DE PATRIOTTEN: Ledenbrief april 2018

Screenshot_90
(Door: “M.A.L. Sion”)

Beste  Patriotten.

Het is een poosje stil geweest voor wat betreft algemene berichtgeving aan de leden. Persoonlijke omstandigheden van de waarnemend kerngroepsleden liggen daaraan ten grondslag. Onze excuses daarvoor. Er is dringend versterking nodig aan de leiding van de club. Aan eerdere oproepen voor hulp/versterking is helaas geen gehoor gegeven. Momenteel is er aanleiding om u aan te schrijven, want we bevinden ons op een keerpunt in onze samenleving. Er worden zaken onthuld die lange tijd angstvallig voor ons verborgen zijn gehouden. Als gevolg daarvan naderen we onmiskenbaar een  BURGEROORLOG.

Er valt niet meer aan te ontkomen. Nederland begint te ontwaken uit een apathische droom. De maat is vol. Het Nederlandse volk is vanaf 1975 (Resolutie van Straatsburg) stelselmatig door REGERING en VOLKSVERTEGENWOORDIGERS belazerd. Er is vanaf de regeringszetels een schone schijn opgehouden. In werkelijkheid heeft de Haagse kliek alleen maar de belangen van de islam gediend. En dat dan ten koste van de belangen van de autochtone Nederlanders, die steeds verder achtergesteld werden en worden.

Kabinetten Rutte sinds 2010 op de hoogte van geldstromen Golfstaten naar Nederlandse moskeeën

In dit artikel wordt weergegeven hoe schandalig de achtereenvolgende kabinetten onder leiding van de grapjas, maar tevens VOLKSVERRADER, Rutte niet alleen essentiële informatie heeft achtergehouden, maar dat bewust de ondergang van Nederland is nagestreefd. Alles wat zich in de Tweede Kamer afspeelt, is volmaakt zinloos, omdat het achterliggende grote plan is om Nederland en eigenlijk heel Europa te islamiseren. Wat dat betekent, kan dagelijks gezien worden in tv-beelden betreffende het leven in het Midden-Oosten, Afrika en Azië, waar veel mensen rechteloos zijn en een mensenleven weinig waarde heeft. Met name in die landen waar de islam in de meerderheid is. Dat moet ook onze toekomst worden als het aan deze misdadige politici ligt. Wilders heeft gelijk: ons parlement is een NEP-parlement. En de regeerders zijn criminelen.

Lees het volledige artikel onder:

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/23/kabinetten-rutte-sinds-2010-op-de-hoogte-van-geldstromen-golfstaten-naar-nederlandse-moskeeen/

De islamisering heeft al in hoge mate invloed op ons dagelijks leven. En dat wordt met de dag meer. Pessimisten denken dat er al geen terug meer is. Het is hoog tijd dat de patriottische gedachte breder inslag vindt. We moeten onze voorbereidingen treffen voor de komende burgeroorlog.

Er is een aantal schrijvers, o.a. op de site “E.J. Bron”, dat het gevaar ziet en daar over bericht. Zo ook de boze oude man, die schrijft onder de naam  “boze oude man”. De titel van zijn laatste inbreng was: Verraders en gekken

Ook hij ziet als begin van het verraad van het Nederlandse volk de Resolutie van Straatsburg (1975). Het besluit, genomen door circa 200 parlementariërs, waaronder ook prominente Nederlanders, heeft de deuren geopend voor het islamtuig dat ons nu overstroomt.

Lees het volledige artikel onder:

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/23/verraders-en-gekken/

Uit de commentaren die een flink aantal reageerders geeft, kan opgemaakt worden dat de kwestie bij velen hoog zit. En terecht, maar dat is niet voldoende. Er moet wat gebeuren. Het verzet moet groeien. Daarvoor moet onze organisatie groeien. Daarvoor moeten andere en meer bronnen aangeboord worden. We hebben tot nu toe in te kleine kring naar medestanders gezocht. Daar is ook al diep over nagedacht. Eén van de vaste artikelschrijfsters op de site “E.J. Bron”, nl. Petra de Geus, wijst de weg naar een enorme verbreding van ons aandachtsveld. Zij schrijft: WELKOM BIJ DE VIERDE ZUIL!

In haar artikel geeft ze aan dat er veel meer ontevreden Nederlanders zijn dan de kiezers op de partijen van Wilders (PVV) of Thiery Baudet (Forum voor Democratie). Vroeger leefden we in een zuilenmaatschappij. Die zuilen zijn er nog steeds, alleen zijn ze niet meer zichtbaar. Die zijn door het heersende establishment afgebroken en bij het oud vuil gezet. Daardoor zijn er ook geen verbanden binnen de groep die tot een bepaalde zuil behoort. Petra bakent deze zuilen haarscherp af en maakt duidelijk op wie wij onze pijlen moeten richten om onze groep, de Patriotten, aanzienlijk uit te breiden. Het is zaak om ons ook te presenteren als onderdeel van die vierde zuil. En …… anderen oproepen dat ook te doen om tegengas te geven aan de partijen waar de verraders schuilen.

Lees het volledige artikel onder:

https://ejbron.wordpress.com/2018/04/21/welkom-bij-de-vierde-zuil/

In onze contacten, die we allemaal hebben, kunnen we aangeven dat de vrienden van autochtoon Nederland overal te vinden zijn. Helaas zijn velen zich niet bewust dat zij zich ook in zouden kunnen zetten voor het behoud van Nederland. Velen van hen denken dat de nog steeds merendeels vredige, welvarende samenleving zonder hun inspanning wel voort zal duren. Tv, sportclub, (muziek-)festival, dansfestijn enz. enz. zijn de dingen waar ze zich mee bezig houden. Open hun ogen voor wat ons te wachten staat en adviseer ze om zich bij ons aan te sluiten.

REVOLUTIE BEGINT MET VERZET

De kiezers van de meeste partijen veronderstellen dat hun gekozen volksvertegenwoordigers het ‘goede’ voor Nederland en de Nederlanders nastreven. Zelfs de gekozenen zullen zich voor een deel niet bewust zijn hoe ze door hun voorgangers vanaf 1975 op het verkeerde been zijn gezet. Binnen die kringen is bewustwording nodig en dat kan alleen door goede voorlichting. En daar ligt voor ieder van ons een taak. Zwijg niet langer, maar spreek de waarheid uit tegenover het gezin, tegenover vrienden en kennissen en collega’s. Heel Nederland moet weten met welke louche figuren we te doen hebben in Den Haag. Uiteindelijk zullen ze hun straf niet mogen ontgaan. Daarvoor zal de volksmassa in beweging moeten komen. Er zullen vormen van verzet georganiseerd moeten worden.

Reacties op deze ledenbrief zijn welkom.

Aanspreekpunt: malsion@orange.fr
Website: http://depatriotten.weebly.com

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

106 reacties op DE PATRIOTTEN: Ledenbrief april 2018

 1. roelientje zegt:

  watmoet ik doen een moskee op blazen zeg maar waar ikwil graag helpen

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   LEES DIT ANDERS MAAR EENS WAT BEGIN 2018 OP INTERNET VERSCHEEN:

   Turkse panden en moskeeën doelwit van aanslagen in Duitsland

   Er zijn de afgelopen dagen op verschillende plekken in Duitsland aanvallen geweest op Turkse panden, waaronder moskeeën. Een moskee in Berlijn werd vanmorgen vroeg in brand gestoken. De politie denkt dat politieke motieven een rol spelen en waarschijnlijk ook dat veel Duitse turken overwegend anti-Duits zijn! De brand zou aangestoken zijn door drie tieners. De binnenkant van de moskee werd bijna volledig verwoest.

   De (linkse) burgemeester van Berlijn zegt dat de ‘politieke en religieuze vrijheid in het geding zijn’ door de aanslagen. Hij noemt ze ‘onaanvaardbaar’ en verwacht dat de daders snel gepakt zullen worden al zijn er natuurlijk veel moslim-hatende Duitsers die dat beslist niet willen.

   De getroffen moskee in Berlijn behoort tot een religieuze organisatie die nauwe banden heeft met de Turkse overheid en dus met de vreselijke Turkse president Erdogan! Er raakte niemand gewond bij de aanslag. De moskee publiceerde zelf foto’s van de brandaanslag op Facebook. Ze schrijven dat een ‘een aanslag op een godshuis onacceptabel is’ (en zijn aanslagen op synagoges dat soms ook?). De politie gaat na onderzoek en het aanhoren van enkele verklaringen voorlopig uit van een brandaanslag.

   Zestig brandweermensen werden ingezet om het vuur te lijf te gaan. Volgens getuigen sloegen drie jongens met een capuchon op eerst de toegangsdeur in. Daarna gooiden ze iets naar binnen, vermoedelijk een brandbom oftewel een molotovcocktail.

   Ook in Sauerland en in de plaats Itzehoe, ten noorden van Hamburg, ging het mis. In Sauerland werden drie molotovcocktails naar een huis gegooid. In Itzehoe werd een raam van een moskee ingeslagen en brandgesticht bij een Turkse groentezaak.
   Vrijdag was een moskee in Baden-Württemberg aan de beurt. De voorzitter van de belangenorganisatie Türkische Gemeinde in Deutschland sprak hier van ‘een terroristische aanslag’. De politie spreekt in die zaak van ‘een poging tot moord’ en heeft vijf verdachten op de korrel.

