Aan de media: Waarom zwijgen jullie aangaande de haatmisdaden op de blanke minderheid in Zuid-Afrika?

Screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Beste journalisten, beste politici!

In Zuid-Afrika worden bijna dagelijks blanke boeren aangevallen, mishandeld en vermoord. Verleden jaar vonden er tot oktober volgens de NGO “AfriForum” 341 aanvallen op boerderijen plaats, waarvan 70 met dodelijke afloop. “Alleen al in de afgelopen 100 uur vonden er 10 boerderijaanvallen plaats waarbij drie mensen vermoord werden. In Zuid-Afrika zijn ongeveer 30.000 boeren – daaraan kunt u zelf zien hoe hoog het moordcijfer op blanken is”, verklaart Willem Petzer op YouTube:

 

De verhalen die de slachtoffers vertellen, zijn van onvoorstelbare wreedheid. Ze worden geslagen, verkracht, met messen en bijlen aangevallen, doodgeschoten, gefolterd. Het is bijna te erg om naar foto´s van hen te kijken.

Inmiddels zetten zich vooral Australiërs ervoor in om de blanke boeren als vluchtelingen te erkennen en hen een veilig leven mogelijk te maken. De Australiër Avi Yemini, die van zichzelf zegt er trots op te zijn een Jood te zijn, heeft enkele dagen geleden voor deze eis 50.000 handtekeningen in een petitie verzameld. “Datgene dat daar gebeurt, vindt plaats uit haat, het zijn haatmisdaden. Gemiddeld wordt er alle 5 dagen een blanke boer vermoord. Wat we zien, is een beginnende genocide. De aangekondigde landonteigening zonder schadevergoeding is hetzelfde wat er in nazi-Duitsland gebeurd is. En ik, als trotse Jood, zal niet toekijken dat hetgeen met mijn mensen is gebeurd ook anderen overkomt”, aldus Yemini verleden week in Perth.

Niet alleen hij spreek van een beginnende genocide. Alle ooggetuigenberichten en informatie zijn online binnen enkele minuten op te roepen.

“Jouwatch” bericht al sinds het begin van het jaar in ontelbare artikelen over dit omgekeerd racisme in de “Rainbownation”. Merkwaardig genoeg pakt noch een krant, noch een tv-zender, noch een politicus dit thema op. Wij vragen u waarom het volgens u geen thema is wanneer mensen vanwege hun huidskleur vermoord worden.

Alle vooraanstaande media hebben toch het antiracisme in hun vaandels geschreven? Waarom heerst hier dan ijzig stilzwijgen? Hebben de blanken in zuid-Afrika gewoon de verkeerde huidskleur? Sluiten de vooraanstaande media zich bij de bewering van Wikipedia aan dat het bij “White Genocide” zou gaan om een doelbewuste samenzweringstheorie van de zogenaamde rechtsen en nazi´s – of hebben de Boeren deze gewelddadige aanvallen volgens u misschien zelfs verdiend?

Daar bovenop komt de blanke minderheid met het oog op de plannen van het regerende African National Congress (ANC) om landonteigening zonder schadevergoeding mogelijk te maken steeds meer onder druk te staan. Politici van het ANC wakkeren de stemming tegen blanken extra aan. Zo benadrukte de Zuid-Afrikaanse president van het ANC, Cyril Ramaphosa, naar aanleiding van de plechtigheden rondom de begrafenis van Winnie Mandela in het stadion van Bizana: “Madikizela-Mandela zal niet eerder haar rust vinden voordat het land aan haar mensen is teruggegeven”, bericht “Eyewitness News”.

Screenshot_53

Is dit alles voor de Duitse media niet de moeite waard om over te berichten? Is dat geen thema voor de Duitse politici? En zo ja, dan zouden we graag willen vernemen waarom dat zo is, waarom de Duitse politici en journalisten zwijgen wanneer er in Zuid-Afrika misdaden uit racisme en haat worden gepleegd.

Wij vinden, dat wie met het oog op de actuele situatie zwijgt zich medeschuldig maakt en we zijn benieuwd naar uw antwoorden.

