Het grote bedrog

Screenshot_252

(Door: “bozeoudeman”)

Omdat er geen of ternauwernood overkoepeling is, gaan we ten onder net als eerder. De meeste mensen zien meestal het totaal plaatje van iets niet, waardoor de ene helft denkt ‘ach, waar heb je het over’ en de andere helft ‘stel je niet aan, maffe racist’. Alles wat speelt, is zeer goed voorbereid en wordt heel doordacht uitgevoerd. Enkel degenen die in met name de grote steden in bepaalde buurten wonen, zien, en hebben de afgelopen jaren kunnen zien, in welk tempo de omvolking plaatsvindt.

De rest ziet dit vaak niet en dat was de reden om met de grote invasie vanaf 2015 juist kleinere gemeenten bereid te vinden om ‘asielzoekers’ binnen te halen. De ‘vluchtelingen’ verspreiden in kleinere gemeenten in minder grote aantallen moest de tegenstand beperkt houden, en dat is gelukt. Tevens is hiermee bereikt dat er in vaak die kleinere gemeenten grote groepen gewone mensen zijn ontstaan die zich, zonder nadenken, inzetten voor de omvolking zonder dat ze inzien waar ze voor misbruikt worden.

De meeste mensen in die kleinere plaatsen hebben tot dan toe vaak amper een islamiet gezien en snappen dan ook de commotie niet die er op sommige blogs plaatsvindt. De meeste mensen zijn goed van vertrouwen en daar maakt het soort onbetrouwbare politici en leugenachtige journalisten gretig gebruik van. Het kan dat soort geen barst schelen wat er voortkomt uit zijn handelen als hij maar betaald wordt of dat fijne plekje in die raad, het parlement of regering weet te bereiken.

Omdat veel mensen vaak heel weinig kennis van zaken hebben, zijn ze heel vatbaar voor leugens die via kranten en via de NPO worden verspreid. Iedereen die iets tegen heeft op die zielige mensen, die toch echt geholpen moeten worden, zijn dan ook snel heel verdacht voor simpele mensen, die niet doorhebben te worden gebruikt voor doeleinden waar zij zelf uiteindelijk ook de dupe van zullen worden.

De media weigeren vaak categorisch om die gewone mensen de correcte verhalen en daarbij horende cijfers te geven. Weinigen van die gewone mensen zullen, als ze eenmaal via de media bespeeld zijn en dus ‘zeker weten’ dat de tegenstanders onfatsoenlijke mensen zijn, nog de moeite gaan nemen om eens zelf op onderzoek uit te gaan. Zoals iemand ooit tegen mij zei: ‘Als ik nu ook al geen ambtenaar meer kan vertrouwen, wat moet ik dan nog’. Vervang het woord ambtenaar voor politicus of journalist en de rest van de zin gaat voor die andere doelgroep op. Mensen worden bewust door sommige politici en journalisten belogen om een brede basis te scheppen, zodat een elite gewoon kan doen wat die elite wil.

In Nederland wonen inmiddels meer dan een miljoen moslims en dat zijn cijfers van het toch ‘betrouwbare’ CBS. Het zullen er in werkelijkheid, met alle illegalen erbij, eerder anderhalf miljoen zijn. En dat op een bevolking van 17 miljoen. In de jaren vijftig begon dit met nog geen duizend. Een leugen journaliste stelde eens in haar programma dat er toch niets aan de hand is en dat een stad als Amsterdam in de geschiedenis juist groot is geworden door opvang van en via die vreemdelingen. Deze ofwel onnozelaar of gewoon gore bedrieger kwam natuurlijk niet met cijfers.