   En wie weet zal het aantal aanslagen op moskeeën, AZC’s etc. inmiddels zo hoog zijn geworden dat ze daar in Duitsland niet eens meer aangiftes doen!

   Like

  • Het komt op mij over als een triest trollpost om strafbare reacties uit te lokken en dit weblog op juridische kosten te jagen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Tja … zal beleefd blijven en geen commentaar geven dat me op de tong ligt.
  Alé haal de hooivorken maar uit de schuur en misschien heeft de één of ander nog wel een donderbuks liggen.
  Verzet… burgeroorlog… heeft u een idee wat een burgeroorlog is waar u aar mijn inziens op hoopt.
  Domme cafépraat.
  Dit soort onnadenkend gedoe is voor één zaak goed : extra aandacht van de overheid (lees reden geven om wat de Ollongrens zo graag zouden willen) het aan banden leggen van bepaalde sites.
  Identitairen die hebben akties die niet in eigen vlees snijden maar hier komen kwaken over verzet en burgeroorlog…
  Voor dat er commentaar gegeven wordt van achter de keyboard heb in de jaren zeventig en tachtig genoeg klappen gekregen van het zooitje ambtenaren (lees politie en rijkswacht) bij menige “rumoerige” Vlaamse demonstraties.
  Leer eerst maar wat incasseren voor dat ge roept om “revolutie”.
  Ik kan het niet genoeg schrijven dat dit wishful thinking in het heden in de Lage Landen en bij uitbreiding in eurabia niet meer mogelijk is.
  Wapens gaat ge ze printen, ervaring met wapens ??? gaat ge ze met poerkens laten schieten of pang roepen als in het Nederlandse leger.

  Geliked door 4 people

 3. Eens. Goed artikel. Maar helaas heb ik moeten concluderen dat mijn kenissen/vriendenkring niet te overtuigen valt. De relatie met familie is bekoeld. In zodanige wijze dat sommige onderwerpen onbespreekbaar zijn geworden.
  Ze willen het niet horen. Ze willen in hun bubble blijven, en dromen over een toekomst die beter en mooier is met al die gezellige diversiteit.

  Ik voel mij als Sarah Connor uit de terminator film. Met name het vervolg “judgement day”. Levend in isolement. Wachten op wat komen gaat, want zij weet als enige wat er komen gaat. Ze bereid zich voor, maar praat er met niemand meer over. Ze zit ook in het gesticht…om die reden. Omdat iedereen denkt dat ze gek is. Terwijl zij weet dat WO3 zal plaatsvinden.

  Zo voel ik mij. Ik bereid mij ook voor… In isolement. Gelukkig heb ik deze site, waar ik in contact kan staan met gelijk-denkenden. Dat is prettig, omdat je in het dagelijks leven toneel moet spelen om niet als nazi terechtgesteld te worden.

  Dit is geen vrij land. Niet meer. Het kan je baan kosten als je zegt wat je denkt. Mensen vllen je aan, om je denkbeelden. Mensen zijn allemaal bang. Want waarom bijten ze zo? Omdat ze diep van binnen weten dat je gelijk hebt.

  Het is net alsop het schoolplein, iedereen doet mee met de pestkop, om zelf niet gepest te worden. Zo doet iedereen mee met Links om niet als racist te worden weggezet.

  Geliked door 8 people

  • ReaGluurder zegt:

   Kan een eind meegaan. Ik ben niet zo’n mensenmens en had genoeg aan een paar leuke mensen in de buurt. Helaas sloeg Magere Hein een paar keer toe. Mijn Wilderssympathie deed een paar mensen ook ‘lelijkkijken’. Gelukkig heb ik nog 1 familielid die ook op mijn golflengte zit en ik waarmee kan discussiëren. Er zijn nog een paar leuke lieden, maar die stemmen al jaren links en willen niks van Wilders weten. Gelukkig zijn er sites als ‘Bron’ ed. Kan er veel op kwijt en steek er veel van op. Als mensen mij laten vallen om ‘Wilders’, nou jammer dan, maar daar kan ik mee leven als ‘einzelganger’.

   Geliked door 3 people

  • ildiko zegt:

   beste Avondlandblog, zo voel ik me precies ook. Mijn kinderen zijn ook tegen me, mijn man was al ook ( hij is al enige jaren overleden, maar hij was altijd tegen mijn gedachten) hij was zo christelijk dat hij niet kon accepteren dat ik tegen sommige mensen waren ( ik wou niet in ons bedrijf vrouwen met hoofddoek aannemen)ik was en ben helemaal tegen hun geloof. Ik verkeer ook bijna in isolement wegens mijn visie van ons kabinet en sympathisanten. Daarom vind ik deze site een verademing ! en ook omdat ik van joodse afkomst ben.

   Geliked door 3 people

   • Jerommeke zegt:

    Beste mevrouw,
    Houd moed en weet dat er wel degelijk mensen zijn die hetzelfde denkwijze en visie hebben als uzelf. Het verbaast mij ook dikwijls hoe Christenen denken alles te moeten accepteren uit zogenaamd naastenliefde. Men moet wel hun boerenverstand gebruiken en onder ogen kunnen zien dat het Islamitische ideologie niet strookt met het Christendom. Het is dus een of het ander.

    Geliked door 2 people

   • tinekevanschagen zegt:

    @ildiko ….
    Zo ook hier,
    Het heeft mij mijn relatie na elf jaar doen ontploffen!
    Hij stemde CDA en nog steeds.
    Hij komt af en toe een bakkie doen,en roept nog steeds ,dat de EU welvaart,veiligheid en vrede brengt!
    Als ik dan zeg,Welvaart?….elke maand heeft een week te lang voor mij…..
    Als ik dan zeg,Veiligheid?…..Met al die betonblokken die overal neer geplemt worden?
    Als ik dan zeg,Vrede?……Het land is nog nooit zo verdeeld geweest….
    Dan zegt ie helemaal niets,omdat hij weet dat ik de waarheid spreek.
    Dat noem ik dus hypocriet!

    Ik leef inmiddels ook solitair,
    Kijk inmiddels al bijna drie jaar geen t.v vanwege de leugens van de staatsomroep.

    Ik zeg je eerlijk,ik voel me vaak heel eenzaam hierin.
    Maar vind maar weer eens een partner ,die gelijk gestemd is.
    Ik heb inmiddels zoveel meer informatie verzameld,mede dank zij E.J Bron,
    Dat ik elk argument van de andersdenkende zo van tafel veeg.

    Dat vinden mannen niet spannend.sexsy en opwindend.
    Die willen niet over politiek praten,die willen andere dingen.

    Tja,dan kom je heel alleen te staan.

    Maar mijn mening zal ik altijd blijven handhaven:

    Geld kun je over onderhandelen,
    Maar principes niet………

    Tineke

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Tineke, misschien is het een idee om een Bron dating bank op starten.
    Stuur Bert een mail, met je plannen en hoe aan te pakken.
    We horen het later wel weer van je, veel succes verder.
    Een partij kleding is ook al voorbij gekomen.
    Dus ik zie het probleem niet zo.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tinekevanschagen 26 april 2018 om 12:23

    Maar vind maar weer eens een partner ,die gelijk gestemd is.

    Dat is inderdaad een heel groot probleem.
    En stel dát je een ‘gelijkgestemde’ vindt, dan is die misschien weer ‘koningsgezind’.
    Ik zou het geen minuut volhouden, een relatie met een ‘linksdraaiende’ (‘koningsgezinde’).

    Wat BertG. zegt, is niet eens zo gek. Wie weet hoeveel realistische mannen hier komen lezen.

    Like

  • Harry zegt:

   Avondlandblog ,
   de kunst is, om vragen te stellen die hen tot diep nadenken aanzetten !
   Dat is niet zo simpel , maar het kán wel .
   Als je een verhaal vertelt , dan kunnen ze zich daartegen afzetten , vanwege een gehersenspoelde opinie .
   Maar als ze in bed liggen te tobben met verzinnen van het antwoord op JOUW vraag , dan heb je kans op enige bezinning .

   Probeer je dáár in te bekwamen !
   Twijfel zaaien is in dit geval nuttig .

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 26 april 2018 om 20:23

    Je moet er toch niet aan denken om éérst met een ‘linksdraaiende’ in bed te kruipen en hem pas daarna te bevragen m.b.t. zijn nuchtere verstand?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 26 april 2018 om 20:23

    Ow wacht, ik had je verkeerd begrepen, geloof ik.
    Dat komt natuurlijk door jouw eeuwige gepraat over al die vrouwen die jij in je leven hebt versierd. 😆

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Zwijg niet langer, maar spreek de waarheid uit tegenover het gezin, tegenover vrienden en kennissen en collega’s.

  Ik heb het eelt op mijn lippen gesproken, maar ik heb er nu alleen maar meer vijanden bij gekregen.

