Mannheim: Minderjarige “probleem”vluchtelingen allemaal volwassen

Screenshot_141

(Door: PI-Pforzheim – Vertaling: E.J. Bron)

De staat laat zich zienderogen voor de gek houden

De stad Mannheim heeft grote problemen met onbegeleide jongeren, die met de grote asiel-overstroming van de bondskanselier het land zijn binnengestroomd. Juist in de vakwerkstad Mannheim zouden deze “getraumatiseerde vluchtelingen” hun privileges als “minderjarigen” volledig uitleven. Daar verklaarden volgroeide en bebaarde mannen zichzelf gewoon tot minderjarigen. De instanties van de staat waren er blijkbaar niet in geïnteresseerd om de leeftijd van de eigenlijk volwassen mannen te controleren. Dat zou de rechts-populisten in de kaart spelen. Zo was het mogelijk dat bijvoorbeeld 30-jarige mannen als minderjarigen erkend werden.

PI News (2)

Als 13-jarige bijvoorbeeld kan men volgens Duits recht niet strafrechtelijk vervolg worden. Zo hadden de cultuur verrijkende jonge asielzoekers in feite een vrijbrief om in Mannheim delicten te plegen. En de tot minderjarigen verklaarde “beschermingzoekers” maakten daar rijkelijk gebruik van. De jonge mannen uit de Derde Wereld kwamen vanuit de omgeving van Mannheim naar de stad met vakwerkhuizen. Inbraken, zaakbeschadigingen, roofovervallen, diefstallen, vechtpartijen, lichamelijke aanvallen, intimidatie van jonge vrouwen en verzet tegen politieagenten waren een bron van vreugde. Want de door rood-groene politici lang heftig gewenste goudstukken en getraumatiseerden moesten na iedere arrestatie onmiddellijk weer vrijgelaten worden, om daarna, volgens de staatsradiozender SWR, enkele minuten later opnieuw delicten te plegen.

Politieagenten zouden zich regelrecht voor de gek gehouden gevoeld hebben. De helemaal niet zo jonge zogenaamde vluchtelingen leren heel snel dat minderjarigheid tegen strafvervolging zou beschermen en dat je met zo´n grote vrijheid echt veel lol kunt hebben in het gastland. De politieagenten zouden, volgens de SWR, opdracht gekregen hebben om absoluut niet te twijfelen aan de valse informatie betreffende de leeftijden. Na enkele weken konden de toestanden door deze manier van culturele verrijking niet meer onder het tapijt geveegd worden. Honderden delicten zorgden voor opwinding onder de bevolking van Mannheim.

Zelfs de SPD-burgemeester Peter Kurz sprak van “falen van de staat” en schreef een brandbrief aan de regering van de deelstaat Baden-Württemberg. De kleine criminaliteit van de zogenaamde jonge asielbedriegers werd al heel snel regelrechte terreur tegen de autochtone bevolking. Ook verloren de “onbegeleide jongeren” heel snel ieder respect tegenover Duitse autoriteiten. “Welt-Online” berichtte daar in december 2017 over:

De burgemeester van Mannheim, Peter Kurz (SPD), heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken vanwege herhaalde delicten van vluchtelingen uit Noord-Afrika ertoe opgeroepen actie te ondernomen. De bevolking zou het als “falen van de staat” waarnemen wanneer de meeste niet strafrechtelijk te vervolgen daders – van wie bovendien de identiteit vaak onduidelijk zou zijn – niet ter verantwoording geroepen zouden kunnen worden, schreef hij in een brief aan minister van Binnenlandse Zaken Thomas Strobl (CDU). “Het basisvertrouwen dat de staat zijn burgers kan beschermen, is niet meer voorhanden”, benadrukte Kurz.

Nu werd er eindelijk tot actie overgegaan. De SWR berichtte onder verwijzing naar “Mannheim24” dat de opgegeven leeftijden van de schijnasielzoekers nu gecontroleerd zouden zijn en dat – opgelet – de informatie volledig bedacht zou zijn. “Mannheim24” schrijft:

Nu blijkt: ettelijke van de vermeende jonge mannen uit Noord-Afrika, die sinds maanden delicten begaan in Mannheim, zijn helemaal geen jongeren! Zoals de vicepresident van de binnenlandse veiligheidsdienst van de deelstaat Baden-Württemberg, Andreas Stenger, vrijdag (13 april) tegen de ´Stuttgarter Nachrichten´ zegt, hebben alle van de 17 tot nu toe gecontroleerde veelplegers uit de Maghreb-landen valse informatie over hun leeftijd opgegeven. “Uit het onderzoek naar de 17 personen is gebleken dat deze personen zich bewust jonger hebben voorgedaan dan zij in werkelijkheid zijn”, zegt Stenger.

