’School hoeft geen paleis voor sultan te zijn’

Screenshot_243

(Door: Maarten Ritman)

ROTTERDAM – De verbouwing van de islamitische middelbare school Avicenna College in Rotterdam heeft miljoenen euro’s extra gekost omdat er marmeren vloeren en kroonluchters in moesten. Leefbaar Rotterdam eist daarom nu geld terug.

Het Avicenna College is de opvolger van de omstreden Ibn Ghaldoun school op Zuid. Daar was het onderwijs ondermaats en waren er financiële problemen. Na examenfraude waarbij leerlingen examens hadden ontvreemd en doorverkocht, volgde een faillissement en ging de school uiteindelijk door onder een nieuwe naam.

Kroonluchters

Wel zat het jaren in een verouderd onderkomen. De school is nu compleet gerenoveerd, met marmeren vloeren, kroonluchters, aparte gebedsruimtes, mozaïek en meerdere Arabische elementen. De school noemt het zelf geen moskee, maar wil de identiteit van de islamitische school zichtbaar laten zijn.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotterdam, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op ’School hoeft geen paleis voor sultan te zijn’

 1. theresageissler zegt:

  Marmeren vloeren, kroonluchters…Moesten die bouwplannen dan niet vooraf aan de gemeente worden voorgelegd, of hoe zit dat?!

  Geliked door 1 persoon

 2. Duchesne zegt:

  Godver…..m’n bek viel open. Hoe kan het mogelijk zijn, blanke bejaarden laten liggen in hun uitwerpselen wegens bezuinigingen en dan dit. De waanzin is totaal.

  Dit is door geen enkele politicus te verkopen, dit kan enkel door corruptie en de andere kant opkijken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Werkelijk ongehoord en zeer afkeurenswaardig, temeer daar er gemeenschapsgeld gebruikt is om de scholieren blijkbaar het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn….
  Leefbaar Rotterdam moet alles op alles zetten om het teveel uitgegeven geld terug te vorderen.
  Geen enkele middelbare school krijgt het voor elkaar om zó buitensporig luxe verbouwingen te laten doen van gemeenschapsgeld.
  Ik vind het een schande. Zeker vanwege de slechte naam die de school heeft. Je kunt dan wel de naam veranderen, maar dat betekent niet dat de prestaties er op vooruitgegaan zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Cathja
   Maar u weet toch dat alles wat islamitisch of anderzijds exotisch, dan wel pervers, dan wel tegennatuurlijk, dan wel regelrecht levensvijandig is, in de ogen van de Linkse Kerk heilig, onaantastbaar en boven de wet staat?
   Al zouden zij daar de wanden van de gangen met puur goud bekleden, dan was dat voor links nog aanvaardbaar. Al was het alleen maar omdat die zieke, stinkende Ibn Kalkoen van 2016 niet aan de openbaarheid kon worden onttrokken, maar dat men daarna een loophole heeft gevonden om onder een andere naam gewoon weer door te gaan.
   Om die zelfde stinkende islamitische Ibn Kalkoen daarna met hun actieve ondersteuning te voeren tot hij barst.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Voor degenen die niet bekend zijn in R’dam Zuid, het gaat niet om de Ibn Gkalkoen school die verbouwd zou zijn.
  Die islam school stond aan de Singe, Zuidwijk.
  Het gaat om de voormalige St Montfort College. Een school gebouwd in 1950 voor Katholiek Onderwijs.
  Mijn vrouw was er jarenlang lerares Frans. Ik herkende de foto’s onmiddellijk.
  Gelukkig heeft de Heer Hilgers deze afgang niet meer mee gemaakt.
  Islmisering in NL, WAAR DAN ?????????????

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Hoe we in dit gekkenhuis beland zijn is bekend, maar hoe komen we er uit.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Wat leren ze daar ….dat ongelovigen varkens en apen zijn en dat de joden moeten worden uitgeroeid

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Reageer later wel, geniet nu van een al urendurende live-uitzending uit Yerushalayim op Facebook. 10.000en lachende en vrolijke mensen, wat een verademing. Het bruist in Israel, al 70 jaar! Am Israel Chai!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Verlies de bezigheden van zulke islamitische bolwerken nooit uit het oog. Dit is het zoveelste bewijs dat ze genadeloos pikken wat ze kunnen en voortbouwen aan de islamitische staat der Nederlanden.

  Geliked door 1 persoon

 9. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Watte ???
  Hoe gek zijn we aan het worden in Nederland ???

  Een school voor exoten inrichten met gescheiden gebedruimtes voor jongens en meisjes en aankleden met marmeren vloeren en kroonluchters en dat op rekening van de Nederlandse belastingbetalers. Hoe durven ze !!! Wat zijn dat voor fratsen ???