  Geliked door 4 people

 5. Jean zegt:

  De levensgevaarlijke kanker wordt geknuffeld en verzorgd door die verschrikkelijke bende volksverraders “door niemand verkozen en decadent parasiteren” in Brussel onder de dekmantel EU. Diezelfde bende die zegt het face nieuws te willen aanpakken om de democratie te beschermen maar eigenlijk feitelijk de dictatuur wil beschermen om alzo verder te kunnen dicteren en parasiteren.
  De redding voor Europa zal bekomen worden als eerst die EU bende totaal uitgeschakeld wordt en wij de grenzen sluiten de islam verbieden en de echte democratie zullen invoeren w.w.z. dat enkel verkozen personen ons vertegenwoordigen en nookt via de wieg creaturen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Jean 25 april 2018 om 21:49

   De redding voor Europa zal bekomen worden als eerst die EU bende totaal uitgeschakeld

   Ja maar HOE dan, beste Jean?
   We zijn toch volkomen machteloos in de greep van de gore ‘elite’ en te midden van ‘onze verraderlijke landgenoten’?

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Helemaal gelijk!Bij de bron aanpakken en daarna de rotzooi opruimen!Pas dan kun je weer opbouwen!

   Like

 6. Tom Jefferson zegt:

  Ik weet niet of een moskee opblazen het meest voor de hand liggende manier is om zaken gedaan te krijgen. Bovendien is het nogal een arbeidsintensieve klus, gezien de hoeveelheid moskeeën in ons land. Beter is het mijns inziens te beginnen met het voorlichten van mensen uit je naaste omgeving, waar islam wel en niet voor staat. Maak je bekend met de materie, het is geen raketwetenschap. Een aantal principes die worden gehanteerd in de koran, en door islam-vertegenwoordigers, zijn eenvoudig te vinden op internet en in de koran zelf.
  Mijn ervaring is dat in het land der blinden, Eenoog koning is. Daarmee wil ik zeggen dat het overgrote deel van de bevolking geen idee heeft van islam en zijn zuilen en principes, en manier van opereren. Lees, lees, lees…..en licht voor. Als een moslim je op enig moment zegt dat je net zo redeneert als Wilders, of dat het echt anders is dan jij zegt, denk ik dat je juist op de goede weg zit.
  Ook veel moslims zelf zijn onwetend over hun ideologie, en nemen voor waar aan wat ze in de moskee horen. Ook zal het enige agressie van moslims zelf op kunnen wekken, als gemerkt wordt dat je op de hoogte bent van de ins en outs van islam, en je niet in de zalvende verhalen trapt, dat islam ‘vrede’ betekent.
  Het begint bij je eigen kennis, en draag die over aan anderen. Open ze de ogen.
  Je zal bij Nederlanders heel veel ‘ja, maar………..’tegen komen, gevolgd door het argument dat de christenen ook geen lieverdjes waren.
  Verder sluit ik me aan bij Malsion. De politiek, zowel landelijk als Europees, laat zien dat de eigen bevolking een lastig aanhangsel gevonden wordt, dat het liefst vandaag nog verwijderd moet worden.

  Like

  • ildiko zegt:

   mijn buren komen uit Turkije en haten de islam ! ze zijn allebei medisch specialisten en haten Erdogan ook wegens islamisme en wegens alles wat hij met het land heeft gedaan. Misschien er zijn genoeg Turken die ook zo denken maar wegens angst durven ze niet te uiten omdat ons regering hun niet steunt. Ons regering haat eigen land en volk. Ze werken voor de vijand, worden door de vijand betaald en hun kan niet schelen of hier een kalifaat komt.

   Geliked door 1 persoon

 7. Tom Jefferson zegt:

  Aanvullend; ik heb gemerkt dat door geen blad voor de mond te nemen, mensen toch wel naar je luisteren. Ik werk in de sociale sector (ze zijn er echt hoor, kritische en realistische sociaal werkers) en ook daar ben ik duidelijk in wat ik van de ontwikkelingen van islam vindt in Nederland.
  Ik ben op de hoogte, en weet m`n collega`s veel te vertellen hierover. Met dien verstande dat ik ook moslims te spreken krijg, die prima in de samenleving staan, seculier zijn, en hun leven leiden en niemand lastig vallen. Die zijn er ook.

  Enige tijd geleden heb ik deel mogen nemen aan een radicaliseringstraining, waarbij er ook werd gesproken over terreur. Daarin heb ik, ook ten overstaande van gemeenteambtenaren, heel duidelijk gezegd hoe ik naar islam kijk, daarbij ondersteunend materiaal naar voren gebracht.
  Ik heb m`n baan nog steeds. Overal om me heen spreek ik mensen die op zoek zijn naar kennis en bevestiging mbt islam en het gevaar hiervan voor ons continent.

  Like

 8. roelientje zegt:

  ikheb alzoveel over het gevaar van de islam gesproken het lijkt wel of men er doof voor is er moet toch ergens een begin gemaakt worden ik vertel het over al maar men ziet het niet

  Geliked door 2 people

 9. ildiko zegt:

  een nieuwe illegale TV en radio zender !!!!! zoals vroeger de “”FREE EUROPA ” samen met de Oost Europese patriotten !!!!?????

  Geliked door 2 people

 10. Guardiaangel zegt:

  Deze week was er een artikel over de verschillende korans, koran en koran, je kunt hiervan een flyer uitprinten en die geven aan bekenden die er niets van afweten, zodat ze de verschillende achtergronden snappen, de gevaarlijke teksten begrijpen die aanzetten tot….
  Maar ook zoveel mogelijk de berichten delen. Ik deel bijna alles, heb nog geen blokkeringen gehad, ja van Zweedse sites een poos terug, maar vreemd genoeg nu …..die laten me nu weer toe artikelen door te linken. Ook op tweeter plaats ik belangrijke zaken met de link. Nog onlangs kreeg ik van tweeter een mail en rapport afkomstig van de Duitse Politie met hun klacht naar aanleiding van die terrorist en het bestelbusje dat inreed op een terras. Mijn comment was in hun ogen ontoelaatbaar. Maar tweeter oordeelde dat er met mijn comment niets mis was en dus geplaatst mocht worden. En ik blij mens.

  Like

 11. Het is prima wat je verwoord, helemaal mee eens.
  Maar om iets te beginnen moet je eerst goed gemotiveerde en bekwame mensen hebben, financiën, ontmoetingsplaatsen en noem zo maar op.

  Goed gemotiveerde mensen gaat (nu nog) moeilijk worden.
  Pegida is hier begonnen met demonstreren in Utrecht met zo een circa 100 a 200 mensen.
  Kijk wat er van overgebleven is.
  Het is droevig gesteld met het verweer van het Nederlandse volk.

  Zet iets goeds op en ik ben de eerste die me daar bij aansluit.

  Mvrgr
  @ikzegneetegenEU

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Dat is een plausibel argument en ik wil daar graag nog eens op reageren.
   Zal me wel niet in dank afgenomen worden, hier, want niets menselijks is de reaguurders hier nu eenmaal vreemd en één ding hebben alle mensen met elkaar gemeen – links of rechts – en dat is, dat ze maar het liefste wegkijken van verkeerde ontwikkelingen in systemen, waar ze nu eenmaal zelf voor gekozen hebben.
   Maar tóch: Wat U hier aanhaalt m.b.t. Pegida is volkomen terecht.
   Evenwel zullen we nu nooit weten, of dat misschien nog anders uitgepakt had, als die voor dezelfde aanpak hadden gekozen als destijds Pegida Dresden.
   Dus: Eén vaste locatie kiezen -bijvoorbeeld Utrecht, omdat dat het meest centraal gelegen is, en daar dan ook BLIJVEN,
   en vervolgens wékelijks, NIET maandelijks, zich blijven manifesteren in de vorm van sobere, bijna onopvallende avondwandelingen – waarvan iedere deelnemer niettemin wéét, waarom hij er aan deelneemt.
   Niet mikken op grootse opzet, op “opzwepende” toespraken, en zéker niet op ‘woordvoerders’, die zichtbaar in het middelpunt willen staan en gaandeweg door humbug-acties op facebook dé held willen uithangen, want dáár lacht de gemiddelde Nederlander in ieder gevàl om.
   Wagensveld heeft zo vanaf het begin een wig gedreven tussen hem en zijn toehoorders, met als gevolg, dat er inderdaad niets van overgebleven is: Pegida NL werd zo iets van hèm en níet iets van zijn aanhang.
   Toegegeven, in Dresden is Lutz Bachmann later in dezelfde fout vervallen, waardoor de omvang daar momenteel óók tanende is.
   Maar het fundament was in orde.
   Nu garandeer ik uiteraard niet, dat de begin-aanpak van P. Dresden in Nederland hetzelfde effect zou hebben gesorteerd, maar daar zullen we nu dan ook niet meer achter komen, omdat het nooit is uitgeprobeerd.

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Wat een rookgordijn weer !
    “Niet mikken op grootse opzet, op “opzwepende” toespraken, nee hoor ,

    niks beter dan kleinschaligheid met iemand die een onverstaanbare preek houdt !

    En vervolgens wékelijks , NIET maandelijks , zich blijven manifesteren in de vorm van sobere , bijna onopvallende avondwandelingen” .
    Nee dát zet zoden aan de dijk !
    Wie is er onnozel genoeg om een veelal uren onderweg te zijn om IEDERE week aan een welhaast geheime wandeling deel te nemen ?
    Iemand heeft dat al eens geprobeerd , het succes bleef uit !
    Bovendien geeft dat tegenstanders een ultieme mogelijkheid voor goed voorbereide tegenacties .
    Stom , stom , stom !

