Beatrix von Storch: Duitse regering financiert antisemitisme


(Klik voor Duitse ondertiteling rechts onderin de balk)

 (Vertaling: E.J. Bron)

Wij begroeten het dat de Duitse regering zich bekent tot het bestaansrecht van Israël. Het zou echter geloofwaardiger zijn als de Duitse regering niet tegelijkertijd Jodenhaat en Israël-vijandigheid in het Nabije Oosten met Duits belastinggeld zou financieren. De Duitse regering betaalt per jaar € 80 miljoen voor de omstreden Palestijnse vluchtelingenorganisatie UNRWA.

journalistenwatch

UNRWA is in de Gazastrook praktisch een deel van de infrastructuur van Hamas. UNRWA-leraren uit de Gazastrook, Syrië en Libanon zetten de tien “beste” citaten van Adolf Hitler op Facebook, ontkennen de Holocaust of eisen openlijk “Dood de kolonisten”. Zo wordt een hele generatie op de UNRWA-scholen geïndoctrineerd.

Wie zich dus afvraagt waar de haat tegen Joden en Israël vandaan komt, heeft hier het antwoord. Daar komt hij vandaan, medegefinancierd met Duits belastinggeld.

Mijn oproep aan de Duitse regering: volgt u het voorbeeld van Donald Trump. Stop alle betalingen aan de UNRWA, totdat gegarandeerd is dat daarvan geen cent meer voor Jodenhaat uitgegeven wordt of naar de Hamas-terroristen stroomt.

Bron:
www.facebook.com
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Beatrix von Storch: Duitse regering financiert antisemitisme

 1. paulzwueste zegt:

  De rechtse ommekeer is in Duitsland niet meer te stoppen…

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  De moslims en de Palestijnen zijn diep in hun hart stapeldol op Adolf Hitler en die Duitse regering vast ook wel!

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Geen speld tussen te krijgen. Merkel is zelfs de zaal uit gevlucht.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Doet ze wel vaker als de AfD een dergelijke fikse rede houdt. 😀

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus zelfs het fatsoen om er naar te luisteren kan ze nog niet opbrengen.
    Ze is dus niet alleen achterbaks, maar nog laf ook.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Die trampel heeft in het geheel geen greintje fatsoen. Kun je al zien op de manier waarop ze rondstampt i.p.v. loopt en ook als ze in het openbaar ergens iets eet. Een varken vreet nog netter.
    Ja, ze gedraagt zich in de BT ook onfatoenlijk. Of ze rent bijna de zaal uit of komt al helemaal niet opdagen als dde AfD aan het woord is. Zo ongeveer al een klein kind dat de vingers in de oren stopt en schreeuwt: ik wil het niet horen. Buitengewoon laf inderdaad. Ik moet je wel erbij zeggen, dat de AfD super goede redes houden. Ik zou willen, dat we hier in Nederland zulke mensen bij de PVV hadden zitten. Vlijmscherp en to the point, maar daarbij buitengewoon fatsoenlijk en netjes.

    Like

 4. fleckie zegt:

  Welke ..INVLOED ..( en contacten). hebben …HOGE. NAZI’S, EN. NAZATEN?.die op het einde van W.O. 2, …MET. Hulp van….DIVERSE. INSTANTIES!! neergestreken waren in ARABISCHE landen, ( SYRIE, …) EGYPTE, ( waar. de groot- moefti zijn ‘ambt’. uitoefende! Etc. ) ……….En nu hebben ze zeker :,, door de hoge intelligentiegraad, vooral gebundeld in ISRAEL, ( ZELF wordt DUITSLAND …OVERSPOELD..door volkeren met een heel,laag IQ, bovendien ook,nog met parasitaire dreigingen), …….. de intentie om …’EEN. SPAAK. IN. . HET WIEL…TE. STEKEN,..zoals men een..zogenaamde situatie als spreekwoord kan uitleggen,?!

  Like

  • fleckie zegt:

   Vervolg op ..’ als spreekwoord kan uitleggen, ….door ISRAEL’ te ‘ ondermijnen’ met steun aan ook nog. eens. een ..volk..dat..parasiteert ..op..andere..landen! voorbeeld in eigen land, madam KAAG die eventjes miljoenen ‘afschoof’ voor PALESTIJNSE..’behoeften’?

   Like

 5. Trucker zegt:

  Welke natie dan ook die ook maar één enkel resolutie aanneemt tegen Israël is reeds schuldig aan Jodenhaat, dat is zo duidelijk als wat.
  Dat belgie reeds vaker Israël verbaal heeft aangevallen met de smerige “bezette gebieden” retoriek en leugens, en daarbij steun geeft aan de palestijen en al hun aanverwante schimmige (of niet) organisaties is ook al lang bekend.
  Ook de media met op kop de openbare omroep BRT is bevolkt met lieden, noem ze voor het gemak tuig (bekt altijd gemakkelijker voor mij) waar het minste kan van gezegd worden dat ze tegen Israël zijn.
  De antisemiet Loach (en nog wat) een regiseurtje kon in brussel belgie één of andere prijs ontvangen uitgereikt door een universiteit (altijd al linkse perfide instellingen geweest)
  Dat hij een notoir Israël bascher is maakte niks uit (de schoft neuzelt onder meer over “agressie” door Israël) en had het lef om premier Michel (een Jood overigs) belachelijk te maken en kon daarbij op veel bijval rekenen van de genodigden.
  Ook sportlui, die in feite betaald worden door de belastingsbetaler (dmv subsidies die ze krijgen van de overheid) zijn er niet bang van om te weigeren om naar Israël te gaan.
  Deze week één of ander wicht uit de filmwereld weigerde een prijs te gaan ontvangen, wraakroepend al dat TUIG.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Beste Bert, alles verdwijnt weer hier vandaag, al zeker 2 of 3 reacties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s