Zweden: Op weg naar de “islamitische staat”?

Screenshot_108

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Een liberale migratiepolitiek gepaard gaande met de totale maatschappelijke zelf-opgave leidt ertoe dat Zweden over enkele tientallen jaren al de eerste “islamitische staat” van de huidige EU zou kunnen worden.

Contra magazine

Zweden staat voor een dramatische ontwikkeling. Afgezien van de Balkan-landen, die als gevolg van de eeuwenlange Ottomaanse bezetting een hoger aandeel moslims hebben, neemt het aantal Mohammedanen in het Scandinavische land vooral als gevolg van de liberale migratiepolitiek enorm toe. In het westelijke Europa heeft alleen Frankrijk met 8,8% een hoger moslimaandeel dan Zweden (8,1%).

Het Amerikaanse onderzoek- en peiling-instituut “Pew Research Center” stelde enkele maanden geleden al vast dat het aandeel van de moslims in Europa (EU & Noorwegen en Zwitserland) van op dit moment gemiddeld 4,9% (ofwel bijna 26 miljoen mensen) tot het jaar 2050 zelfs bijna zou verdrievoudigen, in ieder geval echter meer dan zou kunnen verdubbelen. De reden: immigratie en hoge vruchtbaarheid. De laatste leidt ertoe dat zelfs bij “nul-immigratie” het aandeel moslims met meer dan de helft tot 7,6% zou stijgen.

Dat betekent: bedroeg in de Europese landen het aantal moslims in het jaar 2010 nog 19,5 miljoen en steeg dit tot 2016 zelfs naar 25,8 miljoen, dan zou zelfs zonder immigratie hun aandeel tot 2050 naar 35,8 miljoen stijgen. Bij een gemiddelde migratie zouden er bijna 58 miljoen moslims in Europa zijn, bij een aanhoudende hoge migratie zelfs meer dan 75 miljoen.

Voor Zweden echter ziet de situatie er nog dramatischer uit. Bij een (zeer onwaarschijnlijke) nul-immigratie zou Zweden met 11,1% moslimaandeel na Frankrijk en Bulgarije (zonder het gedeelde Cyprus met 26,6% moslimaandeel als speciaal geval hier mee te rekenen) op de derde plaats staan, waarbij de Fransen de Bulgaren zouden inhalen. Bij een gemiddeld scenario daarentegen zou Zweden met een moslimaandeel van 20,5% al boven Frankrijk (17,4%) en Groot-Brittannië (16,7%) op de eerste plaats staan. In het scenario met een aanhoudend hoge immigratie zou Zweden met 30,6% moslimaandeel zelfs Cyprus (28,3%) inhalen, terwijl zelfs Oostenrijk (19,9%) en Duitsland (19,7%) boven de Fransen (18%) zouden staan.

Als je er van uitgaat dat zo´n enorme stijging van de islamitische bevolking zelfs in het zogenaamd zo liberale Zweden vermoedelijk zal leiden tot een grote emigratiegolf en onder omstandigheden ook een enorme bekeringsdruk, kunnen we er van uitgaan dat het Scandinavische land al over enkele decennia een islamitische bevolkingsmeerderheid (vermoedelijk vooral Somaliërs, Eritreeërs en Irakezen) zal hebben. Zweden bezit er dus de beste voorwaarden voor om weldra de eerste “islamitische staat” in het westelijke Europa te worden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweden: Op weg naar de “islamitische staat”?

 1. Ad de Koning zegt:

  Arme en domme Zweden, zijn er nu werkelijk zo weinig mensen die nadenken want dit zagen de meeste mensen toch wel aankomen.

  Like

 2. Guardiaangel zegt:

  Ik zelf denk dat dit niet binnen een tiental jaren maar zelfs al binnen een aantal jaren het geval is.
  Het is nog een zaak van politieke macht overnemen, de rest is al geregeld.

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Ik heb geen medelijden met de Zweden, het is hun keuze.

  Hetzelfde gaat op voor het stompzinnige electoraat in Nederland en de rest van Europa.
  Zweden wellicht over 20 jaar, de rest van Europa is wat later aan de beurt maar gebeuren gaat het.

  Er is geen enkel signaal dat anders aangeeft.
  Wat ben ik blij dat ik geen 20 jaar meer ben en in die volledige moslimHEL moet leven.

  Zet ‘m op jongelui, heerlijk je eigen toekomstHEL realiseren en op D66 en GroenLinks blijven stemmen maar dan niet over 30 jaar gaan mekkeren.

  Want mekkeren gaan jullie!

  Geliked door 1 persoon

 4. “Een liberale migratiepolitiek gepaard gaande met de totale maatschappelijke zelf-opgave leidt ertoe dat Zweden over enkele tientallen jaren al de eerste “islamitische staat” van de huidige EU zou kunnen worden.”

  Het lijkt er verdomd veel op dat België en Zweden elkaar naar de kroon steken wie van de beide landen als eerste zich een volledig geïslamiseerd land mag noemen en zo de Juncker & Merkel prijs in ontvangst mogen nemen.

  Nou België of Zweden jullie kunnen geen gouden islamiseringsprijs winnen, want Kosovo was al het eerste, maar niet door officiële bronnen bevestigde islamitische Europese staat dankzij democratische ex president B.Clinton door NAVO-bombardementen op Belgrado.

  De enige conclusie die ik uit dit selectief verontwaardigde verhaal en moraal kan trekken, hoe men het ook wendt of keert dat de bijna volledig van soevereine ontdane staat der Nederlanden absoluut dezelfde weg inslaat als gidslanden zoals België, Kosovo en Zweden.

  Like

 5. Elena zegt:

  Sterker nog….Zweden is al een Pislamland.
  Voorbeelden in overvloed.
  Zoals het bestraffen van die 74 jarige vrouw die kritiek had op criminele Afrikanen.
  Met dank aan de Zweedse verraders roverheid.

  * kots *.

  Like

 6. Thoth zegt:

  (..)De reden: immigratie en hoge vruchtbaarheid.

  Klopt. Kijk maar eens in de islamitische staten. Door meer vrouwen te nemen fucken ze maar door. Ook in Zweden. Daar komt nog bij dat ze werkloos zijn – zoals de meeste moslims – door een kind extra inkomen verzamelen. Hoezee dus.

  Like

 7. Jan zegt:

  Zweden wordt steeds gezelliger

  Like

 8. Elisah zegt:


  Wat een verrijking…

  Like

 9. Jan zegt:

  Wie niet leren wil moet het dan maar voelen. Zweedse malloot: Afghanen zijn aardige mensen, wordt prompt verkracht

  Swedish woman who accompanied two Afghans to prove that xenophobes are wrong, is raped and abused

  A middle-aged Swedish woman was raped and abused by two Afghan asylum seekers in their asylum accommodation, Fria Tider reports. The woman, who was a member of a Facebook group against migrant deportations, tried to prove that xenophobes are wrong about the fact that Afghans are dangerous.

  http://sheikyermami.com/2018/04/pro-refugee-moonbat-raped-by-mohammedan-savages/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s