    En zéker niet mikken op woordvoerders die in het middelpunt willen staan …………………
    En wat had schrijfster liefst gewild ?
    Dat ZIJ in het middelpunt gestaan had !
    En omdat dát mislukt is moet Edwin het voortdurend ontgelden .
    En ach , de moffen vervielen in dezelfde fout .
    Die geven sommigen niet eens de kans ……………….
    Hoe bestaat het ?

    Maar Edwin is de boosdoener , die een wig tussen hem en zijn aanhang drijft ?
    Onzin !
    Het venijn viert hoogtij .
    Het gif van een afgewezen vrouw .

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    We zouden elkaar NEGEREN, had ik begrepen…..

    Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    @Harry

    Wilt u in ieder geval een serieuze poging doen om niet in bijna elk comment Theresa Geissler erbij te halen!? Ik weet dat zij haar best doet om u te negeren. Ik zou het uitermate waarderen als u op uw beurt haar volledig kunt negeren! Want dit gaat straks weer van kwaad tot erger! En daar heb ik eerlijk gezegd absoluut geen zin in! Dank u!

    Webmaster E.J.

    Like

   • Trucker zegt:

    Demonstraties hebben alleen effekt door de aantallen, overheid lacht om een paar duizend, enkele tienduizend is zelfs nog niks alarmerend.
    Er is maar één optie en die is al lang niet meer te nemen.

    Like

 12. Marja zegt:

  Ik heb een aantal keren geprobeerd om mensen deze dingen aan het verstand te brengen, maar het helpt niks. Ik krijg reacties zoals: ik geloof het gewoon niet, liegen hoort gewoon bij de politiek (dit is normaal), worden de vertalingen van E.J. Bron wel goed vertaald, enz. enz. Als je zegt dat er een burgeroorlog komt lachen ze je uit en word je belachelijk gemaakt. Of ze praten met je mee en zie je ze denken “die is niet wijs”. Kortom zo makkelijk is het niet.
  Neemt niet weg dat ik heel graag iets zou willen doen. Maar wat dan?

  Geliked door 3 people

 13. koosv8 zegt:

  Fidel Castro en Che Cavara, o zo goede mensen, alhoewel, vrijheid strijders maar niet met een spandoekje. Want ook zei hebben bloed aan hun handen. Ik wil maar zeggen, er zal niet eerder worden geluisterd dan als het bloedig verzet wordt ingezet. Zelfs de IRA had na jaren een spreekbuis voor overleg.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Ene koosv8 neuzelt (oa) 26april 2018 08:33

   Fidel Castro en Che Cavara, o zo goede mensen,

   u vertoeft op de verkeerde blog

   alhoewel, vrijheid strijders maar niet met een spandoekje

   deze twee figuren waren alles behalve vrijheid strijders
   Beiden hadden één zaak gemeen : de communistische doctrine verspreiden met geweld.
   Ze waren God hebbende hun ziel NIET (gelukkig) loepzuivere psychopaten die (met of zonder spandoekje) hun ongekende wreedheid konden botvieren vermomd als “strijd”.
   wat weet u eigenlijk over de geschiedenis (retorische vraag), ik vermoed niet veel.

   Like

 14. koddebeier zegt:

  Vele herkenbare verhalen, de meeste Nederlanders/familie zijn ziende blind en horende doof, als makke schapen rennen ze hun ondergang tegemoet, ze willen niet van hun roze wolk afkomen, ze zijn gehersenspoeld door de media en de overheid, die verkocht en verraden hebben aan de islam, de bilderberg kliek en de NGO’s.
  Jammer het zij zo !

  Geliked door 1 persoon

 15. Duchesne zegt:

  Hoi, ik lees met verbazing…..ik spreek met iedereen die ik tegenkom over het grote probleem, en als mensen het niet met me eens zijn maakt me dat niets uit, maar veel mensen zijn het wel eens maar komen pas op gang met wat ze op de maag ligt als ze weten dat ze veilig kunnen praten. De jarenlange indoctrinatie en de angst uitgesloten te worden zijn diep geworteld.
  Mensen die er niets van willen weten doen dat vaak omdat het hun enorm veel angst brengt, en wegkijken en negeren is dan de meest veilige optie.

  Het “Sarah Connor” gevoel, weten wat er komt en niemandf die wil luisteren, weet je nog wat Sarah Connor” als oplossing deed….

  Op/via Fenixx.org zijn we met een aantal lezers en wat hulp bezig met een “project Exodus”, het staat een beetje los van al het andere op die site, we willen vooruit, en niet in boosheid, maar de link zit daar op de pagina. Het is te moeilijk om te onthouden.
  We bespreken de mogelijkheden elders te gaan wonen en alles daarom en daarbij, het is net opgestart zodat mensen een beetje hulp hebben mochten ze willen vertrekken. Er komt ook nog een plan…

  Het probleem is dat een groot deel van de bevolking als schapen de grootste muil volgt en zonder verzet slaaf wil worden. Je hebt dan geen strijdbare groep en feitelijk dus ook geen bestaansrecht van een democratie. een parlement is de pelk waar word gepraat in plaats van gevochten om het gelijk, maar als een deel het andere deel uitsluit in het gesprek is de tijd van vechten weer aangebroken. Maar doordat niemand meer wil vechten word er juist niet meer met iedereen gepraat.

  Op een gekleurd fietsje met een spandoek in Den Haag gaan roepen dat je boos bent is nutteloos, je moet niet roepen. Je moet zachtjes praten met de politici terwijl je hun keel dichtknijpt en hun oogbollen rood worden, en dan word er geluisterd, dan werkt het principe van parlement en democratie.

  Waarom zou een regering luisteren naar de burgers als men van de burgers niets te vrezen heeft? Politie word steeds vaker en heftiger ingezet tegen de eigen burgers, wetten worden steeds meer gericht op totale weerloosheid van burgers en rechtenloosheid, met als excuus veiligheid, en je kunt erop wachten tot de agenten in opdracht op deuren kloppen om mensen af te voeren, zelf vaak niet eens wetende waarom maar gewoon blindelings opdrachten volgend.
  Nederlandse agenten zijn niet anders in dat opzicht, hoe wel je zou denken dat onderwijs zelfdenkende mensen voortbrrengt.
  Maar nee, diploma op zak, gelijk blind volgen tegen een prutsloon. Waarom?

  Het gaat gebeuren, dat kloppen op je deur, een paar woorden teveel of verkeerd, anders denken, en een gesloten wagen met meerdere mensen die al zijn opgehaald wacht voor je deur. De vraag is, wachten we zelf daarop en laten we het gebeuren?

  De aanwezigheid van politie is de reden dat een regering door kan gaan met het negeren van bevolking en grondwettelijke rechten. De top van politie is puur politiek en heeft met het handhaven van wetten niets te maken, wel met het handhaven van macht. Dictaturen hebben altijd een zwaar bewapende bescherming voor zichzelf en verbieden het de bevolking zichzlef te beschermen. Wie binnen die dictatuur werkt en leeft waant zich veilig, ook een drijfveer tot slavernij en blinde volgzaamheid…. Zo herken je een dictatuur.

  Als je hier wilt blijven moet je met anderen contact zoeken en je verenigen, weerbaar worden. De alternatieven zijn overgave en onderwerping of vertrek. Het is wijs alle opties nu door te nemen en straks niet in twijfel te dwalen.

  Sarah Connor is niet alleen, het duurde enkel even tot ze gelijkdenkenden vond. en niemand is nutteloos, alleen zie je soms niet waar jou sterke kant zit. Blijf zoeken naar gelijkdenkenden, bouw netwerken, leer jezelf dingen en bereid je voor, geestelijk vooral, laat oude regels gaan en zoek naar logische nieuwe, je eigen regels.
  ….en wie weet heb je veel meer kans dan je denkt, maar zwijg nooit uit angst, dat is net zoiets als het opgeven van het mens zijn…

  Duchesne.

  “de wet in zijn streven naar gelijkheid verbied het zowel armen als rijken te stelen, te bedelen of te slapen onder bruggen” [Anatole France]

  “I hope for nothing. I fear nothing. I am free.” (Nikos Kazantzakis)
  (Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβούμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.)

