D66-denktank: minder streng voor asielzoekers

Screenshot_262

(Door: Jorn Jonker)

 “Dreiging uitzetting mensonwaardig”

DEN HAAG – D66’ers lanceren vandaag een eigen plan voor het asielbeleid dat op belangrijke punten totáál anders is dan het kabinetsbeleid. Zo is het beleid richting asielzoekers volgens D66’ers nu te veel gericht op ontmoediging om op de korte termijn hierheen te komen, dreigen met uitzetting is ’mensonwaardig’ en integratie moet minder over gebruiken en tradities gaan. Het EU-beleid moet bovendien op de schop: lidstaten zouden bijvoorbeeld quota opgelegd moeten krijgen zodat duidelijk is hoeveel vreemdelingen zij elk jaar moeten opvangen.

Lees verder>>>
(h/t “King Arthur”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, D66, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

35 reacties op D66-denktank: minder streng voor asielzoekers

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Toch hebben die jongens ’n leuke baan.
   Geef nou maar toe dat we er met z’n allen jaloers op zijn.
   Reken maar uit.
   ’n Dijk van ’n inkomen.
   Macht om iets voor elkaar te krijgen en daar ook weer geld voor te vragen.
   Elke dag bij Pauw of Jinek op bezoek, dus geen lange eenzame avonden meer.
   Wordt je ooit door je eigen incompetentie ontslagen dan heb je die zogenaamde “wachtregeling” die er voor zorgt dat je naadloos in ’n andere overheidsjob glijdt.

   En als het helemaal niet meer gaat, kun je altijd nog naar je vrienden in de Oekraïne…

   Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Duidelijk door de asielratten besnuffeld.

   Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Tjonge jonge,kijk die kop dan.
   Ik sla de avondmaaltijd weer over.

   Geliked door 3 people

 2. ReaGluurder zegt:

  Ik geef dit werelddeel nog een paar decennia en dan staat de hele tent hier op stelten, stort de tent in! Kippenhokken van 300.000 zal menigeen naar de strop doen grijpen! AllahMeHoelah!

  Geliked door 1 persoon

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Na het lezen van dit artikel vraag ik mezelf af wat er op nummer 1 staat van mensen die ik hier niet wil, een D66’er een mohammedaan of een ‘zielige’ neger uit Afrika. Ben er nog niet helemaal uit.

  Geliked door 2 people

 4. Marc zegt:

  Wat gaat die revolutie bij Pechtold hard aankomen.

  Wat heeft die man een eikenhouten kop!

  Geliked door 1 persoon

 5. King Arthur zegt:

  Meeer, meeer, veul meeeeeeeeeeeeeer handophouders die zich een ongelofelijke air aanmeten en het verdommen om hun eigen teringzooi op te ruimen:
  https://fenixx.org/2018/04/19/ik-wil-ook-personeel-om-mijn-wc-schoon-te-maken-u-ook/

  Geliked door 2 people

 6. Claudia M. zegt:

  GS heeft er ook een artikeltje aan gewijd: https://www.geenstijl.nl/5141688/d66-nederlanders-moeten-zich-beter-aanpassen-aan-slecht-integrerende-immigranten/#comments
  Ik heb ze niet allemaal gelezen, maar ook daar spreken vele reacties voor zich. Persoonlijk ben ik van mening dat nu echt de weg zijn kwijtgeraakt.

  Naast mijn vijfdaagse werkweek en ik moet nu 3 jaar en 3 maanden langer, gaat het voorlopig niet lukken. Het huishouden moet ook gedaan worden en de tuin heeft aandacht nodig. Onder dit regime heb ik helemaal geen tijd om aan te passen, ik ben al blij als er tijd overblijft voor mijn hobby’s en kleding wat stuk gaat, weer netjes in elkaar te flansen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Roeland zegt:

  Telkens als je denkt het kan niet erger worden wordt het toch weer erger.
  Ik ben letterlijk misselijk van deze politieke dwazen. Als jullie eens wisten in wat voor situatie ik mij bevindt. Allemaal ten gevolge en schuld van de politiek. Echt niet vanwege mijn “karakter structuur”.
  Wat ik om mij heen zie, wie er voorgetrokken worden en wat voor een beloftes ik krijg, die 100% NIET worden nagekomen!
  Ik sta letterlijk met mijn rug tegen de muur als oudere. Men pest bewust ouderen, die het moeilijk hebben. Het zijn sadisten, die aan de macht zijn en die aan de geprivatiseerde knoppen draaien.
  En de overgrote meerderheid van het “volk” vindt het allemaal best. Eigenlijk zou ik deze berichten niet meer moeten lezen. Struisvogel ben ik echter nooit geweest.

