Westers imperium wankelt: Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat

Screenshot_271

De Russische president Vladimir Putin en zijn Chinese collega Xi Jinping werken steeds nauwer samen om weerstand te kunnen bieden aan het Amerikaans-Europese oorlogsimperium.

(Door: “Xander”)

Chinese staatskrant: Westerse provocaties Rusland vormen bedreiging voor de wereldvrede

Als we de massamedia moeten geloven is het Westen, en vooral Europa, nog steeds een baken van moraliteit voor de hele wereld. Probleem is dat daar in de rest van de hele wereld inmiddels heel anders over wordt gedacht, met Rusland en China voorop. Daar zijn ze de oorlogen en leugens van de Verenigde Staten, en van hun immer volgzame schoothondjes in Europa, spuug- en spuugzat. Afzonderlijk kunnen ze nog niet tegen Amerika op, maar gezamenlijk vormen Rusland en China inmiddels een formidabele economische en militaire macht die op zeker moment, als de agressieve en gevaarlijke provocaties van Washington, Londen, Brussel en Parijs niet ophouden, keihard zullen uithalen, en het Westen in verrassend korte tijd kunnen verslaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, China, Frankrijk, Groot-Brittannië, NAVO, Rusland, VS, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Westers imperium wankelt: Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Helaas moet ik me aansluiten bij de mening van Rusland en China. Ze hebben gewoon gelijk. Ons aanvallen is niet nodig want door het massaal binnenhalen van de moordlustige islam lost dat probleem zichzelf wel op in West Europa.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Baken van moraliteit, één grove leugen is het, een potentatenstaat als drager van het socialisme, een linksche Utopie, de door linksch gewenste wijze van maatschappijverandering, de omvolking, de import van kansloze haatzaaiers, en ondertussen de verhoudingen tussen naties op de spits drijven omdat het kansloze beleid van de EU, een bedreiging vormt.
  De EU voor de vrede…….leugens, ik zeg ‘trek de stekker der mar uut’ voordat onze kinderen en kleinkinderen moeten vechten of vluchten vanwege dat zooitje mafklappers in Brussel, met hun grote smoelen, ik noem ze wat ze zijn, linksche terroristen.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  LInksch is de grootste bedreiging voor de wereld, omdat AlleS opraakt wat ze aanraakt……zelfs vrede.

  Like

 4. Mary zegt:

  Zeker heeft China gelijk als ze zeggen dat de Westerse provocaties richting Rusland een bedreiging vormen voor de wereldvrede, China net zoals Rusland dreigen niet……….misschien dat het tijd wordt dat China en Rusland orde op zaken gaan stellen de NWO club de EUSSR, VN, etc. zijn namelijk niet te stuiten in hun alles verwoestende plannen en voor de Europese bevolking is het onder het juk van de NWO/EUSSR/Islam club straks ook geen leven meer, dus……..

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Dat Europa zichzelf in een recessie stort, een burgeroorlog uitlokt, dan is het niet vreemd als de buren gaan vragen of je wel goed snik bent.
  Als de economische groei een aantal kwartalen achter elkaar negatief is, omdat Brussel meer geld blijft uitgeven aan de uitbreiding van de EU, de expansie zonder daar ooit iets van te kunnen verwachten, dan vallen de banken weer om, de belastingen en rente rijzen torenhoog, de bestedingen uitblijven, en bewust en overwogen de maatschappij in een neerwaartse spiraal stort, de wereldeconomie wederom laat instorten. dan ben je niet goed snik.

  Like

 6. Pingback: WW III | toodlessss

 7. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/democratische-partij-leidt-aan-hoogmoedswaanzin-daagt-rusland-trump-en-wikileaks/
  De Democraten in de Verenigde Staten denken een ‘meesterzet’ te maken door Rusland, het campagneteam van Trump en WikiLeaks voor de rechter. Het laat eerder zien hoe zeer de Democratische Partij het gevoel met de realiteit verloren heeft. Door deze partijen aan te klagen toont de partij zich een slechte verliezer.

  Like

 8. Jan zegt:

  “….Rusland en China zijn leugens en oorlogen spuugzat”

  De realiteit: Rusland voert een proxy-oorlog in de Oekraïne en heeft grondgebed van dat land geannexeerd, de Krim.

  Zowel Rusland als China zijn totalitaire staten. In China zijn de communisten aan de macht en bepaald Peking wat mag en niet mag.