  Geliked door 2 people

 16. Bagul zegt:

  Trucker….u heeft een punt. Avondlandblog….ik begrijp u. Ik voel mij net zo. Ondanks alle voors en tegens weet ik als beeldendenker wat er staat aan te komen. Hoe dan ook…wat dan ook. Het zal niet fraai gaan worden. Verre van. Maar…dat is al zoveel malen herkauwd hier. Zelfs aansluiting bij de Patriotten zou ik normaal de gewoonste zaak van de wereld vinden maar ik kan niemand (meer) vertrouwen. De overheid beschouwt een dergelijke organisatie als nog gevaarlijker dan een drugskartel. Undercover simpele zielen zullen gehaaid en zorgvuldig hun werk doen. Zorgvuldig geselecteerd door de AIVD. U zult het niet door hebben. Zelfs e.j. Bron is een site waar ik niet helemaal zeker van weet/ben door wie hij gerund wordt. Kan zomaar een set-up zijn. Ik ben ook niet van wéér ronde tafel gesprekken. Weer de meeste stemmen gelden. Invloed zal hebben…doodseskaders. Gelijk aan de bende van Nijvel. Onrust stoken. Zware overvallen met hightech wapens om zo cash te genereren. Maar wacht….laat ik niet vervallen in priet praat. Cowboy verhaaltjes. Nee…als het komt dan komt het heel smerig. Net als bij de hutu’s…u weet nog wel? Rwanda? Ja? Helder? Ik zal voorbereid zijn. Met de juiste wapens. Desalniettemin..ook ik kop geen kogels terug. Ik hoop op gezond verstand. Besef op tijd. De klok terugdraaien wanneer dat nog kan. Individuen aan het hoofd die weten wat ze doen omgeven door de juiste mensen. Dus een generaal pardon voor alle autochtonen Nederlanders met schulden. Grenzen per direct dicht. Dienstplicht per direct invoeren. Vleesconsumptie per direct terugschroeven. Bla bla…enfin…sterkte met de strijd. Sterkte met alles. Gebruik uw intuïtie. En leef!

  Like

  • Wachteres zegt:

   “Zelfs e.j. Bron is een site waar ik niet helemaal zeker van weet/ben door wie hij gerund wordt”..

   Ik vraag me ook al een tijd af of die Bron wel deugt… 😛

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Zo maak je wel vrienden , hoor Wachteres !
    Je bent toch echt wel een bofkont als je vrienden ook je vrienden BLIJVEN , met dergelijke opmerkingen .
    Of moet die arme Henk dat weer gladstrijken ?
    De huidige vrouwen kunnen toch zó ongelooflijk tactloos zijn …………
    Ik ben bang dat je je toekomstige tuinman ook nog beloont met een klap op zijn kont .
    Met een bosje wilde bramen !
    Zodat ( bij voorbeeld ) mijn vriendin daarna zo’n tweehonderd stekels uit mijn achterste mag peuteren .

    En dan te bedenken dat er slechts één chromosoom verschil zit,
    tussen mannen en vrouwen .

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 26 april 2018 om 19:46

    De huidige vrouwen kunnen toch zó ongelooflijk tactloos zijn

    Kom kom, Harry, nou moet je mij niet over één kam scheren met Wachteres, hoor.

    Ik ben bang dat je je toekomstige tuinman ook nog beloont met een klap op zijn kont .
    Met een bosje wilde bramen !

    Mocht je daar een kick van krijgen, dan ben je natuurlijk als tuinman bij mij aan het goede adres wat die wilde bramen betreft. 😛

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik heb alleen maar ladingen zevenblad, @Tistochwat.

    Helaas,die prikken niet. 😉

    Like

   • Harry zegt:

    Nou , Tistochwat , er zijn voldoende overeenkomsten om jullie wél over één kam te scheren .
    Jullie wonen allebei in het noorden .
    Jullie kennen allebei Bron persoonlijk .
    Jullie zijn allebei slank , alleen de ene vólslank .
    Jullie zijn allebei dagelijks actief in de mopperscene .
    Zoeken allebei een tuinman .
    Geloven allebei lichtelijk in God .
    En jullie hebben samen een fetish om arme oude mannetjes voor jullie aan het werk te zetten .
    En wat de beloning betreft , hebben jullie allebei geen idéé !
    En qua drankjes , samen geen benul ……………….Senseo in godsnaam !

    Ik ken relaties waar véél minder overeenkomsten zijn .

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 26 april 2018 om 12:17

    Met zevenblad schijn je de meest verrukkelijke gerechten te kunnen bereiden. 😕

    http://www.smulweb.nl/recepten/zevenblad+recepten

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik kan ook gewone koffie maken, @Harry.

    En recepten van zevenblad? Ik was nooit op het idee gekomen,@Tistochwat, ik vind het alleen maar een pest..

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 26 april 2018 om 23:11

    En recepten van zevenblad? Ik was nooit op het idee gekomen,@Tistochwat, ik vind het alleen maar een pest..

    En als je er nou drie keer per dag een grote schotel mee maakt? Dat zal Henk ook heerlijk vinden. Zo kom je er wel vanaf. Van dat zevenblad, NIET van Henk.

    @ Harry

    Bij mij krijg je juist helemaal geen senseo, maar verrukkelijke ranja!
    Ik ben zelfs bereid om een lekker huiswijntje (in een kartonnen pak) voor je aan te schaffen als je een keer komt schoffelen. Lijkt dat je wat?

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Bagul
   Je bent voorbereid zeg je.gewapen,en wat al dies meer zij…..
   Maar daarmee kun je het in je eentje toch ook niet meer keren,of begrijp ik je niet……
   tineke

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Bagul 26 april 2018 om 10:42

   Zelfs e.j. Bron is een site waar ik niet helemaal zeker van weet/ben door wie hij gerund wordt.

   Ik ken degene achter E.J. Bron persoonlijk en ik kan u verzekeren dat dit een integere persoon is die men volledig kan vertrouwen. Ik beschouw hem als een goede vriend.
   Het is uiteraard de vraag of u míj vertrouwt wanneer ik dit zeg.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Tistochwat

    Dank u! 😉

    Webmaster

    Like

   • Bagul zegt:

    Tistochwat….
    Webmaster en al diegene die hier reageren…ik bedoelde het niet kwaad. Mijn punt is dat, hoe graag ik het ook zou willen, ik mij nergens bij aan kan sluiten. Waarom? Omdat de tijd van praten en debat voorbij is. Omdat de huidige democratie geen democratie meer genoemd mag worden en door toedoen van fantasten en misdadige politici is kapot gemaakt. Het enige dat ons nog kan redden is ‘cowboy en indianen’ theorie. Sommigen van u kennen de ‘founder’ van deze site persoonlijk, ik niet. Uiteindelijk zullen wij allemaal uitgespeeld worden, tegen elkaar. Organiseer iets en er zullen individuen tussenstaan/zitten die trouw aan de bv Nederland hebben gezworen. U bent gewaarschuwd. Stel dat het niet zo zou zijn dan kan het huidige regime in een tijdsbestek van dagen omver worden geworpen. Dagen! Dit weet men ook vandaar het spel dat men speelt. Op allerlei vlakken. Het zorgt voor verwarring en verdeling. Daar ligt hun macht en kracht. De kortste weg naar een nieuwe start is korte metten maken. Zonder pardon. E.J. Bron ik dank u voor dit platform, mijn aantijging diende als voorbeeld. Als de tijd rijp is zullen ook wij ontmoeten en handelen conform.

    Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   “…Zelfs e.j. Bron is een site waar ik niet helemaal zeker van weet/ben door wie hij gerund wordt…”

   Zal een tipje van de sluier oplichten : achter de schermen zit Albert Raes hoogste pief van de belgische staatsveiligheid/securité d’état belge (tweetalig bij ons hé).
   Deze heeft fiches van al de mensen die staatsgevaarlijk zijn, bij ons lid van een “foute partij” is al voldoende, e, al helemaal als je (ooit) opgepakt bent in een demonstratie voor Vlaanderen.
   Dus opletten wat je op deze blog pent want Albert Raes leest mee van achter zijn open haard in zijn kasteel.

   WOEHAAAAAAAAAAAAAAAAA (permiteer me een bobzelf(je))

   Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   ‘Niet van Henk’… nou, dat weet ik nog niet als nij drie keer per dag zevenblad moet eten. Stel je voor dat hij het niet lekker vindt….

   Geliked door 1 persoon

 17. BertG. zegt:

  Ik vraag me toch steeds af of de ik de patriotten nou onder een praatgroep moet weg zetten of iets waarvan je acties kan verwachten.
  Gezien de leeftijd hier, zal er van harde acties weinig sprake zijn, dus zal het wel blijven bij gezellige bijeenkomsten om er over te discussiëren, iets wat wij hier ook al doen.
  En na jaren hierover te discussiëren, zijn wij nog geen enkele stap verder gekomen.
  Behalve dat we het met mekaar eens zijn en dat er wat moet veranderen, maar nou nog hoe.

  Een echte verzet groep geeft geen reclame over zichzelf naar buiten toe op internet, want dan ben je meteen bekend bij de overheid.
  Iets wat je nou juist moet zien te voorkomen als je een verzet groep zou zijn, wil je niet in de gaten gehouden worden.
  Maar of het ooit zo spannend wordt daar, betwijfel ik toch sterk.

  Geliked door 5 people

  • tinekevanschagen zegt:

   @BertG
   Goeie reactie Bert.

   Een verzetsgroep die oproept om je bij aan te sluiten via internet.
   Hoe gemakkelijk wil je het de AIVD maken……

   Ik hoop dat “M.A.L.Sion hier op kan reageren?

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Tineke ,

    als je álles en iederéén wantrouwt hoef je nooit meer iets te ondernemen !

    M.a.w , vertrouw alleen jezelf en dóe niks .
    Zelfs hier reageren is niet zonder risico .

    In de tweede wereldoorlog zat men soms ook met dat probleem , maar het is maar goed dat ze zich niet door dat soort angsten hebben laten leiden .
    Wie iets wil en doet, neemt risico’s .
    Het is gewoon niet anders .
    Niets doen is een vorm van lafheid .
    Maar daar hebben we er al véél te veel van !