Tot slot laten we plaatsvervangend voor zoveel andere vervolgde blanken een vrouw aan het woord komen die in Zuid-Afrika woont. Liza´s vrienden werden vermoord en haar man werd zojuist voor de derde keer neergestoken:

“Om uw vraag te beantwoorden wat hier aan de hand is: dat gaat sinds 1994 zo. Het werd alleen in de doofpot gehouden. Beste vrienden van ons werden al tien jaar geleden laat in de middag in een mooie voorstad doodgeschoten. Er werd niets gestolen. De oom stierf en zijn zoon overleefde na een lange behandelingstijd zijn schotwonden. Wijzelf werden al viermaal ontvoerd en zojuist werd mijn man voor de derde keer neergestoken. Deze keer is het bijzonder ernstig – 13 steekwonden, eentje daarvan slechts 5 centimeter verwijderd van het hart, die met 53 hechtingen dichtgemaakt moesten worden. De aanval vond ´s morgens bij ons thuis plaats. Er werd niets gestolen. We hebben geen hoop meer. Met onze 41 jaar zijn we nog jong, hebben de slechte kanten van Zuid-Afrika gezien en zelf meegemaakt. Mannen zijn de aanvalsdoelen. Ik ben bang vanwege onze kinderen, 10 en 13 jaar oud. We leren hen hoe ze zich moeten gedragen in een aanvalssituatie. Ze spelen nooit alleen buiten, hoewel ons grondstuk helemaal omheind is. Is dat nog een leven?

We hebben veel aan te bieden. Mijn man is een gekwalificeerde auto-elektricien, evenals vakman voor mobiele airconditioning in vrachtwagens en personenauto´s. Ik ben opgeleid effectenmakelaar, schoonheidsspecialiste en kapster. Bovendien schrijft mijn man korte verhalen. We staan op het punt een boek te publiceren. Ik ben er op dit moment mee bezig om het te corrigeren en uit te geven. Het enige dat ons tegenhoudt, zijn financiële moeilijkheden. We zouden niet hoeven emigreren, maar we zouden het wel doen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Lügenpresse", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, nieuw fascisme, political correctness, politici, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

32 reacties op Aan de media: Waarom zwijgen jullie aangaande de haatmisdaden op de blanke minderheid in Zuid-Afrika?

 1. Hendrik M. zegt:

  Stel een ruilprogramma voor; voor elke blanke Zuid-Afrikaanse boer krijgen ze 10 zand- en echte negers terug.
  Hun blij, wij blij!

  Geliked door 4 people

 2. Haksteeg Anton zegt:

  De kranten zwijgen omdat ze dit en wat winnie mandela deed (een terroriste 1e klas) juist vinden ze houden nu eenmaal van de kleur van hun druk inkt en hun gehoor wordt overstemd door het helse lawaai van de met medeweten van de Nederlandse “staat” gefinancierde moskeeën. Daarom ook verstaan die “mensen” die op die regeringspartijen stemmen niets van het gezwam van éne Rutte en z’n maat Pechtold.Of zou iets van de geldstromen van de Golfstaten “per ongeluk” bij hun terecht gekomen zijn. Want ja Canada is reeds verislamiseerd dank zij imam Trudeau en was het niet een Canadese vriend die Pechtmans steunde met een klein appartementje in een achterstraatje bij het strand?

  Geliked door 2 people

 3. Hb.schwarz zegt:

  Als het andersom was geweest en de donkere mensen waren het slachtoffer, hadden er grote landelijke protest demonstraties georganiseerd geworden. Dan had het linkse collectief direct gereageerd.
  Maar ach nu zijn het maar blanke mensen. En zoals we overal vernemen zijn dat fout bestempelde mensen, dit al vanwege hun witte kleur.
  Puur schandalige aanname en verraad aan de witte medemens. Niets geen luchtbrug om witte op te halen, ik krijg de indruk dat men druk bezig is met het invliegen van zielige figuren uit het midden oosten en donker Afrika.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra DeBoer zegt:

  De linkse kerk die er mede voor gezorgd heeft dat het ANC aan de macht kwam zal hun fouten echt niet toegeven. Het is verschrikkelijk wat er met de blanke boeren in Zuid-Aftika gebeurd en hoe barbaars ze behandeld oftewel mishandeld worden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De progressieven anti racisten zwijgen omdat ze in Zuid Afrika de zwarte ANC genocide plegers in spe aan de macht geholpen hebben met hun gekoketteer als anti racist en hun anti apartheid narratief. Let wel ze deden dit veelal vanuit het veilige westen als waarlijk naoorlogse
  verzetshelden. Waarom? Omdat het in die dagen mode was.

