Sam van Rooy: “Islamisering verplicht een vrije samenleving om steeds dictatorialer te werk te gaan”

Screenshot_37

(Door: Sander Carollo)

‘In principe zou ik vanwege de vrije meningsuiting vinden dat een imam bijvoorbeeld mag zeggen dat hij vrouwen minderwaardig vindt’, zei Vlaams Belang-medewerker Sam van Rooy (foto) in een debat met De Morgen-journalist Joël De Ceulaer over de vrijheid van meningsuiting. ‘Tegelijk is dat een gigantisch probleem, want jonge moslims zouden daar misschien wel een voorbeeld aan kunnen nemen en vrouwen op straat kunnen lastigvallen’, vulde van Rooy aan. ‘Maar als we de vrijheid van meningsuiting voor haatimams beperken, zouden we die voor anderen ook moeten beperken. En dat willen we niet.’

Volgens van Rooy is de islam een onoplosbaar probleem geworden (‘Je kan niet alle moslims buitenzetten’) en daarom pleit hij zoals zijn partij voor een immigratiestop. ‘Zonder massa-immigratie zouden hier geen moslims, moskeeën en salafistische organisaties zijn. Vlaams Belang wil niet alle moslims het land uit, maar als het aan ons lag, waren ze er nooit gekomen en waren al die problemen er nu niet geweest.’

Lees verder>>>
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Islamisering, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

8 reacties op Sam van Rooy: “Islamisering verplicht een vrije samenleving om steeds dictatorialer te werk te gaan”

 1. leefbarbaar zegt:

  Sam van Rooy: “Islamisering verplicht een vrije samenleving om steeds dictatorialer te werk te gaan”
  Ik zou nog iets verder willen gaan: “Islamisering geeft een regering de kans om steeds dictatorialer te werk te gaan”
  Het is de regering, die de samenleving verziekt met massa-immigratie en islam en het is de regering, die er geen last van heeft maar zichzelf beloont met steeds meer bevoegdheden en steeds minder toezicht op hun eigen functioneren.
  de NSB is een grootste probleem, daarna de islam.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Vlaams belang is altijd verguist en vertrapt geweest vanwege hun oppositie tegen (massa) immigratie in België. Het politieke establishment reageert steeds alsof ze door een zwerm wespen worden getroffen. Niet kijkend vanuit welke richting ze daadwerkelijk worden getroffen.

  Geliked door 2 people

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Merel zegt:

  Maximale vrijheid is HET ook niet, op een vrije school leren ze niet veel, geen bal

  Like

 5. Iedereen die op een of andere manier besmet raakt door de associatie met de islamitische cultuur, gewoonten en denkwijze wordt echt bedorven en verwilderd. Dat is precies waarom de islam zo schadelijk en gevaarlijk is voor de westerse culturen.

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/12203/belgium-islamic-state
  The leaders of Belgium’s ISLAM Party apparently want to turn Belgium into an Islamic State. They call it “Islamist democracy” and have set a target date: 2030.
  België de eerste islamitisch staat in Europa?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s