    Like

  • Trucker zegt:

   Bert ik zou zeggen goed opgemerkt, dat is het verschil tussen jou en mij, jij kan het wat “intellectueler” uitleggen.Peins dat het bingo avondjes gaan worden 🙂

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik bedoel, van Pegida,of die tegen krakers verzet in Amsterdam, door hoor je regelmatig iets van.
   Ze staan ergens, ze bezetten een gebouw, enz……..
   Dat hele patriotten gebeuren is hier al jaren bezig als reclame om lid te worden.
   Alleen, ik hoor er nooit iets van, het bestaat alleen.

   Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Ik heb het een tijdlang geprobeerd. Als de werkwijze daar intussen geen 180, maar 360 graden gedraaid is, kloppen je vermoedens helaas voor 100 procent:
   Kapitalen aan treingeld heeft het me gekost, met het oog op de telkens weer andere vergaderlocaties, ware hoofdbrekens om ze te bereiken, en uiteindelijk alles voor de kat z’n staart.
   Jammer genoeg kunnen we het niet leuker maken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Voor de kat ze kut, is het volgens mij.
    Dat wat jij er van maakt, daar heb ik nog nooit van gehoord.

    Like

   • Harry zegt:

    “Ik heb het een tijdlang geprobeerd” …………………
    Wát geprobeerd , dan ?
    Nooit enige inbreng van jou of van een goed voorstel iets vernomen .
    Slechts de notulen werden door jou verzorgd .
    Nou ja , niet alles hoeft een succes te worden .

    En als je 360 graden draait , dan vaar je weer precies dezelfde kant op , hoor !
    Vrouwen zonder richtingsgevoel of wiskundig benul .

    “Kapitalen aan treingeld heeft het me gekost , met het oog op de telkens weer andere vergaderlocaties ” ……………
    Net alsof je goedkoper reist als je regelmatig naar DEZELFDE locatie zou reizen !
    Nooit gemerkt dat de prijs afstandgerelateerd is ?
    De volgende vergadering zal wel in Alkmaar plaats vinden .
    Kan je lopend naar je “werk “.

    Oh nee , je doet helemaal niet meer mee !

    Like

   • theresageissler zegt:

    Jij dan niet, maar anderen wel. Ik, bijvoorbeeld:
    Gehoord en óók zo gelezen.

    Like

 18. Tistochwat zegt:

  Beste “M.A.L. Sion”, u doet uw uiterste best en u heeft een nobel streven, maar wij hébben niets meer in handen om de situatie te veranderen. Het is te laat. De gemiddelde leeftijd van de reageerders hier is alles behalve piepjong, krachtig en gezond. Veel mensen zijn bovendien geestelijk uitgeblust door alle tegenwerking die ze ondervinden.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets.
   Je spreekt in elk geval niet voor mij, maar dat weet je inmiddels, als het goed is.
   Ik zou heus wel willen, áls ik alleen maar de ervaring had, dat er door de patriotten nog wel eens iets concreets gedáán werd.
   Maar helaas, die ervaring heb ik tot op heden niet.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 26 april 2018 om 19:02

    Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets.

    Je zegt wél iets.
    Had ik het tegen jou?
    Ik had toch niet met de emmer gerammeld?

    Like

   • theresageissler zegt:

    ….”.ik had toch niet met de emmer gerammeld?”
    Nee en ja: Je gaat er maar voetstoots van uit, dat “de meeste reageerders geestelijk uitgeblust zijn door alle tegenwerking, die ze ondervinden.”
    Heb je dat dan aan elkeen persoonlijk gevraagd?
    Zelfs als je dat dan voor jezelf zó mocht voelen, vind ik het nóg tamelijk voorbarig om dan maar meteen aan te nemen, dat het voor iedereen zou gelden, eerlijk gezegd.
    Het kán misschien, maar alles kan.
    Ik mag toch zeker wel aannemen, dat ook jij niet hoopt, dat het metterdaad ook zo ís. Of…?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 26 april 2018 om 22:30

    Je gaat er maar voetstoots van uit, dat “de meeste reageerders geestelijk uitgeblust zijn door alle tegenwerking, die ze ondervinden.”
    Heb je dat dan aan elkeen persoonlijk gevraagd?

    Nee. Jij bent trouwens de enige die erover zanikt.

    Je moet beter lezen: ik heb het niet gehad over “de meeste reageerders” maar over “veel mensen” die geestelijk uitgeblust zijn door alle tegenwerking die ze ondervinden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis, je kent het spelletje nou toch wel zo langzamerhand.
    Overal zal zij het laatste woord over blijven voeren.
    Net zolang tot dat jij je er bij neer legt.
    Wat jij ook schrijft of beweerd.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    “Nee. Jij bent trouwens de enige die erover zanikt.”
    Já. Omdat ik, om het maar eens even ronduit te zeggen, stróntziek word van dat eeuwige suggereren, dat “het allemaal tóch te laat zou zijn,”dat “we nergens iets aan kunnen doen”, dat “het tij niet meer te keren valt,”dat “we te zwak en te machteloos zijn enz.,enz.”
    Behalve jij zitten er hier nóg een paar moedelozen, die het elkaar zitten aan te praten. En jij mag dan van mening zijn, dat het jullie goed recht is om dat naar buiten te brengen – wat het in eerste instantie ook ís, natuurlijk – maar anderzijds kun je toch niet bepaald beweren, dat het ècht bijdraagt aan het vinden van een oplossing.
    En dan óók nog geloofwaardig proberen te maken, dat dat voor de meesten hier zou opgaan, dat gaat bij mij inderdaad nogal van “au!” já.
    Je zult het misschien slap van me vinden, dat ik met een ander scherm, laat dat dan maar zo zijn, maar zelfs Trucker, één van de meest nuchtere geesten hier, kon er gisteravond om 18.50u toch niet onderuit, te laten merken, dat hij hier even anders in staat.
    Het is jóuw recht om het naar voren te brengen, inderdaad, maar dat brengt wel met zich mee, dat anderen het maar te lezen krijgen èn te slikken hebben.
    Gun die dan op hun beurt het recht op een weerwoord; dát is toch niet te veel gevraagd…?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 27 april 2018 om 11:17

    En dan óók nog geloofwaardig proberen te maken, dat dat voor de meesten hier zou opgaan, dat gaat bij mij inderdaad nogal van “au!” já.

    JE LEEST NOG STEEDS NIET GOED! JOEHOE, PROBEER HET NÓG EENS?
    Onderstaande woorden heb ik geschreven:

    Je moet beter lezen: ik heb het niet gehad over “de meeste reageerders” maar over “veel mensen” die geestelijk uitgeblust zijn door alle tegenwerking die ze ondervinden.

    Ik stel voor de zoveelste keer voor dat je mijn reacties gewoon overslaat. Zou dat lukken, denk je? Anders spring je elke keer tegen het plafond en ik geef je op een briefje dat de kroonluchter dan een keer naar beneden komt.

    Iedereen die niet wil lezen dat we verloren zijn, mag mijn reacties vanzelfsprekend ongelezen voorbijgaan.

    En, Frau Geissler, ik wacht met spanning op jouw oplossing voor de ellende waarin we verkeren.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 12.18u.: Ik heb dan ook niet beweerd, dat ik die oplossing hád, wel?
    Maar wie het hoofd definitief laat zakken, zóekt er ook niet eens meer naar; dat is het verschil.
    En wat betreft je vraag, of “dat gaat lukken” kan ik kort zijn: Nee. Althans, ik kan het niet garanderen.
    De enige manier om gegarandeerd géén reacties meer te incasseren, niet van mij, noch van een ander is: Niet meer reageren. Op geen enkele manier.
    Dacht je, dat ík zo dol was op negatieve/kritische reacties van anderen? Niemand immers! Maar ik heb me met de nodige moeite ingeprent, dat je die helaas niet kunt voorkomen:
    Je kunt er desnoods woest over worden, maar verordenen, dat een ander ze niet meer mag plaatsen, kun je nu eenmaal in principe niet.
    Niemand van ons heeft dat recht nu eenmaal, zolang een en ander binnen zekere grenzen blijft. Niemand.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Oh, tussen haakjes: Dit was mijn laatste reactie op deze lijn, anders wordt de discussie weer te lang en dat zouden we proberen te voorkomen.
    Ik kom hier dus vanaf dit ogenblik niet meer, dan weet je dat.
    Wat jij doet, en wat je hier al dan niet aan toevoegt, is jouw zaak; daar ga ik verder niet over.
    Maar ik heb bij deze besloten, dat het genoeg geweest is. Misschien tóch ergens iets, wat je tot tevredenheid stemt…(?)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 27 april 2018 om 13:58

    Maar ik heb bij deze besloten, dat het genoeg geweest is. Misschien tóch ergens iets, wat je tot tevredenheid stemt…(?)

    Nee? Het maakt mij niet uit, al ga je hier de hele nacht nog mee door.
    Je denkt toch zeker niet dat ik daarvan wakker lig?

    Maarre, op waar het om gaat, ga je niet in, hè?

