire inrichting zit, 70% ondersteund de ‘rebel’ groep in Syrië en Irak, de gasten – ca. 60% – mensen willen de sharia, iftar met de ‘politie’-mensen, etc. etc.

  Nu hebben we ineens DENK… nog meer van dit zooitje.

  Het gaat maar door.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Ja en het blijft doorgaan met deze “gekozen” regering en in dit land mogen totaal vreemdelingen die niet eens de taal behoorlijk spreken stemmen, kiezen en in het parlement zitten met twee pas`poorten en die vervloekte koran op de tafel hebben. Lange leve “Nederland” (dat praktisch niet meer bestaat.

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Ik ben blij dat ik daar niet medeschuldig aan ben !! Er komt een tijd dat deze onnozelaars spijt zullen hebben, maar dan is het te laat.
  We hadden die idioten in strafkampen moeten opsluiten, het waren er echter veel te veel, we leven in een land met 90% linkse dwazen en onnozele gutmenschen..

  Geliked door 1 persoon

 14. BertG. zegt:

  Ik heb helemaal niks over mezelf afgeroepen, net zo als vele miljoenen andere met mij, ik heb hier namelijk nooit voor gekozen.
  Dus ik kan mij dus ook niet aangesproken voelen door dit artikel.
  Kan mij ook niet herinneren dat er ooit iets gevraagd is aan de bevolking.
  Vind het een beetje goedkoop overkomen, zo van, niet zeuren, eigen schuld.

  Geliked door 2 people

 15. Marc zegt:

  Ik ben het eens met de stelling dat de Nederlandse kiezer mede verantwoordelijk is voor het gevoerde beleid van de afgelopen decennia. Maar dat ontslaat de respectieve politici en beleids- en beslissingsambtenaren niet van hun verantwoordelijkheid!

  Dus wat mij betreft gaat die revolutie nog altijd van het volk zelf uit. Aan het spit met die politici en ambtenaren!

  Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Beter zou zijn:

  Mislukte integratie: Linkse Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen en sleept daarmee ongevraagd de rest van Nederland mee de afgrond in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s