Antisemitische riem-sadist van Berlijn is Syrische asielzoeker

Screenshot_264

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De jonge Arabier, die dinsdag met een leren riem op een 21-jarige Jood met een keppeltje insloeg en “Jood, Jood” schreeuwde, is gepakt. Hij meldde zich vanmiddag samen met zijn advocate bij het desbetreffende politiebureau.

philosophia perennis

Volgens informatie van de “Bild-Zeitung” zou het gaan om de 19-jarige Syriër Knaan S.. “Bild” schrijft wat velen al vermoed hadden:

“De aanvaller is afkomstig uit Syrië – het gaat blijkbaar om een vluchteling. Hij zou geregistreerd staan bij een instelling in Brandenburg en de laatste tijd met een koffer in Berlijn gewoond te hebben.”

Al sinds geruime tijd waarschuwen critici van de vluchtelingenpolitiek van Merkel voor de import van miljoenen antisemieten uit het Arabische en Noord-Afrikaanse gebied in onze samenleving.

Tot nu toe werden deze waarschuwingen genegeerd of afgedaan als hetze. Vandaag pas werd bekend dat de Duitse regering nog dit jaar 10.000 mensen uit islamitische landen naar Duitsland zal verhuizen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Antisemitische riem-sadist van Berlijn is Syrische asielzoeker

 1. Tistochwat zegt:

  Zielugh toch, hè, zo’n ‘asielzoeker.
  Zo dankbaar ook.
  En vredelievend.

  Die gevaarlijke, agressieve mohammedanen moeten gewoon gedeporteerd worden (vrij naar Joop van Riessen over PVV-stemmers).

  Geliked door 3 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een rechtszaak kost de belastingbetaler extra geld en dat is niet nodig. Wat mij betreft mag elke politieman dit soort gajes een kogel door hun kop schieten om ze vervolgens te laten ophalen door een destructiebedrijf die er opfokmeel van maakt voor de varkens.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Als je die domme uitdrukking op zijn gezicht ziet dan weet je al dat het meest domme volk zich onder de asielzoekers bevindt en dan meestal moslims. Daar kunnen we hier niks mee beginnen, maar de regering is horende doof en ziende blind en zal iedereen wel toelaten waarvan de EU vindt dat ze hier thuishoren. Dat zal nog wat worden, hadden we hier maar een regering als in Hongarije, het enige is de grenzen sluiten en geen moslim er meer in. Aan de PVV zal het niet liggen maar jammer genoeg hebben die nog te weinig zetels, ik denk dat het uiteindelijk op een burgeroorlog zal uitdraaien voordat de mensen hun verstand gaan gebruiken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bert zegt:

  Asielzoeker komt MET ZIJN ADCOCAAT! Enig idee wie dat betaalt??????

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Dat is ook het EERSTE wat ze aangeboden krijgen bij aankomst in Europe… EEN ADVOCAAT EN EEN OETKIERING!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Die advocate zal pleiten , “”hij werd gedreven door een drang waar hij niet kon aan weerstaan”” Het is een gevolg van een “goede” islamitische opvoeding , althans volgens hun normen waar haat tegenover ongelovigen en vooral Joden centraal staan en vrouwen helemaal niets betekenen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s