Nóg meer moslims en Afrikanen a.u.b.

Screenshot_68

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vluchtelingen -moslims in het bijzonder- mogen in Europa alles doen wat ze maar ingegeven krijgen. Logisch, want Allah zegt hen (al dan niet via de waterpijp) wat te doen, dus elk woord van de in Europa inmiddels sterk in aantal toenemende Salafistische imams en elke ziekelijke gedachte die bij henzelf opkomt ‘komt direct van Allah’. Tenminste, zo interpreteren ze dat zelf. U staat erbij en kijkt er naar, en u kunt er niets aan doen. Eenvoudig omdat elke oorspronkelijke bewoner van Europa zich daarmee ‘schuldig maakt’ aan racisme en discriminatie en mocht dát niet werken, dan wordt u door een of andere geloofsgestoorde imam aangewezen als vijand van de islam en mag u uit naam van dit in-en-in zieke, 1408 jaar achtergebleven indoctrinatiesysteem gedood worden. Want wie niet vóór de islam is, is tegen de islam en wie de islam iets in de weg legt, is automatisch een vijand van de islam.

Advies om geen keppeltje meer te dragen op straat

In Duitsland wordt het u als inwoner/Duitser van joodse komaf al formeel afgeraden in het openbaar een keppeltje te dragen. Dit komt voort uit de uiterlijk zielige, maar innerlijk haatdragende antisemitische vluchtelingenstroom die hier gewoon verdergaat met waar hij daar voor is gevlucht. U vraagt zich terdege af of de term ‘vluchteling’ in dezen op de daadwerkelijke vluchteling gebaseerd is. Dergelijke gewelddadige aanvallen op joodse mensen gebeurt hier in de grote steden echter al jaren maar er écht tegen optreden doet men als overheid/justitieapparaat nooit. De daders hebben hun verhaal (lees: leugen) namelijk al klaar, want zij zijn allang geïnformeerd/geïnstrueerd over hoe (hier in Europa) te handelen en wat te zeggen/liegen als ze opgepakt worden. Even een emotioneel zielig verhaal ophangen en ze staan weer terug op straat. Nooit meer doen hoor, boefje! Stoute jongen!

In voorbereiding op de Tweede Wereldoorlog had Duitsland een gezamenlijke vijand nodig om bij de bevolking het Nazisme te kunnen implementeren en werden daar toentertijd de Joden voor gebruikt. Sinds enkele decennia echter (met Merkel aan kop!) wordt de Jodenhaat, gefinancierd vanuit het Midden-Oosten, door onze regerings’leiders’ ‘ruimhartig’, massaal geïmporteerd en nog met gratis geld -uitkeringen- gesubsidieerd ook.

Oorlog en onmenselijkheid als infiltratiestrategie

De eeuwenoude onderlinge oorlogen en vetes in het Midden-Oosten en Afrika worden tot op de  dag van vandaag nog altijd gebruikt om middels een enorme vluchtelingenstroom massaal voet aan de grond te krijgen in Europa. Daar zijn geen veroverings- of plundertochten meer voor nodig. ‘We’ halen ze zelf met miljoenen naar binnen. Hele Europese wijken, stadsdelen en dorpen zijn inmiddels vervallen tot Afrikaanse/islamitische getto’s waar de Afrikaanse/islamitische normen en waarden al volledig heersen en de oorspronkelijke bevolking het slachtoffer is geworden en er dagelijks in angst leeft. ‘We’ hebben derhalve daadwerkelijk, gemaskeerd door keiharde leugens en verdraaiingen van de feiten, het paard van Troje binnengehaald en ze schieten nog steeds niet wakker in Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag.

Vermoedelijk onder invloed van Sylvana en slechts een klein aantal andere ‘Nederlandse’ janknegers hebben zich afgelopen week zelfs in Suriname gewelddadige overvallen voorgedaan op de ‘blanke nazaten van de slavenhandelaren’. Dat de oorsprong van de slavenhandel juist uit de Arabische en Afrikaanse wereld komt, lijkt men echter gemakshalve even te vergeten. Ver voor én tijdens de Moorse en Byzantijnse invallen in Europa hebben juist ZIJ veel meer blanken meegevoerd en als slaven be- en verhandeld dan dat er ooit zwarten tot slaaf zijn gemaakt. Daarnaast werden – en worden (!) – JUIST in Afrika buurstammen verminkt, deels afgeslacht en de rest gevangen genomen om ze als slaven aan de Arabieren (Turken, Tunesiërs, Egyptenaren en Marokkanen) te verhandelen. Dat stamt al van voor de Romeinse overheersing maar naar díe tijd kijkt men echter zeer hardnekkig (!) liever niet terug, want dát deel van de geschiedenis past ze niet zo goed.

