Kabinetten Rutte sinds 2010 op de hoogte van geldstromen Golfstaten naar Nederlandse moskeeën

Screenshot_52

(Door: Bas Paternotte)

Regering zat onderzoek – waar Den Haag zelf opdracht voor gaf – dwars

Zeker dertig islamitische organisaties in Nederland hebben de afgelopen jaren financiering aangevraagd in ‘onvrije’ Golfstaten of hebben daadwerkelijk geld ontvangen uit deze landen. Het gaat om miljoenen euro’s uit Koeweit en Saudi-Arabië. Dat blijkt uit informatie die de overheid jarenlang geheim heeft gehouden maar waar NRC Handelsblad en Nieuwsuur de hand op wisten te leggen.

De informatie betreft drie lijsten met namen van Nederlandse moskeeorganisaties die in Golflanden om financiering hebben gevraagd. Koeweit en Saoedi-Arabië informeren het ministerie van Buitenlandse Zaken hierover vertrouwelijk sinds 2010. Een van de lijsten bevat concrete betalingen aan moskeeën met bedragen, nauwkeurig tot op de komma.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, oliebelangen, Overheid, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op Kabinetten Rutte sinds 2010 op de hoogte van geldstromen Golfstaten naar Nederlandse moskeeën

 1. koddebeier zegt:

  We moeten ons ook afvragen: Wat doen ze met het geld???

  Like

 2. Trucker zegt:

  Niet on topic maar islam gerelateerd dus altijd on topic.
  In Anderlecht (belgie) bijna verworden tot islamieten enclave is een ploeg van de openbare omroep BRT bekogeld (met stenen peins ik).
  Ook gelezen dat er een “groep jongeren” zware agressie heeft gepleegd tegen treinbegeleiders.
  In beide aangehaalde feiten lees ik niet of het Finnen of zeg maar Chinezen waren, maar verdere duiding is niet nodig.
  Vroeger gebeurde dat niet, “jongeren” die treinbegeleiders aanvielen, er was wel eens een occasionele zwartrijder of een dronkaard maar niks erg.
  islam ik weet geen millimeter of nanoseconde positiefs te duiden van dat SOORT, warempel niks nog minder dus als een zwart gat zouden, in feite mag die gehele islamieten populatie WERELDWIJD opgezogen worden in zo’n zwart gat.

  Like

 3. Trucker zegt:

  (Silivio’s beste vriend capo) Schulz: ‘Als populisten winnen, volgen oorlog en folteringen’

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/608294-608294/

  Like

 4. Steven zegt:

  Mag ook hopen dat ze straks ook massaal weer in vlammen opgaan!!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Kan iemand nog eens aangeven hoe Nederland er op vooruit is gegaan, wat er gewonnen is, de voordelen voor de Nederlanders, de winst, meerwaarde, gezelligheid, eigenwaarde, nu of in de nabije toekomst, want ik heb geen flauw idee waar de politiek mee bezig is, ik heb het gevoel dat we alles hebben verloren…………..alles.

  Geliked door 3 people

  • ReaGluurder zegt:

   Er wordt al bijna 50 jaar gewaarschuwd voor hetgeen waar we nu steeds verder naar afglijden. Maar de meerderheid van Het Klootjesvolk was / is niet geïnteresseerd, hoonde het weg. De kleinkinderen, die ik gelukkig niet heb, gaan het beleven. Ze zullen hun voorouders vervloeken!

   Geliked door 2 people

 6. Haksteeg Anton zegt:

  But of course those “people” the Dutch governments since 2010 did absolute nothing to stop it so they are the guilty of the number of mosques in the Netherlands. So they should break down those mosques personally the idiots they are

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Iedere keer komt er weer informatie los waaruit blijkt wat een verraderlijk, bedrieglijk stuk rapaille de minister-president is. Vanaf dag één van zijn regeerperiode is hij bezig geweest het volk, de kiezer te belazeren. En maar lachen… Het is om te huilen. De vent (hoewel “vent”?) moet eruit geschopt worden, met pek en veren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Rutte zal met open armen door de EU worden ontvangen en dan kan hij helemaal lak aan ons hebben.

   Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Niet alleen Kutte hoor, ook zijn voorgangers zoals BakEllende, Kots, LubLub etc etc en nog een hele rits Lafaards, wij kennen hun namen, hebben aan de Verkloting van ons ooit zo mooie en stabiele landje meegewerkt! Op hun graven zal worden gekotst!

   Like

 8. roelientje zegt:

  ja

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Dat rutte geval heeft nog een paar dingetjes uit te leggen, dit kan er ook mooi bij!

  Like

 10. Hovawart zegt:

  “al is de leugen nog zo snel, onze regering verbergt het wel”…

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Vallen deze geldstromen niet onder de noemer ‘corruptie’, of Sorossidie….

  Like

 12. Wachteres zegt:

  De regering had het Midden-Oosten toch – voor olie en geld – beloofd dat de islam bij binnenkomst in de EU geen strobreed in de weg zou worden gelegd

  Nou dan …. Belofte maakt schuld.

  Geliked door 4 people

 13. Hovawart zegt:

  Het kabinet zal reageren op Kamervragen NA Koningsdag en de Meivakantie…….triest.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  ‘Als populisten winnen, volgen oorlog en folteringen’……..Als socialisten verliezen volgt honger en armoe, en meestal een burgeroorlog….

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Dat een zandland geld steekt in de islam hier, dat is onwenselijk, maar niet verbazend. Het einddoel is onderwerping en dat mag wat kosten.
  Maar vele malen is een moskeet gebouwd met belastinggeld van het H&I. Dat is een regelrechte schande. Met gaf subsidie voor een cultureel centrum, een ontmoetingsplaats, een educatief centrum en steeds was bekend, dat de subsidie regelrecht naar een haatreactor ging.
  Daarnaast het knoeien met grondaankopen en het garant staan voor de bouw, enz. enz.
  Wanneer wordt algemeen bekend welke politici ons belastinggeld in hebben verkwanseld in ruil voor stemmen?

  Geliked door 2 people

 16. Thoth zegt:

  Niemand in Nederland, uitgezonderd de moslims, zit hier op te wachten. Integratie, ho maar. Gvd, het aantal salafistische moskeeën is zelfs gestegen naar 27 stuks en er zijn inmiddels 150 salafistische imams. Waarom? Willen ze in Nederland bijstand behouden, een huis hebben, meerdere vrouwen trouwen en nog meer van deze onzin? Dan, verhuis ze naar Koeweit, Saudi-Arabië, Qatar, etc., ze horen niet thuis in Nederland.

  Ik ga Rutte en zijn kompanen vervolgen wanneer er een aanslag in Nederland plaatsvindt.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Beste Thoth, die aanslag komt er niet hoor, niet nodig, we zijn al overgenomen! Geloof maar niet dat er maar 27 salafistische moskeeën zijn (takiyya) en dat het daarbij blijft! Ze blijven die dingen maar bouwen, allemaal verloren grondgebied! En dan dat gedrocht ‘denk’ in de kamer, wat een land wat een land! Kuzu is ook al op campagne om de (nu nog voor de gutmensch onzichtbare) achterban van Erdolf op te hitsen voor de komende verkiezingen in zijn ‘thuisland’. We gaan er aan, zoals bedoeld in de resolutie van Straatsburg. Of heeft iemand nog een briljant idee om het spul ons land uit te jagen? Iets met een varkensmutsje?

   Geliked door 3 people

 17. stef zegt:

  En twee grote Hypocrieten Seghers en Karabulut zitten nu vooraan om te klagen.
  Deze hele toestand samen met de dividendbelasting luid de val van het kabinet in.
  Er zal dan een geheel linkse regering komen totdat die er achter komt in niets overeen te stemmen met de islam en wederzijds.
  Dan zal eindelijk de grote klapper in het westen plaats gaan vinden.
  Laat maar komen.

  Geliked door 1 persoon

 18. d.g.m.holland zegt:

  Hierdoor is ons land onveilig geworden. Het opzettelijk achterhouden en ontkennen van dit soort informatie hoort onder de categorie LANDVERRAAD !

