Het is vijf voor twaalf? Gelul

Screenshot_46

(Door: H. Numan)

Pim Fortuyn zei voor hij vermoord werd dat het vijf voor twaalf was. Hij werd op 6 mei 2002 omgelegd, dus precies zestien jaar geleden over een paar dagen. Half Nederland loopt sinds die datum als zwakzinnigen te ratelen dat het vijf voor twaalf is. Serieus? Dus er is niets veranderd in zestien jaar? De tijd staat stil?

De omstreden Westermoskee werd in 2016 geopend. Nu die open is, hoor je er niets meer over. Dat die gefinancierd is door grotendeels dhimmi´s (u en ik), zwart geld en geld uit zeer discutabele bronnen, hoor je ook niets over. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

De Ibn Ghaldoun school was verreweg de slechtste school in Nederland. Onder andere daarom ging die school failliet en werd gesloten. Ook werd er op grote schaal gefraudeerd met eindexamens. Beiden een unicum in onze vaderlandse geschiedenis. De school draait nu weer onder een andere naam, en werd volledig betaald door dhimmi´s (u en ik). Kosten noch moeite zijn gespaard. En, integratie staat daar nog steeds niet op het curriculum. Strikte naleving van de koran wel. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

In dertien gemeentes zitten nu mohammedanen in de raad. Niet als lid van een Nederlandse politieke partij, maar als lid van een mohammedaanse politieke partij. Als we de rest die – nog – lid zijn van Nederlandse partijen meerekenen, blijven er misschien dertien gemeentes over waar geen mohammedanen in het bestuur zitten. Waarschijnlijk minder gemeentes. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Toen Fortuyn nog leefde was het asieligzoekers probleem allang begonnen. Na zijn moord is dat enkel erger geworden. Per jaar komen tussen de 50.000 en 100.000 grotendeels jongemannen onder valse voorwendselen naar Nederland om hier heerlijk te relaxen. Werken staat niet in hun agenda, gesteld dat ze kunnen lezen en schrijven. Zelf hun eigen accommodatie kuisen is er beslist niet bij. Misdrijven tot en met verkrachting toe worden niet bestraft. In het zeldzame geval dat fraude aangetoond wordt, worden ze niet uitgezet. Al die ‘waardevolle’ mensen hebben recht om hun complete familie over te laten komen. Dus als er “slechts” 50.000 asiel fraudeurs per jaar binnen komen, worden die gevolgd door tenminste 200.000 familieleden een jaar of twee later. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Nederland, corrupt land. Vrijwel alle politieke partijen blinken uit in corruptie. Met name de VVD, D66 en de PvdA. Corruptie is van alle tijden, maar na de moord op Fortuyn lijkt het wel mode te zijn of een politieke verplichting. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

We stonden er verdomd beroerd voor in de meidagen van 1940. Maar vergeleken met toen hadden we tenminste nog een krijgsmacht. Nu hebben we een marine waar de schepen van gekannibaliseerd moeten worden. Om andere schepen in de vaart te houden. Het beetje landmacht dat er nog over is, staat internationaal bekend als het bedelaarsleger. Zijn uitrusting is uitgewoond. Onze militairen moeten bij andere legers om uitrusting bedelen zodat ze hun werk te kunnen doen. De (k)luchtmacht, waar het niet veel anders is, kannibaliseert er ook op los. En die gaat zo´n duur vliegtuig aanschaffen, dat we er niet veel meer dan één toestel van in de lucht kunnen houden. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Toen Fortuyn nog leefde, woonden er ongeveer een miljoen mohammedanen in ons land. Nu zijn dat er ruim twee miljoen. Deels omdat ze fokken als konijnen, en deels omdat onze regering er per jaar meer dan 100.000 van importeert. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