  Bedenk goed dat in die tijd lang en breed (ook zonder het ANC) processen opgang waren gekomen om de apartheid op te heffen in samenspraak met alle zwarte groepen. Maar helaas was het zo dat de communistische ANC (gesteund door het Kremlin) de macht aan zich alleen wilde trekken.

  Zo had Mandela bijvoorbeeld nooit zolang op Robben eiland hoeven zitten als hij in een veel eerder stadium geweld afgezworen had. Meermaals werd hem een aanbod gedaan tot vrijlating maar dit sloeg hij af omwille van de geweldloosheid clausule. Pas op moment dat de macht van het ANC vele malen groter was geworden en praktisch onaantastbaar besloot hij voor medewerking met zijn vrijlating.

  Om macht te bereiken was voor het ANC elke vorm van geweld geoorloofd ook moord op zwarte medebroeders. Het links progressieve smaldeel van toen in Nederland zag dat het goed was en steunde vol het ANC en lieten bijvoorbeeld de gematigde Zulu’s met Koning Buthelezi als leider in de kou staan.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Mangosuthu_Buthelezi

  Het veel gebruikte moord handwerk van de communistische ANC hiertoe opgeroepen via radio freedom (radio freedom werd ondersteund door types als organen graaier Pia Dijkstra, de alwetende Freek de Jonge en praktisch de hele top van de toenmalige P.v.d.A.) was het zogenaamde neck lacing.

  Dit is een fragment uit een speelfilm maar authentiek gespeeld. Winnie Mandela bijvoorbeeld riep meermaals in het openbaar op tot het doen van dit soort gruwelijke moorden.

  Like

 6. Republikein zegt:


  Erg he?
  Had ik maar 2 benen, dan had ik ook 10 tenen.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zo what, zonder voeten vandaag loopt het merendeel van alle politici zonder ballen rond.
   Er was een tijd dat je zonder ballen afgedaan had in de politiek. Vandaag is dat een vereiste om hogerop te geraken.

   Like

 7. A Ruygrok zegt:

  Er heerst wereld wijd een geest van.., globaal gezegd.., het kwade wordt goed genoemd en het goede wordt als kwaad bestempeld.., beter een incompetente kleurling/ moslim cq hindoe enz./ vrouw als bestuurder, agent,boer enz dan een bekwame blanke/ christen/ man.., beter homo dan hetero..,beter transseksueel dan gewoon man of vrouw, dit is een heilloze weg die een gevolg is van het negeren van de Levende 3 Enige God en Zijn inzettingen wat zeker zal uit monden in ramp op ramp en smart op smart.., ondanks dat de wijsheid, knapheid en ” slimheid ” cq het IQ van de mensheid kwadratisch toeneemt zal dit de rampen en smarten toch alleen maar doen toenemen.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

  • van Buuren zegt:

   Daar ben ik het volledig met u eens. Het is gewoon demonisch wat er heden ten dage gebeurt.

   Like

  • J.C. zegt:

   @A Ruygrok:
   Europa heeft de God van Abraham, Izaak en Jacob losgelaten, we zijn blijkbaar oververlicht geworden, hebben Hem blijkbaar niet meer nodig en denken het zelf wel te kunnen. Wat er momenteel gebeurd is gewoon het gevolg van bovenstaande. Een satanische demonen666 club en alle blanken hatende slinkse clubs die nu ineens hun tong hebben ingeslikt wat betreft Zuid Afrika.
   Hopelijk kunnen alle 40.000 boeren in Australie terecht en laat ZA dan maar compleet verrekken, binnen een jaar hebben ze niet meer te vreten (zie Zimbabwe). Dan nooit meer ons graan exporteren naar ZA want dit is wat men daar wil.