  Geliked door 3 people

 19. Mary zegt:

  Rutte voldoet niet anders dan aan de plannen van de EU/NWO kliek waar hij, omringd met enkel leugens, het Nederlandse volk eerst beroofd en vervolgens Islamiseert, het lachende vriendje van Merkel, Juncker, Timmermans, etc. en het domme Nederlandse volk……….

  Geliked door 2 people

 20. Leo zegt:

  Een groot deel van dat geld verdwijnt in de zakken van aannemers en andere ondernemers vriendjes van opperbedrieger Rutte met z’n geniepige varkensoogjes. … Een echte VVD er verkoopt zijn eigen moeder voor een paar rotcenten. en en als er geld te verdienen valt aan het verkwanselen van Nederland aan de islam doen ze dat met het grootste gemak. Uiteindelijk zal hebzucht onze ondergang worden.

  Geliked door 1 persoon

 21. koddebeier zegt:

  Het kabinet Rutte lll kan alleen maar liegen en bedriegen !

  Like

 22. Pietersen zegt:

  Geert Wilders met de PVV komt alle hulde toe.
  In 2007 stelden zij al kamervragen over de buitenlandse financiering van moskeeen.

  Maar wie zagen wij in Nieuws-Nep-Uur…Gertjan Segers, uitgerekend deze sufferd die nog nooit een vinger naar de islam heeft uitgestoken, mocht zijn gladde praatjes verkopen alsof hij degene was die een sleutelrol had gespeeld, terwijl hij in werkelijkheid heult met de islam.
  https://www.pvv.nl/in-de-media/11-in-de-kamer/kamervragen/767-geen-toezicht-geldstromen-religieuze-instellingen-sp-888731753.html

  Like

  • Helena zegt:

   Nou, Pietersen 12:15 helemaal met u eens! De PVV waarschuwt al jaren maar wordt genegeerd. Ik ergerde me ook groen en geel aan dat die hypocriete Segers en Karabulut, met die geveinsde verontwaardiging, zo van: ‘foei foei wij hebben vragen gesteld en niemand die er iets mee deed!!’ Wel verdomme! Maar de PVV werd uitgelachen! Die Gertjan Segers en madam Karabulut zijn islam appeasers en proberen nu het salafisme an sich als een gevaarlijke stroming binnen de islam neer te zetten terwijl dat toch echt de pure islam is, niets meer en niets minder! En waar zouden al die Turkse moskeeën de centen vandaan hebben?? Komt de islamitische aap dan eindelijk uit de mouw?

   Like

 23. Nou 2de kamer, massaal motie wantrouwen Regering, m.a.w. weg met deze liegende Regering…………

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Verkiezingen.
  Aegolius cs op vrijdag 13 februari 2009 16:27
  Waar het CDA immer goed in is geweest: niet thuis zijn, afschuiven, ontkennen en zo nodig behoorlijk bezijden de waarheid spreken. Andere partijen kunnen zich wat minder deze luxe veroorloven.

  Wie was ook weer de eerste vervanger als onze MP buitenlands zou verblijven? Bos, maar stil nietwaar.
  Alles is al doorgenomen en eigenlijk zou de Tweede Kamer als één man achter Wilders moeten staan en de MP de bel aan moeten binden.

  Overigens van een forumlid:

  http://www.heetmail.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=410&Itemid=1

  Gelezen en dat doet mij weer aan het gesloopte staatsrecht herinneren. Vervallen art. Gr. Wet 96: “De leden stemmen zonder last van of ruggespraak met hen, die benoemen.”
  Kieswet: ja, ook daarover heeft Pamela Hemelrijk volstrekt gelijk.

  Verder geen commentaar.

  Like

 25. Anneke zegt:

  In de vroege jaren-70 van de vorige eeuw, moest het westen al naar de (water) pijpen dansen van het duistere oosten. Saoedi-Arabië heeft het westen al bijna vijftig jaar in de wurgende houtgreep, samen met de satanische NWO garde.

  Like

 26. Pingback: DE PATRIOTTEN: Ledenbrief april 2018 | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s