  Even in het achterhoofd houden wie Amerika 8 jaar lang heeft proberen te verwoesten

  Het BNP van Californië is zelfs groter dan dat van Rusland: $2.496 trillion vs $1.267 trillion

  VS is schurkenstaat geworden, Trump geen haar beter dan Obama
  Man, man, ‘Xander’ zit werkelijk op het niveau van Alex Jones. Hoor ik ‘Xander’ over de Chinese agressie tegen de Filipijnen en Taiwan? Nee. Tegen de Spratly eilanden? Ook niet. Maduro, de dictator van Venezuela die het volk terroriseert wordt wel door China gesteund. Hoor ik ‘Xander’ ok niet over en zo kan ik wel door blijven gaan.

  Nu dan de kosten van de Russische oorlog in Syrië: $4 miljoen per dag
  https://www.cnbc.com/2015/10/21/this-is-how-much-russias-war-in-syria-costs.html
  plus wat verloren ging:
  The Russian Air Force lost more than 30 jets and helicopters in Syria during 27 months since Russia intervened to save the Assad regime on September 30, 2015

  En al dat moet ‘Xander’ eens afzetten tegen het BNP van Rusland en dan komt er bij, wie bouwt Syrië weer op? Tenslotte werden de steden mede in puin geschoten door de Russen. Betalen zij de $226 miljard?
  http://www.middleeasteye.net/essays/after-war-who-is-going-pay-syria-reconstruction-russia-iran-assad-china-871238355

  Eén conclusie kan ik wel trekken, als het aan ‘Xander’ ligt mogen de Russen over de vloer komen, de Chinesen hun rotzooi op de Europese markten dumpen (ook nog eens allemaal gestolen intellectueel goed), is massamoordenaar Assad een lieverdje die het beste voor de Syriërs wil en Trump even erg als Obama

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jan.
   Tsja.
   Weet je wat.
   Amerika en Europa deugen net zo min als Rusland en China.
   Amerika en Europa onderscheidden zich bovendien van Rusland en China door het criminele feit dat ze hun eigen beschaafde bevolkingen met eigen Europese cultuur vernietigen om om te ruilen voor het laagste van het allerlaagste mensen-niveau dat ze uit de meest onderontwikkelde gebieden halen, omdat ze daarmee ’n massa van honderden miljoenen slaven kunnen creëren die alléén voor ’n beetje voedsel zullen werken……
   En dat beste Jan doen China en Rusland niet….
   Dus voor wie kiezen we uiteindelijk…?

   Like

  • Eva110 zegt:

   Jan:
   Ter uwer informatie Rusland en dus de Russische militairen zijn in Sirie op uitnodiging van Assad en geven dus hun leven en materiaal ter bescherming van de mensen in dat land.
   De VS meent dat ze overal vrij toegang hebben en zijn illegaal bezig daar.
   De inwoners van de Krim zijn overwegend Russen en hebben vrijwillig de keuze kunnen maken.
   Daarbij is is het altijd verstandig meerdere meningen en verslagen te bekijken voordat je ongefundeerd een mening geeft.

   Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Als we de massamedia moeten geloven is het Westen, en vooral Europa, nog steeds een baken van moraliteit voor de hele wereld…..Inderdaad ze halen een massa krapuul in huis , de zogezegde
  fluchtelingen , ook van landen die helemaal niet in oorlog zijn. Die zogezegde arme menschen willen noch kunnen zich aanpassen aan onze levenswijze ,dus vragen onze politiekers dat wij ons aanpassen Verkrachtingen moorden en dergelijke kwajongensstreken , zoals ook bellekentrek worden amper gestraft….Maar O ! Wee als wij durven onze middelvinger opsteken naar een baardaap in soepjurk…..dan is het kot te klein ..Racist .Xenofoob…. onverdraagzame respectloze
  Is het niet mooi dat wij die, “”voorlopige”” minderheid helpen , ze huisvesten in mooie huizen of appartementen , ze bedenken met een behoorlijk leefloon Als dat geen voorbeelden zijn van Christelijke naastenliefe naar het voorbeeld van Jezus (maar toen waren er nog geen Islamieten ! had hij dat geweten! ) In ieder geval de Paus is fier op Europa en hij beloofde te bidden voor de islamslachtoffers

  Like

 10. Statler & Waldorf zegt:

  Jaren terug was er ook zo’n situatie, er werden enkele Russische diplomaten door Amerika uitgezet.
  En de tegenzet van Putin?
  Die nodigde de Amerikaanse ambassadeur uit voor het kerstdiner in het Kremlin.
  Kostelijke actie.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Wie rustig ‘toekijkt’ is zeker van ‘EIGEN KRACHT’!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s