De integratie waar sinds 1974 over gesproken wordt, is verder van ons weg dan in 1974. Toen Fortuyn nog leefde, waren er mohammedanen in onze politieke partijen, maar die hielden zich (min of meer) aan de regels van die partijen. Nu hebben ze hun eigen partijen en kunnen ze openlijk islamiseren. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Als mohammedaanse schoffies ‘s nachts met een betonschaar op straat een homo half dood slaan, is 80 uur schoffelen voldoende straf. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Krakers mogen, met stilzwijgende toestemming van imam Van Aartsen en zijn geradicaliseerde politietop, bewoonde woningen kraken. Erger nog, dat doen ze met grof geweld ook. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Amsterdam heeft nu een anarchistische raad gekregen. Rotterdam heeft een mohammedaanse burgemeester die openlijk zegt Salafist te zijn. Arnhem ook, maar die houdt zich iets meer op de vlakte wat salafisme betreft. Zeker is wel dat hij een stukje minder tolerant is (ten aanzien van dhimmi´s) dan zijn confrater in Rotterdam. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Het raadgevend referendum, dat mag de regering naast zich neerleggen, is nooit nageleefd en wordt nu binnen no time afgeschaft. Een wetgevend referendum is nooit zelfs maar een optie geweest. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Grenscontroles. Wist u dat we vroeger, dat is minder dan twintig jaar geleden, in een soort van Noord-Korea woonden? Zo worden grenscontroles vandaag de dag afgeschilderd. Grensbewaking aan  de binnengrenzen is afgeschaft, en die aan de buitengrenzen fungeren als portiers van het luxe hotel ‘Europa’. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Die afgeschafte grensbewakers werden ingezet als cipier. Vervolgens werden gevangenissen gesloten en misdaad beloond. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Antisemitisme is weer helemaal terug van weggeweest. De zegeningen van de multiculturele samenleving, zullen we maar zeggen. Is het nog steeds vijf voor twaalf?

Nee, het is niet vijf voor twaalf. Meer half drie, of misschien al half vijf. Vijf minuten voor sharia, denk ik. Maakt u zich geen zorgen over ‘vijf voor twaalf’. Dat ligt al zestien jaar achter ons. Waar u zich veel meer zorgen over moet gaan maken, is het kantelpunt. Het moment dat zaken onherstelbaar beschadigd zijn en niet meer teruggedraaid kunnen worden.

Dat kantelpunt ligt niet op 8 miljoen mohammedanen. Dat kantelpunt hebben we nu bereikt. Wordt er wat tegen gedaan? Nee. Alle politieke partijen op één na vinden het prima. Zeker, het moet zachtjes gebeuren. Dat staat voorop. Alle politieke partijen, op  één na, zeggen met hun daden: ze zijn er nu eenmaal, wen er maar aan. Leer te leven zonder varkensvlees, en op termijn zonder alcohol. Dat is nog gezond ook. Leer te leven zonder hond, want we moeten respect hebben voor elkaar. Wen uw dochters er maar aan dat ze zonder begeleiding niet meer over straat kunnen lopen. Leer ze dat een kort rokje niet meer van deze tijd is. Leer uw zoons … nee, die hebben al geleerd om onderdanig te zijn. Ouders van Jongens die zich als jongens gedragen, krijgen van hun juffen – meesters zijn er bijna niet meer – het verzoek om ze vol te proppen met ritalin. Maak u geen zorgen, het is nog steeds vijf voor twaalf.

Waar u zich heel veel zorgen over moet maken, is de gemakkelijke acceptatie van dat vijf over twaalf gelul. Er is maar één partij die daar wat aan probeert te doen, en die staat buitenspel. De PVV wordt weggezet als extreemrechts. Tegenwoordig wordt iedereen die niet vierkant achter Antifa staat, weggezet als extreemrechts. Wat is extreemrechts? Als je vreedzaam protesteert met een varkensmutsje op? Als je als politicus gerechtvaardigde vragen probeert te stellen in het parlement?

Behalve dat het toen vijf voor twaalf was, zei Pim Fortuyn nog iets anders: hij wenste iedereen die denkt dat het wel meevalt met de agressie van de islam veel sterkte. Zalig zijn de onnozelen van geest. Daar sluit ik me graag bij aan.