Hierbij enkele cijfers, ook weer van dat CBS, over bijvoorbeeld Hugenoten. Hugenoten eisten om te beginnen niet van de toen ontvangende maatschappij dat die zich volledig aan hen moest aanpassen. Ook ging het niet om een groep vluchtelingen uit een geloof van meer dan 1,6 miljard aanhangers, die overal op de hele wereld bezig zijn met een soort invasie. Hugenoten moesten echt vluchten voor hun leven en dat was echt iets heel anders dan vandaag al die islam ‘vluchtelingen’ uit vaak ook nog eens voor islamieten toch echt veilige islamlanden. Bijna volledige wijken worden in Nederland, net als in andere Europese landen, straks bewoond door een islam monocultuur. Dat is totaal iets anders dan hoe deze journaliste de zaken voorstelde.

Een klein brokje geschiedenis over minderheidsgroepen naar realiteit laat direct een totaal ander beeld zien. Aan Hugenoten kwamen rond 1700 ongeveer 35 tot 70 duizend als vluchtelingen naar Nederland, dat was op toen nog net geen 2 miljoen inwoners nog geen 2 tot 3,5% van de bevolking. Voor de Tweede Wereldoorlog waren er in Nederland ongeveer 150 duizend Joden op een bevolking van nog geen 9 miljoen, ofwel ook nog geen 2%. Vandaag zijn er al officieel 1 miljoen islamieten, officieus waarschijnlijk nog een half miljoen meer, op een bevolking van 17 miljoen, ofwel ongeveer 6 tot bijna 10%. Er is nu een totaal andere situatie gaande dan tijdens de komst van beduidend kleinere groepen in het verleden.

Bovendien kun je deze getallen niet klakkeloos naast elkaar leggen om tot een uitleg te komen, aangezien de getallen van vandaag nog ‘levende’ getallen zijn, omdat de immigratie nog steeds plaatsvindt. Het gaat hier dus niet om een absoluut totaalgetal. Die 70.000 Hugenoten was het totaal aantal dat ten hoogste in Nederland verbleef, dus absolute cijfers tegenover nu nog dagelijks verder stijgende cijfers.

Maar veel van dit soort malafide verslaggevers praten de populaire praatjes van onze premier na, die altijd al zo ‘goed’ met cijfers is geweest gezien het Griekse miljarden debacle. Volgens hem is er niets aan de hand, omdat ‘we in Nederland altijd religieuze minderheden hebben opgevangen’. Dit klopt op zich, maar 70.000 als totale grootte van een groep is toch echt wel een beetje minder dan minimaal 1 miljoen, waarschijnlijk eerder anderhalf miljoen, en nog steeds tikken de cijfers door.

Zoals gezegd, weinig gewone goed bedoelende mensen zullen dit soort cijfers gaan zoeken en trappen met open ogen in de val waarin zij worden getrokken. ‘Er is niets aan de hand, slaap rustig door, als je nu ook al geen journalisten meer kan vertrouwen, kom zeg, nee toch zeker!’ Alles is vandaag zoveel uitgekookter dan in 1935, en daar zit het grote gevaar.

De fascisten hebben wel degelijk van de historie geleerd. Dat is ook zichtbaar aan hun veren, ze zijn ‘links’ en ‘democraten’, ja, ja, echt waar. Door deze uitgekookte manier van handelen, vrees ik dat ze de eerste slagen zullen winnen. De meeste gewone mensen zullen eerst moeten voelen te zijn bedrogen om in te zien en toe te geven te zijn bedrogen, eerder dan dat zullen ze niet luisteren. Helaas. Ik hoop op anders!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het grote bedrog

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Nou, die mensen in die kleinere plaatsen of dorpen kunnen toch behoorlijk ageren hoor. Kijk maar naar Oranje. En diverse dorpen waar varkens of varkenskoppen in bomen werden gehangen waar AZC’s zouden komen.

  Geliked door 4 people

 2. Haksteeg Anton zegt:

  “bozeoudeman” je hebt volkomen gelijk en dankzij die Brusselse bende (met name Juncker, Timmermans en Mogherini) gaat Nederland zeker onder leiding door Rutte en z’n kornuiten langzaam maar zeker naar de bliksem maar het “volk” blijft op de VVD en D66 stemmen de “specialisten” in hoe een volk en een land naar de bliksem te helpen en het lukt ze aardig. Je schaamt je dood als echte Nederlander voor dit tuig en dat is inclusief de mensen die er nog steeds op stemmen.

