1984’isering EU krijgt vorm: Brussel wil ‘gedragscode’ tegen ‘nepnieuws’

Screenshot_78

(Door: Bert Brussen)

Want er wordt ‘op ongekende schaal misleid’ al ontbreken daarvan nog altijd alle voorbeelden

Doodeng Brussel is weer een stukje dood-enger: de Europese Commissie wil een ‘gedragscode’ voor social media, en als het even kan alle media (en als het even kan alle burgers), om zo ‘nep-nieuws’ te bestrijden. Want  onwelgevallig nieuws nep-nieuws ‘ondermijnt de democratie’. Dit blijkt uit het pakket van aanbevelingen waarmee de Europese Commissie donderdag op de proppen zal komen, zo meldt de NOS.

Het gaat in Brussel bij ‘nep-nieuws’ overigens ook om nieuws ‘dat is bedoeld om mensen of de samenleving te schaden’, dus u zult begrijpen dat behalve suikerzoete rozebellenmedia als De Correspondent en VICE (lol) vrijwel geen enkel platform zich aan de gedragscode houdt en er vooral op uit lijkt te zijn om die zo geweldig functionerende, paradijselijke, super-democratische heilstaat Europese Unie in het algemeen en onschuldige moslims en vluchtelingen in het bijzonder te beschadigen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, Elite, establishment, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op 1984’isering EU krijgt vorm: Brussel wil ‘gedragscode’ tegen ‘nepnieuws’

 1. Steven zegt:

  Dan HOOP ik maar dat héél Europa gaat rebelleren … kijken of ze er dan nog steeds iets tegen gaan ondernemen. Want keer op keer proberen mensen steeds verder de mond te snoeren loopt op een gegeven moment toch anders dan gepland ….

  Geliked door 1 persoon

 2. Het Vierde Rijk wil ons – net zoals het Derde Rijk – beschermen tegen ‘onjuiste berichtgeving’.
  https://pbs.twimg.com/media/DbofMYNX4AAKdF1.jpg:large

  Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Als dit zo doorgaat wordt Europa een totaal onleefbaar gebied. Als elke menselijke gedachte, uitspraak en emotie door ‘boven ons gestelden’ gewogen wordt of deze goed of fout is, dan worden mensen zombies, marionetten.
  Zijn wij op aarde om op déze manier door ‘anderen’ geknecht te worden, of is elk mens uniek en heeft het recht zijn/haar leven te leiden overeenkomstig de eigen wil?

  Wat een wereld!

  Er MOET een volksopstand komen om de van hun verstand beroofden te stoppen!
  Welk recht heeft ‘Brussel’ om mij voor te schrijven wat ik moet/mag denken en doen?

  DAT MAAK IK ZELF WEL UIT, ZO LANG ALS IK LEEF!!

  Geliked door 3 people

 4. fons zegt:

  het doel van de eu is duidelijk, alles censureren alles wat tegen islam, massaimmigratie en de eu moet de mond gesnoeid worden, walgelijk

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  De realiteit is dat de EU op ongekende schaal de Europese burgers misleid waar keer op keer alle bewijzen van op tafel te leggen zijn, de Europese burger enorme schade toebrengt en daarom zo snel mogelijk moet verdwijnen!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 6. hslot4 zegt:

  Nou dat is mooi want het mes snijdt aan twee kanten nieuws of Nep/Fake nieuws kan alleen dan onstaan als er eenzijdige berichtgeving plaatsvind dmv oftewel leugens of censuur (propaganda) waardoor informatie ontrokken blijft aan publieke waarneming .
  Definitie nieuws : Nieuws omvat alle informatie van een zeker algemeen belang die tot dusver aan publieke waarneming was onttrokken. Het gaat doorgaans over een recent feit, een actualiteit, waar collectieve belangstelling voor bestaat.
  Oftewel fake nieuws bestaat niet het bestaat alleen dan als de mainstream media niet over hetzelfde onderwerp berichtgeeft of informatie weg laat of moedwillig leugens verspreidt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ze vinden natuurlijk dat zij het alleen recht hebben op het verspreiden van Nep nieuws !

  Like

 8. Haksteeg Anton zegt:

  Begin met eerst die nep politici zoals Juncker, Timmmermans, Sargentini. Mogherini te verwijderen ze zijn niet gekozen en stelen veelal ons geld en willen nu ook Albanie (het land met de meeste terroristen) en naar ik meen Montenegro bij de E.U. voegen. Nog meer moslim tuig.

  Like

 9. Steven zegt:

  Nog even en ze gaan ook internet verbieden zodat u geen enkele informatie meer kunt vinden of iets waar is of niet.

  Like

 10. ildiko zegt:

  wij hebben geen code en ook geen EU nodig ! wat wij nodig hebben zijn: grenzen van onze eigen land, zelf bepalen met wie en hoe samen willen leven en onze eigen nationale trots.

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiaangel zegt:

  Nazi-propaganda gaat herleven. De nazies hebben het nog lang niet opgegeven, Europa is in dodelijke wurggreep gekomen van Brusselse leiders.

  Like

 12. Trucker zegt:

  ik hoor alle dagen nepnieuws zoals : islam religie van de vrede of de dader (een islamitische slachter die een aanslag pleegt in de Vrije Westerse Wereld) is psychisch gestoord of heeft last van zijn suikerspiegel om maar een paar voorbeelden te noemen.
  By the way, in Canada het land van de people lunatic Trudeau is een aanslag gepleegd vergelijkbaar wat IS al verschillende malen heeft laten uitvoeren.
  Gisteren kwaakten ze in de media dat de dader het op vrouwen voorzien had en het niks met terrorisme te zien heeft.
  De dader heet Alek Minassian volgens velen een naam met Iraanse achtergrond.
  Geen islamitische aanslag dus volgens de smerige schijters die de overheid vormt, overal betonblokken plaatsen, opgevoerde beveiliging van politie en leger… en toch niks aan de hand.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Europa verword tot een voormalig Oost Duitsland. Geen 20 miljoen mensen die in een Hel moeten leven, maar ineens 500 miljoen mensen de pineut. Liegen van overheden en MSM media alsmede stembusfraude zijn effectief gebleken. Na Berlijn gaat Brussel over ons heersen. Iedereen moet toch onderhand wel in de gaten hebben dat er iets niet klopt….Maar bijna niemand onderneemt actie hiertegen, en blijft steun geven aan die rare kabinetten. Ik noem ze altijd; de ministers van rare zaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s