Minister van Buitenlandse Zaken van Hongarije: Veiligheid van de burgers heeft hoogste prioriteit

Screenshot_250

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije houdt er aan vast dat de veiligheid van de burgers van een land bij de migratie voorrang zou moeten hebben, zei de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto), vandaag. Tijdens een debat dinsdag in het Europees Parlement werd duidelijk dat “Brussel en de VN willen dat er illegale immigranten naar Europa komen”, zei hij op een persconferentie in Boedapest.

Mitteleuropa

Volgens een geplande resolutie wordt migratie als een mensenrecht voorgesteld en wordt de nadruk gelegd op haar positieve effecten, voegde de minister er aan toe. Dat is in strijd met de belangen van het Hongaarse volk. “Wij blijven consequent de erkenning van migratie als mensenrecht of migratie als positieve trend afwijzen.”

Ook migratie zou niet het juiste antwoord op de uitdagingen op de arbeidsmarkt zijn, benadrukte hij. Hongarije zou de demografische en arbeidsmarktpolitieke uitdagingen met hulp van Hongaren en Hongaarse gezinnen oplossen, zei Szijjártó. “Wij willen meer Hongaarse kinderen en meer Hongaarse gezinnen in plaats van meer migranten in Hongarije. Wij houden van ons land en zullen het niet doorgeven aan anderen”, zei Szijjártó.

“Hoe vaak George Soros ook naar Brussel reist en het onderwerp illegale migratie ook op de agenda gezet wordt; om het even hoeveel bondgenoten Soros in Brussel heeft, wij zullen niet terugwijken. Er zullen geen illegale migranten hier naartoe komen”, voegde hij er aan toe.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, EU-critici, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

22 reacties op Minister van Buitenlandse Zaken van Hongarije: Veiligheid van de burgers heeft hoogste prioriteit

 1. roel zegt:

  nog een kleine tijd dan breekt hier een burger oorlog uit het is net een veen brand zij woed onder de grond tot dat het zo heet word dan is het niet meer te blussen maar dan is het te laat dan gaat ons mooie land verloren denk aan onze klein kinderen

  Like

  • Debora sofie zegt:

   Beste Roel ja klop ook dan breek er brand uit het is al te laat hoor de oorlog is al uitgebroken daar hoeft je niet op te wachten vlucht nog als je kunt buiten Europa wand hier is niet meer veilig

   Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Een reactie naar mijn hart! Hoorden wij deze woorden maar uitspreken door onze Minister van Buitenlandse Zaken.
  Het blijkt dus opnieuw dat Brussel en de VN nog veel meer ILLEGALEN Europa willen binnen halen. Is het in Brussel nog steeds niet doorgedrongen dat verreweg de meeste Europeanen hun buik er meer dan vol van hebben dat we al met ongekend hoge aantallen vreemdelingen opgescheept zitten, die niet bepaald positief staan tegenover alles wat westers is? En dan zeg ik het nog zeer voorzichtig! Kijk eens naar wat er in Toulouse nu weer gebeurt! Ook al zijn die criminelen in Frankrijk geboren, het zijn MOSLIMS!!

  De lidstaten zullen, ieder voor zich, een krachtig tegengeluid moeten laten horen, anders vrees ik dat de Brusselse plannen sneller verwezenlijkt worden dan wij denken.

  Respect voor de houding en opvattingen van Hongarije!

  Like

 3. Pieter zegt:

  Wat n mazzelaars die hongaren!!
  En wij maar betalen voor die immigranten… laat ik het dan niet over de verdere overlast hebben…

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Wij kunnen allemaal voorbeeld aan de Hongaren nemen. Wat is dat toch fijn dat er in Europa landen zijn, die tegen de EU, Bilderberg en NWO openlijk afwijzend zijn. Dat ze het welzijn van hun eigen bevolking kiezen boven het welzijn van viespeuken als George Soros een Jean Claude Juncker. Mensen die geen thuishaven willen zijn voor moordenaars, verkrachters en terroristen. De beesten van Allah en de pestratten uit Afrika hebben daar geen plaats.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ad de Koning zegt:

