Macron: Europa verbindt haar lot met Afrika en daarmee begint een tijdperk van ongekende massale migratie

Screenshot_254

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De explosieve bevolkingsgroei in Afrika betekent dat Europa een niet eerder voorgekomen tijdperk van massale migratie ingaat, zei Emmanuel Macron (foto), terwijl hij stelde dat het lot van de twee continenten “nauw met elkaar verbonden” is. “Het migratieverschijnsel waarmee we worden geconfronteerd, zal historisch zijn”, verklaarde de Franse president zondagavond in een tv-show, toen hij aankondigde dat “grote armoede”, “klimaatverandering” en “geopolitieke conflicten” tot gevolg zullen hebben dat de Afrikanen vele jaren Europa zullen blijven binnenstromen.

Breitbart

Om zijn standpunt te onderstrepen, wees Macron naar de explosieve bevolkingsgroei van het gehele Derde Wereld continent, waaraan hij toevoegde dat dit in een recent boek “geweldig goed is beschreven” door de Frans-Amerikaanse journalist en professor Stephen Smith.

“De Afrikanen nemen meestal hun toevlucht tot Europa, omdat het Europees continent geen eiland is, vanwege onze ligging en omdat Europa haar lot met Afrika heeft verbonden”, verklaarde de bekende Franse figuur, die een fervente pro-EU aanhanger is, tijdens een twee uur durend interview.

Smith, de Afrika-expert naar wie Macron verwees tijdens zijn optreden op BFMTV, schat dat het aantal Afrikanen dat in Europa woont de komende 30 jaar zal groeien van negen miljoen tot tussen de 150 en 200 miljoen.

In The Rush to Europe [De stormloop naar Europa] beschrijft de hoogleraar aan de Duke University een massale, ongekend grote volksverhuizing, die nu nog in de kinderschoenen staat en waarbij hij uitlegt dat die – paradoxaal genoeg – het resultaat is van de westerse financiering van de reizen van zogenaamde migranten vanuit Afrika.

Terwijl hij verklaart dat hij op zoek is naar een “objectieve” visie van een expert over hoe de demografische explosie van Afrika Europa zal treffen, heeft Smith in zijn boek een aantal verschillende scenario’s geschetst, die volgens hem uit de situatie zouden kunnen voortvloeien.

“De meest optimistische” hiervan is – volgens Le Figaro –  “Eurafrika”, waarin massale migratie zou leiden tot een “verwelkomend, multicultureel Europa”, dat “volledig het scenario omarmt dat het ”een gebied wordt met een gemengd ras, dat ontstaat door immigratie en kruising van rassen”. Dit scenario zou echter het einde betekenen van de Europese verzorgingsstaten zei Smith, wijzend op de onverenigbaarheid van grootschalige immigratie en ruimhartige sociale programma’s.

Een ander mogelijk scenario, “Fort Europa”, is een idee “dat een strijd met zich meebrengt die over het algemeen als niet te winnen of zelfs als schandelijk wordt gezien”, maar waar Smith naar verwijst als een gerechtvaardigde opvatting, die kans van slagen heeft, waarbij de effectiviteit van de overeenkomsten van de EU met Libië en Turkije, om de instroom te stoppen, als voorbeeld kunnen dienen.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Frankrijk, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

56 reacties op Macron: Europa verbindt haar lot met Afrika en daarmee begint een tijdperk van ongekende massale migratie

 1. Sabeltant zegt:

  Europa verbindt haar lot met Afrika en daarmee begint een tijdperk van ongekende massale armoede door migratie.

  De Europese marxisten geven ONZE landen weg aan parasiterende islamieten!

  Europa zal in de armoede storten.

  Geliked door 2 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Trudeau (Can), Macron (Fr), en Feras Jesse Klaver (NL) komen allemaal uit dezelfde spuitgietmal.

  Elk een idioot pur sang maar de jonge generatie denkt werkelijk dat het hun nieuwe politieke messias is.

  Good luck daarmee ………..

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Dit is niet helemaal waar beste S&W.
   In eerdere berichten heb ik al gepubliceerd dat er wel degelijk verschillen zijn in de ontwikkeling van de diverse robotversies die de afgelopen tien jaar in ontwikkeling werden genomen.
   Robot Islamo-Negro-Obama was ’n prototype, gebaseerd op ’n verlopen Haïtiaanse bananenplukker die gehuwd zou zijn met ’n omgebouwd model bouwvakker dat succesvol volleybal speelde.
   Ondanks deze stimulansen voor het linkse kiezerspubliek, bleef het feit bestaan dat dit model héél véél onderhoud nodig had om enigszins succesvol te functioneren op het golfveld.