  Geliked door 2 people

 8. Wat mij betreft kunnen ze ongezien de t*fus krijgen,zowel de asiel parasieten als die dwazen van de D66 denktank

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  Weet je wat mensonwaardig is dat Nederlanders die hier hun hele leven hard gewerkt hebben (dit land gemaakt hebben tot wat het nu is) als oud vuil mogen wegteren van D66 omdat het geld uitgegeven moet worden aan lamstralen die het hier gratis komen halen dankzij D66. En nee we moeten helemaal geen enkele quota opgelegd krijgen van niemand, we moeten van zieke geesten zoals Pechtold af en snel ook!!!!.

  Geliked door 3 people

 10. Flo zegt:

  Ze zouden die lummel 50% van zijn salaris moeten inhouden ,voor het promoten en binnenhalen van dit volk,dan houd hij snel zijn grote bek,inleveren wil deze zakkenwasser zelf helemaal niks

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Hersenloze linkse idioten !
  Je moet toch volslagen krankzinnig zijn als je op de volksvernietigingspartij D66 stemt !!

  Geliked door 2 people

 12. theresageissler zegt:

  Ik word al jarenlang dood- en doodziek van dat zooitje gesettelde burgerluitjes, dat over de rug van hun medeburgers de ruimdenkende kosmopolieten durven uit te hangen!
  In je villawijk of je buitenhuis onder de vrije luchten is het gemakkelijk delegeren: Jan Modaal driehoog achter in de Pijp schikt wel in!
  D66: Geen vlees en geen vis, maar ten koste van hun mede-autochtonen spelen ze met flair de barmhartige samaritaan…Voor alles wat immigrant is, wel te verstaan:
  Die fungeren als het ware als hun ‘pets’ waarmee ze rond paraderen, zoals in de jaren ’20 de rijke dames met hun schoothondjes.
  Misselijke mensen, misselijke partij!

  Geliked door 2 people

 13. Cathja zegt:

  Het zal niet waar zijn hoor….., D66 regeert mee en begint nu ook al in te zetten op quota. ‘We’ moeten minder streng zijn voor asielzoekers? En hoezo is ‘dreigen met uitzetting mensonwaardig’?
  Weet je wát ik mensonwaardig vind, kleutertje Pechtold? Dat die asielzoekers totaal geen respect tonen voor de inwoners van het land waar ze van A tot Z worden verzorgd. Waar ze gerust de heleboel in de fik steken als hun eisen niet snel genoeg worden ingewilligd!
  Weet je wat nog veel meer mensonwaardig is, Pechtold? Dat die moslims continue laten horen dat zij over ons zullen gaan heersen, en dat ze iedereen de dood in zullen jagen die niet in hun god wil geloven!
  MENSEN ANGST AANJAGEN, dát is mensonwaardig, en het leven van onschuldige burgers ruïneren, dat is óók MENSONWAARDIG!!

  En tot slot: die hele politieke club van D66 gedraagt zich mensonwaardig met hun snode plannen, want nu ze regeringsdeelname hebben gekregen zullen ze ons knechten. Jarenlang hebben ze op deze gouden kans gewacht, en nu gaan de remmen los!

  En Pechvogel, stop eindelijk eens met dat gezeik over asielzoekers! We hebben er inmiddels meer dan genoeg en we willen er geen één meer bij hebben!
  Dus zet dat quota maar uit je hoofd!

