Illegale immigratie per jetski neemt toe – tegelijkertijd worden drugs meegenomen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Immigratie per jetski. Volgens het grensagentschap Frontex is dat al lang geen uitzondering meer. Integendeel. Afgelopen donderdag lukte het nog drie “vluchtelingen” om per jetski vanuit Afrika via de westelijke Middellandse Zeeroute naar Spanje te komen. Voor de 30 minuten durende overtocht verlangden de mensensmokkelaars een bedrag van € 4000,-. De vlucht per jetski is dus alleen iets voor “vluchtelingen” die veel geld hebben. Het is vooral de snelheid van de jetski die voor de mensensmokkelaars een groot voordeel is. Zo kunnen ze niet zo gemakkelijk door de grenspolitie onderschept worden. In veel gevallen worden tegelijkertijd ook nog drugs Europa binnengesmokkeld.

Bron:
https://politikstube.com
politikstube

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokko, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Illegale immigratie per jetski neemt toe – tegelijkertijd worden drugs meegenomen

 1. sharita zegt:

  En het mallotencircus wat Brussel heet staat er bij en kijkt er na en doet nix

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://voiceofeurope.com/2018/04/only-7-of-refugees-in-greeces-largest-refugee-camp-are-women-and-children/
  Only 7% of refugees in Greece’s largest refugee camp are women and children

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Als je sinds de kinderjaren in je vaderland al word onderhouden door kinderbijslag uit de Pays Bah, dan komt er een tijd dat je achttien word, niet wilt studeren, niet wil werken, maar alle dagen wil dromen, beetje parasiteren, dus vertrek je naar het adres waar de dikke cheques vandaan kwamen, het land van de onbegrensde baten, waar je als licht getinte, zongebruinde broekenman kunt genieten van levenslange privileges, je aangeboren empathie kunt aanwenden om een plekje in de maatschappij te claimen, een zorgeloos bestaan opbouwen en na een criminele carrière tot in de lengte van dagen je voordoen als een echte vrome moslim. en ik zal blijven werken tot mijn zeventigste om jou te onderhouden…….onze toekomst word steeds mooier.

  Geliked door 1 persoon

 4. Guardiaangel zegt:

  Per dag steken er gemiddeld twee a drie jetski’s vanuit Marokko naar Spanje, Almeria, Benalmadena of Marbella, omdat daar veel toeristen op huurbootjes of jetskies varen valt het niet op.
  Maar toch worden ze er tussen uit gepikt omdat de rader ze kan volgen en zien welke route er is afgelegd. Dus bijna altijd is het raak dat ze worden onderschept, zware boete krijgen en worden terug gestuurd.

  Like

 5. Jan zegt:

  Illegalen worden gewoon binnengesluisd

  We Gaan Ze Halen wil 150 vluchtelingen uit Griekse kampen redden

  Een stoet Nederlanders rijdt vanaf morgen naar Athene om 150 vluchtelingen op te halen uit de overvolle opvangkampen op de eilanden. Symbolisch? ,,Het is een serieuze poging.”

  We Gaan Ze Halen noemt theoloog en kunstenaar Rikko Voorberg de actie. De gelijknamige stichting schreef een brief aan premier Tsipras van Griekenland met het verzoek 150 vluchtelingen die nu nog vastzitten in de kampen op de Griekse eilanden, van reisdocumenten te voorzien. Dan kunnen ze met de actievoerders mee terug naar Nederland. In een van de dertig auto’s of in de speciaal aangeschafte extra lange bus.

  https://www.ad.nl/buitenland/we-gaan-ze-halen-wil-150-vluchtelingen-uit-griekse-kampen-redden~aa92032e/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s