   Like

 8. Merel zegt:

  Dan schaam ik me een nederlander te zijn, ze doen NIETS, en ze spreken verdomme nederlands
  En hebben voedsel verbouwd, is dat een misdaad? Het is een misfaad deze mensen niet te helpen.
  En de blanke die geen boer zijn lijden ook zwaar, ze worden ontslagen en krijgen geen werk

  Geliked door 3 people

 9. kampersrene zegt:

  Maak een land , mede economisch groot en dan krijg je dat …als dank …Het zou me zelfs niet verwonderen als vluchtende witte boeren geen toegang krijgen tot Europa wegens politieke redenen , want het zijn geen moslims en dus gevaarlijk . Ik hoop dat die boeren terugvechten .Die neger op foto ziet er met zijn machete geweldadig uit , zo iemand waar ge niet kunt mee redetwisten .alhoewel een kogeltje van een halve Euro kan een einde maken aan zijn carriere als geweldadige neger

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Als je er zo eentje alleen tegenover je hebt, zou het kogeltje nog kunnen helpen. Maar ze komen nooit alleen, ze komen in hordes en daar doe je dan uiteindelijk erg weinig tegen. Hou dat maar in je achterhoofd als hier daadwerkelijk de pleuris zal uitbreken.

   Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Het past in in hun links/fascistisch ‘straatje’ en de regering doet er net zo hard aan mee !
  Dus ook zij deugen niet !

  Like

 11. Johan de derde zegt:

  Der zwarte Africaan is ten alle tijden het slachtoffer kijk maar naar die zielepoot van een sylvana en die sukkels om haar heen zo ook de anti zwarte piet. Al slachten ze elke blanke af van een baby van 1 uur oud of een 100 jarige al zal die er niet meer zijn.
  Waar blijven al die mensen zoals Gullit, Freek de jonge (de schele schijnheilig) de linkse extreme neo linkse fascisten je hoort ze niet meer. We weten je kan en mag je niet meer verschuilen achter das hab ich nich gewust en wie zwijg stemt toe. Dit principe moet worden gehanteerd op boven genoemde partijen en mensen die zich sterk hebben gemaakt voor het ANC er zijn 1000den mensen van de Incata beweging vermoord.
  Tevens na de oorlog tussen het westen en de moslims kunnen we de de rest van pvda d66 gl sp en antifada aanklagen wegens onmenselijkheid.

  Like

 12. Republikein zegt:

  De eerste harttransplantatie vond daar ook plaats, het leek wel gisteren.

  Like

 13. L3ON zegt:

  Als men 15 jaar als emigrant in Zuid Afrika woont kun je alleen maar bevestigen van wat je hier leest. Mijn vrouw (Z.A. blanke) en ik emigreerden destijds hier naar het platte land zo’n 200 km van Port Elizabeth. Mijn vrouw kon in België zich moeilijk aanpassen. Ikzelf ben ondertussen ook verliefd geworden op het klimaat hier. Wij kwamen naar hier als een soort zendingskoppel om de “zwarten” en de “kleurlingen” een nieuwe levenswending te bezorgen. Dit ging van kinderwerk tot drankrehabilitatiegroep. (80% van de gekleurde is hier immers verslaafd aan drank en drugs). In 2010 zijn we door omstandigheden moeten stoppen met het hele gedoente. Doordat wij nergens geen financiële ondersteuning kregen, en alles uit onze zak moesten betalen konden wij dit niet meer volhouden. En ik kan jullie verzekeren dat wij op momenten onze boterham uit onze mond haalden om aan hun te geven. Van toen af begon ons ook duidelijk te worden dat de situatie hier dweilen was met de kraan open. Het stomste wat wij toen gedaan hadden is om ongeveer 500m van de “zwarte” woonbuurt te gaan wonen. Elke week is er hier wat gaande. Een keer is geprobeerd om in ons voertuig in te breken. De schade was zo groot dat wij een ander voertuig moesten kopen. Verleden jaar in september is er op 2 weken tijd 2 keer in mijn werkplaats ingebroken. Van boormachine tot kettingzaag tot weedeter tot slijpschijf , en noem maar op……. allemaal weg. Hier hing een prijskaartje aan van ongeveer €2000. Wij zijn op zoek om hier kunnen te vertrekken naar een veiliger buurt. Wij denken aan Port Elizabeth. Daar zijn er blanke woonbuurten dat bestaat uit woonkolonies. Een aantal huizen dat omgeven is met een hoge muur waarop nog schrikdraad bevestigd is. Ongelukkig is dit nog allemaal maar een droom omdat wij hier ontslaan moeten zien van onze huidige woning waarop we maandelijks nog een heel bedrag moeten zien af te betalen. Ten tweede kan je deze woning niet verkocht krijgen omdat ze aan de rand staat van de “zwarte” woonbuurt. Je krijgt ze zelfs niet verhuurd. Ten derde kom ik niet in aanmerking voor een bedrag geld dat komt van de ontwikkelingshulp dat Europese landen doorsturen naar hier. NEEN ! Dit geld moet verkeerd besteed worden door een corrupte regering die president en ministers eigendommen moet verfraaien en staatsbegrafenissen moet houden voor kreminelen. Beste lezer, ik hoop dat dit schrijven niet verkeerd over komt. Mijn bedoeling is niet om te bedelen. Ik wil alleen maar iets verduidelijken van een toestand van waarin je kunt verzeild geraken.