  Geliked door 5 people

 3. Debora sofie zegt:

  Ja we gaan al ten onder zo langzaam gaat ook Europa ten onder wat is de grootste bedrog die regering die liegen altijd weetje wat je met die euro feilen moet doen op sluiten hun heele leven hebben ze verdiend

  Geliked door 1 persoon

 4. roel zegt:

  bozeoudeman je hebt het over de hugenoten dat waren betrouwbare christenen toen de moord partijen in frankrijk voorbij waren vertrokken de meesten weer naar frankrijk het waren hardwerkernde mensen die voor zagen in hun eigen onderhoud ik ben pas in terapel geweest in het opvang centrum je weet niet wat je ziet ze worden van alles voorzien de mooiste huizen eten en drinken in over vloed zehoeven geen huur tebetalen als wij een huis moeten huren moeten we de volle prijs betalen we worden door deze regering voor de gek ge houden en voor al ook door nos ik heb geen tv meer in huis ze liegen en bedriegen zoveel ze kunnen om de bevolking maar zoet te houden

  Geliked door 1 persoon

  • wim zegt:

   Klopt. Bovendien werden de Hugenoten opgevangen door hun netwerk, reisden vaak verder, brachten geld en/of vakmanschap mee en pasten binnen de christelijke cultuur. Vergelijking met wat nu speelt slaat inderdaad helemaal nergens op.

   Geliked door 1 persoon

  • Debora sofie zegt:

   Gewoon nep vluchtelingen ja de regering moeten ze oppakken gratis huis gratis geld en noem maar op zoiets wil ik ook wel ze veraden alles voor het gerecht ermee met allemaal maar ja dat doen ze niet wat een vies land hier hoop dat de regering is achterkomt hoop dat hun keer wat aan doen dan móet je is zien dan zo zielig aardig op weg de verladers politiek wat moet je met zo’n leugen tv blij dat ik niet zo’n ding heb dat bedreigd je ook de zogenaamde kranten het gaat goed met ons land hè nou denk maar niet dat goed gaat de schuld van die rutte en de moordenaar d66

   Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Er is straks meer dan 50 jaar gewaarschuwd voor de overname door de islam, maar de meerderheid was niet geïnteresseerd, te dom om het te kunnen begrijpen of hoonde het weg. De desastreuze gevolgen krijgt het nageslacht op het bordje. Met daarbij ook nog de gevolgen van de klimaatverandering, zoals klimaatvluchtelingen die naar Europa komen. Ik, en met mij velen anderen, zien het somber in voor dit werelddeel. Over 50 jaar zou hier ‘de hele tent weleens op stelten kunnen staan’!! Al een klein beetje boerenverstand is voldoende om dat te zien aankomen!

