FOTOSHOPPER. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Wereldverbeteraar“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER. . .

 1. Jan zegt:

  Ik dacht in eerste instantie dat het op Pechtold sloeg.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan van Groningen zegt:

  Peggol verkoopt z’n mokkel oet Meppel nog in Berlijn als ie daar beter van wordt 😛

  Like

 3. Peter zegt:

  Howick en Lily terecht terug naar Armenië !!!
  De Armeense asielkinderen Howick en Lily, die vorig jaar onderdoken om uitzetting te voorkomen, moeten alsnog terug naar het geboorteland van hun moeder. Een laatste rechtszaak waarmee de twee hoopten in Nederland te kunnen blijven, liep voor hen uit op een teleurstelling.
  DEZE soap heeft de Nederlandse belastingbetaler meer dan 700.000 euro gekost.
  Linkse advocaten bleven maar door procederen.
  Alle verzoeken zijn door de rechter afgewezen.
  Nu einde oefening : In het vliegtuig terug naar Armenië, een prachtig groen land zonder horizon vervuilende windmolens.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ja daaruit blijkt wel dat de avocatuur gewetenloze schurken herbergt die zelfs nog met hun nagels de bodem van de rechtsbijstandssubsidiepot leeg schrappen. Natuurlijk alleen voor moslimasiel-avondturiers en niet voor Nederlanders (die kunnen de pest krijgen)

   Geliked door 1 persoon

   • willie zegt:

    @scherpschutter1943 De meeste Armeniers zijn christenen, en dus als t geen booslims zijn worden die buiten gezet, hier hebbgen we dat ook, vnl Vietnamezen die hier al jaren zijn , zich aangepast, NL spreken, zelfs een zaakje hebben , en toch moeten die eruit , rarara ??
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Armeniërs

    Geliked door 2 people

 4. delamontagne zegt:

  Een “Lord Conservative”, een afgevaardigde uit het Engelse Hogerhuis = de Engelse Eerste Kamer, verklaarde:
  “Tenzij er iets drastisch gaat veranderen zullen er spoedig geen Blanken ( = witten ? ) meer zijn om voor Rechts voldoende stemmen te verwerven”.

  Geliked door 2 people

 5. Henk.V zegt:

  Er vallen helaas twee zaken samen vandaag de dag, twee zaken die elkaar versterken op een vernietigende manier. In het Westen vindt er een verloedering plaats die middels de media steeds zichtbaarder wordt
  Deze aanleg voor verloedering in de menselijke geest is er misschien altijd wel geweest, maar die werd lange tijd beteugeld door opvattingen over de juiste vorm van moraliteit die werden verstrekt vanuit de godsdienstige hoek. Daarmee doel ik op de invloed van Joods-christelijke denken.
  Dit denken werd meer in meer bijgesteld door invloeden vanuit het humanistisch denken.
  Zolang deze twee richting gevende elementen elkaar in evenwicht hielden bestond er een weldadig aandoende vorm van vrijheidsbeleving waarin de menselijke geest op een positieve manier zich kon ontplooien.
  Door de succesvolle greep naar de macht vanuit het ultra linkse gedachtegoed dat werd gelanceerd door de zogenaamde Frankfurter Schule in de jaren zestig vatte de mening post dat er totaal geen grenzen bestonden aan de vrijheid die de mensen ter beschikking stond.
  Alles was mogelijk, er bestond niet zoiets als goed of fout, want alle begrippen zijn relatief. Deze anarchistische vrijheid beïnvloedde elk menselijk gedrag en alle intermenselijke verhoudingen.
  Dit bewust gebruikte middel van anarchie ondermijnde onze samenleving totaal. Dat was ook de bedoeling, want zoals de ”Frankfurters” terecht vermoeden: je kunt een solide in elkaar stekende, goed functionerende maatschappij het beste vernietiging door de interne structuur ervan fundamenteel af te breken door algehele anarchie op elk gebied. Dat is precies wat wij zagen gebeuren. Alle gezagsverhoudingen zijn ondermijnd, elk gevoel voor goed of fout verdampt.
  Op het gebied van de seksualiteit werd alles mogelijk, inclusief het tonen van wat er allemaal wel mogelijk was. De media zijn inmiddels elk gevoel van schaamte allang voorbij.
  Men zie de huidige televisie programma’s maar die de mensen heten te vermaken. De opvoedkundige waarde ervan is nul komma nul.
  Wat wij dus krijgen te zien is onbeschaamd vertoon van naakt voor het oog van iedereen, waarbij ook scenes aan de orde komen waarin de ene persoon de ander belazert. Dat moet allemaal kunnen, niet waar?
  Dit alles is de oogst van die geweldige, bevrijdende jaren zestig die , zo te zien. nooit meer ophouden.