  Was dat vermeld in de subsidieaanvraag ???
  Nee, natuurlijk niet !!!

  Dat soort idioterie kan alleen maar in het Rotterdam van die exotische burgemeester Ahmed Aboutaleb !!!

  Onmiddellijk terugbetalen en met een flinke boete !!!

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Altijd wat.

  Ook niet op de Nederlandse buis te zien…

  https://www.powned.tv/artikel/woedende-fransislamitische-jongeren-breken-to

  Geliked door 1 persoon

 11. Aegolius cs zegt:

  Och….?! Nu begrijp ik waarom er geen coalitie met Leefbaar mogelijk kan zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  De verbouwing komt voor rekening van de gemeente.

  Een nuttige besteding van het belastinggeld. 😡
  Heel wat beter dan dat geld verspillen aan een traplift, een rolstoel of een scootmobiel voor de bejaarde en/of gehandicapte eigen burgers. 😡
  Wij zijn in de ogen van de ‘elite’ NIETS meer waard, nog minder dan grofvuil.

  Je kan verdorie onderhand beter je paspoort verbranden, in een boerka kruipen en ‘allahu akbar’ blèren.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   ………Maar allah is helemaal niet groot. Dat mocht ‘ie willen…….

   Ik ben het met je eens dat het een schandaal is dat er zo met belastinggeld omgesprongen wordt! Onze eigen mensen hebben vaak het nakijken als ze in hun gemeente om een gunst vragen…

   Geliked door 1 persoon

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Tja, onderscheid moet er zijn

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Goedmakertje en ”schadeloosstelling” van links vanwege een publieke afgang, die zij niet konden voorkomen en tegenhouden. Want de islamisering van de samenleving moet natuurlijk wel worden voorgezet en met alle middelen gefaciliteerd.

  Geliked door 2 people

 15. koddebeier zegt:

  Wedden dat………………………………..het geld nooit terug komt !!!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 16. abouneenee zegt:

  In plaats van je druk te maken over die school, die misschien verkeerde prioriteiten heeft, lijkt het mij beter de corrupte ambtenaren, waarschijnlijk ook niet van Duitschen bloed, te vervolgen voor hun falen om die kosten te beteugelen waardoor de school dit allemaal gedaan kon krijgen. Dit was een inside job, duidelijk. Wilders kan zeggen dat een dubbele nationaliteit ook een dubbele loyaliteit met zich meebrengt, men kiest ervoor dit land te verzieken. Wie? Eigenlijk kiezen de VVD-stemmers daarvoor, tezamen met CDA, D66 en CU-stemmers. Alle leden van die partijen zijn sowieso NSB’ers, maar het zou fijn zijn als het kiesgeheim ook verdwijnt en openbaar gemaakt wordt wat iedereen stemt. Mensen zouden uit angst voor gevolgen ineens heel uniform kunnen gaan stemmen, maar ik denk dat als mensen ineens voor hun echte mening uit gaan komen de kans groter is dat de PVV veel meer geaccepteerd wordt. In mijn stad vertel ik aan iedereen dat ik PVV stem en ik heb pas éénmaal een hysterische kakelkip tegenover me gehad die als vanzelfsprekend van mening was dat de VVD haar partij is. Één en ander natuurlijk uit angst uit haar sociale kudde verstoten te worden. Nou zo’n kudde hoef ik niet in mijn nabijheid…

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Die corrupte ambtenaren zitten in alle partijen.
   Je wordt er zo onderhand moedeloos van,ik weet op dit moment helemaal niet meer wie ik kan vertrouwen!

   Like

   • abouneenee zegt:

    Waarom zou je anderen vertrouwen?

    Je weet in ieder geval dat 30% van de ambtenaren zei zeker op te stappen als de PVV in de regering zou komen tijdens verkiezingen een tijd terug. De onophoudende ‘druk’ op de samenleving, vanuit politiek, onderwijs, media en samenleving om niet op de PVV te stemmen is ook al een teken aan de wand dat de partij van Wilders juist tegen al dit soort onbetrouwbare figuren oppositie wil voeren en daarom door belanghebbenden gekenmerkt word als een soort satan. Wilders zit sinds 2015 zelfstandig in de kamer juist omdat hij door de VVD niet langer beteugeld kon worden. De PVV is één van de weinigen die niet bang is voor directe democratie (referenda) en is als enige consistent als gekeken wordt naar stemgedrag in de Tweede Kamer. Zelfs de SGP is minder betrouwbaar gebleken na het verlenen van steun aan de wet intrekking Raadgevend Referendum.

    Geliked door 1 persoon

 17. Helena zegt:

  Ze krijgen het toch maar weer voor elkaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s