  Geliked door 2 people

 6. Roeland zegt:

  Ik kan me de tijd herinneren , dat de typemachine vervangen werd door de computer.
  Dat was ongeveer 1986. We zouden allemaal erop vooruit gaan zei de overheid toen. (Ik vertrouwde die praatjes toen al niet). De automatisering zou het meeste werk gaan overnemen en de mens kon eindelijk in volle vrijheid met een goed (vervroegd) pensioen van zijn leven gaan genieten. (Vanaf 55 jaar).
  Benidorm is er groot door geworden! “Pensionado” was het nieuwe woord.
  De sociale voorzieningen waren riant. Er was geld genoeg.
  Op de tv , spotjes over het “zwitserleven” gevoel. Je zag bejaarden 55+ , die in zonnige oorden aan het golfen waren.
  Na de val van de sovjet-unie in 1992 kenterde er iets. Het grootkapitaal kreeg weer praatjes, want vanuit de boze anti kapitalistische sovjet-unie was geen proletarische dreiging meer.
  Het had gelijk zijn weerslag. De eerste golf “vluchtelingen” diende zich aan. Nederlandse paspoorten werden als zoete broodjes weggegeven aan ex sovjets, aziaten etc.
  Langzamerhand werden de, met zweet en tranen, bevochte sociale voorzieningen afgebroken. Bureau voor rechtshulp verdween, sociale woningcoorporaties werden “zelfstandig”. (Lees moderne huisjesmelkers) enz. enz.
  In 2010 kwam de “krimp” er waren overal in de krimpgebieden van Nederland sociale woningen te over. De toekomst zag er nog enigszins leefbaar uit voor de arme autochtoon.
  Plotseling in 2012 werd de AOW leeftijd verhoogd. Eerst naar 66 , maar al rap daarna naar ongeveer 68.
  De werkloosheid is nu zogenaamd opgelost , doordat er meer gewerkt MOET worden. Van 1 salaris kan een gezin niet meer rondkomen. DE EU en de Euro zijn voor Nederland monsters gebleken.
  Nederland is tot immigratie land verklaart (ergens in de jaren 90) terwijl het toch echt sinds 1880 een emigratieland was.
  We hebben we nu voor land? Auto bezit is een ramp. Ja staat altijd in de file. Of je rijdt 30 km per uur. Overal hangen camera s , je mag niet meer roken, zwarte piet staat ter discussie enz.
  De “TV” is een soort opvoedingsinstituut van de politiek correcte overheid geworden.
  Hele steden worden overgenomen door vreemde “culturen”.
  Ook de “krimp” werd opgelost. vanaf 2014 tienduizenden “vluchtelingen” , statushouders , kregen allemaal een sociale huurwoning. Ik begrijp er niets meer van. We zijn volgens mij gewoon verkocht en verraden.
  Dom volk , die dat niet hebben zien aankomen. Niet protesteert en grotendeels zwijgt. Ik was al jaren wakker. Aan mij heeft het niet gelegen.

  Geliked door 8 people

  • FRANCOIS zegt:

   Juist vriend ! Ik heb het zelfde gezien in België

   Geliked door 2 people

  • Merel zegt:

   Ik was een klein meisje en alles was super eenvoudig, toen werd de gasbel ontdekt. Plotseling kon alles, niets was te gek.Dat feest is nu afgelopen, velen moeten op de blaren zitten., maar de politiek wil hier nog niet aan geloven, Roeland, ze denken het met windturbines wel op te lossen en daar geloof ik niet in? En dan zijn daar nog al die auto s die rijden niet op lucht, nee op olie uit SA, en dus dan maar slijmen met die moslims. Was eigenlijk voor Roeland 22.10, op de verkeerde plek gezet per ongeluk, groetjes M

   Geliked door 1 persoon

 7. Guardiaangel zegt:

  Ergens is het ons eigen schuld. Ik druk me nu iets grof uit. Het klootjesvolk was te bedeesd en liet zich al die jaren overrulen door de elite. Ze bleven maar stemmen op die lui met mooie beloftes omdat er gedacht werd dat alles beter zou worden. Ondertussen kwamen er zoveel veranderingen, aanpassingen, centraliseren, decentraliseren,crisissen, fusies, ontslaggolven, instorten huizenmarkt. Verkiezingen met weer nieuwe beloftes en weer trapte het klootjesvolk erin.
  Nu pas heel langzaam zie je opstand komen. Maar is het klootjesvolk nog bij machte het tij te keren? Het is de hardwerkende, de kleine man die door moet gaan tot 68 en later tot 70 jaar.
  Het enigste wat zou helpen is net als toen met Wallessa van Polen, het hele land lam leggen, niet voor een dag, maar voor een hele week. Kijken wat er dan zou gebeuren.

  Geliked door 2 people

 8. Hendrik M. zegt:

  Minimum toegestane snelheid op snelwegen is 60 km/uur; houd u zich daaraan!
  De files vormen zich achter u, heeft u zelf geen last van.
  Hiervoor zijn niet veel mensen nodig, een paar op elke snelweg.
  Gewoon Nederland een beetje remmen, totdat de regering, de zittende kliek, vertrokken is.
  U kunt het!

