Islam en Jodenhaat gaan hand in hand

Screenshot_265

De koran: Bron van de haat tegen Joden.

(Door: “The Edgy Veggie”)

Jodenhaat is in de islamitische wereld wijdverbreid. Antisemitische opvattingen worden er door politici, religieuze leiders, media en scholen verspreid. Met de binnenkomst van honderdduizenden Syriërs stak het monster van de Jodenhaat ook in Duitsland zijn afzichtelijke kop weer op.

Deze week ging het in Berlijn mis toen een 19-jarige Syrische vluchteling met zijn riem los ging op een Israëlische, niet-Joodse, jongeman. Adam Armush, opgevoed door Arabieren, was bij wijze van experiment naar buiten gegaan met een keppeltje op. Zijn vriend had beweerd dat het gevaarlijk was om een keppeltje te dragen op straat en hij  wilde de proef op de som nemen. Dat heeft hij dus geweten. Het keppeltje bracht niets dan bloeddorst naar boven in het door Arabische eer en religieus fanatisme vergiftigde brein van de Syrische tiener.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Islam en Jodenhaat gaan hand in hand

 1. Thoth zegt:

  Yep, het staat in koran, hè. Dus als je in het sprookjesboek gelooft, doe je dat.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Door een uitzending van ‘De Reünie’ (KRO) op 8 mei 2016 kreeg de jonge Syriër Bojan vanwege zijn integratieadvies enige bekendheid. ‘Leer de taal, wees eerlijk en neem geen schotelantenne’, was zijn advies aan nieuwkomers. Beter en bondiger kan het niet. ‘Niet liegen’ werd niet letterlijk uitgesproken, maar het werd wel bedoeld.

  Liegen is een tweede natuur bij moslims. Iedere onderwijzer/leraar, agent, sociaal contactambtenaar, werkgever of buur loopt daar voortdurend tegen aan. Het is een van de redenen waarom moslims niet populair zijn.
  http://verenoflood.nu/waarom-moslims-al-jong-leren-liegen/

  Like

 3. Haksteeg Anton zegt:

  De Haat tegen Israelieten is zeer verbreidt door alle anti-semieten en natuurlijk door die vervloekte islam dat begon in 632 toen die pedofiel mohammed (“gehuwd” met 11 vrouwen waarvan de jongste 9 jaar oud was) Joden en Christenen als slaven had (en dat zullen ze nu weer proberen). Beginnend in Duitsland Zweden en grote delen van Engeland hebben ze al met die vervloekte sharia wetgeving en de PM van Canada was in Engeland om de Lord Mayor (die vervloekte moslim) van London met een bezoek te vereren en in Canada is de sharia wet in volle kracht die voorschrijft dat een ieder die zich niet tot de islam bekeert gedood moet worden (met dank aan Merkel te stom om voor de duvel te dansen hebben we dan nu ook in landen zoals Duitsland.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De islam hoort niet in Europa en deze doctrine zal nooit veranderen, vanaf de kinderjaren worden ze al gehersenspoeld met HAAT tegen alle andere geloven die in hun ogen ongelovige zijn !
  Het dhimmitude gedrag van de overheid en de linkse kliek dient te stoppen !

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het oproepen tot haat is ‘bij de wet’ verboden, er zijn zelfs mensen en organisaties voor veroordeeld, Heck, zelfs verboden verklaard. Er zijn mensenrechtenorganisaties die het hun corebusiness hebben gemaakt om de samenleving te vrijwaren van extremistische sympathieën, te vechten voor de vrijheid en de rechten van elk individu, maar haat uit naam van een ideologie, en het is een verrijking, onze toekomst, ………..ons noodlot en ondergang zullen ze bedoelen.
  Georganiseerde, diepgewortelde haatgevoelens jegens het Joods zijn, en nobody gives a flying f#ck, das toch opmerkelijk,….?

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Er is niet enkel Jodenhaat in de islamitische wereld. Dat is een kardinale fout te denken dat moslims uitsluitend Joden haten. De haat is evenredig en is gericht tegen iedereen die geen interesse toont voor de islamitische viezerikgod Allah. Dus ook tegen christenen. Zie hoe moslims behandelen christenen wereldwijd https://www.youtube.com/watch?v=ReGKlnPGrJA en https://www.youtube.com/watch?v=ZFCLLauLmfA Natuurlijk haten ze Joden ietsje meer dan wie dan ook. De Israëliërs , in tegenstelling tot de rest van de wereld, hebben geen probleem met hun vijanden af te rekenen. Ze zijn niet onder de indruk van dat Allah Akbar geblèr. De actie van de Syrische vluchteling in Duitsland laat duidelijk zien dat veel zaken fundamenteel fout zijn: a) dat de Syrische vluchtelingen zijn inferieur en zeker laag begaafd. Iemand die zijn toekomst in een vreemd land wil bouwen en is in afwachting van acceptatieprocedures doet zijn best zich te gedragen. Maar kennelijk geldt dat niet voor mensen met een verstand van een geitenneuker. De vraag rest waarom doet Duitsland zo haar best zulke mensen naar binnen te laten. b) dat iets is heel mis in Duitsland. In het land heerst een beginnende chaos. Als de Duitsers willen hun land van de ondergang redden, moeten ze per direct alle strafkampen van de toenmalige DDR en zelfs uit de nazi-tijd weer heropenen. Alle vluchtelingen en migranten met strafblad plus aanhang zouden daar in zgn. ‘Schutzhaft’ worden geïnterneerd; op afwachting van hen deportatie naar het land van herkomst

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s