  Geliked door 2 people

 14. Luna Fay zegt:

  “Madikizela-Mandela zal niet eerder haar rust vinden voordat het land aan haar mensen is teruggegeven”………………………………………………………………………………………………………………….

  Goh, is dat zo? Dan wil ik mijn land ook terug hebben. Dus, ik mag nu van de zwartmensch gaan eisen, dat zij het westen dan ook gaan teruggeven aan de westerlingen en dat wij de zwartmensch eruit mogen zetten. Ja, toch?

  Like

 15. M. zegt:

  Ze zwijgen om dezelfde reden dat ze in ons land (en in bijna alle Europese landen) alle misdrijven verzwijgen om de mensen die klagen en alles doorzien voor racist kunnen blijven uitmaken om ze de mond te snoeren en de problemen te laten groeien.

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Kranten verdedigen uitsluitend dat wat de kleur van hun drukinkt heeft en natuurlijk prezen ze winnie Mandela de terroriste van Zuid-Afrika die het vermoorden van de blanke boeren steunde

   Like

 16. Steven zegt:

  M. Precies!… bij opsporing verzocht doen ze ook goed hun best om zoveel mogelijk blanken als dader in het programma te krijgen…maar dat lukt ze niet zo goed om een hele uitzending mee te vullen.
  Héél NL klaagt erover, maar het is altijd maar een ‘klein’ groepje die het altijd verpest voor het ‘overgrote’ deel van de allochtonen die het ‘wél’ goed doen.
  Je zou dan bijna de vraag gaan stellen, hoe komt het dan dat iedere week de uitzending weer geheel gevuld is met onschuldige allochtoontjes als het alleen maar om een kleine minderheid gaat die de boel verpest?
  Gewoon mondsnoerbeleid!

  Bijna iedere normale autochtoon kotst die multi-culti samenleving inmiddels uit.
  Niet omdat ze een andere kleur hebben, maar doordat de autochtoon zich tegenwoordig maar moet goeddunken aan het krapuul dat zich niet wil aanpassen en dat van een ander eist! De misdaadcijfers komt dan ook nog eens op de stapel terecht samen met een falende overheid!

  Like

 17. Anneke zegt:

  Journalisten hebben al tijden geen vrijheid meer. Het zijn marionetten geworden van de NWO-regering achter de duistere schermen. Wat de parallel-regering gebied, DAT geschied.

  Like

 18. fleckie zegt:

  In het blad ‘VORSTEN’ van augustus 2002, stond het artikel…NELSON. MANDELA..prive- gast bij…….ORANJE’. ‘ Nelson MANDELA, de eerste zwarte president van..ZUID – AFRIKA was 7, 8, en 9. Juni in Nederland voor hetnin ontvangstnnemen van de. Fourn Freedoms. Award.Het was koningin Beatrix en haar familie er alles aan gelegen om de Zuid- Afrikaanse vrijheidsstrijder groots. te onthalen. …………..MANDELA verbleef. als. prive- gast van de koningin in paleis ten Bosch…Prins Claus en de 83- jarige staatsman, die moeilijk ter Benistant,reden in een golfwagentje rond in de tuin in..Middelburg, waar. ieder. even jaar-. in oneven jaren is de uitreiking in New York- de Roosevelt- medailles worden uitgereikt, , loodste prins Willem-Alexander in een elektrisch autootje door de menigte van de Nieuwe Kerk naar het ABDYCOMPLEX. ..De Prins van Oranje en prinses maxima waren overal aanwezig bij deactiviteiten die voor de gelauwerde oud- president van Afrika in Nederland waren georganiseerd. In februari was MANDELA nog eregast bij hun huwelijk. Aan de vooravond van de FESTIVITEITEN van het Roosevelt .Study..CENTRE.in…MIDDELBURG. had de Zuid- Afrikaanse ambassade een…GROOTS..GALA…georganiseerd in het. AMSTERDAMSE. theater ..CARRÉ…Prinses Margriet leiddennamens de koningin de rijzige, maar broze MANDELA naar binnen. Ook het kroonprinselijk paar ..en..premier…KOK…waren aanwezig. Vrijwel direct ging het
  er swingend aan toe in Carré, waar premier Kok sprak over ‘faranari’, samenhorigheid. MANDELA ,die 27 jaar op Robbeneiland gevangen heeft gezeten,dankte Nederlan uitbundig voor de steun in de strijd tegen..de..apartheid. …………..De koningin begeleidde de volgende dag MANDELA van Huis ten Bosch naar MIDDELBURG…voor de ceremonie van de ..Roosevelt ..Stichting .. De Zuid-Afrikaanse leider kreeg de onderscheiding voor zijn onvermoeibare inzet voor vrijheid, democratie en mensenrechten. MANDELA waarschuwde zijn gehoor:” De vier vrijheden( vrijwaring van gebrek en vrees, vrijheid van meningsuiting en godsdienst) zijn essentieel voorb een democratie. Toch worden ze op veel,plaatsen geschonden. De communicatie heeft ons echter zo dichten bij elkaarbgebrachtbdat we geen beroep meer kunnen doen op onwetendheid……..MANDELA..verbleef..het. weekend. in de huiselijke kring v.d,Oranjes.n Hij was een van de eersten die de koningin en prins Claus kon feliciteren met de geboorte van hun kleindochter Eloise. …Dikke zoenen vande koningin en prins Claus waren Mandela’s deel toen zij hem uitgeleide deden voor de prive-vleugel van het paleis. Het weekend bij de Oranjes had Mandelamaar ook het koninklijke paar en de andere familieleden zichtbaar goed gedaan.~<~<~<~<

  Like

 19. fleckie zegt:

  ( nog even dit, uit een der Grote klassieken uit India,:,’ De ..BHAGAVAD- GITA …zoals ze is’, pag .174:…………’..BETEKENIS……’De mensen hebben over het algemeen een leider nodig die hundoor zijn doen en laten kantoren hoe het hoort. Een leider kan de mensen niet met roken laten ophouden als hij zelf wel rookt. Heer Caitanyacheeft gezegd dat een leraar zich al voordat hij met zijn onderrichtbbegint naar behoren dient te gedragen. Iemand die opndeze manier onderwijst wordt een acarya of ideale leraar genoemd. Een leraar dient zich aan de beginselen v an de. sastra. ( Schrift) te houden om de. gewone mante bereiken. De leraar kan geen regels bedenken die tegen de principes v.d.geopenbaarde Schriften indruisen. De geopenbaarde Schriften, zoals de Manu- SAMHITA en dergelijke,worden beschouwd als de standaardwerken waarnaar de menselijke samenleving zich behoortbte richten. Zo behoort de leider zich bij zijn onderricht te funderen op de regels van de basis- principes,zoals die door de grote leraren in de praktijk worden gebracht. …Ook het Srimad-Bhagavalam bevestigt dat men de schreden der grote toegewijden dient te volgen,want dat is de weg die naar geestelijke zelfverwerkelijking leidt. De koning of het hoofd van de uitvoerende macht van de staat,de vader en de onderwijzer,worden allen als de natuurlijke leiders v.d. argeloze gewone mensen beschouwd.mAl deze natuurlijke leiders dragen grote verantwoordelijkheid jegens degenen die van hen afhankelijk zijn, daarom moeten ze vertrouwd zijnet dec standaardwerken op het gebied van zedelijk en geestelijk leven. ~<~<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 20. fleckie zegt:

  In het boek…’VENUS. IN. CONGO’,”.. auteur. MAURICE GRANVILLE, uitg. ‘ De Boekenmolen”, Rotterdam, , wordt verteld over het in gevangenschap nemen. van. blanken, door ‘ SWARTEN’,, ( verkrachtingen als ‘ wilde beesten! ‘ ( achter elkaar) van weerloze. mensen,,……………( enfin, HETZELFDE GEDRAG , wat zich in EUROPA OOK afspeelt.:…IN..GROEPEN..’WERKZAAM. ZIJN’!!).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s