“Boerka oké, of boerka niet oké?” – AfD “provoceert” in de kantine van het Duitse parlement

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Leyla Bilge (foto), initiatiefneemster van de “Vrouwenmars”, vestigde woensdag alle blikken op zich. De parlementair medewerkster van de AfD-man Ulrich Oehme uit Sachsen kwam volledig versluierd de kantine in, gevolgd door een cameraploeg van “Spiegel-TV”. Het zou een geplande provocatie zijn, aldus de stellige overtuiging uit vooral de CDU-gelederen. Nadat de consensuspartijen het AfD-verzoek in het parlement om een boerkaverbod af te kondigen, hadden afgewezen, de vraag: “Dus wat nu? Boerka oké, of boerka niet oké?”

journalistenwatch

De AfD zou met deze actie aanstoot willen geven, aldus de verontruste uitspraak uit de gelederen van de consensuspartijen, nadat Leyla Bilge, islamitisch correct in een zwarte boerka gehuld, opdook in de kantine van het Duitse parlement. Eveneens aanwezig: een cameraploeg van “Spiegel-TV”.

In de “Lampenladen”, een populair restaurant van parlementariërs in het Duitse parlement, zou het daarna volgens de “Tagesspiegel” tot het “gewenste schandaal” gekomen zijn. De parlementariër van Die Linke, Heike Hänsel, zou verontwaardigd op de volledige versluiering gereageerd hebben en het kwam tot een “opgewonden” woordgevecht en getrek en geduw. Veiligheidsmensen wilden ondertussen de “provocateur” of in ieder geval de volledige versluiering verwijderen. Bilge echter vond dat ze in haar recht stond, omdat immers “alle oude partijen” tegen het boerkaverbod zouden zijn.

Het team van “Spiegel-TV” filmde de hele actie, wat niet is toegestaan. De parlementariër Hänsel maakte daarom bezwaar bij de chef van de kantine en schreef een klacht aan de president van het parlement Wolfgang Schäuble (CDU), wordt er verder over het “ongehoorde” voorval gezegd. Het voor gistermiddag geplande debat in de raad van oudsten over mogelijke sancties na de “nieuwste AfD-provocatie” zou echter verschoven zijn naar de volgende vergadering, omdat men blijkbaar eerst nog informatie wil inwinnen of de islam nu in al zijn mensenverachtende facetten bij Duitsland moet horen.

De deskundige binnenlandse zaken van de CDU, Marian Wendt, is nu al verontwaardigd: “Met deze bombarie heeft de AfD zichzelf aan smakeloosheid overtroffen”, aldus het goedkope statement van een verantwoordelijke, die met de islam blijkbaar dan toch niet zoveel te maken wil hebben. Bovendien: het zou de AfD ontbreken aan respect tegenover de volksvertegenwoordiging.

Nu nogmaals de vraag aan de consensuspartijen, die allemaal het verzoek van de AfD om een boerkaverbod hebben afgewezen: “Dus wat nu? – boerka oké, of boerka niet oké?”

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Boerka oké, of boerka niet oké?” – AfD “provoceert” in de kantine van het Duitse parlement

 1. Steven zegt:

  En..is ze al opgepakt voor ‘haatzaaien’?

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Prachtige actie en ik wil de beelden zien van die Linke, Heike Hänsel, zodat we haar kunnen hänseln (bespotten).

  Geliked door 1 persoon

 3. Trucker zegt:

  Het is al eerder (en met meer bravoure) gedaan in Australië.
  De Australische Pauline Hanson heeft ballen, meer als héél veel politici verspreid over de Vrije Westerse wereld.
  Zij kwam vorig jaar gekleed in een tent (of vuilniszak ben niet moeilijk) het parlement binnen, de schoften die daar huizen stikten bijna van kolére (jammer genoeg bijna dus net niet) JAMMER( !!!)
  In de pers wordt ze geduid als “extreem rechts”, ben je tegen de islam(ieten) tout court ben je al “extreem” weet ik wat.
  Het ging om een stemming tegen de rechtop lopende tenten/vuilniszakken in public (places).

