“Defend Europe”: Alpenroute geblokkeerd

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

Identitairen bewaken grens-pas aan Italiaans-Franse grens

Activisten van de Identitaire Beweging uit verschillende Europese landen zijn er vandaag mee begonnen de bergpas Col de l´Échelle, de flessenhals van de illegale migratie naar Frankrijk aan de Italiaans-Franse grens te bezetten en de grens tegen illegalen te bewaken. Hieronder hun oproep tot actie:

PI News (2)

Vandaag, zaterdag 21-04-2018, zijn 100 activisten van de Identitaire Beweging uit heel Europa op weg gegaan om de bergpas Col de l´Échelle te bezetten. Daar, aan de Italiaans-Franse grens, zullen de activisten verhinderen dat er nog meer illegale migranten vanuit Italië naar Frankrijk komen.

Sinds de zomer van 2017 neemt het aantal migranten via deze route massaal toe. De officiële statistieken registreren 2000 illegale immigranten – maar hoeveel zijn er werkelijk via deze route Frankrijk binnengekomen? De Franse regering rondom Macron weigert de grenzen effectief te beschermen – met onze missie zullen we duidelijk maken dat dit wel degelijk goed mogelijk is. In plaats van geld beschikbaar te stellen voor vluchtelingenonderkomens, zouden deze financiële middelen naar de politie moeten.

De Identitaire Beweging eist een onmiddellijke stopzetting van de massa-immigratie en de sluiting van de route over de bergpas Col de l´Échelle. Illegale immigratie wijzen wij strikt van de hand. Het thuisland van de immigranten is noch in Italië noch in Frankrijk. Hiermee begint de “Defend Europe –Alpen”-missie!

Screenshot_12

De Identitaire Beweging is een in Frankrijk in het jaar 2012 opgerichte organisatie, waarvan de eerste opzienbarende actie de bezetting van een moskee in datzelfde jaar was. Met het oog op de massa-immigratie en de islamisering was er voor ons geen andere mogelijkheid meer dan tot handelen over te gaan om onze cultuur en identiteit te behouden. Ook deze missie maakt deel uit van de “Defend Europe”-campagne, die zich richt tegen de politiek van de massa-immigratie. In 2017 stuurden we een schip de Middellandse Zee op om verslag te doen van het onmenselijke doen en laten van vluchtelingen-NGO´s en mensensmokkelaars.

(Voor meer foto´s: klik op onderstaande link)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Defend Europe”: Alpenroute geblokkeerd

  1. Klaas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  2. Steven zegt:

    Het probleem in Europa is dat iedere poging tot het belemmeren van uitkeringsparasieten wel tot actie leidt van de desbetreffende regeringen…want dan kunnen ze ineens wél optreden.
    Dit geeft al te kennen waar ze mee bezig zijn en wat men wil bewerkstelligen…..HET VOL LATEN LOPEN VAN EUROPA@!!

    Geliked door 1 persoon

  3. Eigen volk eerst zegt:

    Eindelijk verzet!! Goed zo! Ga vooral zo door. Geen geïmporteerd geweld meer. Genoeg is genoeg!

    Geliked door 1 persoon

  4. roel zegt:

    wat over europa komt is een oordeel van GOD als we om ons heen zien wat hier allemaal gebeurd ethanasie abortus vrouwen met vrouwen mannen met mannen transgender en noem maar op daar vold een straf op alleen als we ons tot god keren kan het nog goed komen

    Like

    • BertG. zegt:

      Wat over Europa komt, is de schuld omdat mensen geen muziek les meer nemen.
      Alleen als we allemaal op muziek les gaan, dan kan het nog goed komen.
      Laat dit een les voor je zijn, ook voor jou is het nog niet te laat.
      Alleen muziek les kan ons nog redden.

      Like

      • I.K. Bennurklaarmee zegt:

        Idd Bert! Dan kunnen we allemaal mooi in de maat blijven en vormen we één harmonieus geheel. Goed idee!! :mrgreen:

        Like

      • BertG. zegt:

        Is toch ook veel gezelliger om een beetje te jammen met ze alle, i.p.v. al dat gezeik over een god aan te horen in een kerkje.
        Je geld uitgeven aan instrumenten is ook veel zinniger, dan heb je er tenminste nog wat aan.
        Je wordt niet bang gemaakt voor hel en verdoemenis, en je hebt nog lol ook met ze alle.

        Like

    • Harry zegt:

      Ik denk dat als we ons allemaal van god en die andere waanfiguren afwenden , dat het dan ook een stuk beter wordt .

      Geliked door 1 persoon

  5. Blaffertje zegt:

    Hongarije roert zich ook al.
    Zou dit de opmaat worden tot een burgeroorlog?
    Ik verwacht het wel.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie