Londen: “Deze zomer zal het tot een bloedbad komen”

Screenshot_26

De islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan, geeft YouTube video´s de schuld van islamitische mes-aanvallen.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Londen waarschuwt een vooraanstaand ongevallenchirurg voor de komende golf van geweld. “Deze zomer zal het tot een bloedbad komen”, voorspelt Dr. Martin Griffith met het oog op de dagelijks plaatsvindende mes-aanvallen.

journalistenwatch

De behandeling van jongeren met schot- en steekwonden zou zijn dagelijks brood geworden zijn, aldus de arts, die werkt in het Royal Hospital London in East London.  

Het geweld in de straten van de hoofdstad zou “de nieuwe normaliteit” zijn. De toestanden in Londen zouden inmiddels lijken op die in Zuid-Afrika of bepaalde binnensteden in de Verenigde Staten, aldus de chirurg, meldt “Breitbart London”.

“Als het nu echt warm zou zijn, dan zou er een bloedbad ontstaan. Als het enkele graden warmer wordt, wordt het inspannend. Het zal moeilijk worden”, zei hij tegenover “The Times”.

Dr. Martin Griffith vertelde dat enkele van zijn collega´s, die als militaire artsen werkzaam waren, de situatie op de eerste hulp afdelingen van Londen met hun werk in de oorlogsgebieden in het Nabije Oosten zouden vergelijken. De behandeling van teenagers met levensgevaarlijke verwondingen zou voor het in het Royal Hospital London dagelijkse kost zijn geworden.

“Elke dag arriveert er wel een ambulance met een jongere met steekwonden. Dat kan niet goed zijn. We bevinden ons per slot van rekening niet in oorlog”, aldus Griffith, die al 9-jarige kinderen opereert die met schot- en steekwonden binnengebracht worden.

“Je zit daar om 19.30 uur op de reanimatieafdeling. Op een donderdagavond. Het is nog niet eens donker, maar je behandelt al vier jongeren en je denkt stilletjes – daarvoor heb ik niet gestudeerd”, zegt de arts.

“Ik ben een ongevallenchirurg, geen kinderchirurg. We moeten onze vaardigheden gebruiken om de meest zware verwondingen bij jongeren en kinderen te verzorgen. Zo was dat nooit bedoeld. We houden ons nu bezig met kinderen – dat doen we. Welkom in de nieuwe normaliteit”.

Screenshot_25

Onder de islamitische burgemeester Sadiq Khan is het aantal dodelijke slachtoffer door mes-aanvallen inmiddels tot 60 gestegen.

Slechts luttele meters verwijderd van de woning van de linkse chef van Labour, Jeremy Corbyn, in het noorden van de stad werd een 20-jarige met dodelijke steekwonden gevonden. Ook hem kon het te hulp gesnelde ambulancepersoneel niet meer helpen. Hij werd nog ter plaatse dood verklaard.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Londen, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Londen: “Deze zomer zal het tot een bloedbad komen”

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Londen: “Deze zomer zal het tot een bloedbad komen” ”

  Ik denk dat tijdens de ramadan volgende maand al veel rottigheid zal gebeuren door véél te lage bloedsuikerwaarden.
  Idioterie ten top!!; de hele dag niet eten en drinken.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Zal wel een veel te hoge bloedsuikerwaarde worden, want ’s nachts vreten ze zich vol, vooral met zoetigheid. Nutella en choco pudding.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Gewoon een beetje wennen toch

  Like

 3. Cathja zegt:

  De burgemeester van Londen had nooit burgemeester mogen worden. Deze man is niet loyaal aan de autochtone Britten, maar meer (veel meer) aan de grote moslimpopulatie. Hij heeft ooit eens gezegd dat terrorisme bij het leven in een grote wereldstad hoort. In feite bedoelt hij: “wen er maar aan”.
  Maar de situatie in GB is nog nooit zó beroerd geweest als vandaag de dag. Ik kan me gewoon niet herinneren dat pakweg 25 jaar geleden een bezoek aan Londen riskant zou kunnen zijn. Moslims waren er toen ook, maar nu we in Europa overspoeld zijn en worden, lijken de moslims zich sterker te voelen dan ooit tevoren. Waren er vroeger ook ‘sharia-zones’? Ik meen van niet.

  Khan moet aftreden. Hij deugt niet, want hij is partijdig. Maar ik ben bang dat ‘meneer’ nog lang op zijn post zit. GB islamiseert in rap tempo.
  Als de Queen ooit haar ambt neerlegt, en opgevolgd zal worden door haar zoon Charles, dan is het hek helemaal van de dam, want Charles heeft de islam omarmd. Ook al zo’n verrader.

  Europa gaat ten onder. Ik zou geen reden kunnen bedenken waarom dat niet zou gebeuren.

  Geliked door 2 people

  • eenarmige bandiet zegt:

   Ik wel, onderschatting is nooit een goede uitgangspositie. Maar ze zullen de blanken zover in de hoek drukken, dat die druk er een keer uit moet, en dan gaat de wereld branden, echt branden, want dit speelt zowel in Europa, als in de VS. En dan heb je een vechtmachine die niet stopt, voordat de rest van de wereld uitgeroeid is. Dan zullen ze wel op die 500.000.000 uitkomen, die overleven.

   Like

 4. Kees van Kesteren zegt:

  U, burger van Europa en lid van de ‘Westerse Beschaving’, heeft zich te schande gemaakt. U heeft uw eigen waardesysteem laten ontploffen. Uw relativisme is het wurgtouw dat u zelf om u nek bond. Jazeker, U bent werkelijk de vernietiger van uw eigen beschaving die dank zij u naar een lege horizon staart.

  En tot welke God richt u dan uw gebeden?