  Dit stuk vuilnis (de kaalkop vanaf 0.20) is zowat het archetype dat ik met plezier in elkaar trap, daar is geen millimeter empathie voor zo’n varken op te brengen.
  In hem zie ik het SOORT die likt naar boven en trapt naar onder en denkt ik kom daar heel ver mee.
  Tot hij of de verkeerde tegenkomt of de islam(ieten) de verrader niet meer nodig hebben, en dat duurt meestal niet zo lang eens ze aan de macht zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Om dat wat linksvolk zegt op de stunt van Pauline Hanson haat ik linksvolk. Schijnheilig en hypocriet, niet aanvoeren dat het vrouwen degradeert maar het gooien op de boeg van ‘beledigend’, appalling (ten hemel schreiend)

   She then asked George Brandis, the attorney-general: “In light of the national security of this nation will you work to ban the burka in Australia?”

   Mr Brandis responded: “No.”

   Nog zo’n hypocriet die meent dat een burqa ‘this country so amazing’ maakt

   Zou consequent iedere keer doorgevoerd moeten worden, de Kamer binnen lopen met die tent tot de ergernis zo groot wordt tot zij er uitgestuurd wordt en waarmee is aangetoond dat linksen schijnheiligen zijn die alleen aan hun eigen omgeving denken die moslimvrij moet zijn.

   Hanson over de moslimparasieten en de reactie van linkse eikel: Muslims bring contrubution you never make. Altijd inhoudsloos, altijd op de persoon. Traditie

   (achterlijke jengel negeren)

   Geliked door 1 persoon

  • Luna Fay zegt:

   Het valt me op dat die George Brandis heel veel lijkt op de ongeneeslijke Wrat Timmerfranzzzz.. Het lijken wel broers van elkaar. Beiden hebben geen nek/hals en zien eruit als vol gevreten zwijnen (sorry zwijnen) En beiden zijn zo stom dat ze nog steeds niet door hebben dat ze voor de islam/moslims niets meer zijn dat nuttige idioten.

   Geliked door 2 people

 4. Trucker zegt:

  On topic én bovendien islam gerelateerd:
  (komt van BNI) http://barenakedislam.com/2018/04/21/fresno-state-home-of-the-foul-and-obese-muslim-professor-who-danced-on-barbara-bushs-grave-also-celebrates-slavery/

  Stom links multikul islamofiel wicht (opgelet Zombie) vind het “pretty liberating” die vod op haar domme kop.
  Bonni’s (als steeds heerlijk sarcastisch) commentaar :
  “Maybe next week, they’ll be able to experience female genital mutilation. Can’t wait to hear how liberated they feel after having their clitoris cut off”.

  http://barenakedislam.com/2018/04/21/fresno-state-home-of-the-foul-and-obese-muslim-professor-who-danced-on-barbara-bushs-grave-also-celebrates-slavery/

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  In Australië hebben ze dus ook een timmerfrantz.

  Geliked door 1 persoon

 6. Merel zegt:

  Bourka is prima, maar dan wel in de woestijn, geen last van zand dus….

  Geliked door 1 persoon

 7. Merel zegt:

  Wij europeanen kijken elkaar in de ogen en hebben een gesprek, moeilijk he?
  .

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik M. zegt:

  Hup Fleur en Geert, ook in Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 9. stef zegt:

  Soms moet je net andersom denken.
  Daarom vind ik het prima dat ze in een boerka lopen en de mannen zich misdragen.
  En dat we eindelijk in de politiek islam partijen hebben.
  Mocht dit allemaal niet zo zijn , we zouden ze niet herkennen en ze zouden zich onder ons verstoppen zoals eerder in de PVDA.( en nu groen slinks )
  De tijd komt wel als we hier eens wakker worden door een reeks van onvermijdelijke nieuwe aanslagen. We herkennen ze dan niet alleen aan het getinte kleurtje maar aan al de andere eigenaardigheden.
  Momenteel houden ze zich op advies van slinks nog stil. Maar ik weet dat hun handen jeuken om hier de macht over te nemen. En ongeduldig zijn ze van nature.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Mooie actie van de AFD !!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s