  En zo hoort het, hadden wij maar zo’n regering i.p.v. die onnozele lachebek die alles doet wat de EU hem opdraagt, onbegrijpelijk dat er nog mensen op hem stemmen.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Hongaren, zijn mensen van…:een man,een man, zijn woord, …blijft..Zijn woord! ………………….En hoe zit met met het ‘glaspaleis’ in Brussel? MOGEN daar de grensverachters..OOK NAAR BINNEN komen, om kennis te maken, met DE ..’goedgemutste’ medewerkende toleranten, ten opzichte van hun ‘binnenstromen’?

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Persoonlijk hoop ik er op dat het machtscentrum van de EU in brussel, met inhoud en al, nog eens door moslimterroristen wordt opgeblazen. Eens zien wat er dan voor maatregelen worden getroffen. 1 ding weet ik nu al wel zeker, als dat gebeurt, worden al onze vrijheden per direct afgenomen en leven we in de europese politiestaat met bijbehorende dwangmiddelen zoals goelag en strafkampen. Zou dan het volk in opstand komen?

   Like

 7. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Tijdens een debat dinsdag in het Europees Parlement werd duidelijk dat “Brussel en de VN willen dat er illegale immigranten naar Europa komen….”

  Hoe kun je dat nou willen? Dan ben je toch geschift!! Nog meer illegale muzelmannen!! 😈

  “Volgens een geplande resolutie wordt migratie als een mensenrecht voorgesteld en wordt de nadruk gelegd op haar positieve effecten, voegde de minister er aan toe.”

  Het gaat hier niet om migratie maar een invasie van de islam!! Dat is geen mensenrecht, het verspreiden er van!! Ons mensenrecht is het behoudt van onze eigen cultuur!! Die uitvreters brengen niks maar dan ook niks positiefs met zich mee; sterker: alleen maar rottigheid!!
  Totaal niks positiefs aan!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   En wij worden genoodzaakt, die intens verrotte appels te eten. Als volk staan we met de ruggen tegen de (NWO) muur. EU-Arabië en EU-Afrika zijn een geboren feit. SOS….112, waar ben jij?

   Like

 8. koosv8 zegt:

  Er komt een dag dat hun heilige huisje het kantoor in Brussel met de grond gelijk gemaakt gaat worden, en ik mag hopen dat de Eurofielen allemaal aanwezig zijn, in het gebouw welteverstaan. Goed gezegd van deze minister van buitenlandse zaken.

  Like

  • Margareta zegt:

   Dat zou eigenlijk nog voor de verkiezingen van volgend jaar moeten gebeuren, want voor die tijd willen zij in spoed het e.e.a. nog tot stand brengen. Om daar een handje bij te helpen worden op kosten van de Europeesche belanstingbetalers NGO-s ingezet om met hun activiteiten de huidige regering van Polen en Hongarije te ontwrichten. Dit is gelekt vanuit een geheim rapport, van een vergadering dat onlangs Soros met de leiding van Brussel gehouden had. Dit. is door parlamentslied Christina Morvai bevestigd.
   Alhoewel het Europeesche volk volgend jaar de huidige Brusselse bezetting grootendeels zou kunnen wegstemmen, ben ik bang dat ook zij alles uit de kast zullen halen om hun prachtige, overbetaalde posities niet te verliezen. In dat geval weten wij al bij voorbaat wat er komen gaat.

   Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Oeps; “behoud” zonder T uiteraard.

  Like

 10. Mary zegt:

  En zo is het, de Hongaren zorgen er ook in ruime mate voor dat deze vechters voor hen in het zadel kunnen blijven zitten om hen te beschermen tegen een Soros, de duistere EU club, de Islam etc, geweldig!!.

