WAANZIN! – Vrijheid is . . . de onderworpenheid van de vrouw aan de man

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, moralisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op WAANZIN! – Vrijheid is . . . de onderworpenheid van de vrouw aan de man

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Absolute onzin wellicht werd in Europa enkele eeuwen geleden zo gedacht. maar het is net zo stompzinnig als anti-Semitisme of de invoering van sharia wetten en wie D 66 of VVD stemt is kennelijk die gedachte toegedaan en kennelijk niet wetend wat een vrouwen vernedering die koran wetten inhouden het is meer dan verschrikkelijk om voor gehouden te worden hoe je een vrouw moet afranselen. En dat haalt die zgn. regering van ons als verzameling idioten naar binnen. zgn in opdracht van Brussel maar kennelijk zijn ze die stompzinnige gedachte eveneens toegedaan onder het mom van een religie maar het is een cult.

  Liked by 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Wat mij steeds weer opvalt op zo’n foto is dat die moslimmeiden er in het westen in de reclame er als halve en hele hoeren uitzien met die lading smurrie op hun gezicht (om mannen te verleiden over te gaan tot de islam?) terwijl de realiteit in een moslimstaat wel even een ander beeld geeft

  Liked by 2 people

 3. ildiko zegt:

  dit soort vrijheid is een totale onderdrukking van vrouwen en jonge meiden ! van dit walg ik enorm !

  Like

 4. M. zegt:

  Zelfs de ongelovigen zullen straks hun ogen geopend krijgen.

  Liked by 1 persoon

 5. M. zegt:

  Niemand van de politieke huichelaars hoor je nog over gelijke rechten en discriminatie van de vrouw is geen agenda punt voor ze.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Aansluitend op de terechte reacties van @Haksteeg Anton en @Ildiko moeten wij helaas concluderen dat -misschien onder invloed van de onmetelijke politiek correcte verrijking die ons inmiddels is ten deel gevallen- de gemiddelde intelligentie van onze bevolking dramatisch is teruggelopen.
  Alleen nitwits stemmen op partijen die ons beroven van onze vrijheden. Vrouwen en meisjes zullen hiervan zeker de dupe worden en niet alleen dat! Alle verworvenheden die wij ons hebben eigengemaakt in de loop der tijd zullen een voor een worden afgebroken. Maar een gehersenspoeld, dom geworden volk heeft dat kennelijk niet meer door.

  Soms vrees ik dat alleen dramatische gebeurtenissen onze bevolking tot diep nadenken zullen kunnen dwingen.
  Het beroep doen op iemands gezond verstand werkt kennelijk niet mee,omdat dat zogenaamde gezonden verstand inmiddels totaal is vervormd …

  Liked by 1 persoon

  • Helena zegt:

   ben er ook bang voor Henk,V maar als die nitwits wakker worden is het te laat…

   Liked by 1 persoon

   • Haksteeg Anton zegt:

    Het is schandalig wat er gebeurt en ik blijf daar tegen protesteren en dat moslim tuig dat dit in Nederland wenst te importeren dat afgrijselijke tuig maar dat heeft Rutte III niet door

    Like

 7. Elisah zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/04/26/zweden-eist-levenslang-tegen-moslimterrorist-die-met-vrachtwagen-aanslag-pleegde-in-stockholm/
  Zweden eist levenslang tegen moslimterrorist die met vrachtwagen aanslag pleegde in Stockholm
  (Dat betekent daar dus 16 jaar en dan uitwijzing)

  Like

 8. Elisah zegt:

  Waanzinnig

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Ergerlijk (paar jaar oud) gezwets van Anja Molenpaard:

  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2009/09/11/hoera-voor-de-hoofddoek/

  Waarom ik die foto weer tevoorschijn haal: omdat godbetert Femke Halsema de hoofddoekendiscussie weer eens oprakelt, waarvan ik dacht dat we die nu wel gehad hadden. Zijn de moslimmeiden nu juist hard bezig om ondanks vooroordelen hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren, krijgen we de voorzitter van Groen Links nog even langs. Is ze nou helemaal! Dit zei ze in De Pers, onder andere:

  Als ik op de school van mijn kinderen kom, valt het mij wel eens moeilijk – ik kom echt voort uit de feministische beweging – dat ik dan tussen allerlei gesluierde vrouwen zit. Ik zal hun rechten niet aantasten daarin. Maar ik kan niet wachten op het moment waarop ze in vrijheid hun hoofddoek zullen afslingeren.

  Ik zie het liefst elke vrouw in Nederland hoofddoekloos

  Ik merk het in mijn wijk: natuurlijk is de islam een probleem. Overigens met name de islam in combinatie met ongeletterdheid.

  Enne, bedankt hè, Femke? Voor je Motie-Halsema!
  Madame vindt de islam “een probleem”.

  Like

 10. Elisah zegt:


  Marokkaanse tv show laat zien hoe je met make-up de sporen van geweld, toegebracht door je echtgenoot, kan camoufleren…….en vrolijk lachen erbij ook nog.

  Like

 11. Nemesis zegt:

  Voor die vrijheid van dat mens op die foto bedankt ik me feestelijk, die wil ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s