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Niet het land lamleggen maar de politici buiten spel zetten en nieuwe leiders. De democratie van dit moment heeft allang bewezen niet meer te werken. De politici gaan vechtend over het kleed en vangen elkaar de vliegen af. Maar het land regeren? Nee, daar waren ze in al hun conflicten nog niet aan toe gekomen daarom flikkeren ze alles over de schutting bij Brussel die daar gretig misbruik van maakt. En als de regering op hun verantwoordelijkheid wordt aangesproken verschuilen ze zich achter “ja maar van brussel……….”. En dan Rutte die altijd zegt “Het is mijn verantwoordelijkheid dat ………”. Het wordt langzamerhand eens tijd om Rutte op zijn verantwoordelijkheid af te rekenen.
   Maar zolang er zelfs nog arbeiders zijn die op de VVD stemmen heb ik er een hard hoofd in dat de dingen in nederland veranderen. De enige manier waarop er dingen kunnen veranderen is dat zoals in brabant er burgemeesters zijn die niet meer weten wat te doen tegen de georganiseerde criminaliteit en die tevergeefs den haag om hulp vragen. Het wordt nog erger want ik las gisteren dat de amsterdamse onderwereld wordt geregeerd door albanese moordenaarsbenden. Laat brussel nou op het punt om Albanie toe te voegen als volwaardig lid van de EU.ssr. Dat betekent visumvrij reizen door de moordenaars en niet gecontroleerde import van Kalasjnikovs e.d. Wat gaan wwe er toch op vooruit met nederland. “De staat is je ergste vijand”.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Denk even aan de snelwegprotesten tegen de afschaffing van zwarte piet, in het noorden, toen de bus met fascisten werd tegen gehouden. Al die mensen worden beboet. De politie verleent hieraan graag haar medewerking want een anonieme justitiebaas heeft dat nu eenmaal bevolen en er moet gehoorzaamd worden. Ik hoor het de minister van justitie al zeggen binnenskamers “we zullen dat verrotte tuig voor eens voor altijd mores leren. Wat denken ze wel niet, de snelweg blokkeren, een ware doodzonde”.

   Geliked door 2 people

 9. d.g.m.holland zegt:

  Duitsland viel Nederland binnen en rond 1943 waren ze de baas met “slechts” 150.000 soldaten.
  Dat heette toen de bezetting door de fascisten…
  Zij die hiertegen verzet pleegden, werden door onze regering verzetshelden genoemd.

  Nu worden we bezet door een leger van méér dan 1 miljoen moslims, die volgens hun geloofsleer Nederland voor Allah moeten veroveren.
  Erdogan zei in een toespraak: De moskeeën zijn onze kazerne’s, de minaretten zijn onze raketten en de baarmoeders van onze vrouwen zijn de broedplaats van onze soldaten….

  De heren Janmaat, Fortuyn en Wilders hebben zich hiertegen verzet en gewaarschuwd, maar onze regering is blind voor het gevaar van deze nieuwe bezetters.
  Die noemt het onze nieuwe Nederlanders, maken ze burgemeester en heulen verder mee door ze te laten infiltreren in ons parlement.

  Hoe U zich ook kunt aanpassen aan het “nieuwe Nederland” ???
  Waarschijnlijk kent U het oude bekende liedje Faria Faria.
  U hoeft slechts één woordje aan te passen. Faria wordt SHARIA
  Zing het lekker mee, word weer vrolijk en verheug U op de toekomst.
  http://www.kinderliedjes.info/faria-faria/

