Actie Identitaire Beweging: “Wij bouwen voor u een nieuwe No-Go-Area”

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Neurenberg – Activisten van de Identitaire Beweging hebben zaterdagmiddag de ingang van de Königstorpassage in Neurenberg van een in elkaar getimmerd bord voorzien met de tekst: “De Duitse regering: Wij bouwen voor u – hier ontstaat een No-Go-Area.”

journalistenwatch

De Königstorpassage is al jarenlang een zwaartepunt van criminaliteit in Neurenberg, maar met het begin van de ongecontroleerde massa-immigratie in het jaar 2015 namen de delicten daar enorm toe: in het jaar 2016 vonden hier 50% van de drugsdelicten in Neurenberg plaats, bovendien was “37% van de daders nog onlangs als vluchteling naar Duitsland gekomen” (bron). Er wordt geklaagd over een enorme toename van het geweld, ook tegen politieagenten, en dat de groep “vluchtelingen die bereid zijn geweld te gebruiken […] zijn aanvankelijke terughoudendheid tegenover de politie nu heeft laten varen.”

“De criminaliteit rondom het station was de afgelopen twee jaar sterk toegenomen. […] Terwijl het tot voor enkele jaren slechts om drugsverslaafden en alcoholisten ging, doen nu ook vluchtelingen in de regio rondom het station mee” (bron).

De “Nürnberger Nachrichten” over de Köningstorpassage op 17-06-2017: “De situatie zou met de komst van de vluchtelingen uit de hand zijn gelopen” (bron).

Screenshot_27

Ondertussen is de situatie in de Köningstorpassage weer een beetje beter geworden – echter alleen op grond van de grootschalige aanwezigheid van de politie, die nu nodig is om de vrede te bewaren. Daarmee is het probleem nog lang niet opgelost: de criminaliteit verplaatst zich alleen maar. Ook op andere plaatsen in de stad nemen de delicten snel toe. Zo lijkt heel Neurenberg steeds meer een No-Go-Area te worden. Sinds 2015 lezen we minstens eenmaal per week in de krant: “Ruzie in de metro eindigt met mes-aanval”, “41-jarige zwaargewond: politie zoekt met foto´s naar brutale knokker”, “massale vechtpartij tussen vluchtelingen in het hoofdstation”, “19-jarige schopt meermaal op man in”, “Vechtpartij op het hoofdstation: afdeling moordzaken stelt onderzoek in”, “Man uit Kameroen slaat bejaarde vrouw bijna dood op straat”, “Mes-aanval op politieagenten”, “Mannen wille baby uit kinderwagen ontvoeren”. De daders: bijna altijd migranten. Zelfs de anders nooit om een bagatelliserend commentaar verlegen zittende “Nürnberger Nachrichten” gebruiken als kop boven een messentrekkerij in Gostenhof: “Na mes-aanval: op zoek naar sporen in de probleemstraat van Neurenberg”. Probleemstraten? No-Go-Areas? Bij ons in Neurenberg?

“Waar anderen wegkijken, benoemen wij de ware oorzaken voor deze ontwikkelingen. Op grond van het illegale openen van de grenzen door mevrouw Merkel stroomden (en stromen er nog steeds) miljoenen migranten ongecontroleerd Duitsland binnen. Sinds 2015 namen de vooral in de Oriëntaalse regio verbreide steekpartijen snel toe, evenals verkrachtingen en drugshandel. Mevrouw Merkel heeft haar ambtseed, waarin zij zich heeft verplicht tot het welzijn van het Duitse volk, gebroken. Zij is de bouwmeester van deze groteske experimentele grote bouwput, die van steeds meer plaatsen in het land No-Go-Areas maakt. De Königstorpassage staat zodoende alleen maar model voor de ontwikkelingen in het hele stadsgebied, in het hele land.

Wij eisen: veilige grenzen, veilige toekomst!”, aldus het statement van de Identitaire Beweging.

Screenshot_28

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Actie Identitaire Beweging: “Wij bouwen voor u een nieuwe No-Go-Area”

 1. BertG. zegt:

  EU : 538.000 gelukszoekers kregen in 2017 asiel . Duitsland koploper met 325.400 toegelaten cultuur verrijkers.
  Het EU bureau belast met de statistieken Eurostat, heeft de cijfers bekend gegeven over de toestroom van gelukszoekers in 2017. En die liegen er niet om, want 538.000 personen ontvingen een zgn. status, hun verzoek om asiel werd toegekend, waarbij Duitsland circa 60% van de toestemmingen verleende en daarmee absolute koploper is, gevolgd door Frankrijk met slechts 40.000 toegekende verzoeken.
  http://www.geennieuws.com/2018/04/eu-538-000-gelukszoekers-kregen-in-2017-asiel-duitsland-koploper-met-325-400-toegelaten-cultuur-verrijkers/

  Like

 2. sylvie zegt:

  Merkel heeft maar een doel en dat is haar land naar de klote helpen

  Geliked door 1 persoon

 3. rs zegt:

  het “rommelt “hier, in Oostenrijk, Italie, Griekenland ,Duitsland , Frankrijk…………………zouden de mensen dan NU eens eindelijke wakker worden ???? allemaal tegen azielige zoekers en al die andere tapijtsnuivers………………

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1942846/politie-slaat-vrouw-neer-om-loszittende-hoofddoek

  Politie slaat vrouw neer om loszittende hoofddoek

  20 apr. 2018 in BUITENLAND

  Op beelden uit Iran is te zien hoe de moraliteitspolitie op schandalige wijze optreedt tegen een jongedame met een losse ħijāb.

  Met dergelijk schorriemorrie zitten de no-go-areas vol.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Stasi merkel nazi hoer is lid van de nazi bilderberg groep,en werkt mee aan de N.W.O.(new world order)

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiaangel zegt:

  Er zullen steeds mee NO GO zones komen, totdat de boel barst…….en dan begint het pas echt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s