  Maar nu komt het: in de toestand van bezopen ,gedegenereerd besef van ”vrijheid” is een dramatisch element gevoegd die onmogelijk goed voor een samenleving zal uit pakken. De linkse -alles-moet-kunnen elites, die wij samenvatten onder de noemer politiek correct , hebben in hun ver vooruitziende visie gemeend ook ons te kunnen verrijken met lieden die ,krachtens hun levensbeschouwing en de tradities en algehele leefwijze- onze samenleving helemaal niet ziet zitten!
  Getalsmatig zullen deze verrijkers blijvend hun stempel drukken op onze samenleving. Wanneer wij daar helemaal niets voor voelen, dan kunnen wij beter heel goed bij de les geraken en eens stilstaan bij wat er op dit ogenblik gebeurt met betrekking tot de manier waarop de nieuwkomers kijken naar meisjes en vrouwen!

  De islamitische opvatting over vrouwen die hoe dan ook er beter aan doen zich ondergeschikt te maken aan wensen van mannen zouden hier nooit ingang mogen vinden.
  Vrouwen worden vaak als objecten van mannelijke lustbevrediging gezien. In de islamitische visie bepaalt de man wat de positie van de vrouw zal zijn in de relatie.

  Nu al zien wij hoe er bij ”hulpbehoevende migranten” die drang tot (seksuele) onderwerping van vrouwen en meisjes bestaat.

  In een geestelijk gezonde maatschappij zou daartegen ogenblikkelijk moeten worden opgetreden. Dat is niet wat wij zien en het resultaat is dat de vrouwelijker helft van onze bevolking het steeds moeilijker krijgt.
  Meisjes en volwassen vrouwen willen nog wel eens minder fraai worden nageroepen: ”HOEREN!”
  Onaanvaardbaar? Zeker. Maar nu even dit: hoe ziet het imago van vrouwen eruit in de diverse programma’s waarin mensen naakt ten tonele worden gevoerd? Wat zien wij in veel typisch Nederlandse films? Grof gedrag, veel gevloek en getier en: veel scenes waarin men ongegeneerd van bil gaat en het niet zo nauw neemt met trouw.aan de partner.
  En wat zien wij bijvoorbeeld op Temptation Island?, of andere series waarin het bloot-zijn centraal staat?

  Al deze Nederlandse cultuur uitingen dragen een beeld uit van vrouwen ,waarvan wij moeten hopen dat niemand die deze vrouwen ziet de fout gaat maken dat alle vrouwen of meisjes zo zijn.

  Deze beelden belanden ook in de huiskamers van de mensen die onze manier van leven geen goed hart toedragen. Zij zien wat ze al dachten: De ongelovige vrouwen zijn dus HOEREN en daar mag je dus mee doen wat je wilt.Ze als slaven behandelen.

  Met dank aan de programmamakers van de zenders die dit soort beelden de ether insturen..
  Zij spelen de moslims volkomen in de kaart.
  Over stom volk gesproken.

  Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   Maak je niet druk Henk.
   Je redt hèt toch niet.
   Laat ze binnenstebuiten, achterstevoren en ondersteboven maar mee en dóórmaken wat ze zelf door laf- en lamlendigheid hebben veroorzaakt.
   Het ergste is voor dat stomme klootjesvolk nog niet genoeg.
   Vóórdat het stomme blindgevreten en -geneukte volk zich zal interesseren voor gevolgen die nog in de toekomst liggen moet je denkelijk nog ettelijke miljoenen jaren verder evolueren, zodat er weer fris en vrolijk een nieuwe generatie eencelligen aan land kan krabbelen om de evolutie van het blanke ras weer van voren af aan te laten mislukken…
   En dan maar hopen dat er geen “mohammed” op de gedachte komt de Talmoed en de Bijbel als inspiratiebron te gebruiken (en dat zonder auteursrechten te betalen…) om het gat in de laag-intelligente Arabische markt te dichten…

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik begrijp wat je zegt, Paul en ook de gevoelens die zich verbergen in je woorden zijn mij bekend: de lamlendigen van geest die te beroerd zijn om zelf na te denken en te lui zijn geworden om hun verloren gaande vrijhanden met kracht vast te houden zijn het niet waard om verdedigd te worden.
    Anderzijds denk ik als vader en grootvader steeds aan het welzijn van mijn kinderen en kleinkinderen die ik niet in deze poel van misselijkmakende karakterloosheid wil zien belanden. Daarom schrijf ik en spreek ik wanneer de gelegenheid zich voordoet, met de hoop dat hier en daar mensen uit uit lethargie ontwaken. Het is waar, ik ga over mijn nek door de teloorgang van het gezonde denken en de soort mensen die dat kweekt.
    Ik bezit helaas niet het vermogen om mij neer te leggen bij ontwikkelingen die ik als levensgevaarlijk zie.:-(
    Er is in mij een staat van verzet ontstaan die nooit weer zal verdwijnen.