Heel veel sterkte.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, corruptie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Het is vijf voor twaalf? Gelul

 1. hans-e-pans zegt:

  Ach, er zal wel weer een goedprater opstaan.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Eerder schreef ik al dat het geen vijf voor twaalf is maar kwart over twee.

  En laat dat kwart over twee (of zoiets) nu de juiste tijd aangeven m.b.t. de omvolking en islamisering van West-Europa volgens de plannen van Brussel en consorten en loopt hun klok dus prachtig op tijd en ligt de islamisering keurig op schema.

  Nu is Brussel nog hard op weg naar sharia-time zoals boven omschreven en gezien het stemgedrag van het electoraat zal de klok binnen 10/20/30 jaar keurig gelijk lopen met de sharia-time van laten wij zeggen 17.00 uur en is de totale islamisering een feit.

  Plaatselijk sharia-tijden (exclusief zomertijd) april 2018:

  Zweden 16.45 uur
  GB 16.15 uur.
  Duitsland 16.30 uur.
  Nederland 14.15 uur.
  Oostenrijk 12.15 uur.
  Polen 05.45 uur.
  Hongarije 05.46 uur.
  Slowakije 05.44 uur.
  Tsjechië 05.43 uur

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ Statler & Waldorf 23 april 2018 om 16:47:

   Graag nog even de tijden van Belgie, Frankrijk en Italië. Ongeveer zelfde tijden als Duitsland?

   Like

 3. Steven zegt:

  Conclusie,…het blijft altijd vijf voor twaalf.
  Als uw hoofd op het hakblok ligt is het ook vijf voor twaalf!

  Geliked door 1 persoon

 4. tinekevanschagen zegt:

  Helemaal mee eens,
  Ik vraag me nog regelmatig af,hoe de wereld er nu uit zou zien,als ze de heer Fortuyn niet uit zijn pantoffels hadden geschoten.
  Wat was ik een fan van hem.
  En wat een vooruitziende blik had die man.
  Maar gelijk hebben,is niet altijd gelijk krijgen,he….Volkert van der Graaf?
  En inderdaad,het is al lang geen 5 voor 12 meer,………..zo waar……

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Als Pim even terug kon komen dan zou hij zeggen zien jullie het nu,ik heb het toch gezegd
   Maar ja, koningsdag je in coma zuipen ,rommelmarkten lopen erna weer je kop in het zand steken om de realiteit niet te ( willen ) zien

   Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Helaas nemen de ‘onnozelen van geest’ in aantal toe, net als de mohammedanen.
  Ik geef dan ook geen cent meer voor de ‘toekomst’.
  Gisteren hoorde ik weer iemand blaten dat ‘de economie zo geweldig aantrekt’.
  En men verheugt zich toch zó op ‘koningsdag’!

  Ik word met de dag moedelozer. Ben ik de enige? 😦

  Nou ja, misschien maak ik de komst van deze oogdruppels nog mee, jammer dat ze de ogen van linkse ‘deugmensjes’ niet kunnen openen.

  Oogdruppels in plaats van een bril:

  http://wakeupcallministries.org/israeli-ophthalmologists-invents-revolutionary-eyedrops-nanodrops-that-could-replace-eyeglasses/

  http://www.jpost.com/HEALTH-SCIENCE/New-eyedrops-could-repair-corneas-make-glasses-unneccessary-543344

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @Tistochwat zegt:
   23 april 2018 om 16:50.
   En men verheugt zich toch zó op ‘koningsdag’!

   Heb je al voorbereidingen getroffen voor deze feestelijke dag? Ga je weer oranjekoek bakken? 😛

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ I.K. Bennurklaarmee 23 april 2018 om 18:27

    Ik werd als kind al misselijk (letterlijk!) als ik naar de kleur oranje keek.
    Dus práát me niet van ‘oranje’. Ik kan nog steeds niet tegen die kleur. Hij bezorgt me op zijn minst hoofdpijn. 😡

    Geliked door 1 persoon

 6. Reagluurder zegt:

  Ik gun elke gemeente minstens 10 DENKers in de raad, 20 in het parlement (om mee te beginnen). Zal ze leren die Domme Kaaskoppen! AllahMe Hoelah!

