1500 “asielzoekers” per maand: opnieuw massale asiel-bestorming op de Balkan-route

Screenshot_270

(Vertaling: E.J. Bron)

Er is weer beweging op de Balkan-route. Smokkel-bendes brengen op dit moment steeds meer migranten over de Grieks-Turkse grensrivier Evros (Turks: Meric) naar Griekenland. Sinds afgelopen zaterdag alleen al zouden er meer dan 500 mensen over de rivier gekomen zijn, werd dinsdag uit Griekse politiekringen verluid. In maart hadden de Griekse autoriteiten 1658 mensen geteld die op deze manier uit Turkije kwamen.

Duits - Zuerst

Dat betekent een enorme stijging tegenover dezelfde periode vorig jaar; in maart 2017 waren het slechts 262 migranten. “We hebben te maken met een verhoogde vluchtelingen toestroom aan de grensrivier”, zei de minister van migratie, Dimitris Vitsas.

Screenshot_269

De smokkelaars beloven de “vluchtelingen” ondanks de grotendeels gesloten “Balkan-route” over onbewaakt terrein naar het noorden van de Balkan of over de Adriatische Zee naar Italië en verder naar Midden-Europa te brengen. Per persoon zouden ze tot een bedrag van € 1500,- voor het oversteken van de grensrivier en voor de doorreis naar het Westen incasseren, zei men in politiekringen in Athene.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Balkan, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

12 reacties op 1500 “asielzoekers” per maand: opnieuw massale asiel-bestorming op de Balkan-route

 1. Peter zegt:

  Waar is gvd de grensbewaking ???

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Peter 20 April 2018 om 23:52 De grensbewaking bestaat al eventjes niet meer. Douaniers kregen massaal ontslag. Nu zijn er boten bezig die – vluchtelingen – op zee – redden – en naar Nederland brengen. Die – hulpverleners – vinden grenzen een achterhaald begrip en kozen voor een nieuw (zwart) Europa waar voor ons geen plaats meer zal zijn….

   Like

   • fleckie zegt:

    Jammer dat men niet de adressen van.. AL..DE HULPVERLENERS WEET,? In verband met ‘doorgeven’ v.afdressen, aan de binnendringers,’ waar ze ECHT welkom’. . geheten worden!!, en MET FLUWELEN HANDSCHOENEN WORDEN …’VERZORGD’!!

    Like

 2. Steven zegt:

  De EU heeft HAAST door de oprukkende rechtse stemmers om Europa zo snel mogelijk te laten overspoelen met haatkoppen uit Afrika en het Midden Oosten.
  Ga er maar vanuit dat dit jaar alle records gebroken gaan worden.
  En vergeet het aantal asielparasieten niet die gewoon door de regeringen met het vliegtuig worden opgehaald en de samenleving worden in gedumpt..ZONDER DAT U DAT WEET!

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik heb het idee,dat er iets staat te gebeuren dit jaar Steven.
   Inderdaad ,er gaan er mega veel bij komen dit jaar.
   Het land is nog nooit zo verdeeld geweest.
   En Den-Haag duwt ons met de snelheid van het licht alles door de strot,omdat ze bang zijn,dat hun Bilderberg Utopie in gevaar komt.

   zomaar een voorbeeld: Ik vroeg een taxi pasje aan voor bezoek ziekenhuiscontroles,na 2 herseninfarcten en een aneurysma..

   Dan moet je eerst 3 maanden bankafschriften inleveren etc
   Dan 8 weken wachten .
   Afgewezen,omdat ik nog kan lopen om met het openbaar vervoer te gaan.

   Als je dan elke dag leest,wat de instromers allemaal voor elkaar krijgen,is het allemaal niet meer te bevatten.
   En er zijn ongetwijfeld veel meer mensen,zoals ik.
   Een duidelijker voorbeeld van weg met ons is er niet.

   Dat is ook het nadeel,van het samenvoegen van gemeentes.
   Het moet groot ,groter,grootst.

