Merkel´s zwarte humor

Screenshot_266

(Door: Peter Wörmer – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel roept op tot de “strijd tegen antisemitische uitspattingen” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18-04-2018).

Het was nooit echt een geheim dat bij orthodoxe moslims van kinds af aan Jodenhaat wordt in geprogrammeerd, wellicht al vanaf 3 jaar in koran-scholen. Merkel heeft illegaal massa´s fanatieke Jodenhaters – en over het algemeen “ongelovigen” haters – het land binnengelaten. Een uitermate indrukwekkende manier om uit het verleden afkomstige verantwoordelijkheid te negeren, ja, tegen te werken. En nu plotseling moeten “wij” tegen de gevolgen van haar onverantwoordelijke, in zoverre antisemitische politiek “strijden”! Is ze nog wel goed bij haar hoofd? Er is sprake van “onze” schande. Wat een onzin! Het is absoluut niet mijn schande. Het is de schande van de politiek van Merkel, dus de schande van Merkel en haar maar al te vele lakeien.

Merkel doet ook alsof het brutale islamitische antisemitisme in Duitsland een nieuw fenomeen zou zijn. In werkelijkheid is het natuurlijk oeroud en heeft men er nog nooit echt iets tegen ondernomen – een schande van “onze” politici met Merkel aan het hoofd.

Al heel lang geleden heeft een woordvoerder van het Israëlische leger, die opgegroeid was in Berlijn, daar een boek over geschreven (Arye Sharuz Shalicar: “Een natte hond is beter dan een droge Jood”, 2010). Lang geleden al marcheerden meutes migranten door de straten en scandeerden: “Hamas, Hamas, Joden aan het gas!” En er gebeurde bijna helemaal niets. Geen kik van Merkel, voor zover bekend. Enige tijd geleden was er in de media sprake van een Duits-joodse scholier, die door islamitische medeleerlingen vreselijk te grazen werd genomen, tot aan fictieve executietaferelen toe. Men zei dat hij naar een privéschool zou zijn overgestapt. De heel logische vraag waarom men hem op zijn school niet had kunnen beschermen, werd bijna overal pijnlijk vermeden. Wie erachter wilde komen, kon het te weten komen: wanneer leraren zich tegen islamitische leerlingen willen handhaven, riskeren zij het om via een mobiele telefoon snel gealarmeerde hordes jonge krachtige mannen in elkaar geslagen te worden. Zo simpel is dat. Maar Merkel zweeg, voor zover bekend, hoewel de situatie van Duits-joodse kinderen op scholen met een aanzienlijk deel islamitische leerlingen schandalig en nog veel erger is dan de huidige aanval op straat.

Nu wordt dus het gebruikelijke versleten programma zonder gevolgen afgedraaid: geschoktheid, woede, “scherpe” veroordeling, onverdraaglijk…, gelardeerd met het stellen van eisen, waarvan bekend is dat ze niet gerealiseerd worden of dat ze, mits ze vervuld worden, toch geen of zo goed als geen effect hebben. Afgezien van het feit dat men weer eens belastinggeld uitgeeft. Men schuift zoveel mogelijk antisemitisme bij de “rechtsen” in de schoenen, heel goed wetend dat “rechtsen” hier niets mee te maken hebben, hoogstens rechts-extremen.

Citaat uit de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” d.d. 18-04-2018: Het American Jewish Committee (AJC) verklaarde dat het voorval naadloos zou aansluiten bij een lange lijst overvallen, die niet zelden een islamitische daderachtergrond hebben. “We mogen de ogen niet sluiten voor het steeds vaker optredende antisemitisme in delen van de Arabische en islamitische gemeenschap”, eiste de directrice van het AJC, Deirdre Berger. Ze kritiseerde dat in de officiële politiestatistiek nog steeds 95% van het antisemitisme aan het rechts-extremisme zou worden toegeschreven. Daartegen zouden de ervaringen van 80% van de gedupeerden spreken. “Als we het probleem serieus willen aanpakken, hebben we een beter beeld van de situatie nodig”, zei Berger. Helaas is de vervalsing van statistieken inmiddels een wijdverbreid fenomeen. “Strijd tegen rechts” is tegenwoordig immers een prachtig middel om belastinggeld los te peuteren, bijna een businessmodel.

Natuurlijk wordt ook geprobeerd de cultus met de schuld weer eens tot uiting te brengen – een belangrijk instrument om burgers te intimideren. Maar in Duitsland was gedurende de nazitijd bij het overgrote merendeel van de bevolking geen sprake van agressief, tot geweld geneigd antisemitisme. Tijdens de anti-joodse serie misdaden op 9 november 1938 klonk er geen gejubel, geen applaus, maar een bedrukte stemming van geschoktheid. Dat meldden ook buitenlandse media, en de hoge nazi´s waren bitter teleurgesteld in “hun volk”.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Peter Wörmer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Merkel´s zwarte humor

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Ja en ze doet net of ze nergens van weet. Ze is niet erg intelligent dat is bekend gezien de stommiteiten die ze uitgehaald heeft met haar moslim import maar dan ook nog doen of je nergens van weet is wel heel erg stom

  Like

 2. roel zegt:

  merkel heeft een kronkel in haar hoofd een hele rare ze tracht de schuld weer op het volk af te schuiven

  Geliked door 1 persoon

  • Merel zegt:

   Ja die jongens hebben geen baan waar ze zich om half negen moeten melden, dat is wel duidelijk, anders hou je 3 dagen en nachten rellen echt niet vol

   Like

 3. droevige mof zegt:

  Onze intellectuele weekblad Die Zeit schrijft over ,,gerechtfertigten Judenhass” (gerechtvaardigde haat tegen joden). Wanneer? 1941? Nee, vandaag!
  Toen was er een probleem en de kwestie was een beetje gerelativeerd. Maar iedereen weet hoe het was bedoeld.
  De Duitse schrijver Kurt Tucholsky zei in de jaren dertig: ,,Ich kann nicht soviel essen wie ich kotzen möchte.” (Ik kan niet zoveel eten als ik wil kotsen.)

  https://www.tichyseinblick.de/feuilleton/medien/die-zeit-ueber-gerechtfertigten-judenhass/

  Like

 4. Republikein zegt:

  Intelligente tante, zet haar zin door.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Het werd verkeerd afgedrukt Merkel bedoelde iets heel anders
  Merkel roept op tot verdraagzaamheid tegen antisemitische uitspattingen” (“Frankfurter Allgemeine Zeitung, 18-04-2018).

  Like

 6. Debora sofie zegt:

  Merkel is een rare ze kan beter op haar volk letten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s