  Like

 7. Reagluurder zegt:

  Pim Fortuyn, Theo van Gogh, Hans Janmaat… Opdat wij niet vergeten!!

  Geliked door 3 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Dit land is terminaal ziek en bijna geestelijk dood, zo ook zijn bevolking. Dat was te zien bij de huldiging van Feijenoord als landskampioen voetbal. Het voetbal is de nieuwe godsdienst en de spelers de goden. Dat komt om dat alle geloof in andere goden is weggevallen. Keizer Nero wist wat het volk wilde “Brood en spelen”. Het gepeupel interesseerde zich niet voor politiek en Nero maakte daar handig gebruik van en kon ongehinderd zijn gang gaan om zijn eigen volk te onderdrukken en af te slachten. Zo ook in nederland, eens een welvaartsstaat, tegenwoordig een vazalstaat van Brussel met de daarbij behorende financiële drooglegging. Het nederlandse volk bestaat niet meer. We moeten nu spreken van nederlandse inwoners. Dat onderdrukken van Nero wordt nu gedaan door Rutte. c.s. die zich door leugens en malversaties in het zadel van de macht weet te houden. En de nederlandse inwoners, die interesseert het geen moer. Het autochtone gepeupel heeft alleen behoefte aan bier en bitterballen en in hun blote reet rondrennen in de fontein op het Hofplein te Rotterdam en de allochtonen willen alleen maar meer privileges van suikeroom Rutte met zijn horde lafaards en oplichters, daarbij geholpen door massa’s asieladvocaten die, voor hen goddank, uit de staatsruif eten via de gesubsidieerde rechtsbijstand en voor een dik salaris allerlei dingen zitten te verzinnen waarmee ze de schatkist pootje kunnen haken ten behoeve van hun cliënten, die met de poet vertrekken in de richting van hun thuisland en daar goede sier maken van onze centen . Wacht maar tot hier de islamitische wetgeving wordt ingevoerd, dan hangen de kadavers van de huidige machthebbers, aan de lichtmasten van het binnenhof. Het is ze gegund. Tientallen jaren niet willen luisteren naar het volksdeel met het gezond verstand. Blind voor argumenten, alleen de kokerblik gericht op de Europese carrière, met als einddoel net zo’n glanzende carrière als de landverrader Frans Timmermans van de Partij van de Allochtonen, die, toen hij nog gewoon kamerlid was, te bedonderd was om iets aan te pakken, alleen buitenlandse zaken stonden op zijn wensenlijstje. En daar moet Nederland de oorlog mee winnen, met zulk inferieur volk? Denk het niet. Daar kan geen dienstplicht ala Buma., verandering in brengen. Ook bidden helpt niet. De christenen zijn gewaarschuwd. Ga zo door en u komt naastg Buma te hangen.

  Geliked door 6 people

 9. Roeland zegt:

  Het is volgens mij op dit moment al “kwart over 12”. Pim had beter zich niet voor zijn volk kunnen inzetten. Hij had volgens mij nog veel te veel vertrouwen in de mens, toen anno 2002.
  Nu in 2018 is het vertrouwen in de politiek en in de instanties is wat mij betreft tot ver onder het vriespunt gezakt. Het is nu, echt , “ieder voor zich” geworden. Gelukkig vind ik hier op deze site nog weldenkende goede en verstandige mensen , dat geeft me wel troost ,maar ik besef het is een minderheid in deze maatschappij.

