Narcostaat Nederland: cocaïnehandel Amsterdam in handen excessief gewelddadige Albanezen

Screenshot_236

‘De politie voorziet dan ook een groeiend gebruik van illegale (automatische) vuurwapens’

Albanese criminelen maken de dienst uit in de zware georganiseerde misdaad in Amsterdam. Ze houden zich vooral bezig met grootschalige internationale handel in cocaïne en leiden de import uit Zuid-Amerika, de overslag via de haven van Rotterdam en de verdere distributie naar andere Europese landen vanuit Amsterdam. Dat blijkt uit een zogenoemde trendanalyse van de Amsterdamse politie.

Meer dan andere drugsmarkten is de cokehandel gerelateerd aan excessief geweld, aldus het rapport. De politie voorziet dan ook een groeiend gebruik van illegale (automatische) vuurwapens, die worden gehaald uit conflictgebieden in Oekraïne, Syrië, Mali en Libië. Ook is er veel illegaal aanbod uit Rusland, waar het leger 4 miljoen Kalasjnikovs heeft afgeschreven.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Albanië, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Maffia, Multiculti, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Narcostaat Nederland: cocaïnehandel Amsterdam in handen excessief gewelddadige Albanezen

 1. Hovawart zegt:

  Gelukkig zijn het deze keer geen Nederlanders met een Albanese achtergrond, dat straalt zo slecht af op de Hollanders………..jeeeezzzz

  Like

 2. Haksteeg Anton zegt:

  Ja het zijn de albanezen die door Juncker in de E.U. gewenst worden. Die vent is werkelijk krankzinnig

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  En…….wat denken ze er aan te doen ????? Fijn he, die open grenzen, dankzij de EU !!

  Like

 4. Alex Delarge zegt:

  Oud nieuws. In het jaar 2000 wisten Grieken op Corfu mij dit al te vertellen.

  Like

 5. fleckie zegt:

  NOS t.t. 128, do. 20.sept. 2018, …….COCATEELT COLOMBIA BREEKT. RECORD.
  DE hoeveelheid land waar in Colombia coca wordt verbouwd is nog nooit zo groot geweest. Volgens een rapport v.d. Verenigde Naties werd eind 2017 op 17l.000 hectare land de grondstof voor cocaine verbouwd. .Met het geoogste coablad kan bijna 1400 ton cocaine worden geproduceerd. In Nederland zou die hoeveelheid coke een straatwaarde hebben van ongeveer 100 miljard euro. Colombia is de grootste producent van cocaine ter wereld, voor Peru en Bolivia. .de Colombiaanse regering denkt erover om de plantages weer te gaan besproeien met bestrijdingsmiddelen.*~*~*~*~*~*~*~ fleckie, men schrijft ‘zou hebben’, : maar vermeldt er NIET bij voor hoeveel euro-omzet. er in feite in Nederland ‘gaande ‘ is, en aan DIE informatie heeft de Nederlandse burger wel wat aan, ( met jeugd die aan drugs verslaafd kan raken) met o.a. alle gevolgen van dien., ( trouwens hoeveelheid drugs verslaafden zijn er al niet in Nederland, ( EN…wat kosten ze nogal?!!, bij eventueel diverse keren …mogen…afkicken?)

  Like

 6. fleckie zegt:

  NOS tt. 125, di 9.7.2019. ……. ….234….’ARRESTATIES. BIJ. ANTIDOPINGACTIE’.
  …Bij een grote international actie tegen doping zijn 17 criminele bendes opgerold. De actie werd gecoördineerd door de Italiaanse en Griekse politie. Er deden in totaal 33 landen aan mee, waaronder NEDERLAND.
  Het onderzoek was vooral gericht op de productie en levering van doping aan amateursporten, zoals bodybuilders en wielrenners. De middelen werden verkocht via sportscholen en online apothekers. …………………Er zijn 9 ondergrondse laboratoria ontmanteld en 234 mensen gearresteerd, in welke landen is niet duidelijk. Er werd 24 ton aan ruw steoidepoeder in beslag genomen………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s