  Geliked door 2 people

 5. ReaGluurder zegt:

  Kan er niet mee zitten. West-Europa heeft al deze ellende over zichzelf afgeroepen! AllahMeHoelah!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Jammer dat de linkse chef van Labour, Jeremy Corbyn het niet zelf was !!

  Like

 7. Corrie Bruin zegt:

  Dat staat ons ook te wachten.

  Geliked door 2 people

 8. Sabeltant zegt:

  Het kankergezwel woekert gewoon voort en dit heerschap geeft als allah adept alles en iedereen de schuld behalve de groep die iedereen kent maar waar het nooit aan ligt.

  Geliked door 1 persoon

 9. hans zegt:

  Ooit van FRAUDE gehoord, al decennia lang, misschien wel vanaf de tweede wereld oorlog!
  Bilderberg, Trylateral, soros, CFFR enz… Vooral de laatste verkiezingen zijn DIK GEFRAUDEERD!

  Like

 10. Helena zegt:

  Nou, ik wel Reagluurder! Ik voel me niet aangesproken als zou ik deze ellende over mezelf hebben afgeroepen! Het slappe volk ja, dat wèl! Maar net zoals I.K. Bennurklaarmee al aangeeft zal het vanaf 15 mei weer gaan knallen, en laten we hopen dat de ‘gutmensch’ dat ook gaat merken! Misschien, heel misschien, zullen ze dan net als die Fuhrerin uit Duitsland eindelijk gaan erkennen dat het toch hele rare jongens zijn die moslims!

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  GB is morsdood

  Tan afgevoerd van Dawa Square, aka Speakers Corner

  Like

 12. Jan zegt:

  English Police Told Me It’s “Okay” To Criticise Christianity But NOT Islam (Death Threats Update)

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Tot de God van de links groene waan. De Heilge Progressus ad Futurum. Want die kan zelfs het klimaat beïnvloeden.

  Like

 14. Merel zegt:

  Het is al een bloedbad

  Like

 15. Piet Karbiet. zegt:

  Ik hier helemaal niet voor gekozen. Onze cultuur wordt niet homeopathisch verdund maar omgeploegd!

  Like

 16. Elisah zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2018/04/16/crimewave-fast-food-worker-says-uk-bad-afghan-homeland-unknown-substance-attack/
  Crimewave: Afghan Migrant Says UK ‘Just as Bad’ as Homeland After ‘Unknown Substance’ Attack
  After witnessing people being sprayed with an ‘unknown substance’ as part of a suspected acid attack, a fast food worker has questioned why he bothered leaving Afghanistan to be more secure when the UK “is getting just as bad”.

  Like

 17. Jan zegt:

  Shithole Londen

  Like

 18. Jan zegt:

  Islamitische stadsstaat Londen

  Khan-shit

  Actie:

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  Nou is er gelukkig ook eens goed nieuws te vermelden uit Londen als het om de bestrijding van de criminaliteit gaat naar aanleiding van het hier ondergeplaatste artikel! En ik weet zeker dat talloze reageerders op E. J. Bron, inclusief de webmaster, het vast geweldig vinden om dit te lezen:

  Politie Londen ramt vluchtende criminelen van scooter

  De politie in Londen heeft thans een nieuwe tactiek gevonden om scootercriminaliteit daar aan te gaan pakken. Tijdens achtervolgingen van criminelen op scooters rijdt de politie ze tegenwoordig gewoon aan! De tactiek werkt perfect: het percentage diefstallen met scooters is flink afgenomen.

  De nieuwe maatregel werd vorig jaar ingesteld en heeft tot nu toe al gezorgd voor een flinke afname van 36 procent van diefstallen waarbij een scooter werd gebruikt, meldt The Guardian.

  Soms denken de scootercriminelen onder een aanrijding uit te gaan komen door hun helm af te doen. Maar dat trucje gaat (godzijdank!) niet meer op, aldus inspecteur Jim Corbett. Met ‘tactisch contact’ worden verdachten alsnog van hun scooter gereden, helm of geen helm.
  En als ze daarbij gewoon raken is dat hun eigen schuld zodat ze eens leren dat misdaad niet loont!

  Team Scorpion

  Voor de nieuwe aanpak is een speciaal team opgeleid, genaamd Scorpion. Ze zijn perfect getraind om met de aanrijding alleen zo min mogelijk letsel aan de verdachte toe te brengen. Dit jaar is het aanrijden van verdachten op scooters al 63 keer toegepast. Drie van die gevallen worden (hopelijk nooit!) onderzocht, omdat er zwaar letsel aan de verdachten zou zijn toegebracht.
  Hert ware mooier als dat tuig hierna zoveel littekens en trauma’s overhouden dat ze in geen eeuwigheid meer in de criminaliteit gaan!

  Een van de Scorpion-agenten vertelt The Guardian dat verdachten vaak geschrokken reageren: ,,Ze zeggen dan opeens : ‘We dachten niet dat jullie dat mochten doen’. Zeker als ze hun helm af hebben gedaan. Dan zijn ze totaal n de war.”

  Glow in the dark

  Niet alleen het aanrijden van de gehate scootercriminelen is onderdeel van de nieuwe aanpak. Politieagenten zijn ook uitgerust met een speciale markeringsspray die ze op de verdachten kunnen gaan spuiten tijdens de achtervolgingen. De spray licht op onder UV-licht, waardoor agenten de verdachten altijd kunnen terugvinden.
  En als er opnieuw zwaar gewonden vallen onder dat uitschot dan is maar te hopen dat ze geen kans krijgen om de politie in Londen aan te klagen! Wie voor de misdaad kiest en anderen schade berokkend moet gewoon geen medelijden met zichzelf hebben!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s