Krakersoorlog in de maak

Screenshot_6

(Door: Mascha de Jong)

“Identitair Verzet” versus “We Are Here”

AMSTERDAM – Acht tot tien mannen van het Identitair Verzet hebben een hoekpand in Watergraafsmeer gekraakt. Zij willen statement maken tegen de 22 gekraakte buurpanden door uitgeprocedeerde asielzoekers in de Rudolf Dieselstraat.

De protestgroep We Are Here zit al weer enkele weken met de uitgeprocedeerde asielzoekers in de leegstaande huurwoningen. Deze zouden in principe over twee maanden gesloopt worden. Door het hele wijkje wonen nu weer mensen. De politie en gemeente gedogen de situatie.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Justitie, Links fascisme, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Krakersoorlog in de maak

 1. Corrie Bruin zegt:

  Voor mij zijn het kanjers, weer eens wat anders als alleen maar dat linkse gelul.

  Geliked door 2 people

 2. Eva110 zegt:

  Heel goed, ik ben benieuwd hoe snel ze eruit worden gezet want de normen voor atochtone Nederlanders .zijn niet dezelfde die men hanteert voor de zo geliefde buitenlanders.
  Door deze kraak zullen we eens zien of zij ook twee maanden mogen blijven voorzien van gratis gas water en licht.
  Dit groepje verdiend het dubbel en dwars financieel ondersteund te worden hetgeen ik met plezier doe.

  Geliked door 3 people

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Hele goede aktie! Ben benieuwd hoelang het duurt voor er nu wel ingegrepen gaat worden. Zoals deze mensen nu verbaal afgemaakt worden, nazi’s, fascisten, criminelen. Eigenlijk denk ik hoe meer van dit soort kreten hoe meer ik ervan overtuigd ben dat deze mensen heel goed bezig zijn! Ben het helemaal met Eva110 eens deze mensen verdienen het financieel ondersteund te worden, ik heb dan ook met plezier net geld overgemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  We gaan kijken of ze die Identitair Verzet nu ook gaan gedogen…maar waarschijnlijk komt er nu een ontruimingsdienst aan te pas, en wordt u vervolgd voor ‘illegaal kraken’..en dat is strafbaar zegt de D66 rechter dan…

  Geliked door 2 people

  • Helena zegt:

   Ja hoor, reken maar van yes dat de Identitairen aangepakt gaan worden want: niet links! We hebben niets meer te vertellen in ‘ons’ land we mogen ons alleen maar kapot werken om het schorem te onderhouden!

   Like

 5. theresageissler zegt:

  Het is een goeie zet: Kraken beantwoorden met kraken:
  Als de ene kraakactie nu wordt aangepakt en de andere niet,kan de richting van de Overheid definitief niet meer worden ontkend.

  Geliked door 4 people

 6. BertG. zegt:

  AMSTERDAM – Er zijn ruiten ingegooid in het hoekpand op de Rudolf Dieselstraat, dat vanaf vanmorgen ingenomen is door het Identitair Verzet. Deze groep wil dat de buurtgenoten, de uitgeprocedeerde asielzoekers van We Are Here, uit hun gekraakte woningen worden gezet.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1945399/ongeregeldheden-in-gekraakte-straat

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Net als de mensen die de Pietenbetogers op de snelweg tegenhielden zullen ook deze helden buitensporige straffen en geldboetes opgelegd krijgen van de Dom66 en linksche PvdArmoede rechters, (kijken in de ziel, toonde aan dat rechtspreken niets meer betekent dan dat de betreffende rechters een weloverwogen besluit vormen om zo liberaal mogelijk over te komen, jammer voor de beklaagden).

  Geliked door 1 persoon

 8. hans zegt:

  Ze ” extreem” rechts noemen en linkse tering-fascisten (zoals in et AD vandaag) activisten!?
  Zo dan geef ik ze (linkse tering-fascisten)hier maar even de naam die ze ook echt hebben.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/04/21/identitair-verzet-kraakt-woning-in-de-rudolf-dieselstraat-links-antwoordt-met-geweld-vuurwerkbommen-en-bestorming/

  Identitair Verzet kraakt woning in de Rudolf Dieselstraat – links antwoordt met geweld: vuurwerkbommen en bestorming

  Tegenstanders van de extreemrechtse actiegroep Identitair Verzet, die in een woning in de Rudolf Dieselstraat in de Watergraafsmeer zit, hebben de ruiten van het huis ingegooid.

  Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichten van getuigen aan AT5. Op beelden is het ingooien van de ruiten te horen. Ook is te zien dat er vuurwerk is afgestoken. De actievoerders worden door mensen op straat uitgemaakt voor ‘nazi’s’.

  Like

 10. Helena zegt:

  Een manneke van in de 80 wilde daar in de buurt ook nog wel even ‘shinen’ voor de camera en pakte zijn momentum. Hij vond het allemaal nogal vermakelijk, tja waar zou hij zich nog druk over maken op zijn leeftijd!! Nu zou je bij zo’n oudje, gezien zijn leeftijd en na zo’n uitspraak, aan zijn verstandelijke vermogens gaan twijfelen, en dat doe ik dan ook!
  Beetje sneu! Maar stiekem hoop je dan toch dat er ’s avonds laat bij hem op de deur wordt geklopt en er geroepen wordt…. “we are here, and all out of beer!” en dat het geen Identitairen zijn. Of ben ik nu erg gemeen 🙂

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat moet die man dan? Gaan zitten janken op de bank.
   De man zit daar net zo vast als de rest van de bewoners en kan geen kant op.
   Alles en iedereen verrot schelden die langs loopt, is dat wat je liever had gezien.
   Maak er dan maar wat van en we zien wel hoe het afloopt, is wat die gedacht zal hebben.

   Like

 11. dutchdl zegt:

  BRAVO, RESPECT voor deze actie!!

  Like

 12. BertG. zegt:

  Op DSS staat dat het alweer afgelopen is en dat ze alweer vertrokken zijn in een vreselijk stukje van Tim Engelbart.
  Begrijp nog steeds niet dat ze die kerel daar tolereren, wat een kwal is dat.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/extreem-rechtse-watjes-identitair-verzet-vluchten-alweer-met-staart-tussen-de-benen-weg-uit-kraakpanden/

  Geliked door 1 persoon

 13. Astrijd zegt:

  Ik begrijp er niets van. Ik dacht dat kraken bij de wet verboden was…..
  Is Amsterdam echt een vrijstaat binnen Nederland waar alles mag? ? Heeft Amsterdam zijn eigen wetten en regels?

  Like

 14. bozeoudeman zegt:

  Bravo,smijt de ramen in, daaraan herken je het ‘links’ van Asscher, Klaver en Marijnissen en niet te vergeten de ‘democraten’ van D66. Heren en dames die het niet akkoord vinden dat een ander ook bestaat, die zelf 100 vierkante meters gratis en voor niets onder hun reet wensten en nog steeds wensen, omdat zij daar ‘recht op hebben’, omdat zij ‘links en dus het geweten’ van de wereld zijn. Types die het niet akkoord vinden dat anderen ‘hun’ bezette terrein opkomen omdat zij niet op bezit geilen.(?!) Of zijn zij gewoon te lamlendig om de ene poot voor de ander te zetten en worden al decennia lang door ‘links’ in de bijstand en de Wajong gekweekt waar anderen voor mogen werken en belasting betalen! Denk eens na Nederlandse burgers bij nieuwe verkiezingen, als die er nog komen…..Het is geen vijf voor twaalf, het is eerder tegen tweeën of zoiets……

  Geliked door 1 persoon

 15. BertG. zegt:

  Vrouwentak We are here neemt winkelpand in – Politie grijpt niet in.
  De krakende illegalen die onder de noemer We Are Here al jaren door de hoofdstad zwerft en panden kraakt, heeft aan het begin van de middag een pand in de Eerste van Swindenstraat gekraakt.
  http://regio.tpo.nl/2018/04/22/amsterdamse-illegalen-gaan-door-met-kraakterreur-nieuw-pand-gekraakt/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s