   Het is nog niet eens 9 uur,en de stoom komt alweer uit mijn oren!
   Wat een onrecht,wat een verraad,

   Echt charmant zal het niet overkomen,
   maar van mij kunnen ze allemaal ongevraagd de tyfus krijgen.

   Een fijne zonnige dag gewenst,

   Tineke

   Geliked door 3 people

   • tinekevanschagen zegt:

    Ongevraagd moet zijn.> ongezien

    Like

   • Nemesis zegt:

    Hallo naamgenote (ja, dat is ook mijn echte voornaam, zoals meerderen hier wel weten) en ook lijdensgenote. Ik ga de ellende niet allemaal opnoemen, maar ik maak iedere keer weer dezelfde schandalige ervaringen. En by the way, ik kan niet meer lopen. Eergisteren waren ze weer hier om te controleren wat kan en wat niet. Ik verkeer vandaag nog in een enorme razende bui. En ik wens ze niet alleen ongezien de tyfus, maar nog veel en veel meer. Ik wil je alleen maar heel veel sterkte wensen en probeer je taai te houden.

    Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    En ook het OV is in dit land niet veilig meer.. je ziet overal haatkoppen die mensen lastig vallen. Zelfs als conducteur ben je je leven niet meer zeker….wat vroeger een leuk beroep was.

    Geliked door 1 persoon

 3. Eva110 zegt:

  Wat is nou 1500 euro in vergelijk met een huis, alles gratis en een levenslange uitkering?
  Je kunt het die mensen niet eens kwalijk nemen dat ze het proberen, bij aankomst brochures en tolken in hun eigen taal, een ordehandhaving die niet voor hen geldt en moskeeën in overvloed.
  Alles zo toegespitst op jou specifieke wensen dat je gewoon verder kunt leven zoals je gewend bent en als de gastarbeiders in het gastland s.morgens vroeg in de file staan om jou uitkering bij elkaar te schrapen draai jij je nog een keer lekker in je graties bedje om.

  Geliked door 1 persoon

 4. Leo zegt:

  Even off topic maar moet het even kwijt

  Ondertussen hangt de gepensioneerde Nederlander ,die zijn oude dag in het buitenland wil doorbrengen het volgende al weer boven het hoofd..
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1944857/rentenieren-aan-costa-duurder

  En GVD de Turken en Marokkanen maar lachen met de ongebreidelde geldstroom vanuit dit kl*te land!!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Die grenzen moeten van die linkse rooie neten niet voor niets open blijven staan, anders komt de massa-immigratie in het gedrang. Vandaar die drang om steeds meer nieuwe lidstaten te gaan bijvoegen. En het geld wat men nodig heeft voor die – immigranten hobby – moet toch ook ergens vandaan komen. Kon men vroeger met 57,5 jaar in de VUT, nu moeten sommigen al door-sappelen tot 68 jaar en 3 maanden. En er zal echt geen eind aan de misere komen, van jaar tot jaar zal het erger gaan worden. De A.O.W. leeftijd zal op den duur zo hoog komen te liggen, dat de meesten al dood zullen zijn. Om nog maar te zwijgen over andere lasten die wij zullen moeten ophoesten. In Brussel heeft men een systeem in het leven geroepen van massa import van Afrikanen, een systeem waartegen wij ons niet tegen kunnen verzetten. Diegene die zich in woord of daad probeert te verzetten krijgt meteen al met justitie te maken. Dit alles om er 100% zeker van te zijn dat wij Europeanen zullen gaan verdwijnen ten gunste van honderden miljoenen Afrikanen. Die liefhebbers zijn van Sharia, meerdere vrouwen met talrijke kinderen, en niet te vergeten, liefhebbers van vette uitkeringen. En anders groot geld verdienen in de drugs-handel, prostitutie en afpersings-praktijken. Dat is de toekomst van Europa…..

  Like

 6. Willem zegt:

  Al die onvrede komt door de meeste kiezers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s