   Op basis van dit type werd vervolgens het revolutionaire model “Trudeau 365” ontwikkeld.
   Trudeau blijkt echter ’n misser die links en rechts vrouwelijke hormonen uitbraakt.
   In allerijl werd daarom gekozen voor een klein land om daar type Jesse Klaver 2.0 op los te laten.
   Klaver-electronics blijft echter haperen omdat het teveel Trudeau en Obama-genen bezit en het volk het dóór gaat krijgen.
   De grote doorbraak die opnieuw hoop biedt is de nieuwste uitvoering “Robot-Macron” dewelke is samengesteld uit afschraapsel van het gebeente van Louis-Napoleon Bananaparte en ’n stoel van het type Zonnekoning…!

   Like

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Steven noemde dit al, dacht dat het een hoax was.

  Steven zegt:
  19 april 2018 om 20:11
  Tja…Als ik dit moet geloven dan krijgen we er nog véél meer last van…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/04/Franse-president-Macron-pleit-voor-Eurafrika-200-miljoen-migranten-naar-Europa

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  De snotneus (die met zijn moeder is getrouwd) meent dat er geen Franse cultuur bestaat en acht het nodig om zijn stempel te drukken op de loop van de geschiedenis van het voormalige Avondland (heden verworven tot eurabia).
  Deze ziekelijke smerige onderkruiper met zijn minderwaardigheidscomplex gaat zichzelf grote daden toedichten (hij acht zichzelf al Zonnekoning) en gaat daarvoor niets uit de weg.
  Een Franse president wordt zéér goed beschermd (één van de betere veiligheidsdiensten in eurabia die instaan voor de President van La République), dus dat de snotneus gaat vallen voor het einde van zijn ambtstermijn acht ik onbestaande. JAMMER.
  Hij kan net als de kakkerlak (eerder boktor) zijn werk ongehinderd verderzetten en eurabia volmaken met zijn (negers) islamieten.
  Dit specimen heb ik het over

  Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Wat Macron en zijn politiek correcte companen ook beweren. De bevolking van Europa heeft geen enkele affiniteit met deze wilden. Net als ze dat niet hebben met lichtgetinte verkrachtende en stelende koppensnellers. Integendeel zelfs, de reacties van de blanke Europeaan worden met de dag feller. Vooral zo doorgaan met de Europeanen te treiteren en over de rooie te jagen. Op termijn zal een tweede Hitler opstaan die de grote massa achter zich heeft staan en dan is het gedaan met de lol.
  Daarna kunnen wij, de volkeren van West Europa, terecht zeggen: ” wir haben es gewusst.”

  Geliked door 1 persoon

 6. roel zegt:

  marcon is niet goed wijs laat deze afrikanen in afrika blijven marcon heeft het over volks verhuizing maar ze halen ze zelf op en we weten deze afrikanen zijn nog te lui omte werken zie alkmaar ze willen zelfs hun tioletten nog niet schoon maken wat doen we met die luilakken hier laat ze in hun eigen land de boel ont wikkelen het waren toch inginieurs en doktoren die hier heen kwamen volgens baardmans timmer franske volgens mij heeft hij zand in zijn ogen of euro tekens

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Nog meer dubbele Nationaliteiten ?
  * * *
  “Franse”! Profvoetballer Benzema.
  ( 2Nationaliteiten……….? )

  “Algerije, dat is mijn land.
  Frankrijk is gewoon voor ’t sportieve gebeuren en niemand kan mij dwingen om de Marseillaise[ Franse Volkslied ], te zingen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Een andere Fransman denkt er weer anders over…..
   * * *

   Als ik de boksring op moet om tegen een voetballer te boksen, dan is dat tegen Benzema.
   En ik zal hem de Marseillaise van achteren laten zingen.

   Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Als ik Macron zo hoor, blijft er maar 1 ding over om als blank Europa te overleven en dat is een atoombom op heel Afrika. Daarna even de Eu machthebbers euthaniseren.probleem opgelost. Je kan het ook andersom doen. Eerst de eu.ratten uitschakelen en daarna middels een atoombom of bommen, Afrika ontvolken.

  Geliked door 1 persoon

 9. Taljaard zegt:

  Of hij is stapelgek.
  Of hij wil de EU laten klappen.

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Gevaarlijke gek net als Timmermans. Holle retoriek ipv op te treden en de hordes duidelijk maken dat zij niet gewenst zijn, geeft hij zich over en bezit de arrogantie de Europeanen te manipuleren met een zogenaamd voldongen feit.
  Macron, lafaard, doe wat !

