Duitsland heeft vorig jaar meer “asielzoekers” opgenomen dan alle andere EU-landen samen

Screenshot_274

(Vertaling: E.J. Bron)

Geen EU-land heeft in 2017 zoveel mensen de asielstatus toegestaan als Duitsland. Zelfs als je alle andere EU-landen bij elkaar optelt, blijft Duitsland de nummer één. Dat is eigenlijk nauwelijks te geloven. Dat blaast alle gezonde omstandigheden op. Dit meldden o.a. “Focus Online” en de “Bayerische Rundfunk”.

Die Freie Welt

Ongeveer 60% van de positieve asielbeslissingen in de EU zouden in de Bondsrepubliek Duitsland zijn genomen, deelde het “Eurostat”, het bureau voor statistiek van de EU, in Luxemburg mee. Van de in totaal ongeveer 538.000 asiel- en beschermingdocumenten in de EU werden ongeveer rond 325.400 in Duitsland afgegeven.

En de andere EU-landen? Frankrijk heeft maar 40.600 en Italië 35.000 positieve beslissingen afgegeven. Alle andere EU-landen nog veel minder.

Ongeveer 33% van de “asielzoekers” die in 2017 in de EU werden opgenomen, komt uit Syrië, ongeveer 19% uit Afghanistan en circa 12% uit Irak.

Zodoende is duidelijk geworden: nadat Zweden aan de noodrem had getrokken, bleef uiteindelijk hoofdzakelijk Duitsland over dat de last van de asielvloed moet uitvoeren.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland heeft vorig jaar meer “asielzoekers” opgenomen dan alle andere EU-landen samen

 1. paulzwueste zegt:

  Ik hoop dat het leven in snel tempo onleefbaar wordt in Duitsland.

  Like

 2. Steven zegt:

  Vandaar dat ze nu ook op het randje van de afgrond staan…
  Andere landen waren wat slimmer!!

  Geliked door 1 persoon

 3. T.troubadour zegt:

  Tot er 6 miljoen zijn,een verband met het nazi verleden en hoofdzakelijk de joden?

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Tja…, als je mensen in Afrika uitnodigt om naar het mooie en rijke Duitsland te komen, waar werk is, geld genoeg en prachtige huizen, een auto en medische zorg…, dan komen die mensen ook.
  Dat het enorme aantal de Duitsers nu boven het hoofd begint te groeien en ze zien dat hun ‘gasten’ zich bijna nooit als gast gedragen, maar als criminelen, daar hadden ze geen rekening mee gehouden.

  Het liep dus uit de hand, maar Merkel kan alleen de hand in eigen boezem steken. Je kunt niet de door jou uitgenodigde gasten verdelen over je buurlanden, als je je hebt vergist in de grote aantallen.

  Merkel: “bezint eer ge begint” is een zeer leerzaam gezegde. Jammer dat je het niet toegepast hebt. Helaas zit het Duitse volk nu met de gebakken peren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Het was Merkel die ze heeft uitgenodigd en als Duitsers niet massaal op AfD stemmen of massaal haar aftreden eisen vinden ze het kennelijk nog steeds goed.

  Geliked door 2 people

 6. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/enge-duitse-socialist-martin-schulz-als-de-populisten-verkiezingen-winnen-krijgen-we-oorlog-en-martelingen/
  Enge Duitse socialist Martin Schulz: ‘Als de populisten verkiezingen winnen krijgen we oorlog en martelingen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s