    Je moet beter lezen: ik heb het niet gehad over “de meeste reageerders” maar over “veel mensen” die geestelijk uitgeblust zijn door alle tegenwerking die ze ondervinden.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ theresageissler zegt 27 april 2018 om 11:17

    “…Je zult het misschien slap van me vinden, dat ik met een ander scherm, laat dat dan maar zo zijn, maar zelfs Trucker…kon er gisteravond om 18.50u toch niet onderuit, te laten merken, dat hij hier even anders in staat…”

    Hey meisje; ik probeer me ver van (de) twisten op deze blog te houden is contraproductief en dient DE vijand, niks meer, dus dit is alleen een vraag wat je bedoeld met bovenstaande tekst (enne dat compliment “nuchtere” zal ik maar aannemen omdat ik geen druppel alcohol nuttig 😉 ).
    Ik heb al vaker geschreven hoe ik denk over (te nemen) akties door burgers in groep of alleen.
    Ik doe daar niet aan mee want vertrouw op mezelf en zou daar dus nooit een stap voor zetten, ook het aspect van “te oud” is niet aan de orde omdat ik niet wakker lig van het lange termijn denken heb behalve mezelf geen nakomelingen die ik moet vrijwaren dus…
    Wat ik wel duidelijk wil maken is dat ik weet dat wat MAL Sion pent en anderen die daar graag in meegaan (revolutie en Godbetert burgeroorlog) flauwekul is in het heden.
    Laat ze maar pennen dat ik een grote muil heb of een grote bek, (lig ik niet wakker van want ben in het echte leven net zo), de hoofdzaak is dat ik met hun fantasietjes nooit zou meegaan.
    Misschien heeft het toch wel zijn vruchten afgeworpen het nooit in de kroeg zitten maar daarentegen wel interessante mensen ontmoeten die veel kennis hebben 🙂

    Like

   • Trucker zegt:

    @ theresageissler 27 april 2018 om 11:17
    Hey meisje Theresa, wil geen discussie opnieuw uitlokken want hou me ver van twisten tussen andere reageerders maar wat je bedoeld met dat ik er anders tegenover sta begrijp ik niet goed hoor
    Wat ik over Bert pende is een grapje en de ironie is dat ik (ben 64) mij kan laten doorgaan voor een prille vijftiger
    Mijn sportieve jaren zal er wel voor iets tussen gezeten hebben en ook alcoholvrij leven is beter als andersom.
    Ook wat Bert schreef over de genen, mijn moeder was 74 en men dacht dat ze 10 jaar jonger was.
    Voor de rest ik hou me ver van de fantasten die denken dat een revolutie opstarten een fluitje van een cent is (misschien denken ze dat cinema in het echt ook kan) en Godbetert een burgeroorlog wel zien zitten, sommige (ga niet schrijven hoe ik hun heet 🙂 ) reageerders hopen daar zelfs op..
    In plaats van die stupiditeit te uiten op deze blog zouden ze beter eens nagaan wat een burgeroorlog echt is voor ze het wensen.
    k krijg ook af en toe het verwijt naar mijn hoofd geslingerd ‘grote muil’ of ‘grote bek’, lig ik geen seconde van wakker, ben op deze blog als ik in de echte wereld ben, hoef geen slijmballen rond mij en nog veel minder kortzichtige lieden.die het verschil onderschatten tussen oorzaak en gevolg.

    Like

 19. Piet Karbiet. zegt:

  Gelukkig heb ik twee opa’s met dezelfde golflengte. Zij zien de gevaren en de afnemende vrijheid wel degelijk. Waren in WOII tieners. Voorlopig gaat mijn steun naar Baudet en Annabel. En Bosma. Die hebben zetels. Er is al genoeg versplintering aan de zijde van patriotten.

  Like

 20. Williaan zegt:

  Ik merk dat Wilders tegenstanders ook langzaam de ogen open gaan, maar niet durven zijn gelijk te erkennen, je hoeft ook niet met alles van hem eens te zijn, wees dan eens met de enorme islam invasie die ons welzijn bedreigd.

  Like

 21. Nemesis zegt:

  Vertrouwen? Bronblog een setup? Dacht ik toch niet. Als er iemand te vertrouwen is, is het EJ wel. Maar de reacties hier schrijft men zelf en is er ook zelf verantwoordelijk voor. Daaruit moet je dan maar uitvinden wie je van de reageerders wel of niet kunt of wilt vertrouwen.
  Buiten dat, houdt er maar rekening mee, dat alles wat men schrijft meegelezen wordt en daar bedoel ik dus niet E.J. Bron mee.

  En bij de weg, mensen die Fidel Castro en Che Quevara goede kerels vonden hoewel ze een “beetje” bloed an hun handen hadden, die vertrouw ik voor geen milimeter. Che bijvoorbeeld heeft niet een beetje, maar oceanen van bloed aan zijn handen, gekregen op z`n tochten door Zuid Amerika waar hij honderden en meer mensen op een dodelijke manier van zijn socialistische geloof heeft overtuigd.
  Dat de mensen in het begin achter Castro aanliepen en in hem de verlosser zagen, was maar al te goed te begrijpen als je de geschiedenis van Cuba kent. Maar ook daar, al heel snel was het ook moord en doodslag en marteling. Castro was ook een dodelijk varken.

  En over Pegida, speciaal Pegida Nederland wil ik het nu maar niet hebben. Ik weet daar namelijk een paar zaken over, die ik hier niet bekend wil maken, eigenlijk helemaal aan niemand verder bekend wil maken.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Ik heb óók mijn bronnen, en ik heb een vermoeden, waar je op doelt. Zeker weten doe ik het niet…

   Like

   • Nemesis zegt:

    Kan best zijn, dat je vermoeden juist is, maar zoals ik al schreef, verraden doe ik het niet. Dingen die mij in vertrouwen zijn verteld, daar zit een groot slot op.

    Overigens wat ik nog wilde zeggen is, als men dit blog zoiets als een setup vindt en het niet vertrouwt, vraag ik me af, wat doe je hier dan nog.

    Wel heb ik hier een enkeling die ik niet vertrouw en die ik in de gaten zal houden. Ook hier zeg ik niet wie, maar als je alle reacties op dit blog goed had gelezen, had je die persoon er zo uit kunnen pikken.

    Like

 22. Harry zegt:

  Tja , ik weet het ook niet Bert .
  Maar alle hulp is welkom om de “goegemeente” wakker te rossen .
  Binnen bepaalde groepen zit soms wat extra kennis en discussies leiden vaak tot wat extra spreekvaardigheid en feitenkennis .
  Nuttig .
  Het zijn helaas maar een beperkt aantal mensen die hier op de site vertoeven .
  In gesprekken “op straat” kun je weer andere mensen bereiken , dan is het nuttig om zoveel mogelijk feitenkennis te hebben .

  Laten we eerlijk zijn , hier op de site kunnen we niet meer zoveel zieltjes winnen , ben ik bang .
  We moeten onze vleugels verder uitslaan .
  De kracht van ons toetsenbord is ook maar heel beperkt .

  Laten we de échte acties maar aan Pegida of de Identitairen overlaten .
  Je weet hoe het gaat , óveral hangen camera’s ,
  je kunt niks meer zonder in “opsporing verzocht” te verdagen .

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  De gemiddelde leeftijd van de reageerders hier is alles behalve piepjong, krachtig en gezond.

  Tamelijk kromme zin, maar jullie begrijpen wel wat ik bedoel. 😳

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Piepjong zeer waarschijnlijk niet, maar voor krachtig en gezond kun je ook iets anders, belangrijks tegenover zetten. Er zijn altijd wel dingen die je wel kunt doen en/of bedenken. In ieder geval je verstand blijven gebruiken. Ik zie de meesten hier ook niet met de acties van de Indentairen door de Alpen sjouwen. Was overigens weer een super actie van ze.

   Like

 24. ildiko zegt:

  kijk naar deze dappere actie van enkele Hongaarse mensen samen met anderen uit EU landen. Defend Europa heeft een actie gevoerd in Alpen om daar de illegalen tegen te houden vanuit Italie. Engels sprekend zeer leukhttp://napimigrans.info/defend-europe-magyarok-vedik-a-francia-hatart-is-odamentunk-hogy-megvedjuk-a-hatarokat-de-nem-volt-hatar-igy-mi-lettunk-az/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Ildiko

   Check uw mailbox a.u.b.!

   Webmaster

   Like

  • delamontagne zegt:

   Het zal in NL wel niet veel anders zijn.
   Een van de leiders van de aktie op de Col de L ‘Echelle, “Romain Espino” wordt nu op Facebook zwart gemaakt voor zijn deelname…………

   FRANCE: Dit is dan Romain Espino, in het weekend jaagt hij op migranten en door-de-weeks is hij Uw adviseur in verzekeringen bij de Bank “Credit-Agricole” te Champagne< Mont d'Or.

   HALLO CREDIT AGRICOLE……….
   Bent U het eens met dit initiatief van een van Uw werknemers ?

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Dat soort praktijken doet islamofiel multikul tuig overal waar ze kunnen, namen en adressen bekend maken van mensen die tegen islam (en alles wat er rond hangt) zijn.
    Ook in Vlaanderen zijn er al politici van het Vlaams Belang belaagd geweest en eigendom beschadigd door dit soort praktijken.
    Als ze de hand kunnen leggen op namen maken ze je vogelvrij.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Wanneer gaan we dit zooitje vuilspuitende smeerlappen jagen? Dat is iets wat we ook doen kunnen, uitzoeken wat die allemaal zo doen en uitvreten en dat overal bekend maken.