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Ik zou iedereen willen oproepen : lees eerst deze recensie:
  https://doorbraak.be/recensies/migratie-europa/ en ga daarna pas commentaar leveren op dit artikel. Deze recensie betreft namelijk het boek van Steven Smith “La ruée vers l’Europe” (De stormloop op Europa), waar het allemaal om draait in dit artikel en deze discussie.

  Mijns inziens heeft Macron niet zo heel veel gezegd over dit onderwerp. Hij stelde in een recent interview :
  “Er bestaat nu eenmaal het fenomeen van migratie en dat is morgen niet van de baan.
  We hebben immers te maken met geopolitieke en klimatologische conflicten, alsmede met een Afrikaanse bevolkings-ontwikkeling, die feitelijk een demografische tijdbom is.
  Binnen deze context hecht ik echter aan het asielrecht, zoals dat grondwettelijk is vastgelegd sinds 1946. Het verplicht ons ertoe om mannen en vrouwen op te vangen, wier leven gevaar loopt in hun land van herkomst. ”

  Tot zover Macron.
  Hij heeft niet zozeer gesproken over concrete maatregelen om deze migratie in te dammen.
  Dus geef hem het voordeel van de twijfel.

  Overigens is het fenomeen van de Afrikaanse massale immigratie er een van de komende 100 jaar. Jaar in, jaar uit zal het ieder jaar alleen maar ernstiger worden.
  Of Macron nu maatregelen hiertegen neemt of niet, maakt niet zoveel uit. In die zin tenminste dat na hem het probleem alleen nog maar veel groter geworden zal zijn.
  Hier past alleen een lange termijn visie van een Europa, dat zal moeten vechten voor zijn overleven.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Nauwkeurigheid in de verslaggeving, en dus ook in de reacties daarop, is altijd een goede zaak, Johan, maar een president die over zijn eigen land zegt dat die geen eigen cultuur heeft neemt wel duidelijk stelling TEGEN Frankrijk. Zo moeten we ook de reizen van Angela Merkel naar Afrika zien, waarover niet al te uitvoerig wordt bericht ( altijd een veeg teken). In Afrika overlegde Merkel met verschillende regeringsleiders over de nijpende situatie die is ontstaan, omdat de manlijke Afrikanen niet genegen zijn om hun drang tot overproductie van kinderen drastisch terug te dringen. Er zijn al meerdere malen in de EU ballonnetjes opgelaten over meer import van mensen uit Afrika en -zoals wij weten landen- buiten het zicht van het grote publiek- in Duitsland regelmatig vliegtuigen met behoeftige Afrikanen.
   Zij werden daartoe UITGENODIGD. Dit alles krijgen de Duitse burgers niet in een duidelijke samenhang te horen of te lezen, zodat er bij een groot deel van dat volk (nog) het gevoel overheerst dat het helemaal zo slecht niet gaat met het land en dat men Merkel toch wel kan vertrouwen.

   Het grote EU plan van de EU om de Europeanen grootschalig raciaal te vermengen bestaat wel degelijk. Zo sprak de EU ”Minister van Buitenlandse zaken ” zich eens openhartig uit over het aantal burgers dat de uiteindelijke EU zou moeten omvatten. Zij mikte op een aantal van zo’n 800 miljoen.
   Dat is 350 miljoen meer dan de EU nu heeft.,
   Werkelijk de bezeten drang van de EU top een een groot imperium te stichten kent letterlijk geen grenzen. Een stuk van het Midden Oosten erbij, en Afrika ook nog.Tel uit je winst. Dat zijn werkelijk de stille aspiraties die Brussel koestert.

   Wat de verwerkelijking van dit scenario voor de gezeten burgerij zou inhouden mag men werkelijk wel als totale vernietiging van alles waar Europa ooit voor stond. Dit brengt mij dan ook tot de slotsom dat deze gruwelijke constructie die wij EU noemen onder geen beding mag blijven voortbestaan Veel hooggeplaatsten in de diverse landen willen dat de EU voortgaat op het ”goede pad, maar de burgerij die met de beide voeten in de realiteit staat zal er nooit definitief in toestemmen. Dus krijgen wij uiteindelijk groot gedonder in de Europese tent.

   Geliked door 2 people

 12. Hendrik M. zegt:

  Macrom mag ze houden; wij hoeven ze niet.
  Merkel wil er vast ook al een 10.000.000 of zo; ze zoeken het maar uit, als ze maar niet hier komen.
  Betekend wel dat we uit het €U gedrocht moeten.