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Toen ik een jaar of 10 was, in 1958, liepen er wat communisten in onze straat folders in de brievenbussen te stoppen. Ik stond met mijn moeder voor het raam er naar te kijken toen mijn moeder zei; Dat zijn slechte mensen, daar moet je voor oppassen. Nu jaren later zien we dat, ondanks het feit dat de mensen het nu vele malen beter hebben als toen, dat er massaal op linkse politieke partijen gestemd word, die allemaal hun roots bij het communisme hebben. Groen Links maakte een spurt, terwijl D66 al even zo erg is. DePvdA is alweer langzaam aan het opkrabbelen, terwijl we ook de SP niet mogen vergeten. Zelfs het CDA en de VVD schuiven langzaam maar zeker naar links op. De enige ontsnappingsmogelijkheden zijn de PVV en FVD. De laatste is een slappe hap gebleken, snoepen kliezers weg bij de PVV. Vergeleken met toen (1958) leven we nu in een uiterst rare wereld. Een Nederland waar het gros op links stemt, en de PVV door allerlei gemene oorzaken nooit een eerlijke kans zal krijgen. Nederland gaat geheid naar de verdoemenis !

  Geliked door 3 people

 11. Oeps48 zegt:

  @ Hendrik M. (20 april 2018 om 01:22)

  Dames en Heren.

  Het is niet de eerste keer, dat we vernemen, dat het zo langzamerhand hoogtijd wordt voor leidelijk verzet en burgerlijke ongehoorzaamheid.

  Als we allemaal 60km p/u op de snelweg gaan rijden, ontstaan er hele lange files. Dat geeft enorme problemen. Dat is dus een hele goeie !!! Iets, om eens even over na te denken.

  In Nederland geldt geen minimum snelheid op de snelweg. Uw auto moet echter wel minstens 60km p/u kunnen rijden. U mag dus zelfs langzamer.

  Voor het rijden met 60km p/u kunt u dus in principe geen bekeuring krijgen. Er is echter wel een maartje. De politie kan u een aanwijzing geven dat u sneller moet gaan rijden. Als u zo’n aanwijzing niet opvolgt, kunt u daarvoor wel een bekeuring krijgen. Dus oppassen en voorzichtig aan doen.

  Als u net iets sneller dan die 60km p/u gaat rijden, bijvoorbeeld 70km p/u, dan kan de politie u moeilijk aanwijzingen geven, dat u sneller moet gaan rijden. En het effect is precies hetzelfde. Alle vrachtwagens zullen u gaan inhalen en bezetten zodoende de linker rijstrook. En aldus stagneert de doorstroming van het verkeer.

  Wat gas terugnemen en wat langzamer gaan rijden, is trouwens heel goed voor uw portemonnaie. U spaart daarmee heel veel dure benzine. En het is ook nog heel goed voor het milieu, Daarmee beperkt u de uitstoot van CO2 en andere gevaarlijke stoffen. Aldus levert u een bijdrage aan de klimaatdoelstelling. En van al die wegmisbruikers, die denken dat de weg alleen van hen is en dat ze links en rechts mogen inhalen en van de snelweg een racebaan maken, krijg je toch de schrik te pakken. Vandaar dat u liever wat voorzichtiger rijdt. Ja toch !!! U snapt het toch wel !!!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Misschien heb jij de tijd maar die hebben Nederlanders nu eenmaal niet.
   Wie gaat er nu 60 km. op ’n snelweg rijden.
   Daar zijn allerlei financiële redenen voor.
   Zoiets kun je pas doen als het hele land al op z’n gat licht.
   Voor die tijd zul je toch echt andere rationele plannen moeten maken.

   Like

 12. Marja zegt:

  Prima artikel! Alles is een grote leugen. En nog steeds zien de meeste mensen dit niet of willen dit niet zien. Als je tegen iemand zegt dat wij ongelooflijk belazerd worden dan krijg je als reactie dat het niet waar is en dat ze het niet geloven. Het maakt mij zo boos en geeft mij zo’n machteloos gevoel! Een poosje terug kreeg ik zelfs ruzie met een vriendin. In mijn betoog zei ik dat ze o.a. E.J. Bron eens moest lezen. Ze trok de vertalingen in twijfel en vroeg zich af of dit wel goed gebeurde!!! Ik werd zo boos en dat gebeurt mij echt niet vaak. Ik dank u in ieder geval voor al uw harde werk en ben heel blij met al uw artikelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s