  Like

 10. Pingback: Islam en de slapende Nederlandse burgers | toodlessss

 11. Wachteres zegt:

  Gedicht van Komrij op de ochtend na de moord op Fortuyn

  De zittende politicus

  Hij heeft nog nooit gedanst. Hij kent zijn doel. [Volgens zeggen: Ad Melkert]
  Nog nooit is op zijn vale klerkensmoel
  Zomaar een lach verschenen, maar die nacht,
  Nadat de gek de nar had omgebracht,
  Kroop hij zijn bed uit, glimmend van de pret,
  En maakte hij onbespied een pirouette.
  Dank, dank, riep hij, het monster is geveld.
  Hij oefende het woord ‘geschokt’ voor morgen
  En sliep als twintig ossen kunnen slapen.
  Straks is hij, voor de camera, vol zorgen.
  Natuurlijk is hij zwaar tegen geweld.
  Daar klinkt verdomd weer zijn belegen lied.
  Hij loopt op straat, ondragelijk rechtschapen,
  En ziet nog steeds het echte monster niet.

  Geliked door 2 people

 12. koddebeier zegt:

  Jammer, want in de regering en onder de bevolking sterft het van de onnozelen van geest ! (Maar die zijn niet zalig, hoor)

  Like

 13. Hb.schwarz zegt:

  We zijn het kritieke punt al gepasseerd, er is geen normale weg meer terug, voor de handophouders en de asieleisers. De toekomst ziet er voor onze autochtone nazaten niet rooskleurig uit. En volgens de migratie kenners komen op termijn tientallen zoniet 100 miljoen donkere Afrikaners naar Europa. Mensen welke in leven zijn gehouden door ontwikkelingsgelden van Europese staten, komen met grote oncontroleerbare migratie stromen naar het Eldorado van melk en honing,voor gratis geld, huizen en gratis medische zorg, naar de Europese unie waar geen enkele controle of grens meer is. Om onze bevochten zgn vrijheid en democratie te onderwerpen aan een antieke ideologie van onderdrukking, haat en dominantie op alle gebieden. Waar halen ze het lef vandaan om te zeggen, hier zijn moslims en Allah heeft geschreven dat daar waar moslims zijn dit gebied aan de moslims en islam toebehoort. Alle anderen welke daar wonen moeten zich ondergeschikt verklaren aan de islam.
  Nou mij benieuwen hoe dit gaat aflopen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Haksteeg Anton zegt:

  Het is inderdaad geklets ze hebben zeker een “gender” HEMA horloge en weten niet dat het allang ver na 12 is

  Like

 15. Republikein zegt:

  Twaalf bemanningsleden van een vrachtschip van de Groningse rederij ForestWave zijn in Afrika gegijzeld door piraten. Het schip, de FWN Rapide, was onderweg van Ghana naar Nigeria.

  Het schip voer onder Nederlandse vlag, maar er waren volgens de reder geen Nederlanders aan boord. Het bedrijf wil vanwege de veiligheid van de bemanning verder niets kwijt over hun nationaliteit.

  Vlak voor het binnenvaren van Port Harcourt in Nigeria lukte het de piraten om aan boord te komen, ondanks zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen op het schip. Zij namen twaalf van de veertien bemanningsleden mee.

  Over hun lot is nog niets bekend, de piraten hebben nog geen contact opgenomen met de eigenaar van het schip. De twee bemanningsleden die niet werden meegenomen, hebben het schip naar een veilige plek in Nigeria gebracht.
  https://nos.nl/artikel/2228679-bemanning-gronings-vrachtschip-gegijzeld-in-piratenhotspot-nigeria.html

  Hoe bedoelluh 5 voor twaalf.
  Nooit anders geweest.
  Ezechiël 23
  Verder geschiedde des HEEREN woord tot mij, zeggende:

  2 Mensenkind! daar waren twee vrouwen, dochteren van een moeder.

  3 Dezen hoereerden in Egypte; in haar jeugd hoereerden zij; daar werden haar borsten gedrukt, en daar werden de tepelen haars maagdoms betast.

  4 Haar namen nu waren: Ohola, de grootste, en Oholiba, haar zuster; en zij werden de Mijne, en baarden zonen en dochteren; dit waren haar namen: Samaria is Ohola, en Jeruzalem Oholiba.