  Geliked door 2 people

 13. Thomasson zegt:

  In 1914 had een Duitse keizer die niet helemaal goed bij zijn hoofd was, begonnen met een wereldoorlog die het leven van miljoenen soldaten en burgers had gekost. De kunstwerken van de Duitser Otto Dix laten geen twijfel over het ware karakter van een oorlog. In 1939 kwam de buurt van een Oostenrijkse psychopaat en zijn pathologische vrienden. Zij lieten zien dat een zieke ideologie 50 miljoen levens kan kosten. Nu wordt Europa gegeseld door nieuwe lichting PSYCHOPATEN, waaronder ook een Duitse Kanzlerin een Franse President en een nietige volgelingen uit de politieke leiding van al de west en noord Europese landen. Centraal idee in de nieuwe ideologie Europa die wij kennen te vernietigen, haar inheemse bevolking te verdelgen en vervangen door nieuwe soort kleurrijke Europeanen die minder begaafd zijn, dus meer geschikt zijn voor loonslaven. Dit keer zijn de initiatiefnemers en de projectleiders van het ‘Nieuwe Europa’ geen Europeanen. Zij zijn een bende monsters – de meeste van hen Amerikanen – die namens hun bergen geld, zichzelf permitteren antropologische spelletjes te spelen met andermans leven. Een goed voorbeeld voor deze club monsters, is de miljarder George Soros. Voor hem zijn mensen geen mensen, maar eerder objecten of schaakstukken. Hij is een soort Goldfinger of Ernst Stavro Blofeld uit de James Bond boeken. Maar hij is niet alleen. Achter hem staat een hele club.
  DEEL 2

  Like

 14. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Echter de leden van de Bilderberg/NWO club zitten nu in de problemen. Zij voelen de kentering in de publieke opinie en daar zijn ze bang voor. Het wordt steeds moeilijker om alsmaar door aan het publiek leugens te verkopen. Ook de Amerikaanse president Abraham Lincoln heeft gezegd dat men kan niet liegen de hele tijd, tegen al de mensen. Macron is een schoolvoorbeeld voor interventie van buitenaf in de politiek van een derde land. De manier waarop deze man zich stelde als presidentskandidaat was niet Frans- maar eerder typisch Amerikaans. Te beginnen met zijn gelikte verschijning als modepop.
  Hij ziet eruit als een gigolo en hij gedraagt zich als een gigolo. Met een verschil: zijn klanten zijn geen oude rijke dames, maar het rijke vullis van Bilderberg/NWO. Hij moet via hen vazal, de EU, zorgen dat hen opdrachten worden vervuld en de agendapunten worden stipt nageleegd.
  Met moet ervoor zorgen dat de Europese bevolking zo snel mogelijk plaats zal maken voor hordes geitenneukers uit de woestijn en Afrikanen die de bomen in de jungle verlaten om vervolgens op andermans kosten te parasiteren. Let maar goed op zijn woorden: “De explosieve bevolkingsgroei in Afrika betekent dat Europa een niet eerder voorgekomen tijdperk van massale migratie ingaat… Het lot van de twee continenten nauw met elkaar verbonden is…Het migratieverschijnsel waarmee we worden geconfronteerd, zal historisch zijn… grote armoede…“klimaatverandering” en “geopolitieke conflicten” tot gevolg zullen hebben dat de Afrikanen vele jaren Europa zullen blijven binnenstromen”. Dat zijn geen woorden van een president die zorgen maakt over de toekomst van zijn land. Echter Macron dient niet zijn land. Hij dient de belangen van zijn schatrijke NWO klanten en hij houdt zich aan zijn opdrachtgevers..

  Geliked door 2 people

 15. Jan zegt:

  Alsof dat een natuurwet is. Overigens wist ik niet dat je met dergelijk simplisme president kunt zijn. Geeft wel aan op welk bedenkelijk geestelijk niveau het gros van de Fransen zich bevinden

  Like

 16. fleckie zegt:

  Op TANGSIR, de Duitstalige site: 11.4.2018: ”…….MLF-LOVER…in bed met de KATHOLIEKE KERK’.!

