Eurocommissaris: Duitsland moet een einde maken aan de grenscontroles

Screenshot_39

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland zou snel een einde moeten maken aan de grenscontroles naar Oostenrijk, aldus de eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos. Het Schengen-systeem zou niet mogen instorten.

Contra magazine

De Duitse grenscontroles stuiten in Brussel in toenemende mate op verzet, ook als die ervoor zorgen dat veel illegale immigranten en criminelen opgepakt worden, wat in het geval van de opheffing van deze veiligheidsmaatregelen niet zou gebeuren. Avramopoulos benadrukte dat hij “niet voor altijd” zou instemmen met zulke controles.

“We moeten snel terugkeren naar de normale manier van functioneren van het Schengen-systeem”, aldus de eurocommissaris. De herinvoering van permanente grenscontroles in het Schengen-gebied zou een enorme terugslag zijn, waarschuwde Avramopoulos: “Als Schengen instort, is dit het einde van de EU zoals wij haar kennen.” Het zou gaan om vrijheid van reizen en het gevoel in de EU bij elkaar te horen. “Wij hebben allemaal de verantwoordelijkheid om de Europese eenheid te bewaken.”

Daarmee heeft hij kritiek op de hernieuwde verlenging met zes maanden tot november van de grenscontroles naar Oostenrijk door de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, die deze vorige week invoerde. Deze notificatie zou nu in de Europese Commissie “bestudeerd” worden, zei Avramopoulos, die in de Europese Commissie verantwoordelijk is voor Migratie en Binnenlandse Zaken. Hij liet in het midden of de Europese Commissie akkoord gaat met de verlenging: “De Europese Commissie heeft nog in deze maand een bijeenkomst georganiseerd, waarop wij de volgende stappen willen bespreken met alle lidstaten die op dit moment grenscontroles uitvoeren, en hun buurlanden.”

Avramopoulos ontkende echter de aankondigingen van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer dat grenscontroles nog lange tijd noodzakelijk zouden zijn, omdat in de nabije toekomst de EU-buitengrenzen niet voldoende bewaakt zouden worden. “Ik denk dat we op de goede weg zijn”, zei de eurocommissaris. Daarbij verwees hij naar de opbouw van de Europese douane en kustwacht en maatregelen voor een beter grensmanagement, waartoe hij ook de geplande verplichte invoering van biometrische persoonsbewijzen rekende. En dat, hoewel Brussel enorme kritiek heeft op de grenshekken van Hongarije aan de EU-buitengrenzen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Eurocommissaris: Duitsland moet een einde maken aan de grenscontroles

 1. Marlies zegt:

  Ik zou wel eens willen weten hoeveel “zakgeld” die Avramopoulos krijgt van Soros.

  Like

 2. Mary zegt:

  Het einde van de EU zoals wij die kennen zou een zegen voor Europa zijn!!!!!.

  Liked by 1 persoon

 3. ReaGluurder zegt:

  In het discussieprogramma AnneWill op Duitsland 1 gaat het over het kippa-incident in Berlijn en anti-semitisme in Duitsland. De oren tuiten mij, het is 1 Grote Kakofonie van Gekrakeel. Dit komt nooit meer goed in Duitsland. Het is niet meer te beheersen. Dit gaat klappen! En niet alleen in Duitsland!

  Like

 4. Hb.schwarz zegt:

  Het Schengen akkoord zou niet mogen instorten! Het moet instorten, dit ongevraagde fenomeen dat was ontworpen om vrachtvervoer makkelijker te laten werken. Dit was maar een truc en leugen om de buitengrenzen volledig open te zetten voor geheel het Afrikaanse en volk uit het midden oosten, om zich in de EU te vestigen, dit was de ware reden.
  Het wordt of is de ondergang van het autochtone Europa wat we gewend waren. In mijn optiek blijft dit nooit goed gaan, hier komt een burgeroorlog van, welke Nostradamus al voorspeld heeft.
  Aan allerlei belasting verhogingen en uw stilstand van uitkering of salaris kunt u zien wat en voor wie u betaald.

  Liked by 2 people

 5. delamontagne zegt:

  De volgende ochtend na de “operatie” van de identairen op de Col de l´Échelle, heeft er een tegenaktie plaatsgevonden van de Italiaanse Antifas om illegalen over de Italiaans-Franse grens te brengen.
  Het waren een vijftigtal illegalen die bij Montgenèvre de grens overstaken en in gereedstaande bussen stapten.
  De politie en douane waren aanwezig en………….keken toe.
  De “clandos” waren rustig in de bus gestapt die hen naar Briançon bracht waar het AZC hen al verwachte.
  Men moet goed beseffen dat de Politie totaal NIETS doet [om dit tegen te gaan], maar daarentegen eerder de invaders/ de
  binnenvallende ongewensten zal beschermen……………….

  Liked by 3 people

 6. Klaas zegt:

  Liked by 1 persoon

 7. jungleelephant zegt:

  Schengen maar heel gauw opzeggen!Heeft hoofdzakelijk ellende veroorzaakt!En Nexit,met spoed!Veel tijd is er niet meer!

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Nee, dat moet Duitsland NIET, mallotige Griek!
  OVERAL in Europa zullen de landsgrenzen weer moeten worden bewaakt, graag voorzien van voldoende bewapening.

  Like

 9. simon borgers zegt:

  Ze zijn knetter gek in dat Brussel wanneer komt er nu eens een zeer grote opstand .

  Liked by 2 people

 10. ieznogoedh zegt:

  waarschuwde Avramopoulos: “Als Schengen instort, is dit het einde van de EU zoals wij haar kennen.” Het zou gaan om vrijheid van reizen en het gevoel in de EU bij elkaar te horen.

  Als Schengen instort??? Schengen is allang ingestort op het moment dat de buitengrenzen niet werden bewaakt. Toen is Schengen buiten werking gesteld. Immers, het bewaken van de buitengrenzen was een (uiterst belangrijk) onderdeel van die hele Schengen ellende.

  Ik reis al een paar jaren in Europa, meer tijd voor Schengen dan daarna en heb nooit problemen gehad en evenmin lang moeten wachten. De douane wist haarfijn wie wel en wie niet te controleren.

  Als er 250 miljoen invaders in Europa zijn en daartegenover staan 500 miljoen, veelal snowflakes, dan weet je wel hoe het afloopt. Daarvoor hoef je niet gestudeerd te hebben. Sterker nog, daarvoor kan je beter helemaal niet gestudeerd hebben, want Jan met de Pet begrijpt veel beter wat er te gebeuren staat dan die non-valeurs van politici.

  Liked by 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  De echte naam van Avramopoulos is “Kanieneukelos” vandaar zijn frustratie en zijn gevaar voor open grenzen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s