Als de zon schijnt in islam-Germanistan. . .

Screenshot_60

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Hier een foto uit Berlijn-Tempelhof, die ons laat zien hoe Duitsland veranderd is, hoe snel het land een islamitische republiek wordt. Het is niet vijf voor twaalf, het is half één, minstens!

Bron:
www.journalistenwatch.com
(h/t “Republikein”)
journalistenwatch

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

65 reacties op Als de zon schijnt in islam-Germanistan. . .

 1. Cathja zegt:

  WALGELIJK!
  Wat ben ik blij met mijn zonnige achtertuin!!

  Geliked door 4 people

  • OttoBraeckenssieck zegt:

   Als we niet knokken is ie er binnen de kortste keren niet meer! 3 jaar geleden heb ik op Tempelhoff geen enkele hoofddoek waargenomen. We moeten dit onbeschaafde en onbescheiden volkje aan banden leggen en snel ook.

   Geliked door 1 persoon

  • Ruud. zegt:

   Wacht maar totdat ze dat ook ontdekt hebben,en wat zou ik nu blij zijn met een plotselinge stijging van de zeespiegel met een paar meter !!!!!!!!!!!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ruud

    Zal ik vast een boot kopen? Wat vindt jij? Lijkt me geen verkeerde investering als die zeespiegel een paar meter gaat stijgen. Want dan houden zelfs Twentenaren de voeten niet meer droog.

    Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Straks ziet alles blauw van de rook, want BBQ-en.
  Ook zo’n dingetje wat de linxe kerk wil verbieden, maar wat hun moslims niet gaan nalaten. Het Kralingse Bos ziet er op een warme dag ook zo uit. Moslims en rook.

  Like

  • Steven zegt:

   ..En het schaap wat ze onderweg in de wei tegen kwamen, of van de kinderboerderij de avond ervoor moest het waarschijnlijk ter plekke ontgelden!

   Like

  • Cathja zegt:

   @leefbarbaar

   Hebben ze nog nooit een rookvergiftiging opgelopen? Is ernstig hoor! Binnen een minuut kan je kassie wijlen zijn…! 😉

   Like

 3. Hendrik zegt:

  Daar kan een vrachrwagen overheen!

  Like

 4. flo zegt:

  Waar blijven de geallieerde bommenwerpers…..
  Helaas,de toenmalige saamhorigheid is niet meer…..

  Like

 5. theresageissler zegt:

  Tja, nogal wat hoofddoeken en bruine/zwarte gezichten.
  Maar laten we het ook weer niet overdrijven: Om te beginnen heb ik Berlijn-Tempelhof eens opgezocht in de Wiki: Het is sinds 2010 officieel een stadspark/recreatiegebied, nadat het tot 2008 een klein, maar bedrijvig, centraal in Berlijn gelegen vliegveld was geweest. De foto is duidelijk genomen op een zondag of zo bij mooi weer, waarbij heel Berlijn zich dan logischerwijs naar zulke parken begeeft. Massale opkomst, zogezegd. Van ALLES wat er op dat ogenblik in het centrum van Berlijn woont.
  Wie de moeite neemt om de foto aandachtig te bestuderen, kan zien, dat hij genomen is vanuit een hoek, waar op dat moment meerdere gehoofddoekte moslima’s en/of gekleurde parkbezoekers aanwezig waren -dat die lui instinctief nogal samenklitten, weten we nu eenmaal- maar dat dat zeker niet over de hele oppervlakte van het terrein het geval is: De camera was hier alleen het dichtste bij hèn. Dat er nu eenmaal intussen nogal wat in Berlijn te vinden zijn, tja, dat weten we óók al langer.
  Dat dit niet ècht spectaculair is, realiseerde ik me, omdat ter vergelijking mij opeens dat filmpje me te binnen schoot, dat we hier ooit behandeld hebben van het één of andere Engelse voorstadje, dat inmiddels helemáál uit moslims bestond, en nog van de meest fundamentalistische soort óók: Niets dan baarden, djellaba’s, niqaabs en enkele boerka’s. In Engeland! Dat was nog veel erger dan dit; dat kan zelfs door dit -enigszins gemanipuleerde- camerabeeld niet worden verloochend.
  Natúúrlijk geeft dit aanleiding tot zorgen,maar anderzijds komt het voor mijn gevoel ook weer niet als een schokkende verrassing – wat dat voorstadje wèl kwam.

  Like

  • Wouter Eenhoorn zegt:

   niet schokkend? I kverwacht dit van GL en andere linkse jongens. maar van deze vrouw toch echt niet.

   Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    Ik bedoel alleen maar te zeggen, dat dit beeld – van een recreatiegebied in een grote, Europese stad- iets is, wat we intussen wel kunnen wéten – aanvaarden natuurlijk niet, dat is weer een heel andere kwestie.
    Maar om over alles dan maar meteen paniekvoetbal te gaan spelen, heeft geen zin: Hou het alleen goed in de gaten, qua ontwikkeling.
    Het door mij aangehaalde voorbeeld van dat Engelse voorstadje, dát was schokkend: Daar verdronk je letterlijk in de sluiers en de djellaba’s, met niet één westers uitgedoste figuur er tussen!

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Je begint al echt te wennen theresa.

   Geliked door 3 people

   • theresageissler zegt:

    Klopt, Louis (en alle gulhartige like-gevers, by the way): We hebben om dergelijke afbeeldingen nu al jarenlang dermate als op bevel ach en wee zitten roepen, dat het bepaald theatraal begint aan te doen. Vind ik.
    Natúúrlijk is het allesbehalve om over te juichen, maar beraad je dan liever op een manier omer op termijn iets aan te dóen!
    Voor oeverloos gejammer krijg je mij niet meer,heb ik me voorgenomen. Zó moet je het eigenlijk zien.
    We zitten hier hopelijk niet met Heer Ollie in het Tranendal (Wat jij, @ Tis’?) Tenminste: IK verdóm dat verder.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ theresageissler 24 april 2018 om 19:32

    Velen zouden er wel iets willen aan doen, denk echt niet dat allen die hier uithalen naar de islam(iet) ALS ze de kans zouden krijgen er korte metten mee maken dit niet zouden doen.
    Ik kan zo voor de vuist reageerders m/v opsommen die ik vrijwel zeker van weet dat ze bereid zouden zijn tot aktie.
    Het probleem Theresa, het is 2018, het is het digitale tijdperk, we leven in samenlevingsvormen waar er ontzettend veel sociale kontrole is en OVERAL hangen cameraatjes.
    Vergis je niet die gaan wel werken als de burger iets doet wat de overheid niet toestaat, een overheid die de krijtlijnen (die zijn uitgetekend in eu HQ brussel) nauwgezet volgt.
    Wat ik reeds vaker heb gepend de tijd van opstand en revoluties en al dat is voorbij, de overheid grijpt adequaat in omdat ze weten dat de meeste burgers niet bewapend zijn, niet (vlug) bereid tot aktie waarbij ze zichzelf (of anderen) in gevaar brengen, dus zowat het tegenovergestelde van de islamiet.
    En permiteer me dat te schrijven, ik zou me nooit aansluiten bij welke groep dan ook, je zal maar naast pierke of leentje lopen die net uit een kebak tent komen of een weekje terug van vakantie uit één of ander islamietenland.
    Kers (nou ja) op de taart, de idioten die tegen de islamieten zijn mààr hun gebuur ahmed of mohamed is “een brave en goeie gebuur”, van die laatste kwakers ben ik er al ettelijke tegengekomen in mijn leven, wat denk je dat ik daar één moment zou tussen staan?, mijn rug is me te belangrijk.
    Het beste advies dat ieder zichzelf kan geven is : bescherm jezelf en de jouwen want de overheid is daar niet (meer) toe in staat, én zal bij “burgelijke ongehoorzaamheid” (wat zwakke uitdrukking maar ik weet geen betere) of tekenen van onrust deze onmiddellijk de kop indrukken.
    Overheids personeel zijn ambtenaren van hoog tot laag, de geschiedenis heeft ons geleerd dat de overheid het (voltallige) ambtenarenkorps inzet als het nodig is tegen de eigen bevolking.

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Mooi gezegd Trees, en hoe laat stop je met die vertalingen[bedankt, maar kan zelfstandig uit het origineel lezen, bedank Bert G.] want uiteindelijk is het één groot tranendal.
    Wie zit er op like-gevers te wachten eigenlijk, jij ?

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Republikein, 24 maart, 22.45U.: Waarom stoppen? Er zijn hier immers ook nog lezers, die uit ander hout zijn gesneden, Republikein.
    Voor de goeien blijf je het doen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 24 april 2018 om 19:32

    Wij kunnen het niet meer winnen, ONMOGELIJK!
    Wat wil jij nu doen tegen onderstaande plannen, die beraamd zijn door een machtige ‘elite’?!
    Oprukken naar het Binnenhof om de ‘regenten’ ‘wakker te schudden’?
    DIE ZÍJN ALLANG WAKKER! Dat weet jij ook heel goed. De ‘deugmensjes’ moeten wakker worden, maar dat zal nooit gebeuren.

    Coudenhove-Kalergiplan
    Resolutie van Straatsburg
    Motie Halsema

    Ja, we zitten in een tranendal, in een diep, duister tranendal, dat elke dag donkerder wordt vanwege de vele landverraders die ook JOU zullen pakken als ze de kans krijgen.
    Dát is de realiteit!

    Wél ontzettend knap van je dat je de moed erin houdt.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 25 april 2018 om 08:38

    Voor de goeien blijf je het doen.

    Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat volgens jou degenen die jouw optimisme (en opvattingen?) niet delen, NIET tot ‘de goeien’ behoren.

    Fijne opmerking van je.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 16.44u: Oh,voel je je aangesproken?
    En dan te bedenken, dat-ie, ongelogen, héél in het algemeen bedoeld was, zéker niet specifiek voor jóu.
    Zuiver onwillekeurig voorbeeld van “Wie de schoen past, trekke hem aan.” Niet “gezocht”, door geen van de partijen, dus beter kan het niet.
    Om die gerichte opmerking van jóu laatst, die van “me losser opstellen om minder geplaagd te worden” had ík heel wat meer reden om van een “fijne opmerking van jou” te spreken, laat dáár bij gelegenheid je gedachten maar eens over gaan.
    Maar déze had bij lange na niet dezelfde lading èn was niet exclusief voor jou bedoeld, dús:
    Zou het heel misschien zo kunnen zijn, dat je zèlf onwillekeurig nogal baalt van je eeuwige, bodemloze pessimisme?
    Tja, in dat geval zou het dan op jouw beurt aan jouzelf zijn om dat aan te pakken.
    Eén (ongevraagde, ik weet het) raad kan ik je in jouw geval hoe dan ook geven: Count your blessings.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 25 april 2018 om 19:39

    Oh,voel je je aangesproken?

    Nee? Ik bedoelde het eveneens in het algemeen. Er zijn hier meer mensen die van jou niet realistisch mogen zijn.
    We moeten met z’n twintigen demonstreren en speeches houden enzo.

    Was je trouwens weer tegen het plafond gevlogen?
    Je bent dan toch zeker niet aan de kroonluchter blijven hangen?
    Ik moet er niet aan denken wat er in dat geval had kunnen gebeuren.

    En of ik ‘blessings’ heb die ik zou moeten ‘counten’, gaat jou geen fluit aan.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat: Gaat het uiteindelijk ook niet. Maar je mag best weten, dat ík het jouw geval allang gedaan zou hebben.

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ Tistochwat 25 april 2018 om 21:09:

    “…dat ík het jouw geval allang gedaan zou hebben.”

    Huh?? Oppassen met je “geval” TTW!!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 25 april 2018 om 21:45

    Maar je mag best weten, dat ík het jouw geval allang gedaan zou hebben.

    Dat komt omdat je een optimist bent, bofkont!
    Dát is pas een ‘blessing’.

    En nou is het klaar, hè, met dat crypto-refereren aan mijn landgoed (ik denk dat je daarop doelt). Als ik daar iets over kwijt wil, vertel ik dat hier wel zélf.

    Like

  • hendrikush zegt:

   Ik denk meer aan fotoshopje.

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Het zal gefotoshopt zijn en als het niet zo is: merkel schafft es.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    theresageissler 25 april 2018 om 19:07

    @Aegolius, 16.17u.: Ik dank U oprecht, Aegolius, dat U het verschijnsel opmerkt en onder woorden brengt. En: Hopelijk zet het hem eens aan het denken, dat zou de lucht al aanmerkelijk opklaren.
    Inderdaad en heeft u met uw reactie een sisser bewerkstelligt opdat we met open vizier mogelijk kunnen reageren zonder infame waarheidsgelijk te bewerkstelligen.
    Tot de orde van de dag.

    Like

  • BertG. zegt:

   Dus als de fotograf zich zou omdraaien, dan ziet ie volgens jou hoofdzakelijke blanke Duitsers die van de zon genieten.
   Dus hij heeft bewust deze foto gemaakt zo dat het lijkt alsof er enkel buitenlanders zitten.
   Ik zou zo’n reactie ook enkel van een GL lid verwachten.
   Een reactie zo als alleen jij ‘m kan plaatsen.
   Over Pim Fortuyn had je ook al zo’n typische opmerking, zo iets als, dat het toch maar een zwakke/ laffe homo was.

   Like

   • Aegolius cs zegt:

    Over de schreef, BertG! Laat zien die reactie! Houdt anders je bek/tekst voor je.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het stond er echt, ik ben niet de enige die dat gelezen hebben.
    Ik ga het niet opzoeken, ik onthou bijna alles.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 24 april 2018 om 16:26

    Bij het zoeken naar een grotere foto vond ik deze. Heel erg veel mohammedaans zwart:

    Re: Doemgedachten
    Berichtdoor Ariel » Ma Apr 09, 2018 6:13 pm

    Zo zag een park in Berlijn er afgelopen weekend uit. Voor de ongelovige kafir was geen plek meer.

    http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=22778&start=50#p448284

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Omdat het Duitsland betreft is het gewoon niet zo erg , Bert .
    Als hetzelfde in Engeland gebeurt , dán is het pas verontrustend .

    Nou kan ik me daar nog enigszins in vinden , de moffen zijn sowieso geschift , maar de Engelsen hadden ze altijd prima op een rijtje !

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, daar doe je niks meer aan verder.
    Betere mensen dan Duitsers bestaan er niet.
    Er zijn er hier die daar zo over denken.
    Tot hier en niet verder, zo denkt de ware Duitser.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Laat maar, @Aegolius: Een verzinsel is het bepaald niet van hem, maarwel nogal uit z’n verband gerukt:
    Paulzwueste opperde ergens, dat, als Nederland vanuit realistische hoek ooit een standvastige leider gekregen zou hebben, Wilders daarvoor uiteindelijk tóch geschikter geweest zou zijn, dan Pim Fortuyn, omdat Pim Fortuyn tenslotte daarvoor waarschijnlijk een iets te zwakke inslag gehad zou hebben, als puntje bij paaltje gekomen was.
    En ik was het met hem eens, dat die mogelijkheid er in zat, want, zei ik, uiteindelijk was Pim toch een nicht.
    Misschien wat kort door de bocht, maar toch sloot ik de mogelijkheid, dat dat op termijn parten zou kunnen gaan spelen, niet uit. Dat is alles.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Theresa, bedankt dat je me niet voor leugenaar heb uitgemaakt, had ook gekund.
    Jij bent niet de enige met een feilloos geheugen.
    Je hebt een iets andere bewoording gebruikt, maar daar lullen we niet meer over.

    Alleen hier iets terug vinden is moeilijk, je moet alle reacties door spitten.
    Je weet nooit meer of je het nou 4 dagen of 4 weken is geleden wat je ergens gelezen heb van iemand.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @BertG., 20.42u: Ik heb, voor zover ik weet (want dit zou i k nu óók eens helemaal moeten doorspitten) géén ‘andere bewoording’ gebruikt, maar daar lullen “we” op “onze” beurt dan eveneens maar niet meer over.
    Iets anders is je kennelijke opluchting: Had jij nu ècht gedacht, dat ik zó iets zou doen, terwijl ik wéét, dat er een kern van waarheid in zit?
    Het punt is, dat jij op de één of andere manier van het éne moment op het andere een verkeerd beeld over mij ontwikkeld hebt, waar je je steeds krachtiger in hebt vastgebeten en wat je sindsdien niet meer hebt kunnen loslaten.
    Misschien, dat dít de aanzet vormt om dat alsnog te doen? Dan kun je je misschien gaan afvragen, of alles, wat ik in het midden breng, ècht zo “gemeen” en “vals” en “gluiperig” bedoeld is, zodat onze contacten zich eindelijk weer eens kunnen normaliseren.
    (Had je dit liever in de mail voorgesteld, maar dat wil jij nu eenmaal niet meer.)

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik weet alleen dat het voor 16 april beweert is.
    Toen heb ik het namelijk benoemt in een mail bericht.
    Maar met terug zoeken lopen alle datums door elkaar heen.
    Het verspringt van 16 april zo in eens naar 8 april.
    Dus daar is geen beginnen aan om dat terug te vinden.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    theresageissler 24 april 2018 om 19:04

    Als iemand door verdraaide woorden en met insinuaties wegzet mij als GL lid en bovenal dat ik Pim Fortuyn als: “Over Pim Fortuyn had je ook al zo’n typische opmerking, zo iets als, dat het toch maar een zwakke/ laffe homo was.” Dan moet de zichzelf van uitstekend geheugen voorzien geacht persoon, waarop ik sinds de oprichting van dit blog aanwezig ben, maar eens nalezen over mijn meningen in dezen.
    Integriteit van blog respondent, behoort niet tot de taak van ’n webmaster. Evenwel zijn blogregels te handhaven. Met een sisser, evenwel ik, zal het snel verdampen. In het laatste geval: dag Aegolius cs.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Aegolius, 16.17u.: Ik dank U oprecht, Aegolius, dat U het verschijnsel opmerkt en onder woorden brengt.
    Maar ach, het is de eerste keer niet, dat dit gebeurt.
    Het gaat al geruime tijd zó, niet alleen door hèm, overigens.
    Sommigen ontgroeien de ‘clangeest’ van het schoolplein niet, zullen we maar denken.
    Het is werkelijk al heel mooi, dat hij zich gisteren om 20.42u. verrast toonde, dat ik “hem niet voor leugenaar had uitgemaakt” en dat ook ronduit te kennen gaf.
    Zo is-ie dan ook wel weer.
    Hopelijk zet het hem eens aan het denken, dat zou de lucht al aanmerkelijk opklaren.

    Like

 6. christdus zegt:

  Zie hier de toekomst voor jullie kinderen en klein-kinderen , brave Nederlandse PvdA-VVD-
  CDA-D66 stemmers , maar ongetwijfeld hebben jullie het niet geweten he , want jullie hadden
  het te druk met voetbal en de smartfone he , stelletje ingekakte zombies !!
  Ole,ole ole, olehee…..
  Lang leve de lol en na mij de sharia .

  Geliked door 4 people

 7. Harrie Vaes zegt:

  En ik zeg dat de tijd verstreken is en het reeds…..TE LAAT…is….Helaas. …..we zijn TE LAAT.
  Het kwaad is geschied. De paarden van Troye zijn tot ontwikkeling gekomen en met succes.

  Geliked door 1 persoon

 8. Nemesis zegt:

  Dat zie je ook op alle rivierenoevers waar wat gras is, open lucht zwembaden en alle plantsoenen en pleinen door heel de BRD.

  Geliked door 2 people

 9. simon borgers zegt:

  De schuld van die E U waarvan wij zo veel profijt zouden krijgen het is alleen pure ellende wat het Europese volk voor geschoteld krijgt weg met die valse E U. NU.

  Like

 10. Japio zegt:

  Wat een verrijking al die hardwerkende en hoog opgeleide import-juweeltjes.

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  De ondergang van WEST(!)-Europa in geuren en kleuren! 98% of nog meer van de aanwezigen worden gesubsidieerd door de Domme Duitse Belastingbetalers! ‘Wir schaffen das (nicht)!’

  Like

 12. Luna Fay zegt:

  Heel pijnlijk om te zien hoe onze landen veranderen in een islamitische gevangenis. Want dat is wat ons te wachten staat.

  Geliked door 2 people

 13. kampersrene zegt:

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Hier een foto uit Berlijn-Tempelhof, die ons laat zien hoe Duitsland veranderd is, hoe snel het land een islamitische republiek wordt.Dat zal tegen hun islam….kl….zijn .Bepaalde mensen ,de weldenkenden , de vooruitzienden , de onvervalste vaderlandslievenden , de gezonden van geest , de ervaringsdeskundigen , die weten hoe goed het leven kon zijn voor de correcte politiek de bovenhand kreeg, Die kun je moeilijk overtuigen van het groen rode gutmenschen gelijk . Ik ga volledig akkoord , broodje shoarma of een broodje kebab
  dat was inderdaad een verrijking maar dat is en was alles De rest kunnen ze in hun gat steken Wij zijn geen arabieren , noch achterlijk , noch geloven wij in sprookjes .Wij behandelen onze vrouwen met respect noch geven wij hun een pak rammel , als bijvoorbeeld het eten te laat op tafel komt Hun zogezegde ” Kul “-tuur kan ons gestolen worden .De tijd zal komen en de bom zal barsten

  Like

  • Trucker zegt:

   Nog al éne die het nodig vind om de islamieten financieel te spijzen.
   Met zo lieden heb ik geen vijanden nodig.
   Een normaal mens (rechts nationalistisch en ZEKER anti islamieten gebroed) gaat niet in een islamieten vreettent dat is hetzelfde als hun haatkazernes bezoeken.
   ONGELOOFLIJK wat ik soms lees en u bent blijkbaar niet de enige want op een ander topic (“verrijking”) kan ik lezen dat er al meerdere **** (zelfcensuur) zo’n vreettent zijn binnengestapt.
   Zal het voor de elfendertigste keer pennen ; principes zijn er om aan vast te houden.
   Het is vast en zeker niet mijn bedoeling om de populaire Stef te zijn op deze blog INTEGENDEEL, al dat tweezakken gedoe komt me de strot uit, tegen islam maar gaan eten in hun tenten, tegen islamieten maar toch op vakantie gaan naar hun zandparken…

   Like

 14. Pingback: Even wat karbonades op de barbecue… | toodlessss

 15. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Weten we zeker dat dit niet een soort Woodstock-achtig popfestival is “nieuwe stijl”?

  Like

 16. Jean zegt:

  Die islamietische zwijnerij moet hoogdringend opgeruimd en verwijderd worden willen wij nog een veilige leefbare seculiere samenleving.

  Like

 17. Trucker zegt:

  Nog al éne die het nodig vind om de islamieten financieel te spijzen.
  Met zo lieden heb ik geen vijanden nodig.
  Een normaal mens (rechts nationalistisch en ZEKER anti islamieten gebroed) gaat niet in een islamieten vreettent dat is hetzelfde als hun haatkazernes bezoeken.
  ONGELOOFLIJK wat ik soms lees en u bent blijkbaar niet de enige want op een ander topic (“verrijking”) kan ik lezen dat er al meerdere **** (zelfcensuur) zo’n vreettent zijn binnengestapt.
  Zal het voor de elfendertigste keer pennen ; principes zijn er om aan vast te houden.
  Het is vast en zeker niet mijn bedoeling om de populaire Stef te zijn op deze blog INTEGENDEEL, al dat tweezakken gedoe komt me de strot uit, tegen islam maar gaan eten in hun tenten, tegen islamieten maar toch op vakantie gaan naar hun zandparken…

  Like

 18. Elisah zegt:

  Off topic, betreft het milieu,
  http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4970214/95-plastic-oceans-comes-just-TEN-rivers.html
  Shocking report reveals that 95% of plastic polluting the world’s oceans comes from just TEN rivers including the Ganges and Niger
  Scientists analysed data on plastic from 79 sampling sites along 57 rivers
  Their results showed that 10 rivers account for the majority of plastic
  Eight of these are in Asia, including the Yangtze and Indus rivers
  Targeting these rivers could halve the amount of plastic waste, experts predict


  Daar komt die plastic soep dus vandaan….