  Like

 17. kampersrene zegt:

  Macron pleit voor de opname van een hoop negers .Het einde van onze beschaving Europa was in staat een veilig en menswaardig op te bouwen .Dat was onmogelijk voor negers en hun politieke leiders , ondanks ontwikkelingshulp, maar dat werd gebruikt voor de aanleg van prive landingsbanen en prachtige paleizen voor hun opperhoofden .Macron heeft een serieuze trauma opgelopen toen hij indertijd werd verkracht en misbruikt door zijn schooljuf .Het gevolg is dat hij wartaal uitkraamt. Hij moet dringend in behandeling

  Geliked door 1 persoon

 18. Wachteres zegt:

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/premier-van-de-politieke-correctheid-de-capriolen-van-trudeau-607353/

  Koning van de politieke correctheid: de capriolen van Trudeau

  Canada mag dan een bescheiden rol spelen op het wereldtoneel, premier Justin Trudeau is een van de meest besproken politiek leiders van dit moment. Woensdag was hij te gast bij de Londense burgemeester Sadiq Khan, die Trudeau prees als een ‘leidend feminist’. De Canadese premier oogst met zijn uitgesproken progressieve opvattingen zowel bewondering als ergernis. Geregeld gingen zijn capriolen de wereld over.

  Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Macron is een smerige linkse landverrader, zoals alle linkse !

  Geliked door 1 persoon

 20. koddebeier zegt:

  Mensen, de gevestigde “oude” politieke partijen vernietigen Uw welvaart en veiligheid of ze nou VVD, CDA, PvdA, GroenSlinks en de kleine christelijke landverraders heten maak niet uit !
  Ze zijn in opdracht van Brussel en de NGO’s uit op de vernietiging van Uw vrijheid/welvaart/veiligheid en dat van uw kinderen en kleinkinderen.
  Wat ons wacht is armoede , geweld, verkrachting en moord door de islamitische horde die uit Afrika en het Midden Oosten op ons afkomt !

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier. Jouw prognose is helemaal correct. Helaas is de scenario veel somberder dan armoede en het verlies van vrijheid en veiligheid. Onze pathologische politieke leiders – van welke partij dan ook, behalve: de PVV, FvD en SGP- jagen ons en onze kinderen/kleinkinderen DE DOOD IN. Zij doen dat op indirecte wijze, via de islamitische hordes en de tsunami van negers die hier worden toegelaten. Iedere smerige bruine of zwarte tronie die op onze bodem als vluchteling of immigrant verschijnt, is de bode van de toekomstige nachtmerrie vol dood en verderf. Dit is wat de verrijking uit de Derde Wereld is : : https://www.youtube.com/watch?v=_PEV90gvX74
   https://www.youtube.com/watch?v=1A6qJhSsuWc en https://www.youtube.com/watch?v=ZRuSS0iiFyo
   De politieke leiders en de pathologische rijke Gutmenschen zouden op tijd “Het Eiland van Dr. Moreau” genaamd Nederland verlaten. Dat zouden ze doen precies zoals het gebeurt in de film Jurassic Park. Wij mogen door de geïmporteerde monsters uit de woestijn en de jungle als prooidieren worden opgevreten.

   Geliked door 1 persoon

 21. Henk.V zegt:

  Dat de EU totaal suïcidaal bezig is, blijkt onderhand wel.
  Het wordt tijd deze kwaadwillige organisatie en haar bezeten leiders uit hun lijden te verlossen door middel van massale volksopstanden. De Europese volkeren hebben niet om deze plannen gevraagd.
  Deze waanzin moert afgelopen zijn. Europa is voor de EUROPEANEN, zij die hier al EEUWENLANG wonen en ons werelddeel vorm hebben gegeven..
  Vingers af van wat ONS toebehoort!

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Henk V. Vaak zeggen (vooral) Marokkanen. Ja! Maar wij zijn ook Nederlanders. Wij zijn hier geboren. De ombudsvrouw voor kinderen sprak met pathos over “Nederlandse kinderen” die door hun ouders naar IS gebieden zijn gebracht om daar voor een islamitische staat te vechten en ..zoveel mogelijk mensen te vermoorden. Deze mensen hadden Nederland uit vrije wil verlaten. Als je de kinderen op de TV zag, had niemand van hen spat Nederlands bloed in zich. Het waren kinderen uit de woestijn die in de woestijn horen te blijven. Europa is voor de Europeanen, Net als Nederland is voor de Nederlanders. Maar zelfs in Nederland zijn er verschillen. Een goed voorbeeld is het oude gemeente Het Bildt met zeven of acht dorpen in Noordwest Friesland. Als je met een Fries over het Bildt spreekt, zou hij zeggen: de “Bildtkes” zijn geen Friezen, ze zijn Hollanders. De ‘Bildtkes’ kwamen meer dan 500 jaar geleden uit de omgeving van Dordrecht en Zuid Hollandse eilanden om de dijken te bouwen en zijn in Friesland gebleven Zelfs na 500 jaar worden deze mensen niet als ‘echte Friezen’ beschouwd. Wat voor pretenties heeft een Moccro met zijn dubbele nationaliteit zichzelf als Nederlanders .

   Like

  • Lot zegt:

   Als ik als kind naar China ga, of daar uit mijn ouders geboren wordt. Ben ik dan een chinees? Nee natuurlijk niet, ik ben voor hen een germaan en ook voor de rest van de wereld.

   Like

  • Lot zegt:

   En Nederlander is een volk, het komt namelijk uit nedersaxony uit nedersaksen en deze kwamen via de rijn binnen met al het andere gruts: Half germaan/ half slavisch/turks. En gingen in het rivierengebied wonen en grote steden. En konden zich ook wel mengen met de friezen en franken daar. Ik ben zelf niet kapot van het Slavische volk, daar ik achter het ijzeren gordijn ben geweest met school destijds een uitwisseling. Deze mensen zijn: Erg gierig, weinig behulpzaam, agressief van schoppen tot slaan tot schelden en erg op het geld en op vlees eten en liegen. Ik zou het een ander niet aandoen, want wij zijn niet zo. Maar ik heb er wel van geleerd, en herken deze mensen zeer goed. In Nederland zit het verraad van binnen, deze type mensen zijn oneerlijk en liegen en geven niets om andere mensen. En komt niet met verhalen maar mijn vrouw komt daar vandaan en is lief…. Nee dat is zij niet, ze hebben allemaal een agenda en willen hún zin hebben.
   Ik ben dan ook geen nederlander. Of zoals anderen zeggen ik ben geen hollander.

   Ik denk wel dat je een plaatsgebied kunt aangeven waar je al langere tijd woont. Zoals ik ben europeaan omdat je in Europa woont. Maar veel landsnamen zijn toch echt namen van volkeren.

   Like

 22. Stef zegt:

  Vroeger werden zulke politici ondersteboven opgehangen met de ingewanden er uit.
  Wie zijn eigenlijk de achterlijken hier?

  Like

 23. Jean zegt:

  Beangstigend, wij ± 500.000.000 Europeanen worden verraden, schade berokkend, onveiligheid opgedrongen door een handvol lafaards van de ergste soort en wij ± 500.000.000 Europeanen komen niet in verzet om daar een einde aan te maken???
  Het max aan toegelaten vreemdelingen mag de 0,1% nooit overschrijden w.w.z. max 500.000 vreemdelingen in héél Europa. Islamieten worden NOOIT toegelaten op ons grondgebied.
  Dat geeft als resultaat:
  België max 11.000, Nederland max 16.000, enz., ze krijgen NOOIT geld toegestopt en ze heel duidelijk gemaakt “voor wat hoort wat”, zodra in strijd met onze seculiere wetten én normen & waarden binnen de 24u het land uitzetten.
  Dat noem ik asielbeleid.

  Geliked door 1 persoon

 24. Wachteres zegt:

  https://doorbraak.be/massamigratie-bedreigt-onze-toekomst/?utm_source=newsletter-385&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

  Tom Van Grieken
  Massamigratie bedreigt onze toekomst

  De partij ISLAM is duidelijk en wil de islamitische wet Sharia invoeren. Er moeten volgens hen zelfs gescheiden plaatsen voor vrouwen op de bus komen. N-VA-kopstukken struikelden over mekaar op sociale media met massaal betaalde, gesponsorde berichten om een partijverbod te eisen. Stichter Redouane Ahrouch laat het niet aan zijn hart komen, immers: ‘Binnen twaalf jaar, in 2030, zal Brussel voornamelijk uit moslims bestaan’.

  Geliked door 1 persoon

 25. christdus zegt:

  Thomasson , honderd punten !!!
  Macron is Rothschild , Rothschild is Bilderberg , Bilderberg is Kalergi-plan , Kalergi-plan is
  uiteindelijk de EU .
  Wat is het mega-kut dat praktisch niemand dit schijnt te weten , godverdegodver .

  Geliked door 2 people

 26. lilith zegt:

  Een belachelijke ‘New age” visie!!! Alsof de problemen van Afrika, of die van ons, opgelost willen worden door dit soort karikaturen van bestuurders! Het hele zooitje dat in Eutropa aan de macht is hangt het waanbeeld aan dat “Alles Liefde is”. Dat is niet zo!! Er zijn hele donkere machten die Europa en andere continenten in het verderf storten. Zij baseren zich op astrologische kennis die verkeerd geinterpreteerd wordt. Het zijn de machthebbers in Europa die zich bedienen van deze ‘nieuwe’ (ze zijn niet nieuw, Hitler hing dit ook aan) denkbeelden. Het volk dient op te staan tegen hen die oorlog brengen onder het mom van ‘eenheid en diversiteit’.

