Eindelijk bevrijding

Screenshot_10

(Door: “bozeoudeman”)

Waarom, als ze zo goed weten correct bezig te zijn in al hun standpunten et cetera, dragen al die correcte mensjes gezichtsbedekking zodat ze niet herkend kunnen worden? Waar zijn zij als correcte mensen zo vreselijk bang voor? Bang dat zij, als zij correct geweld gebruiken tegen al die incorrect denkende anderen, herkend kunnen worden? Maar dat geeft toch helemaal niets, zij zijn toch correct, zij hoeven toch niet bang te zijn om ooit vanwege geweldpleging tegen andersdenkenden via justitie te worden vervolgd.

Waarom dan al die gezichtsbedekking? Laf zijn ze toch zeker ook niet. Meestal in roedels van een vijftal of meer komen ze tevoorschijn uit hun nette burgerhuisjes waar zij, veelal nog wonend bij mam en pap, zich schuilhouden tot het moment om weer in ‘axie’ te komen tegen bedreigers van hun onmaatschappelijk denken.

Of wonend in leuke panden of op fijne stukjes grond die zij al jaren bezet houden om in hun schaduwmaatschappij iedereen die niet tot hun club behoort desnoods met geweld de toegang tot ‘hun’ gebied te ontzeggen, profiterend van uitkeringsgeld van een maatschappij die zij als iets goors en walgelijks verwerpen.

Ze zijn faliekant en absoluut tegen alle vormen van bezit, behalve natuurlijk dat eigen bezit, dat laatste is gerechtvaardigd. Als strijders tegen alle vormen van onrecht mogen zij toch wel eens een beloning hebben voor al het goede werk dat zij verrichten voor zichzelf alleen.

Wanneer, als dat nog niet zo is, wordt er eens een lijst aangelegd en gepubliceerd waar al deze correcte helden met naam en toenaam op staan zodat iedereen weet wie de helden zijn die zich achter sjaals en bivakmutsen verborgen houden.

Zelfs de SA in het Duitsland van haar grote voorbeeld Adolf H. was minder laf, die liet wel haar gezicht zien. Of was dat pas nadat voorman Adolf de macht definitief in handen had?

Is dat ook ons voorland: als voorman Rutger of kabouter Jesse eenmaal de totaalstaat uitroepen, onder bijval van de blonde Arische meeloper K.O., krijgen wij, de met democratie en rechten onderdrukte burgers, dan eindelijk de gezichten te zien van al die helden die voor ons hebben gevochten tegen vrijheid en gelijkheid voor iedereen!?

Onze helden, die dan eindelijk na jarenlange strijd die verdoemde democratie weten te verjagen. Lang leve de stoottroepen van Judith en Femke, van Frans en Diederik, van Lianne en Alexander, maar natuurlijk ook van George en Mark et cetera, die ons godzijdank ooit zullen bevrijden van het juk van democratie.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sarcasme, Satire, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Eindelijk bevrijding

 1. theresageissler zegt:

  Goeie vraag: ERGENS moet die Antifa inderdaad nog voor vrezen.
  Maar dat valt dan ook op, als je zo af en toe eens een blik werpt op hun blogs, “Indymedia” en “KRAPUUL” b.v.:
  Om precies te zijn: Zoals WIJ menen waar te nemen, dat de overheid in feite aan hún kant staat, beweren ZIJ exact het tegenovergestelde: De overheid houdt volgens hen juist de “fascisten en racisten, zoals Pegida e.d.” de hand boven het hoofd.
  Zijn ze even zeker van als wij van ónze kant van de zaak.
  Kennelijk is dat maar net, hoe je het bekijkt.

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Steven zegt:

  Ik mag hopen dat dit soort figuren straks als EERSTE slachtoffer gaan worden van dat haattuig die ze zo graag willen verdedigen met hun leven.

  Geliked door 2 people

 4. Jules Vismale zegt:

  De nazi’s hielden ook eens een moordpartij onder elkaar waar in 1934, tijdens ‘De Nacht van de Lange Messen’ de SS (Schutzstaffel vrijwel de gehele top van de SA (Sturmabteilung) uitroeide!

  Like

  • Daarvoor fungeerde de SA al met straattereurgroepen die Joodse winkels en winkeliers mishandelden en demonstraties tegen de nazi’s met geweld uit elkaar sloegen, Ook toen werd hen door de media en deopiniemakers de hand boven het hoofd gehouden.

   Like

 5. Dit is dus Amsterdam. Dat gaat onder Groenlinks/D66 bestuur een grote puinhoopworden. De stad is nu al vrijwel onleefbaar en de mensen worden steeds onuitstaanbaarder. Ik denkl dat dan ook binnen een paar jaar weg moet wezen hier, want de straat wordt steeds gevaarlijker en het tuig steeds brutaler.

  Like

 6. Merel zegt:

  Er is geen discipline meer, toen ik op de lagere school zat en de bel ging, dan gingen we per klas in rijen van 2 staan, zoals ons was geleerd. Toen mijn kinderen naar school gingen was het een chaos.
  Waar zijn de mensen met natuurlijk gezag en die OK zijn?

  Like

 7. Steven zegt:

  Ik wou dat mensen zo fanatiek waren om hun land te verdedigen tegen het haatvolk wat geïmporteerd wordt door de regeringen.

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Alle racistische groepen gaan schuil achter hun kledij. Dat deed de klukklux clan, IS, en de Antifascisten, dus ja…….laf in de ergste vorm!!

  Like

 9. Elisah zegt:

  Off topic, maar fijn nieuws.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/peilingen-pechtold-krijgt-zwaar-op-zn-falie-slechts-20-van-d66-kiezers-gelooft-dat-hij-geen-leugens-verkoopt/
  Nog maar één op de vijf D66-kiezers vindt dat Alexander Pechtold een oprecht figuur is, zo wijzen de peilingen deze week uit. De rest van nota bene zijn eigen achterban gelooft dat de penthouseprins een hoop informatie achterhoudt over de afschaffing van de dividendbelasting.

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Die foto toont “venten in een boerka” Ze zijn wel solidair met hun oogappels !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s