Yasser Feras. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron 
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t A.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Yasser Feras. . .

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Weg met dat groene tuig ze voegen niets toe aan Het Echte Nederland, in tegendeel ze beroven het van haar waardigheid met hun islamitische stommiteiten em hun linkse idioterie

  Geliked door 5 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Als Klavertje ooit groter en belangrijker wordt, mag hij misschien zelfs de President van de U.A. de hand schudden.
  * / * / *
  Opscheppen op “Niveau”……..!

  Macron op bezoek bij Trump

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  Howick en Lily terecht terug naar Armenië !!!
  De Armeense asielkinderen Howick en Lily, die vorig jaar onderdoken om uitzetting te voorkomen, moeten alsnog terug naar het geboorteland van hun moeder. Een laatste rechtszaak waarmee de twee hoopten in Nederland te kunnen blijven, liep voor hen uit op een teleurstelling.
  DEZE soap heeft de Nederlandse belastingbetaler meer dan 700.000 euro gekost.
  Linkse advocaten bleven maar door procederen.
  Alle verzoeken zijn door de rechter afgewezen.
  Nu einde oefening : In het vliegtuig terug naar Armenië, een prachtig groen land zonder horizon vervuilende windmolens.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Iedereen die weet waar Groen Links voor staat, hoeft nog niet eens na na te denken om daar mee in zee te gaan. En wat gebeurde er de afgelopen tweede Kamerverkiezingen ? Van een politieke partij in de marge klommen Groen Links op naar 17 kamer-zetels. Wat mankeert Nederlanders toch om op zulke creaturen te stemmen ? Ze hebben wat hun hartje begeert, en toch moet er uitertst links gestemd worden…. Maar ook hun voorkeur voor SP, PvdA (die weer opkrabbelt, D66, om nog maar niet te spreken over DENK ! Een verlangen naar een socialistische heil-staat waar het alleen maar goed toeven is voor Marxisten ? Vonden en vinden zij het voormalige Oost Duitsland, Rusland, Noord Korea en China zo geweldig ? Het enige waar zij mee bezig zijn is een voedingsbodem scheppen voor de islam. Niet beseffende dat het hun eigen ondergang word, en die van ons. Want wij rijden ongewild mee !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, vinden ze helemaal geweldig, zolang ze er maar niet hoeven te wonen en hier warmpjes in het knusse Nederland kunnen verblijven.
   Die op deze soci’s hebben gestemd zouden eens moeten nadenken over wat ze zich wensen. Niet alleen over nu, maar ook over de toekomstige tijd. Maar de vraag is, kunnen die wel verder denken als de dag van morgen?

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Off Topic, zeker ook weer niet; 1 van de arabische KOPSCHOPPERS die onlangs een ober (of 2) in Praag hebben mishandeld werkt (geruchten nog!) bij de Amsterdamse politie bij het ‘High Impact Crime-team (HIC-team)’. Ach, wij wisten allang dat de KANKER ook al bij de politie uitgezaaid is, hiervan het zoveelste bewijs! Zo terminaal ziek is ONS landje! Ook dat weten wij al jaren! 50 jaar wegkijken / negeren, Fortuyn/Wilders/vanGogh en anderen demoniseren etc etc. 500 M I L J A R D is er aan de zgn. VERRIJKING (Verkloting!) opgegaan, 500 miljard ONS GELD! En een land vol met TUIG!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Reagluurder 25 april 2018 om 15:02 Dat klopt van die ene die bij de Amsterdamse politie werkt. Hoe raar, het journaal op RTL 4 maakte daar melding van, en een woordvoerder van de Amsterdamse politie zei dit te gaan onderzoeken. En van die Marokkanen die Nederlanders genoemd worden, ach het is de MSM media he ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s