  Like

 27. Republikein zegt:

  Het gaat meestal om nog meer geld, linksom of rechtsom.
  Zo word took de voortgang van Brexit getraineerd, maar dat wisten we al, het stagneert allemaal, met één doel, money money money.

  De echtgenoot van de Britse premier Theresa May werkt toevallig voor een bedrijf dat de grootste aandeelhouder is van wapenfabrikant BAE Systems, wiens aandelenkoers toevallig explosief is gestegen sinds de recente luchtaanvallen in Syrië.

  Philip May werkt als investment relationship manager voor de vennootschap Capital Group.

  Capital Group is ook de op één na grootste aandeelhouder van Lockheed Martin – een Amerikaans militair wapenbedrijf dat wapensystemen, vliegtuigen en logistieke ondersteuning levert. Zijn aandelen gebeurden ook enkel met raket sinds de raketaanvallen tegen Syrië vorige week.

  RT rapporten: Het feit is niet onopgemerkt gebleven door sommigen op Twitter, die het erover eens zijn dat BAE Systems zeer goed heeft gedaan uit de UK-VS-France geallieerde luchtaanvallen op Syrië, die werden gesanctioneerd door Theresia May. Naar verluidt heeft het Verenigd Koninkrijk in het kader van militaire stakingen acht ‘Storm-Shadow’-raketten afgevuurd op een vermeende faciliteit voor chemische wapens, die elk 790.000 pond (1,13 miljoen dollar) hebben gekost – in totaal 6,32 miljoen pond (9 miljoen dollar). De raketten werden door BAE Systems geproduceerd.
  https://nworeport.me/2018/04/19/how-the-company-of-british-pms-husband-benefits-from-syria-strikes/

  Over Macron in het bijzonder en Frankrijk in het algemeen:

  Er zijn regelmatig protesten in Frankrijk.

  Een bericht van vorig jaar zegt:
  Macron zegt de hoge werkloosheid te willen aanpakken. Volgens de bonden gaan zijn voorstellen ten koste van de werknemers. Macron verwacht zelf maandenlange tegenstand.

  De regering Macron wil te hoge ontslagvergoedingen verminderen en werktijden flexibeler maken. Zijn voorstellen maken het gemakkelijker om werknemers te ontslaan. Met de bonden is al intensief overleg gevoerd. Daarnaast zien we dat ook deze regering probeert de macht van de bonden zoals in Engeland te verminderen. Voor bedrijven met minder dan twintig medewerkers zouden arbeidsvoorwaarden voortaan in onderling overleg moeten worden vastgesteld. Meer dan de helft van de Franse beroepsbevolking werkt in het MKB.

  Frankrijk heeft een werkloosheid van 9,5% (meer dan 6 miljoen mensen). President Macron wil dit uiterlijk in 2022 naar 7% terugbrengen. Door het bedrijfsleven wordt de arbeidswet gezien als een beperking.
  Van deze berichten hoor je niks in de msm.
  http://delangemars.nl/2017/09/02/engelsen-en-fransen-beloven-may-macron-hete-herfst/

  http://delangemars.nl/2017/10/08/belastingen-rutte3-loep-rijken-betalen-minder/

  A way of life.

  Nou lezen we regelmatig dat de duivel op een grote hoop schijt.

  Geliked door 1 persoon

 28. Bob Fleumer zegt:

  Elke dag dat Nederland wacht om de EU te verlaten zal het moeilijker worden, elk mens met een beetje gezond verstand ziet in dat het een ramp wordt met lieden als Macron, Juncker, Timmermans en Rutte, die het al in zijn broek doet als hij alleen al denkt van; zou het misschien toch beter zijn er uit te stappen?Het is verbijsterend dat je een heel werelddeel naar de kloten ziet gaan en en de blindheid koning kraait!