Momenteel wordt al het – ruim 160 tot 400 jaar oude – slavenleed dus vooral uitgebuit en misbruikt om ú alsnog te laten betalen voor wat er 160 jaar geleden wereldwijd (behalve in Afrika en het Midden-Oosten) officieel werd afgeschaft. Met als doel de huidige, vredige samenleving te ontwrichten op basis van vermeend ‘racisme’ en eveneens vermeende ‘discriminatie’. Het gaat ze om ‘vluchtelingen’ die ons overspoelen en eenmaal hier, eenzijdig hun vermeende ‘rechten op erfgenamen en nazaten’ willen verhalen en onder die noemer tevens als -hier geboren – moslim of negroïde ‘mede’mens voet aan de grond te krijgen binnen de politiek en gemeenteraden om zo hun eeuwige wraak alsnog op u te kunnen richten. In plaats van blij te zijn dat ze hier in alle vrijheid en vrede met en naast ons samen zouden kunnen leven, gedragen ze zich als haatdragende uitbuiters en niets ontziende criminelen en houden ze zich uitsluitend met zichzelf en hún ‘cultuur’ bezig en beschuldigen ú ervan racistisch en discriminerend te zijn. En dat, terwijl het overgrote deel van de beelden bij ‘Opsporing verzocht’ toch écht laat zien met wie we hier daadwerkelijk te maken hebben. Zij spreken elkaar daar onderling derhalve niet op aan. Sterker nog; dit laffe, overgewelddadige, hufterige gedrag lijkt hen zelfs status en aanzien te geven binnen ‘hun cultuur’.

Oproep tot lawaai dodenherdenking

Uiteraard komt deze ziekelijke oproep uit de DENK- en NIDA-gelederen waar men vindt dat 150.000 moslims die slachtoffer zijn geworden door westerse inmenging ook aandacht verdienen. Ze hebben zeker een punt qua westerse inmenging in de eeuwig durende Midden-Oosterse conflicten, maar om daar de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en gevallenen in andere oorlogen mee te onteren, is typerend voor de islamitische DENKwijze. Waarbij het woord ‘wijze’ gerelateerd aan DENK een onlogische bijklank krijgt. Anderzijds hoor ik ze namelijk nooit over de miljarden (!) moslimslachtoffers door onderling Midden-Oosters en Afrikaans moslimgeweld. Daarbij steken de vermeende 150.000 slachtoffers door westerse inmenging maar magertjes af. Nogmaals, qua westerse inmenging hebben ze absoluut een punt, maar gezien de onderlinge genociden en onmenselijkheden/afslachtingen kan ik het niet anders zien dan uiterst één richting en hypocriet, wat overigens het islamitische DENK en NIDA ten voeten uit typeert.

Monniken en kappen?

Negroïden, blanken, moslims, Joden, christenen… Gelijke monniken, gelijke kappen? Wat mij betreft wel, maar helaas, volgens henzelf; Nee! Geïmporteerde Joden- en blankenhaat?: Ja!

Als het Joden wegens het tegen hen toenemende moslimgeweld al wordt afgeraden in het openbaar een keppeltje te dragen uit eigen veiligheid, waar blijft het advies om een religie-neutrale samenleving dan? Dus óók geen hoofddoek of lichaam verhullende kleding meer dragen door moslims in het openbaar.  Moeten moslims daarvoor eerst ook aangevallen worden, zoals zij dat bij de joodse gemeenschap doen?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nóg meer moslims en Afrikanen a.u.b.

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Boze ouder zegt:

  Met de dag word het ondragelijker. Ze worden brutaler in rap tempo.

  Zijn wij struisvogels? Kop int zand

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Misschien is het niet verstandig om hier ‘reclame’ te maken voor onderstaande bruinhemden.
  Het is gewoon hopeloos om dergelijke dwazen uit te leggen hoe ernstig de situatie is.
  —————————————————————————————–

  Ook in de ‘boekenwereld’ komen ‘zelf-islamiseerders’ voor.
  De stommelingen denken dat ze grappig zijn.
  Eens kijken of ze nog steeds lachen als ze met hun nek onder het kromzwaard liggen.
  Stop je kop maar diep in het zand, hoor, met jullie ‘gevatte’ boekjes:

  https://www.bol.com/nl/p/henk-en-de-moslimcompote/9200000071595693/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3Ddcad1c9c6afa5c49%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D3%26itm_id%3D9200000071595693%26itm_role%3Din

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Als morgen een aantal moslim wijven de hoofddoek wordt afgetrokken loopt het halve hypocriete goedmensen volk de straat op. Bij Joden die niet meer herkenbaar kunnen zijn als Jood is dat natuurlijk een ander verhaal. Daar ga je niet voor de straat op. Joden zijn geen beschermde diersoort als het erop aankomt. De Jood krijgt het advies, doe maar of je geen Jood bent. Met dodenherdenking schijnheilig een krans leggen oké. Uiteraard in het hoofd de troebele gedachten “kijk mij weldenkend zijn” maar het Joodse volk beschermen door de islamitisch geïndoctrineerde antisemiet eruit te flikkeren ho maar. Want dat eruit flikkeren van de islamitische antisemiet is de enige oplossing. Andere oplossingen zijn er helaas niet. De islam hoort niet thuis in Nederland en ook niet in Europa. Als we te laf zijn de islamitische drek openlijk te bekritiseren en te kakken te zetten dan zal dat op termijn de ondergang zijn van onze westerse cultuur.

  Deze bagger wordt massief Europa in getransporteerd, je denkt dat je droomt maar het is werkelijkheid.

  Geliked door 2 people

 5. bigljohn zegt:

  Sommigen verzamelaars beoefenen op een ziekelijke manier hun hobby. Hun hele huis staat vol. Ook de huiskamer, slaapkamer, ja zelf de wc. Hun huis laten ze verpauperen en niemand komt daar nog op bezoek.Op eenzelfde ziekelijke manier verzamelen de boven ons gestelden moslims en Afrikanen, en discrimineren autochtone Nederlanders. Heel Nederland word volgepropt met moslims en Afrikanen, en het woord vol komt bij hun over als een vloek. Nederland verpaupert, en misschien komt het moment daar dat wij met zijn allen ook wegtrekken. Misschien ja. Maar waar zullen we in dit speciale geval naar toe moeten om ons heil te vinden….

  Geliked door 2 people

 6. Guardiaangel zegt:

  Vroeger in het oer oude Holland, was de boer nors, zwijgzaam, hij verzorgde zijn vee, deed het land, zijn familie en het dorp hadden melk en eten, hij ging braaf met gezin naar de kerk, deed wat in het netje en brandde zonodig ook een kaars. Het land rook naar verse mest, naar hooi, naar het landelijke, de wolken joegen vurt met grote koppen, het gerst en rogge bogen mee met de wind en de wieken suisden rond want ook de molenaar had zijn werk.
  Het was het Nederland van zwoegers, het klompenvolkje dat ook nog handelden met de buren.
  Het was het Nederland dat in de winters nog kleumde van de kou bij de hout kachels en in de zomers volop leefden en bloeiden en er voor zorgden dat de oogsten weer goed waren zodat ook de Twentse textiel industrie en de papierfabrieken hun grondstoffen hadden.
  Ik kijk graag naar oude schilderijen van Nederlandse landschappen en zie in mijn verbeelding zoals ik boven beschreef.
  Het waren de vader en moeder van mijn oma en opa die in zulke tijden leefden, begin 1800-1870.
  Ik heb in grote ovale gouden lijsten hun foto´s nog, want bij mijn moeder hingen zij in de hal in de Pieter Meinderstraat in Den Haag en nu heb ik ze hier in Spanje bij mij. Het is de herinnering aan alles die ik zo koester. Herinneringen die geen enkele moslim stuk kan maken. Ze maken samen met dit SLOOPKABINET het land naar de knoppe, maar herinneringen, dat kunnen ze onmogelijk kapot krijgen.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Tenminste als je de herinneringen kunt doorgeven aan een nieuwe generatie. Veel Nederlandse mensen willen geen kinderen meer of slechts een kind vaak uit hedonistische overwegingen terwijl als excuus woorden gebruiken worden als milieu, overbevolking en klimaat.

   Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Meer moslims en negers ….dank zij het magisch woordje “racisme”

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  90% van de immigranten trekt steun, woningmarkt is oververhit door een tekort aan woningen (hoezo?), overvallen en diefstallen hoofdzakelijk door “mensen” met een kleurtje van noord afrikaanse komaf, links wat zichzelf op de kaart houdt door al dit ongeletterde, linksstemmende steuntrekkersvolk hierheen te laten komen, natuur is niet meer te vinden in NL, “hollanders” die in Praag een ober in elkaar slaan, onze pensioenen die aangewend worden om de newspeak van Brussel te financieren en compleet waardeloos volk uit Afrika hierheen te halen, vrouwen die niet meer veilig over de straat kunnen gaan in heel West-Europa, doe geen keppeltje op want dat is vragen om ellende met de islamistische uebermensch.
  Pak al dat moslimtuig op en laat ze verdwijnen………er zijn vast nog wel oud KGB agenten die weten hoe dat moet.
  islam (bewust met kleine letter) hoort hier niet! Het is achtelijk, mensonterend en terroristisch wat dus niet aan zou moeten sluiten bij politieke correctheid, heren en dames politici!

  Like

 9. De omvolking van Nederland gaat gestaag door. In de drie grote steden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam is de autochtone Nederlander al een minderheid geworden. Zie CBS-cijfers:
  https://pbs.twimg.com/media/Dbm9mNXXcAAFL7g.jpg:large

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s