De Duitse autoriteiten hebben zich weer eens goed laten verneuken. De volwassen mannen uit de Derde Wereld hebben laten zien hoe men in Duitsland een comfortabel en crimineel leven kan leiden zonder bang te hoeven zijn voor enige consequenties. Het is alleen de kunst om naïeve en lichtgelovige goedmenschen goed te misleiden en te beliegen.

Overigens is Kandel nog geen 50 kilometer van Mannheim verwijderd, waar een volwassen schijnasielzoeker uit Afghanistan zich voordeed als 15-jarige en Mia Valentin heeft doodgestoken.

Bron:
www.pi-news.net
Door: PI-Pforzheim

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Mannheim: Minderjarige “probleem”vluchtelingen allemaal volwassen

 1. Wachteres zegt:

  Heel goed van AFD om bij voortduring alle misstanden te benoemen.

  Geen Duitser kan straks meer zeggen: “Ïch habe es nicht gewusst’.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “De staat laat zich zienderogen voor de gek houden.”

  De staat laat zich niet voor de gek houden, de staat weet exact wat zij doet en het kan de staat niet schelen hoe oud of jong die gelukzoekers zijn.
  Het gaat erom dat er zoveel mogelijk komen.

  Een gebitsanalysen en men weet hoe oud ze zijn.
  Maar dat wil de staat helemaal niet weten.

  Geliked door 2 people

 3. Ruud. zegt:

  Maar als minderjarige heb je toch geen recht op een uitkering,hoogstens zakgeld,en die hele meute in een concentratiekamp zetten,die moffen hebben daar toch veel over geleerd in ,40-,45?

  Like

 4. Jean zegt:

  Zolang die griezel merkel ongestoord de boel mag verder verzieken met die troep vreemdelingen zolang zal hetbergafwaarts blijven lopen met steeds toenemende snelheid.
  De griezel merkel moet eerst verdreven worden naar bvb marokko dan pas kan er gewerkt worden aan herstel en om hem/haar gezelschap te houden sturen we die EU misdaadorganisatie mee wat voor ons veiligheid zal brengen, geen lafaards meer, geen dictators meer, geen ordinaire zakkenvullers meer, een win-win situatie want wij besparen er miljarden euro’s mee.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik vernam zelfs uit onbetrouwbare bron dat sommige zogezegde minderjarigen in het aanwervingskantoor voor getraumatiseerde asielzoekers zich durfde aanbieden met volgescheten pampers en een tutter (fopspeen) in hun mond , ene daarvan hebben ze kunnen betrappen , hij had zich vergeten te scheren

  Like

 6. fleckie zegt:

  Dan is er nog een remedie: …DE WEG wijzen aan deze BARBAREN naar ..DE op lijsten genoteerdeVOORSTANDERS )’van. ongelegitimeerde binnenkomst van ‘BARBAREN’ ,.!! ( opdat ‘deze voorstanders…kennis mogen nemen’,, van de…MEEGEBRACHTE..’ALGEMENE. CULTUUR’,

  Like

 7. Trucker zegt:

  Ik dacht dat het in eurabia (zeker in belgie) verboden is om een botscan te doen bij “minderjarige” islamieten invaders omdat het “een inbreuk tegen één of ander mensenrecht” is of omdat het naar racisme ruikt.
  In belgie doen ze het niet daar heeft het multikulle islamofiel niet exclusief linkse(*) ontvangstcomité voor gezorgd, “het is onmenselijk” en/of “schend de integriteit van …” en bovendien gaat het regelrecht in “tegen de mensenrechten”.
  Als in zovele eurbia staten is het in belgie niet enkel en alleen links die beslist (of pleit voor) over de instroom (lees invasie) van islam(ieten) strijders.
  O nee was het zo gemakkelijk was het probleem al lang opgelost.
  Het is de fout die sommige reageerders ook steeds maken door enkel links te benoemen als landverraders…
  Alle partijen die deel uitmaken van de regering zijn verantwoordelijk voor de situatie die zich aftekent in het voormalige Avondland, ook oppositie die meegaat in de wetgeving of het laat betijen (persoonlijk vind ik de laatste nog erger).
  On topic, bij binnenkomst van een islamiet invader vingerafrukken, botscan en chip inplanten, daarna is het geen probleem meer om ze te kunnen monitoren.
  Mensenrechten (van geen tel voor de islamieten invader) zijn in deze voor mij ondergeschikt aan veiligheid voor onze maatschappij.

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Als je er iets van zegt wordt je als racist weggezet. De burger is verplicht zijn land mee naar de klöten te helpen en zijn waffel te houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s