  5 Ohola nu hoereerde, zijnde onder Mij; en zij werd verliefd op haar boelen, op de Assyriërs, die nabij waren;

  6 Bekleed met hemelsblauw, vorsten en overheden, altemaal gewenste jongelingen, ruiteren, rijdende op paarden.

  7 Alzo dreef zij haar hoererijen met dezelve, die allen de keure der kinderen van Assur waren; en met allen, op dewelke zij verliefd was, met al derzelver drekgoden, verontreinigde zij zich.

  8 Zij verliet ook haar hoererijen niet, gebracht uit Egypte; want zij hadden bij haar in haar jeugd gelegen, en zij hadden de tepelen haars maagdoms betast, en zij hadden hun hoererij over haar uitgestort.

  Dat gaat duidelijk over hoererij.
  Na elke douche trek ik een schoon shirt aan, en soms sla ik de Bijbel open en leg mijn vinger op een willekeurig artikel, en toen, en toen, en toen.

  Ezechiël 22.

  1 Verder geschiedde des HEEREN woord tot mij, zeggende:

  2 Gij nu, mensenkind, zoudt gij der bloedstad recht geven? Zoudt gij ze recht geven? Ja, maak haar bekend al haar gruwelen.

  3 En zeg: Alzo zegt de Heere HEERE: O stad, die in haar midden bloed vergiet, opdat haar tijd kome, en drekgoden tegen zichzelve maakt, om zich te verontreinigen!

  4 Door uw bloed, dat gij vergoten hebt, zijt gij schuldig geworden, en met uw drekgoden, die gij gemaakt hebt, hebt gij u verontreinigd, en hebt uw dagen doen naderen, en zijt tot uw jaren gekomen; daarom heb Ik u den heidenen overgegeven tot een smaad, en allen landen tot een spot.

  5 Die nabij en verre van u zijn, zullen u bespotten, gij onreine van naam en vol van onrust!

  6 Ziet, de vorsten Israëls zijn in u geweest, een ieder naar zijn kracht, om bloed te vergieten.

  7 Vader en moeder hebben zij in u licht geacht; met den vreemdeling hebben zij in het midden van u door verdrukking gehandeld; zij hebben in u den wees en de weduwe verdrukt.

  Nou da-ag, eigenlijk wilde ik het over talenten hebben.
  Bedeelden, en iets minder.

  Oh ja, ‘k ga elke dag douchen.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   “Na elke douche trek ik een schoon shirt aan,…..”

   En ook een schone onderbroek en sokken mag ik aannemen?

   Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @Republikein 23 april 2018 om 21:16:

   Weet niet hoe laat het in Toronto was; misschien ook vijf voor twaalf?
   Vast weer een “verwarde” man. :

   NOS Teletekst 128
   
   Busje rijdt in op mensen in Toronto

   
    In de Canadese stad Toronto is een
   busje ingereden op voetgangers.Volgens
   de politie zijn er zeker acht mensen
   geraakt.Getuigen zeggen dat ze zeker
   twee doden hebben geteld.

   Ooggetuigen zeggen dat het busje met
   hoge snelheid over de stoep reed en dat
   meerdere mensen bleven liggen.Het busje
   reed na de aanrijding door,maar de
   chauffeur werd korte tijd later gepakt.

   Op sociale media zijn beelden te zien
   waarop de man een voorwerp op een agent
   richt.De agent dreigt daarop de man
   neer te schieten.Die laat daarop het
   verdachte voorwerp vallen.Over zijn
   identiteit is niets bekendgemaakt.

   Geliked door 2 people

 16. Guardiaangel zegt:

  Heeft iemand een batterijtje voor mij……..want m,n klokje staat stil.

  Geliked door 1 persoon

 17. Margareta zegt:

  Eerst dacht ik, laat ik me maar inzetten om al deze vooral zelfopofferende trieste meningen met een peppraatje op te frissen, maar plotseling besefte ik dat de klok de 12.00h ook hier al heeft gepasseerd. Dus ik zou zeggen, laten wij maar met zijn alle rustig met een borreltje en TV serietje lekker naar onze klokken zitten kijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s