Donald Trump feliciteert Angela Merkel (100% satire!)

Screenshot_137

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

Op 09-11-2016 heeft Angela Merkel met een zeer ongebruikelijk statement Donald Trump met zijn verkiezing gefeliciteerd. Naar aanleiding van haar bezoek in Washington feliciteerde nu ook de Amerikaanse president Angela Merkel met haar herverkiezing.

journalistenwatch

Dames en heren,

Ik feliciteer de nieuwe kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland, Angela Merkel, met haar herverkiezing.

De Bondsrepubliek Duitsland is een jonge en opkomende democratie. De verkiezingsstrijd dit jaar was heel bijzonder met ten dele moeilijk te verdragen confrontatie. Ik heb dus, zoals de meesten van u, de verkiezingsuitslag met extra spanning tegemoet gezien.

Wanneer het Duitse volk in vrije en eerlijke verkiezingen zijn kanselier kiest, is dat ver buiten Duitsland van betekenis. Voor ons Amerikanen geldt: met geen enkel ander land in de Europese Unie hebben wij een diepere band dan met de Bondsrepubliek Duitsland.

Wie dit grote land regeert met zijn enorme economische kracht, zijn militaire inhaalbehoefte, zijn culturele vormgevingskracht, die draagt verantwoordelijkheid die bijna overal ter wereld te merken is. De Duitsers hebben besloten dat deze verantwoordelijkheid de komende vier jaar gedragen moet worden door Angela Merkel.

Duitsland en Amerika zijn door waarden verbonden: democratie, vrijheid, respect voor het recht en de waardigheid van mensen, bescherming tegen terreur, misdaden, illegale immigratie en politieke censuur. Op basis van deze waarden bied ik de toekomstige kanselier van de Bondsrepubliek Duitsland, Angela Merkel, een nauwe samenwerking aan.

Het partnerschap met de Bondsrepubliek Duitsland is en blijft het fundament van de Amerikaanse buitenlandse politiek, opdat wij de grote uitdagingen van onze tijd de baas kunnen worden: het streven naar economisch en sociaal welzijn voor onze burgers, de strijd tegen terrorisme, tegen de islamisering inclusief antisemitisme, vrouwen- en homovijandigheid, evenals de inzet voor vrede in vrijheid – in Amerika, in Duitsland, en in de wereld.

America First,

Donald Trump

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Duitsland, Merkel, Satire, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

7 reacties op Donald Trump feliciteert Angela Merkel (100% satire!)

 1. Hovawart zegt:

  Whatever you do, don’t mention the war, this, however, should not be a problem, the German sense of humour not only exists, it actually flourishes, albeit in a form we are ill-equipped to recognise.
  Frau Merkel says “up until now, everything has been satisfactory, there is nothing to worry about.”

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Trucker zegt:

  brede grijns op mijn gezicht deze … euh gisteravond bij het beluisteren van het nieuws op radio1 van de openbare omroep BRT in belgie.
  Pratend hoofd zegt “…de relatie tussen Trump en Angela Merkel is koel…”, valt op Donald Trump is gewoon Trump(*), en die heks Merkel, best mogelijk dat er een fysieke weerzin is (en misschien meer) vanwege Trump bij het zien van dat lelijke mormel dat bovendien Het Avondland om zeep helpt.

  (*) een smerigheid die ze bij een Rep POTUS vaker gebruiken/gebruikt hebben, enkel achternaam zonder de titel, waar het bij de moslimbroeder en de oorlogsmisdadiger Clinton heel vaak te horen was president zo en zo.

  Geliked door 1 persoon

 4. edwin vissers zegt:

  Trump is een vrijmetselaar ,je kan dat goed zien aan zijn gebouwen ,het zit barstensvol occulte geloofs- uitingen .beiden noemen zich christenen ,dat doen ze met opzet ,zodat de gelovige in de toekomst de schuld krijgt van alle kanker zooi die gaat komen .

  Like

 5. Elena zegt:

  LOL !

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  Ernstig misverstand ! Trump heeft haar niet gefeliciteerd om haar herverkiezing , maar om haar succesvolle psychiatrische behandeling , ” nog een reeks” en ze kan terug nadenken en op een aanvaarbare manier beslissingen nemen die het Duitse volk ten goede komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s