  Geliked door 3 people

 14. Haksteeg Anton zegt:

  Uitzetten van dat islam tuig is het enig juiste. Het is geen religie maar een cult maar het lijkt er op dat een aantal Nederlanders met name D666 dat niet door (willen) hebben. hou dus ook je hond of hondje maar uit hun buurt want die worden zonder meer afgemaakt. Nee maar, Rutte trekt in opdracht van Brussel nog wel een blik moslims open. Dank zij Timmermans en de reizigster naar vooral moslim landen Mogherini

  Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  In het lijvige stuk van meer dan honderd pagina’s wordt geschetst hoe Europa één asielbeleid zou moeten invoeren.

  Zo zo, nou nou, poeh poeh, meer dan honderd pagina’s! Dat zal indruk maken op het klootjesvolk.
  Zó veel gezwam op papier móét wel door verstandige lieden zijn geschreven, toch?
  Ik denk dat er ook wel een hoofdstuk in staat over hoeveel ‘asielzoekers’ Alexander in zijn penthouse opneemt.

  Like

 16. kampersrene zegt:

  Pechtold voorgesteld als de nieuwe profeet van Allah in Nederland

  Geliked door 1 persoon

 17. Thomasson zegt:

  D66 is een goed voorbeeld voor een partij die door derden werd geplant in het Nederlandse politieke landschap. Midden jaren ’60 begonnen in de VS, roerige jaren: opstand van studenten tegen de oorlog in Vietnam, raciale rellen enz. Het alle ergste waren revolutionaire ideeën onder studenten die afkomstig waren van communistische ideologen v.d. Frankfurter Schüle. De VS wist dat de ideeën zouden ook naar Europa uitwaaien. Nederland was (nog steeds is) een zeer belangrijk land voor Amerika. Dus men moest een jonge partij oprichten, bestaande uit rijke studenten. Een partij die politieke ideeën zal dragen die trendy zouden worden onder de jonge goedopgeleide publiek. Deze marionettenpartij is bedoeld een invloed uit te oefenen binnen de Nederlandse politieke. Ze moest vooral er naar streven deel te nemen aan alle NL regeringen. Het was nooit de bedoeling geweest dat deze ‘nep partij’ zou vechten voor haar idealen, omdat zij heeft er maar een ideaal; de agenda te dragen van degenen die haar van buitenaf besturen. Deze strategie is in de 52 jaar niet veranderd. D66 heeft nu opdracht van Bilderberg/NWO alles te doen dat Nederland volledig in de tengels valt van de EU. Dat Nederland zal zichzelf met de tijd als natiestaat opheffen en integraal deel uitmaken van de EUSSR-imperium. Nederland moet zichzelf ISLAMISEREN. De Islamisatie is noodzakelijk om de inheemse bevolking geleidelijk te verdelgen en ze te vervangen, of liever gezegd te vermengen tot een nieuw ras met veel lager IQ. Door herhaaldelijke kruisingselectie zou men – net als bij dieren – de juiste soort mens voortbrengen. De nieuwe Nederlander (of Europeaan) zal de handigheid en andere eigenschappen van de Nederlanders hebben, maar niet hen verstand. Bij de Britse Korthaar boekte men met de kruising van een Pers met gewone katten prachtige resultaten. Waarom zou dat niet met een loonslaaf lukken? Hij zal handig en vlijtig zijn. Hij zou in staat zijn geordend te werken, maar met een veel lager IQ. Verstand is slecht voor de Bilderbergers business

  Like

 18. Elisah zegt:

  Ja vooral, dan wordt het overal zo griezellig ipv gezellig als in Londen…
  http://www.breitbart.com/london/2018/04/21/surgeon-violence-london-africa-carnage/
  Leading Surgeon Says Violence in Khan’s London ‘Like South Africa’, Predicts ‘Summer of Carnage