    Hallo Credit Agricole, wie heeft er bij jullie verzekeringsgeld van de clientele achterover gedrukt en wie van jullie, getrouwd, doet het met een ondergeschikte of met de secretaresse die ook getrouwd zijn. Wie heeft smeergeld aangenomen? Zo zijn er nog veel meer zaken die men onderzoeken kan.

    Like

 25. Trucker zegt:

  hey meisje Tistochwat voor een keer wil ik je eens corrigeren want het zijn niet allemaal ouwe pékes en mékes op deze (fijne) blog.
  tinekevanschagen zegt dat BertG er nog jong uitziet (een veertiger) hoe meisje Tineke dat weet is me een raadsel maar goed dat is dus niet de essentie.
  Waar het om gaat is dat de jong uitziende Bert al veel zal kunnen beteken voor de GEHEIME ONDERGRONDSE organisatie “De Patriotten”, trouwens Bert heeft me verzekerd (in een reactie) dat hij nog fit is kan ik van mezelf niet (meer) zeggen 😦
  Goed, wij blijven in onze luie zetel voor de buis gekluisterd en kijken hoe Bert het doet 🙂
  Ik heb wel geen (kijk)buis maar dat bederft de pret niet.
  🙂 🙂 🙂

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Trucker, ik moet je toch even verbeteren.
   Dat hele verhaal gaat alleen op als ik weer eens de moeite heb genomen om mezelf te scheren. en daar ben ik zeer lui in.
   Ik heb zeker nog voor zo’n 15 jaar antieke dubbelzijdige mesjes liggen, dus dat is de reden niet. Die werken het best, als je er mee kan omgaan.
   Dus meestal loop ik met zo’n frans timmermans baardje rond.
   En daar ga je er niet jonger van uit zien.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 26 april 2018 om 18:50

   Hier nog ene die gene kijkbuis bezit, hoor. 😐
   Dat wil zeggen: er staat hier wel zo’n ding, maar ik heb al jaren geen abonnement meer en ik pieker er niet over om er ooit weer aan te beginnen.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Hey meisje vroeger keek ik naar Sjef Van Oekel steeds een blote … euh borst te zien, in belgie mocht dat niet, de kinderen zouden wel eens op slechte gedachten komen als ze een spat bloot zien…
    Preuts Vlaanderen en wij loeren naar de Nederlandse TV 🙂 (als ma er niet was hé 🙂 )
    Alle gekheid op een stokje ik weet in de jaren tachtig dat er nog mooie tv gemaakt werd, grootse kwissen Willem Ruys, Mies Bouwman Zeskamp ,Willem Duis (?) met de visbokaal..de Nederlandse komieken (wij hadden er ook een paar Gaston Bergmans en Leo Martin).waar is de tijd ik bedenk bij het schrijven dat ieder die ik opsom reeds overleden is.
    Tv mis ik geen seconden weet zelfs niet wat er speelt en het laat me ijskoud.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 26 april 2018 om 22:44

    Ik herinner me nog de goede tv-series, zoals ‘De Appelgaard’, ‘Dagboek van een Herdershond’ en ‘Boerin in Frankrijk’.
    ‘Mistral’s Daughter’ kon ik ook wel waarderen.
    En dan natuurlijk die Engelse komische series. De beste humor ter wereld.

    Like

  • willie zegt:

   @ Trucker Kijk hier s naar : dat is wel een ”oud meke” Laat jij je doen ?? Hehehe

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Hey willie nog geen enkele schutter tegengekomen van die leeftijd en twee verbazend hoe accuraat het oudje vuurt, dacht het onmiddellijk dat het een 357 was; “kicks like a mule” die dingen en toch geen probleem voor haar (heb het al anders gezien 🙂 en zeker als ze naast jou staan doe je een stapje opzij).
    Tijdens de opleiding voor men militaire dienst hadden we er éne die deed zijn ogen dicht als hij schoot (geen letter van gelogen), ik weet trouwens de kerel zijn naam nog altijd (initialen V H), zal best indruk op mij gemaakt hebben (de verkeerde welteverstaan 🙂 ).
    Leuk filmpje en ik zie het nog niet vlug gebeuren dat we hier ergens aan de kant van de weg ons gerief uitpakken doelen plaatsen en knallen maar.
    USA elfendertigste keer dat ik het pen ; het enige dat ik hun benijd is het Second Amendment met dat zouden we hier omzeggens geen last hebben van islamieten tuig.
    Al helemaal niet als ze met een mes of wat dan ook komen afgelopen om wat in het rond te steken, kijk in Israël hoe het IDF (én burgers het daar doen 🙂 )
    Je blaast ze (te zien wat je draagt) naar de filistijnen.
    Leuk filmpje bis

    Like

   • Nemesis zegt:

    Heee. kijk, dat is nu mijn hobby, ook met flinke grotere apparaten.

    Like

  • Duchesne zegt:

   Dat krijg je als je jarenlang al geen kickstarter meer op de Harley hebt en het vertikt om dagelijks een rondje op de Kalmthoutse heide te kopen,dan is een kijkbuisbuik je lot……

   Ik denk dat eht een misvatting is om nog in ondergrondse en verzetsstrijders termen te denken, het is geen WO2 meer, dit is de eindfase van beschaving zoals wij die kennen, en nu is het gewoon totaal open en sterven maar….maar dan wel met hooivork en het bloed rond de enkels van de linkse ratten.

   Gewoon met de blote tronie en eventueel in onderbroek erop af, het gaat niet meer om ideologie maar om overleven, heel andere koek….
   .
   ..en waarom alleen, er zijn nog zoveel andere liefhebbers, toch?

   Like

 26. Rapunzel zegt:

  Ja maar ho! Natuurlijk gaan wij geen moskeeën in de fik steken. Voor wie? D66 rechters lachen zich een krul in hun lul als ze je 4 jaar op kunnen sluiten voor het gooien van een blikje brandstof op een grasveldje.
  Wat is er mis met beter zijn dan imbecielen die lopen te brandstichten en moorden?
  Dat is nog altijd onze beste kans.

  Nu ook weer, het comité 4 en 5 mei waar o.a. laardenpul Hans Laroes een vinger in de pap heeft laat een affiche maken met een kopvod mevrouwtje die zogenaamd erg voor vrijheid is. Huhuh…
  Je ziet op de dodenherdenking natuurlijk nooit een als zodanig herkenbare moslim/moslima want het boeit ze geen ruk. Alleen bij de bloemen leggende kindertjes zijn de allochtone schoolkinderen verplicht om op te komen draven. Gewoonlijk volkomen misplaatst gekleed in een Adidas trainingspak o.i.d. overduidelijk geen flauw benul waar het over gaat maar hé, misschien gaan ze niet kransenvoetballen als we ze er bij betrekken, moeha.

  Dit geouwehoer werkt vanzelf averechts want elk normaal mens hangt dat onophoudelijke islamgedram mijlenver de strot uit.

  Dus laat ze lekker hun moskeeën houden voor nu, binnen de islam is altijd gezeik dus ze steken elkaars haathutten wel in de hens, hebben ze ons niet voor nodig.
  Wij hoeven alleen maar te wachten tot er genoeg GroenLinkse huppelkutten uitgewoond zijn door de Nieuwe Wildernis.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, laten we maar lekker niks doen en wachten. Ze rennen vanzelf wel over ons heen dan.
   Overigens schiet ik al sinds mijn jeugd en nu nog steeds flink raak. Alleen moest ik wennen omdat ik een andere houding gedwongen ben aan te nemen.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Nemesis 27 april 2018 om 09:24

    “…Ja, laten we maar lekker niks doen en wachten. Ze rennen vanzelf wel over ons heen dan…”

    Zie onmiddellijk kansen voor de GEHEIME ONDERGRONDSE organisatie De Patriotten, ze gaan je met open armen ontvangen, want Iemand die gewapend in de aanval wil…
    Ze hebben zo te zien al last van bloedarmoede door omzeggens geen leden.
    By the way,er zijn op deze blog nog wel meer mensen die (al dan niet sinds hun jeugd) met vuurwapens bezig zijn.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Geen leden, maar je met open armen ontvangen. LOL

    Ja, ik las het hier en daar. Er zijn er meer met mijn hobby 😀

    Like

 27. Rapunzel zegt:

  Nou dan ga jij toch fijn iemand overhoop schieten en in de bak zitten Nemesis.
  Weet je al wie niet dezelfde dag al vervangen wordt door een even grote of nog grotere droplul dan degene die je afknalt?

  Geliked door 1 persoon

 28. Rapunzel zegt:

  Nog even een boodschap van algemeen nut voor de mensen die zich eenzaam voelen vanwege hun keigoede valide standpunten: neem contact op met gelijkgezinden.
  Ik doe dat al jaren en heb nog NOOIT iets vervelends meegemaakt dankzij die contacten, eerder in tegendeel. Hartstikke leuke lieve grappige vrienden aan overgehouden.
  Hier was het ook even te stil naar mijn zin toen ik de Linkse kwakbollen uit mijn leven verwijderd had maar geloof me, je kan ze missen als kiespijn.
  Dus snel vervangen door leuke mensen te beginnen met missyimp@gmail.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s