Staatsgreep Europees Parlement: Selmayr kan blijven zitten, Parlement kan de tering krijgen

Screenshot_232

(Door: Wout Willemsen)

‘Wat wil je doen dan?’ Martin Selmayr, van kabinetchef naar baas over 33.000 ambtenaren, heel normaal! De ‘flitsbenoeming’ oftewel staatsgreep, leverde felle kritiek van alle partijen in het Europees Parlement op, behalve van de partijen van Jean-Claude Juncker (EVP) en Martin Selmayr (S&D). Zo meldt het AD.

Screenshot_231

Jean-Claude Juncker en Martin Selmayr.

De Europese parlementsfracties EVP en het S&D, respectievelijk vergelijkbaar met een soort Europees CDA en PvdA, blokkeerden iedere vorm van kritiek. Ook onze eigen Frans Timmerschwanz verdedigde de benoeming (en moet vervolgens dus gewoon z’n bek houden over Polen, Hongarije, Rusland en democratie in het algemeen), hij is dus af.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, christendemocraten, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Staatsgreep Europees Parlement: Selmayr kan blijven zitten, Parlement kan de tering krijgen

 1. Aegolius cs zegt:

  De machtskern van de EUSSR kan alleen voortbestaan uit aangesteld geprivilegieerde personen die bereid zijn het (circus)Europarlement onevenredig t.o.v. hun nationaal BNP te honoreren.
  Normaal kan het getypeerd worden als “gecamoufleerd” omkopen doch de voormalige EEG, nu het supranationale instituut staat voor niets.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Decennia geleden was er een film genaamd “The Mouse that Roared” met Pieter Sellers in de hoofdrol. Het personage van Jean Claude Juncker en zijn manier van optreden, lijkt veel op de wijze waarin de premier van het piepkleine hertogdom had besloten Amerika aan te vallen. Juncker is eigenlijk nog pathetischer dan graaf Rupert Mountjoy. De graaf was sober en nam zijn besluiten in overleg met zijn regering. Juncker gaat ten strijde met een fles Whisky in zijn hand en een reservefles in zijn broekzak. Hij is niets meer dan een bezopen muis uit een piepklein hertogdom. Vreemd genoeg ‘zijn gebrul’ maakt iedereen doodsbang. Hij staat non stop in contact met de dichtstbijzijnde Gall & Gall. Al weet iedereen dat de man kan absoluut geen zinnige besluiten nemen,, wordt hij gehoorzaamd. Als hij besluit in een flitsbenoeming types als Martin Selmayr tot de baas over 33.000 ambtenaren (allemaal meevreters op onze belastinggeld) dan moet het dan maar.
  Het Europese parlement wemelt van vriendjespolitiek en diepe corruptie. De boel ziet daar uit als drollen die wemelen van mestkevers. Iedere kever probeert zo groot mogelijk stuk stront met haar achterpootjes te rollen. Voor de EP leden – net als de mestkevers – is het belangrijk dat de hoop stront blijft bestaan; met of zonder Selmayr. Dat geldt ook voor typesen als Timmerschwanz en zijn vrienden.

  De affaire Selmayr kan weinig verandering brengen in de beeldvorming van de EU en de EP. Beide zijn al bij een groot deel van het Europese publiek bar slecht. Zeker bij mensen die wel voor dit gedrocht moeten betalen en worden stelselmatig gedupeerd door de tsunami van nep vluchtelingen uit islamitische landen en Afrika. Europa wacht op de count down en de finale waarin de glaspaleizen in Straatsburg en Brussel zouden vallen .

  Like

  • BM Fidel zegt:

   Bij de film “the mouse that roared” denk ik eerder aan dhr Un. Ook hij probeert met volstrekt loze bedreigingen gunsten van de VS bedingen en dat lukt hem heel aardig.

   Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  juncker en z’n maat zijn de echte terroristen in de E.U. samen met Timmermans . daarom uit de E.U. en grenzen dicht en moslims uit.

  Like

 4. Marc zegt:

  Ik vind dat Brussel onafhankelijk moet worden verklaard: zet er een heel groot hek omheen en verklaar daar de sharia van toepassing!

  In ieder geval moet alle regelgeving vanuit dit gehucht per direct stoppen!

  Like

 5. Guardiaangel zegt:

  Wie is de werkelijke baas achter de baas van de baas?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s