  Like

 19. Trucker zegt:

  Meisje Theresa is in deze volledig fout, goed dit gezegd hebbende.
  In belgie (en ik denk overal) gebruiken ze de geijkte tacktiek van aantallen, dat gaat van uitlokken van moeilijkheden, intimidatie over vechtpartijen tot de burgers uit nummeren in een park of openbare plaats.
  Steeds in grote aantallen als roedels (wolven nee…) als de aaseters hyénas wat ze zijn, want alleen doen ze niks (en met twee kijken ze ook eerst wie voor hun staat).
  In belgie is het in de natuurdomeienen e,in openbare zwembaden zo erg geworden dat er voortdurende politie controle nodig is.
  “jongeren” verplaatsen zich met openbaar vervoer in roedels en gaan mensen intimideren.
  In een normaal land als Amerika heb ik mijn… op zak en zie ik dat ze moeilijkheden maken provoceer ik hun en knal hun dan (als wettige zelfverdediging) naar de verdoemnis.
  Kan in Amerika, zal in eurabia nooit meer kunnen.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   “Meisje Theresa is in deze volledig fout.”
   Zo zo. Maar aan het tijdstip van jouw comment te zien had je op dat moment het mijne van 19.32u. nog niet gelezen.
   Doe dat nog maar even, Truck’, misschien dat je het dan nog iets genuanceerder kunt zien.

   Like

 20. fleckie zegt:

  Na ‘einde’ van. de. zoveelste. recreatiedag( vieren immers elke dag vakantie, door NIET te werken , ). mogen de ‘witte’ schoonmakers van de gemeente(N) .de ‘ restanten’..opruimen!

  Geliked door 1 persoon

 21. Wakeupkitty zegt:

  Bij ons is het niet anders. 35 jaar terug en langer terug, hadden wij ook al veel moslims maar aan kleding herkenbaar waren zij nauwelijks. De kleinkinderen daarvan lopen nu ook met hoofddoek en schudden geen hand meer. Dat doet opgroeien in een vrij land en goed onderwijs.

  Like

 22. Jan zegt:

  Krankzinnigengesticht Duitsland: Lijfwacht van massamoordenaar Osama Bin Laden leeft als vorst ten koste van gepensioneerde Duitsers

  Salafist Sami A. Ex-Leibwächter von Bin Laden erhält seit 2008 staatliche Leistungen

  Vom Hindukusch in den Ruhrpott: Ein tunesischer Salafist soll als Bodyguard für Osama Bin Laden gearbeitet haben – und erhält in Deutschland monatlich mehr als 1000 Euro staatliche Leistungen. Was steckt dahinter?

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/osama-bin-laden-ex-leibwaechter-erhaelt-in-deutschland-staatliche-leistungen-a-1204446.html

  en waarom hij het land niet uitgesmeten wordt is namelijk dat hij bij uitlevering aan Tunesië driegt onmenselijk te worden behandeld:
  ….dem 42 Jahre alten Mann [drohen] bei einer Rückkehr nach Tunesien “mit beachtlicher Wahrscheinlichkeit Folter, unmenschliche oder erniedrigende Behandlung”.

  https://www.focus.de/politik/deutschland/komplizierte-rechtliche-regelungen-deutschland-darf-terroristischen-gefaehrder-und-ex-leibwaechter-bin-ladens-nicht-abschieben_id_8822586.html

  Geliked door 1 persoon

 23. kampersrene zegt:

  Staat er geen bordje “het dragen van een bikini is op eigen risico”

  Like

 24. Anneke zegt:

  Het resultaat van het verloochenen van de joods-christelijke-humanitaire cultuur, is een steeds duidelijker zicht- en (helaas) voelbaar feit aan het worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Zij die het zouden moeten belemmeren (lees de overheid) faalt in deze, erger zelfs zijn niet meer in staat om één van hun kerntaken (het beschermen van hun onderdanen) te kunnen uitoeffenen.
   Ze hollen achter de feiten aan omdat ze deze niet willen benoemen islam(ieten) die langzaam maar zeker de maatschappij in een wurggreep houden.
   Onder het mom van beveiliging moeten er vele vrijheden opgeofferd worden waarbij de overheid de mantra verspreid het is voor een veilige samenlevinbg.
   Grootste onzin die ik ooit in mijn leven gehoord heb, de gevolgen (lees minder vrijheden op elk vlak) worden aangepakt maar de oorzaak (perfide misdadige islam(ieten)) laten ze volledig links liggen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s