  Like

 11. Merel zegt:

  Hij houdt zich aan de eed die afgelegd is, n.m. te zorgen voor het vaderland, net als de p.m. van Polen, al de anderen houden zich er niet aan en hebben meineed gepleegd

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  ~Hier denkt de politiek er anders over, grenzen open en laat maar komen; de hard werkende Nederlander betaald wel.
  Probleempje, die hardwerkende Nederlanders doen dat ook nog met hun stomme koppen.
  NPO en MSM liegen met de regering mee, de idioten geloven het….
  In Nederland word de belasting opgebracht door mensen en bedrijven die productie leveren.
  Alles wat ambtenaar, militair, of uit een andere door de staat betaalde baan heeft, brengt geen belasting bijdrage, ze betalen belasting lijkt het, doch dat is kontzak/vestzak geld.
  De door de overheid betaalde (geld afgenomen van de productie leverende) krijgt te veel salaris en moet daar een gedeelte van terugstorten.
  Hoop dat u het begrijpt….
  In feite is elke door de overheid betaalde werknemer een parasiet.
  Ok, sommig door de overheid betaald werk is noodzakelijk, heb ik geen moeite mee; wel met al dat gesubsidieerde gedoe en belachelijk hoge salarissen der ambtenaren, mensen wier miskleunen nooit op[ de miskleuner verhaald worden, doch op de productie leverende belasting betaler.

  Like

 13. fleckie zegt:

  HOE?…….is het trouwens. eigenlijk met de ‘GEESTELIJKE ..GESTELDHEID’ ……. van SOROS! en CONSORTEN?

  Like

 14. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1934240/lokroep-uit-het-oosten

  Lokroep uit het Oosten

  Door Wierd Duk
  18 apr. 2018 in BINNENLAND

  Lelystad – Ze willen rust, vrijheid en ’minder multiculturalisme’. Nederlanders die naar Oost-Europa emigreren voelen zich in eigen land niet meer thuis.

  Ook Joost – een ondernemer uit het Gooi, die niet met z’n echte naam in de krant wil – wil zich met z’n vrouw permanent vestigen in Hongarije. „We komen er al twintig jaar en hebben een huis in Neszmély, aan de Donau.” Wat Joost stoort aan Nederland is de alom aanwezige politieke correctheid. „Nederland is een onvrije controlestaat geworden. Ik ben het met veel dingen oneens, bijvoorbeeld dat zoveel immigranten niks met Nederland te maken willen hebben. Maar dat durf ik niet te zeggen, want dan ben je meteen een paria. In Hongarije speelt dat helemaal niet.”

  Like

 15. kampersrene zegt:

  Nederland houdt er aan vast dat de veiligheid van de burgers van een land bij de migratie voorrang zou moeten hebben, zei Timmermans Tijdens een debat in het Euro parlement ….Leve Timmermans ….Rutte laat bloemen afgeven in naam van het Nederlandse volk , hij is als premier hevig ontroerd door zijn politieke moed ……………grapje ….hecht er geen geloof aan ! ik had een droom ….

  Like

 16. H. Nawijn zegt:

  Zo hoort het ook en dat moet elk land doen voor zijn eigen inheemse bevolking.
  Eigen volk eerst en vooral de ruimte die er nog is…beschikbaar houden voor eigen inheemse soevereine bevolking!

  Kijk om je heen op de weg en de snelwegen…Nederland is te vol en er zijn al teveel allochtonen die vooral irritant en luidruchtig zijn…het is om misselijk van te worden.
  Uiteraard zijn er zeker wel hele aardige mensen van buitenlandse afkomst tussen maar deze groep is zo klein in aantal en marginaal…in verhouding met de irritante, asociale, overlastgevende, criminele en verkrachtende, Moslim terrorist allochtonen en asielzoekers.

  Er is al veel te weinig ruimte in Nederland en ook de dieren kunnen nergens meer rustig leven…het is te grk voor woorden!

  Het rijkste land ter wereld qua grondstoffen is Congo…laat de asielzoekers etc. lekker allemaal daar heen gaan!
  Plek zat en rijkdom in overvloed en veel zon…wat wilt een negroïde of Moslim immigrant nou nog meer…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s