Abou Jahjah niet blij met voet op koran

Screenshot_111

ANTWERPEN – De Belgisch-Libanese publicist Dyab Abou Jahjah dient een klacht in tegen het nieuwe boek van ex-Miss België en Vlaams Belang-politica Anke Van dermeersch. Op de cover staat de Vlaamse met haar hakken op de koran.

Screenshot_113In het boek ’A.N.K.E. #PolitiekIncorrect’ vertelt Van dermeersch over haar sterke band met Filip Dewinter en onthult ze meer sappige roddels over politici en bekende Vlamingen. Ook de islam komt ruim aan bod. „Als ik feministen het dragen van een hoofddoek hoor verdedigen… dat gaat er bij mij niet in”, aldus de politica in een interview.

Volgens Abou Jahjah schoffeert het boek een hele gemeenschap en worden de antiracisme- en antidiscriminatie-wetten op verschillende punten overtreden, meldt HLN.be.

Vooral met de cover, waarop de politica ’de islam een hak zet’ heeft hij moeite. Abou Jahjah: „De koran is een heilig boek, dat plaatst men niet onder een schoen.”

Lees verder>>>
(h/t “Klaas”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Abou Jahjah niet blij met voet op koran

 1. T.troubadour zegt:

  Prima,vrijheid van meningsuiting

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Abou Jahjah: „De koran is een heilig boek, dat plaatst men niet onder een schoen.”

  Ha, ha, ha, de koran. Sodemieter op man. Die gast is knettergek!

  Geliked door 1 persoon

 3. abouneenee zegt:

  Ik voel mij enigszins gedwongen hierop te reageren, zou niet weten waarom, maar ik volg gewoon m’n gevoel. Abou Jahjah heeft “moeite” met alles dat volgens de sharia verboden is. Het beledigen van het koningshuis mag pas net in Nederland zijn afgeschaft, voor de islam is er geen hoop, je zal altijd wel salafisten houden die iedere versoepeling door Saudi-Arabië verwerpen. Voor zover de Belgische overheid toe zou staan dat externe invloeden iets te zeggen hebben over Belgisch beleid is er automatisch sprake van hoogverraad, dus de schrijfster is een politica die haar vak verstaat!

  AJJ zelf zou misschien nog het respect van zijn moslimbroeders verliezen als hij niet in bedekte termen de vrijheid van meningsuiting inruilt voor de sharia. Met deze types is niet te onderhandelen. Het is alsof je een plaag kakkerlakken vriendelijk verzoekt om uit je container te blijven, ze zullen niet ophouden totdat ze in Europa de boel kapot hebben gerelativeerd, met dank aan het liberalisme voor de ruimte die ze daarvoor krijgen. Met discriminatie bedoeld AJJ niet dat hij geen baan kan krijgen omdat hij moslim is, hij kan het gewoon niet hebben dat een vrouw tegen de sharia in gaat. Als de vrouw binnen de ‘chemeensjap’ had geleefd, was er nu allang een mysterieuze moord geweest die werd afgedaan als eerwraak en geen opsporingsinstantie die er ooit het fijne van te weten zou komen gezien die gesloten ‘chemeensjap’. Die ‘chemeensjap’ vind het overigens de normaalste zaak van de wereld om een andere ‘chemeensjap’ te schofferen. Schofferen zegt u? Zeg maar gerust afbreken, als die gemeenschap zich tenminste, net als de Joden, weigert te bekeren tot de islam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Hak op Koran…tja…levensgevaarlijk…die zal ook wel niet meer normaal over straat kunnen lopen.
  Dit soort dingen werkt als een rode lap voor een stier bij die haatkoppen!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Abou Jahjah: „De koran is een heilig boek, geschreven door een moordenaar en pedofiel daar zet ge inderdaad geen schoen op ,dat hoort in de vuilbak

  Geliked door 3 people

 6. Armani zegt:

  De koran is een haatdragend boek waarin pure haat staat tegen alles en iedereen die geen moslim is , het word in de hersens van de mensen geperst vanaf baby , door foute salafistische imams , goeie bestaan niet , en waarom kan dat ? 95% van de dat minderwaardige haatdragende
  volk is analfabeet

  Geliked door 1 persoon

 7. theresageissler zegt:

  Voor een boek, “dat anders alleen door zonderlingen zou worden geschreven” maakt hij er zich anders aardig druk om!
  (De smerige, vuile huichelaar, die zogenaamd niet religieus gericht is, maar niettemin de islam als enige “religie” te vuur en te zwaard verdedigt!)

  Like

 8. Trucker zegt:

  Anke.niet voor niks miss b geweest, nog steeds mooie benen.
  Abou Jajah… komt iets minder aan de bak bij de mainstream, het knuffelgehalte zal weg zijn bij de domme mutsen die geilden op hem als hij naast hun zat.
  Rabiate antisemiet en oproerkraaier.
  Hij zal waarschijnlijk niet weten dat er in de USA mensen zijn die de manual van zijn perfide ideologie in brand steken.
  Als hij het al zal weten zal hij er niks aan doen want in de US zijn ze niet happig op zijn soort en diegene die dat doet zou hem laten kijken in een ronde opening.
  In belgie loopt hij geen risico en kan hij neuzelen over Vlaams Belangen en op veel begrip rekenen omdat het een partij is die voor héél velen (inclusief de NIET regerende regering) te mijden is als de pest.
  Ook in belgie talrijke Zombies (in feite hebben ze de meerderheid zie ook de NIET regerende overheid) die niet weten hoe erg het si.
  Braindead wat blijft er dan over… de basics : de prikkels die dieren ook hebben voortplanting, vreten en slapen en o ja wat arbeid verrichten omdat het noodzakelijk is om in leven te blijven.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Lekker ‘heilig’ boek! Het is nog te walgelijk om er pleepapier van te maken.
  En wat is er mis met die voet? Ik wou dat ik zulke schoenen had.

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  Die moslem( s) zien wel ‘de splinter in andermensens ogen,’ …maar de balk in HUN EIGEN OGEN …MERKEN( willen) ze niet (erkennen) !!

  Like

 11. Trucker zegt:

  AAAAAAAAAAAAAARG zetduivel
  “…over Vlaams Belangen en op veel…”
  is (uiteraard)
  “…over Vlaams Belang EN op veel…”

  Like

 12. Asgard zegt:

  Top Anke, jij snapt het! Gewoon met Westerse high heels op het alles vernietigende haatschrift! Topper!

  Like

 13. Guardiaangel zegt:

  Wie verdomme verbiedt mij om een boek als voetensteun te gebruiken?

  Like

 14. Luna Fay zegt:

  Vooral met de cover, waarop de politica ’de islam een hak zet’ heeft hij moeite. Abou Jahjah: „De koran is een heilig boek, dat plaatst men niet onder een schoen.”…………………………………………..

  Helemaal gelijk aboeh boeh jatjat. Een koran plaats je ook niet onder een schoen.Dat is fout, want je plaatst hem onder een kont.

  Like

 15. Marc zegt:

  Ik ben anders ook niet blij met de islamitische voet op de wereldbeschaving!

  Like

 16. willie zegt:

  heilig boek, ??? fuckin koran?? dan is mijn kampf eerder heilig te noemen: in verhouding is dit nog een sprookjes boek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s