    Geliked door 1 persoon

 6. christdus zegt:

  Misschien off topic , maar Israel bestaat 70 jaar en – zoals wij weten – ligt Israel flink onder
  vuur van – vooral – die vuile linkse rotkliek in de EU.
  U kunt het CIDI steunen in haar strijd voor Israel en het Joodse Volk , door een donatie
  te doen op rek.nr : NL52INGB0003219484 , het CIDI kan het goed gebruiken en zal u er
  dankbaar voor zijn .
  leve Israel en naar de klote met die moSSel-palestijnen !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hallo Christus… zèlf dus.
   Joden hebben al duizenden jaren ongeluk, mislukking, rampspoed en tegenslag mee moeten maken.
   Als je na al dat alles zo goed terecht bent gekomen denk ik echt dat je geen financiële hulp meer nodig hebt om te overleven.
   Zoals bijvoorbeeld die vervloekte palestijnen die alles met geld denken op te lossen…
   Wat de Joden wèl héél hard nodig hebben is publieke, geestelijke, spirituele en sociale ondersteuning
   Bevestiging dus..
   En dàt op alle gebieden van de samenleving.
   Ik kan je dat als voormalig communicatiespecialist van harte verzekeren.
   Geld maakt zoveel kapot.
   Dat wil je niet weten.
   De Joden hebben het uitstekend voor elkaar, maar moeten nu de bevestiging van datgene wat ze hebben gecreëerd en waar ze achter staan nog ontvangen van de wereld.
   Dáár gáát het over beste Chr.
   En dat beste Chr. zal niet lukken.
   Alvorens die vervloekte islam totaal zal zijn vernietigd!

   Dus doe je best.

   Geliked door 1 persoon

 7. win zegt:

  wat een goeie foto ej

  ik heb hem verspreid

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Nog ander “Verrassend” nieuws uit Duitsland…………….

  * *
  Monatliche Rente für islamistischen GefährderDeutsche finanzieren Bin Ladens Leibwächter
  BOCHUM (D) – Er soll Vertrauter des gefährlichsten Terroristen gewesen sein. Dennoch kann Sami A. nicht aus Deutschland ausgeschafft werden. Mehr noch: Die Deutschen unterstützen ihn sogar mit Steuergeld!

  BRON:
  https://www.blick.ch/news/ausland/monatliche-rente-fuer-islamistischen-gefaehrder-deutsche-finanzieren-bin-ladens-leibwaechter-id8296865.html

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dat zouden die muzelmannen wel willen, laten we ze die kans nooit geven !!

  Geliked door 1 persoon

 10. Koop ze alle drie mits er geen schoonmoeder bij zit

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Headshot.
   Ik zou die schoonmoeder er altijd bij willen hebben, compleet met opgave van leeftijd.
   Dan kun je op je gemak becijferen hoe lang je aan te kopen geliefde mee zal gaan.

   Like

 11. hendrikush zegt:

  Ik wil graag meebieden.

  Like

 12. Jan zegt:

  Moslimcriminelen krijgen lage straffen of geen omdat zij lijden aan ‘arrestatiegevoeligheid’

  Gericht schont Intensivtäter: Verkürzte Strafe wegen „Haftempfindlichkeit“
  ……
  https://www.bild.de/regional/chemnitz/straferlass/skandal-urteil-im-landgericht-55501530.bild.html

  Geliked door 1 persoon

 13. christdus zegt:

  Beste Paulzwueste
  Als het waar is dat het CIDI ‘het zo goed voor elkaar heeft ‘ , zouden ze mij toch geen brief
  met aangehechte accept-giro toesturen , het lijkt mij niet dat Joden aan taqquija doen ………
  Verder is het mij niet helemaal duidelijk wat jouw ” voormalig communicatie specialist ” in de
  contekst van mijn suggestie heeft te betekenen .
  En wat dat ” dus doe je best ” betreft , ik ga geen moSSkee opblazen terwijl jij lekker
  achterover op je luie reet zit toe te kijken Paulus !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s