“Een reiniging voor de samenleving”

Screenshot_154.png

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Bovenstaande is slechts een van de letterlijke teksten uit bijgevoegd artikel over de moskee  van een imam die zegt iedereen te haten die is afgedwaald. Afgedwaald waarvan? Van de meest agressieve, meest haatdragende, meest gewelddadige, meest vrijheid berovende en daarmee van het meest achterlijke ‘religie’/indoctrinatie instrument ter wereld?

Geweld en angst als basis

Dit artikel gaat er vooral over dat moslims gewoonweg nooit te vertrouwen zijn. Hoe zij naar buiten glimlachend en buigend de schijn ophouden ‘verbindend’ te willen zijn. Dat klinkt (vreemd?) echter exact zo als de zogenaamd ‘politieke’ en eveneens absoluut NOOIT te vertrouwen islamitische DENK en NIDA bewegingen. Eenmaal binnen de moskee echter hoort men bijna uitsluitend oproepen tot haat, lijfstraffen en geweld tegen ongelovigen, andersdenkenden en afvalligen.

Ze “schamen zich er ook niet voor” dat alles gebaseerd is op lijf- en doodstraffen en derhalve een puur ANGST-regime. Van eerdere omschrijvingen als ’geloof’, ‘religie’ of zelfs ideologie is hier dan ook geen enkele sprake. Het betreft hier een eenduidige én eenzijdige dictatuur (!) die het geweld bij overheersing niet schuwt en uitsluitend opgesteld is voor en door de/een man. De islamitische man wel te verstaan! “Vrouwen dienen thuis te blijven en mogen alleen het huis uit als de man dat bepaalt/toestaat”. Gevangenschap derhalve van de vrouw. Het grappige daarin is dat ‘de beste leerlingen’ op het hoogste opleidingsniveau moslima’s zouden zijn die, eenmaal uitgehuwelijkt, gedegradeerd worden tot gehoorzame baarmoeders en echtgenotes van de domste straattaal brabbelende figuren/‘mannen’ en op straffe van lichamelijke mishandeling en/of de doodstraf, naar hén moeten luisteren en doen wat zij zeggen, omdat zij nu eenmaal geboren zijn met een uitwendig hersenstammetje/lees penis. En dit betreft niet slechts één moskee! Ze zijn allen op dezelfde leest geschoeid. Islam is tenslotte islam!

Europese islamisering als doel

Hoe heeft het zover kunnen komen, denkt u, dat ‘we’ in het vrije Westen deze steeds agressievere en opdringerige dictatoriale doctrine hebben binnengelaten en steeds meer gedwongen worden haar zin te geven. De islam is een (z)ware klap in het gezicht en de zwaarste (!) belediging voor het vrije Westen ooit. De islam in België heeft zelfs openlijk als streefdatum 2030 genoemd waarin de totale islamisering van België gerealiseerd zou moeten zijn, inclusief sharia en alles erop en eraan. Een volledig islamitisch land in het vrije Europa dus. Politiek Nederland kennende moeten ‘we’ echter altijd overal in voorop lopen…

Loonsverhoging Tweede Kamerleden?

In de Tweede Kamer wil men loonsverhoging voor zichzelf. Ofwel, zij vinden dat zij in aanmerking komen voor een extra beloning voor wat zij de laatste decennia met liegen, bedriegen en qua samenleving (en veiligheid!) volledig om zeep hebben geholpen? Zij, die alle sociale systemen hebben verkwanseld en verkocht en die de islam hier hebben verwelkomd, volledig de ruimte hebben gegeven én hebben gesponsord, willen daar nóg meer – van úw belastinggeld- voor ontvangen? Zij, die met de huidige islamisering bewust hebben aangestuurd op een mogelijk aanstaande burgeroorlog moeten extra beloond worden? Wilders en Baudet hebben zij openlijk voor gestoord en racistisch uitgemaakt. Toch wordt keer op keer duidelijk -en steeds duidelijker (!) – dat juist Wilders en Baudet al die tijd gelijk hebben gehad en het moslimprobleem kristalhelder hebben waargenomen en omschreven. De hedendaagse linkse en politiek-‘correcte’ Haagse ‘elite’ kan dan ook het best worden omschreven als uitermate naïeve, blind voor gevaar zijnde, toekomstvisieloze, volledig contactgestoorde en narcistische, eenzelvige graaistruisvogels. Mogen zij de eerste slachtoffers zijn die vallen als er daadwerkelijk een burgeroorlog mocht uitbreken! Misschien is het de overeenkomst van de huidige politiek en de islam die het moeilijk maakt drastisch in te grijpen; door en van anderen gefinancierd liegen, bedriegen, draaien, verdraaien en middels het roepen en verwijzen naar racisme en discriminatie willen bepalen hoe u moet leven en wat u daarmee maar te accepteren heeft.

Reiniging?

Er bestaat slecht één reiniging voor de Europese/westerse samenleving en dat is de islam in Europa met wortel en tak verwijderen. Wat hij in zijn eigen regio uitspookt moet hij zelf weten, maar NIET hier! Maak Europa ‘religie/geloof’neutraal!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, provoceren, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Een reiniging voor de samenleving”

 1. Guardiaangel zegt:

  Voor als strafvorm……
  Een christelijke warme douche van Wij-Water, wedden dat ze de schrik van hun leven krijgen.

  Like

 2. Peacepipe zegt:

  En dat alles dankzij EU-resolutie 1743 van juni 1975!
  Geruisloos goedgekeurd door de voorgangers van de huidige verraders!
  Nog steeds denkt een groot deel van de Nederlandse/West-Eurpese bevolking dat de islam een onschuldige folklore is! En dat ondanks alle islam gerelateerde ellende die dagelijks voorbij komt in de MSM. En dat is slechts een fractie van de werkelijke ellende die via o.a. door deze weblog bekend gemaakt wordt, maar helaas veel te weinig mensen onder ogen komt.

  Like

 3. Elisah zegt:

  https://www.memri.org/tv/florida-friday-sermon-imam-hasan-sabri-atheism-goal-to-destroy-islamic-nation
  FLORIDA FRIDAY SERMON BY IMAM HASAN SABRI:
  ATHEISTS ARE WORMS IN THE BODY OF MUSLIMS, GERMS CAUSING DISEASE TO THE NATION

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen in turkije…
  https://www.memri.org/tv/erdogan-senior-advisor-yigit-bulut-turkey-will-once-again-walk-all-over-greece
  TURKEY WILL ONCE AGAIN WALK ALL OVER GREECE, WHICH WILL KNOW ITS PLACE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s