  Geliked door 1 persoon

 29. Pingback: Prepare for the end of Europe! | eunmask

 30. BigLJohn zegt:

  Als Macron en zijn vrienden hun zin krijgen, bestaat Europa in de nabije toekomst niet meer. De mensenfabriek in Afika die op volle toeren draait, massaproductie zelfs, zal in Europa een tweede Afrika doen ontstaan met alles er op en er aan wat des Afrikaans is. Zoals; Dictatoriale bewinden, corruptie, stammenoorlogen, revoluties, en radicale islam, met het daaraan gerelateerde koppensnellen. Europa zal worden teruggeworpen naar het stenen tijdperk, een tijdperk veroorzaakt door die geweten-lozen uit Brussel en hun volgers. Brussel word in het zadel gehouden door internationale en lokale politici alsmede de MSM media, terwijl verdwaasde kiezers er op hun beurt voor zorgen dat voor-noemden eeuwig hun gang kunnen blijven gaan. Dag vogels, dag bloemen, dag Europa !

  Geliked door 1 persoon

 31. Marc zegt:

  Het is alsof ik Tony Blair weer hoor.

  Macron mutant!

  Like

 32. Asgard zegt:

  Was mijn reactie te grof voor woorden, webmaster??? Voor iemand die de dood brengt zijn alle woorden geoorloofd om zet te benoemen!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Pardon? Welke reactie? Ik heb nog NOOIT een reactie van u verwijderd!

   Webmaster

   Like

   • Asgard zegt:

    Ik had vanochtend voordat ik naar mn werk ging een comment geplaatst op deze item, Macron. Gewoon vreemd, u heeft mn reactie niet gezien, dat terwijl ik het toch echt geplaatst had.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Spijt me, maar zat niet in de wachtrij voor moderatie en ook niet in het spamfilter of in de prullenbak.
    Dan zullen we het er maar op houden dat WordPress soms rare nukken heeft. Nogmaals: ik heb u nog NOOIT gecensureerd!

    Webmaster

    Like

 33. Qvic zegt:

  Hebben die mensen wel enig idee hoe groot het continent Afrika is en hoe groot Europa is. Want dat gaat echt niet passen. Zoals in Nederland, waar moeten al deze immigranten dan wonen in een nu al overbevolkt land, waar de wegen nu al in een rap tempo dicht aan het slibben is?. Aan alles zit een grens van het toelaatbare. Iets wat al vol is, kunnen er niet meer bij. Alleen dat begrijpen schijnbaar linkse politieke mensen niet. Zij leven op de pof van een ander en veronderstellen dat de burgers onuitputtelijke zijn die deze voorzieningen allemaal kunnen bekostigen voor al die immigratie parasieten. Of willen zij heel de EU vol gaan bouwen met mega woontorens, om toch zoveel mogelijk mensen in een land te kunnen proppen. In ieder geval ontbreekt het hen van iedere logica en lange termijn visie.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Sommige uitspraken van politici vergeet je nooit meer. Het is al wat jaren geleden toen de PvdA voorstelde om de natuurgebieden van de Betuwe en de Veluwe rijp te gaan maken voor woningbouw om – asielzoekers – in te huisvesten. Met natuurlijk alle gratis toestanden die daarbij horen. Diezelfde PvdA kwam zo’n 8 jaar geleden met het idee om de A.O.W. leeftijd te gaan verhogen naar 75 jaar. Je kon op je klompen aanvoelen dat dit een van de voorgestelde maatregelen waren om de – immigranten hobby – (indringers) van links te bekostigen. En de politiek word alsmaar linkser en linkser, al was het maar door stembus-fraude. Want hoe komt Groen Links aan 17 virtuele Kamerzetels. En waar bleven de 37 virtuele Kamerzetels van de PVV ? Het werden er bij de laatste Kamerverkiezingen slechts 20 ! Honderdduizenden kiezers die in twee dagen tijd opeens een andere keuze gingen maken ? Nederland werd al door koningin Juliana te vol bevonden. Jan Maat vond dat ook, alsmede Pim Fortuijn en Geert Wilders. Maar de jaren verstreken, en Nederland verwordt tot een land waar het steeds slechter toeven is. Emigratie is voor ons autochtonen om allerlei redenen ook al geen optie. Ik zie mijn eigen al in het Oostblok zitten of bij de Chinezen ! Nederland word veel te vol, en gelijk een overvol kippenhok alwaar de kippen door de stress elkaar verwonden alsmede dood maken….

   Like

 34. boorzalf zegt:

  Op 19 april 2018 lazen we in de media dat de Franse president Macron pleit voor een Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa en dat hij stelt: ‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ en verder: ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen een gemengd ras worden’ en dat ‘Dit wel het einde van de sociale zekerheid in Europa betekent’.
  De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.

  Like

 35. Pingback: Europees onderzoekersnetwerk GÉANT verbindt Pakistan met 100 miljoen onderzoekers in Europa en Azië (en) – Yfw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s