Actie Identitaire Beweging: Geen slachtoffer wordt vergeten – voetgangerszones veranderd

Screenshot_247

(Vertaling: E.J. Bron)

Mannheim en Heidelberg – Er gaat geen dag meer voorbij in dit “land waarin we goed en graag leven” zonder nieuws over ongelooflijke gewelddadigheden door niet te integreren, geïmporteerde geweldplegers. Mes-aanvallen, massaverkrachtingen, terreuraanslagen en roof bepalen tegenwoordig de metropolen van Europa.

journalistenwatch

Het gigantische maatschappelijk experiment van multiculti is mislukt en verwoest ons vaderland en de beschaving steeds meer.

“Maar van de kant van de heersenden zal geen verandering in hun denken plaatsvinden zolang wij niet bereid zijn tot verzet. Het ligt aan ons om te zorgen voor de ommekeer. Wij gaan naar de links-groene veilige zones en winkelstraten. Wij houden de multiculti´s de spiegel voor en herinneren hen aan de slachtoffers van hun ideologie. Wij vergeten de doden niet en geven hen een gezicht”, aldus de activisten van de Identitaire Beweging Mannheim en Heidelberg.

“Er moet een einde komen aan het geïmporteerde geweld. Maar dat zal alleen maar mogelijk zijn bij een politiek van veilige grenzen en wanneer er eindelijk maatregelen worden genomen betreffende de consequente remigratie van al diegenen zonder perspectief om te blijven”, aldus de eis van de patriottische jeugd.

Screenshot_248

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Identitaire Beweging, Multiculti, Patriottisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Actie Identitaire Beweging: Geen slachtoffer wordt vergeten – voetgangerszones veranderd

 1. Cathja zegt:

  Goede actie van de Identitaire Beweging. Geweld tegen onschuldige burgers moet niet worden weggemoffeld, maar moet openbaar gemaakt worden. Hoe vaker, hoe beter.
  Geef geweld een gezicht, zodat iedereen kan zien welke ellende er over het land is gekomen, en wie dit hebben veroorzaakt!

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Als mensen te horen krijgen dat ze ongeneeslijk ziek zijn, en dat hun leven een hel dreigt te worden. Daar moet toch iets mee gedaan kunnen worden. Als je dan bij Merkel in de buurt weet te komen, of waar dat gedrocht woont dan kan er toch nog iets goeds uitkomen, voor de toekomst van vele anderen. Aan doelen voorlopig geen gebrek!!!

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Ik heb het reeds meerdere malen geschreven , het bouwen van kampen is de enigste oplossing.De Duitsers waren daar erg goed in .Hun kampen werden gebruikt voor massamoorden, nu zouden ze worden gebruikt voor de bescherming van hun eigen volk….het is misschien tegen hun traditie !.Ze zouden nog eerder gebruikt worden om anti-islammers in op te sluiten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s