Identitaire Beweging Oostenrijk: Huiszoekingen bij Martin Sellner en Patrick Lenart

Screenshot_134

“Vaderlandsliefde is geen misdaad!”

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanochtend vonden in de kantoren van de Identitaire Beweging Oostenrijk en in de woningen van Patrick Lenart en Martin Sellner huiszoekingen plaats. Daarbij werden o.a. computers en documenten in beslag genomen die belangrijk zijn voor hun politieke werk. Bovendien verkondigde op grond van deze druk gisternacht ook de Hongaarse Bank de blokkering van de donatierekening van de beweging aan.

journalistenwatch

De maatregelen vinden plaats op basis van onderzoek door het openbaar ministerie in Graz, waarin de Identitaire Beweging in de schoenen wordt geschoven een criminele vereniging te zijn. De Identitaire Beweging wees deze beschuldigingen beslist af. “Ons politiek activisme is namelijk altijd vreedzaam en speelt zich af binnen het kader van de democratie en de rechtsstaat, hoewel we constant met de haat en het geweld van onze politieke tegenstanders geconfronteerd worden. Onlangs werden zelfs auto´s in brand gestoken en activisten met ijzeren kettingen aangevallen”, aldus de Identitaire Beweging Oostenrijk op Facebook.

“Wij zijn Oostenrijkse patriotten, die het als hun plicht beschouwen om misstanden, die de sociale vrede in ons land nu al, maar des te meer voor toekomstige generaties bedreigen, ook op activistische manier aan te tonen om het publiek wakker te schudden en te zorgen voor politieke verandering. We staan er eveneens voor dat wij in alle duidelijkheid optreden tegen de politieke islam – iets dat ons nu wordt verweten. Als patriottische Oostenrijkers, die van hun land houden en het beschermen, verzetten wij ons er vastberaden tegen dat onze vreedzame acties op deze wijze gecriminaliseerd dienen te worden. Wij verzetten ons daarom met alle mogelijke middelen van de rechtsstaat en hebben onze advocaat, Bernhard Lehofer, al opdracht gegeven de nodige stappen te ondernemen.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, burgermoed, Censuur, democratie, demoniseren, Desinformatie, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Identitaire Beweging Oostenrijk: Huiszoekingen bij Martin Sellner en Patrick Lenart

 1. kraftavilqa zegt:

  Godgeklaagd! We zien hier dat de vervolging van blanke patriotten thans in ernst is aangevangen. Schandelijk! Het Oostenrijkse OM staat blijkbaar onder bevel van brussel, onacceptabel! Me dunkt dat de Oostenrijkse regering het OM dringend moet opkuisen. Van de weeromstuit begin ik nu al Vlaams te schrijven, zenne.

  Geliked door 1 persoon

 2. Duchesne zegt:

  et begin van de razzia’s, eerst die boven het maaiveld steken, dan het maaiveld lager maken….

  Geliked door 1 persoon

 3. Eric zegt:

  Hier moeten Kurz & Strache wat aan doen. Het kan niet dat het OM de vrijheid van meningsuiting schendt. Afschaffen, die hap (ik bedoel het Oostenrijkse OM) !

  Geliked door 1 persoon

 4. Trucker zegt:

  Vele jaren terug in belgie werd het Vlaams Blok door de staatsveiligheid gemonitord, ALLES werd verzameld over de partij (tot en met de leden toe) en geficheerd (opgeslagen).
  Heb er al eerder naar verwezen in een comment hier en daar, de partij was klaarblijkelijk een gevaar voor de “samenhang” van het kunstmatige land.
  In Oostenrijk vind ik het vreemd wat er nu aan het gebeuren is want het is toch een rechtse regering…
  Zal wel zijn dat het gerechtelijke apparaat geïnfiltreerd is (net als overal in de Vrije Westerse Wereld) door links multikul TUIG met het mei 68′ gedoe nog in hun achterhoofd.

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Deze beweging moet via de rechter de bank dwingen de blokkade op te heffen om zodoende onmiddelijk al hun tegoeden van deze bank te halen.

  Like

 6. Feniks zegt:

  WTF !
  En dit gebeurt onder Kurz?
  Het volksverraad komt van alle kanten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou hoor je ze niet meer juichen hier, over wat een geweldig land Oostenrijk toch is met zo’n goede leider.
   Bij het volgende wel positieve bericht zijn ze dit alweer vergeten, en gaat het juichen weer verder.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Bij de Oostenrijkste regering is het nu nog steeds, veel beloven en weinig tot niks geven. Want dit is toch wel het tegenovergestelde van voor wat deze regering is gekozen. Misschien was het beter geweest als de partij van Strache gewonnen had. En dat Hongarije het konto van de IV heeft geblokkeerd, begrijp ik ergens ook niet. Vreemd allemaal.

    Like

 7. Harry zegt:

  Doen ze ook ooit invallen bij het AFA geteisem ?
  Kan me er niks van herinneren .

  En hoe zit dat bij ons ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s