  Like

 19. Haksteeg Anton zegt:

  D666 is totaal opgehangen aan de islam (satansgebroed) en natuurlijk de palestijnen het is geen Nederlandse partij en het dient afgeschaft te worden. Wie op die partij stemt moet naar een cursus waar men probeert van idioten nog iets te maken. Het zal niet meevallen. De islam steunde ook hitler omdat die de Joden vernietigde en ze zullen proberen in Nederland toe te passen wat in London gebeurt dank zij een moslim burgemeester. London heeft nu New York voorbij gestreeft als grootste criminele stad van de wereld dank zij hun moslim benden.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Lees trouwens maar eens wat D66 thans in Helmond uitvoert met de islam aan wie ze vast nog kraaltjes en spiegeltjes slijten in de hoop daarmee moslims lief en aardig te maken wat natuurlijk NOOIT een succes wordt! Ik zou hier namelijk niet aan meedoen omdat ik kostziel wordt van die linkse huichelaars en beoordeel zelf maar eens:

  D66 kruipt voor de islam en stuurt voedselpakketten naar moskeeën: “Voor een inclusieve samenleving!”

  Het nog altijd seculiere D66 denkt dat het de Nederlandse maatschappij een dienst bewijst als zij allerlei cadeautjes (gaan ze dat hierna ook nog doen aan arme mensen die van voedselbanken leven?) gaan uitdelen aan moskeeën. Het komt de “inclusie” ten goede, zo beweert de sociaal-liberale partij in Helmond.

  Vroeger, heel vroeger, was D66 een seculiere partij. Het was een partij die letterlijk was opgericht om meer democratie in het Nederlandse staatsbestel te krijgen, ja, maar daarnaast had de partij van Hans van Mierlo (Jan Terlouw as er ook lid van) één duidelijk doel: die eeuwige macht van het CDA en de voorgangers van het CDA eindelijk eens voorgoed openbreken.

  Fast forward naar 2018 en we zien dat D66 misschien wel de minst succesvolle partij uit de Nederlandse parlementaire geschiedenis is geworden. Van de doelstelling meer democratie is weinig terechtgekomen (het decennialang door D66 bepleite referendum wordt as we speak door de Eerste Kamer de nek omgedraaid), en dat secularisme is veranderd in een raar soort obsessie voor de islam.

  In het Brabantse Helmond (de geboortestad van mijn moeder en haar familie) is dat goed zichtbaar, want daar slijmt de plaatselijke partij-afdeling zich bijkans onheus bij een moskee in de gemeente. Het is namelijk Ramadan. Eigenlijk een strikte religieuze aangelegenheid, maar D66 zit ook kans hun sociaal-liberale neus in de islamitische zaken (een bepaalde kerk daar lijkt enigszins op een moskee) te steken. En dus komt D66 zich ongevraagd bemoeien met het plaatselijke moslimvasten. En vanuit partijmiddelen komt het dan tot een cadeau voor de moslims van Helmond:

  “30 dadels naar #moskeeën in het kader van de #Ramadan. Geen woorden, maar #dadels. #D66 voor een inclusieve samenleving #inclusie”
  Sympathiek hoor. Gaan er nu ook matzes naar Joden op Yom Kippoer en kerstkransen naar christenen met Kerstmis? Of blijft het echt alleen bij een beetje de slijmbal uithangen bij moslims (als ik een moslim was geweest en het voedselpakket was naar mij opgestuurd in de hoop mij daarmee om te kopen of als onderwerping dan had ik het al subiet teruggestuurd of aan echter armen gegeven!) en mogen de aanhangers van andere religies lekker de goddelijke toorn krijgen? Het huidige D66 kennende, weet ik op die laatste vraag het antwoord wel…

  Wie weet krijgt D66 gelijk van westerling-hatende moslimextremisten gewoon raketten met tijdbommen daarin opgestuurd omdat ze D66 totaal NIET als mede-moslims zien!
  Ik vraag me zelfs af of de webmaster ooit eens in zijn leven in een moskee is geweest? Want ik heb dat maar een enkele keer in 2001 gedaan in Turkije (gelukkig knielde ik daar NIET voor Allah!) en dat was voor mij ook meteen de allerlaatste keer geweest!

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Het is meer dan tijd dat de D666 gestopt wordt. Het is geen partij waarvoor men respect kan hebben. Ze zijn landveraders, het zijn de Trudeau’s van Nederland. Geen respect voor de Nederlandse geschiedenis (als ze al weten hoe en wat die geschiedenis was).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s