Tegenstelling. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tegenstelling. . .

 1. delamontagne zegt:

  Een ( R.K.) Kerk ontheiligd in de Bourgogne in Frankrijk.
  Iets wat om de zoveel tijd gebeurt en waarover je nauwelijks of nooit iets leest in de reguliere Media.

  De deuren van de Sacristie met bijlslagen verbrijzeld, kaarsen en vazen kapot geslagen, het tabernakel met bijlen open geslagen.
  De hosties over de grond uitgestrooit en vertrapt.
  GEEN WOORD EROVER IN DE POLITIEK CORRECTE PERS……….
  / / /
  Bedenk eens als er iets dergelijks in een moskee gebeurt zou zijn …………….!

  https://www.famillechretienne.fr/eglise/vie-de-l-eglise/une-eglise-de-cote-d-or-profanee-a-coups-de-hache-235349

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Het is niet moeilijk te raden welke commotie er zou ontstaan als een moskee ‘ontheiligd’ zou worden. Alleen al een doodgewoon speklapje aan de klink van de deur kan de hele moslimpopulatie in vuur en vlam zetten! De media zou er schande van spreken.

   Maar dit? Dit kan en mag blijkbaar?
   Zeer triest!

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ik lees dit soort berichten in de “alt”- Franse web-sites geregeld en soms ook in de reguliere Pers.
    Er wordt allemaal lauw-loenen op gereageerd.
    Ook begraafplaatsen die worden vernield, Franse [Chr.] begraafplaatsen uiteraard, niet de moslimse.
    Het is schering en inslag en de daders laat zich wel raden natuurlijk.

    Like

  • Merel zegt:

   De duivel waart rond in Europa

   Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Tijdens de islamperiode vanaf het jaar 700 na Chr. tot in de moderne tijd zijn er door de moslims roof- en moordpartijen op grote schaal geweest in de gebieden, die zij door hun zgn. religieuze expansieoorlogen veroverden. Vooral in het noordelijke landen van Afrika werden slaven (mannen, vrouwen en kinderen) op grote schaal geroofd, als dieren verhandeld en op slavenmarkten verkocht. Men kende geen genade en dat is nu nog niets veranderd. Hun god Allah is een demon van bloed, dood en verderf.

  In tegenstelling tot wat ten onrechte wordt omschreven als duistere middeleeuwen, was deze periode geen tijdperk van stilstand of overgang, maar een periode van verzet, verdedigingsoorlogen die mobiliserend de kruistochten genoemd werden, reconquista of herovering van het door de islamieten bezette Spanje, een feodaal militair systeem als verdediging tegen islamitische terreur en belangrijke nieuwe vindingen zoals waterkracht, het inspannen en hoefslagen van paarden, de lens en ook brilglazen, de mechanische klok, de schoorsteen, inpoldering, funderingstechniek en het verwerven van ontelbare andere inzichten waardoor een wetenschappelijke benaderingsmethode zich eindelijk zou gaan kunnen ontplooien en op die manier uit het stenen tijdperk van de islam te komen door vrijheid van godsdienst en geweten.

  Het christendom droeg de kiem in zich van de rede die leidde tot vrijheid, kapitalisme en Westers succes, niet via de Renaissance, maar via de Verlichting die aanvankelijk steunde op het werk van uitsluitend christelijke geleerden, waaronder Isaac Newton, om maar een enkele naam te noemen. Hij is onder meer één van de vele uitvinders en geleerden die zich allen moreel gesteund wisten door de humanistische nalatenschap van de christelijke kerkvaders Augustinus en Thomas van Aquino.
  De meeste christelijke politieke partijen zijn anno 2018 uitgespeeld op het toneel van de Europese politiek. De linkse en liberale politiek en veel van hun dwaze volgelingen hebben met de islamieten gemeen dat zij zonder het openlijk te zeggen en te beseffen “tussen hun oren” uit zijn op uitbuiting van de gewone arbeidende mens, d.w.z. de man die zijn gezin te eten wil geven en daarvoor gewoon hard wil werken. Zij zijn (naast de liberalen nu ook de socialisten) er inmiddels voor een groot deel in geslaagd de soevereiniteit op financieel, economisch en juridisch gebied van het volk en haar gekozen vertegenwoordigers te roven. Zij brengen en brachten de democratie tot op de rand van het faillissement.

  De leiders van de islam weten dat en daarom brengen ze veel democratisch verworven rechten in diskrediet en voeren propaganda op onze kosten in de door hen steeds meer overheerste media en op de kapitaalmarkt, terwijl ze onze kinderen hersenspoelen in de door hen bezochte openbare scholen of islamscholen, gefinancierd door rijke oliesjeiks, die rijk geworden zijn door veel te dure olie en dus door westers kapitaal. Het zijn geen idioten, maar zeer bewuste handelende moslims, die uit zijn op onze macht, linksom of rechtsom. De linkse politiek speelt de liberale en bezittende liberale machthebbers (nu Rutte, en c.s.) en de extreem islamitische islam in de kaart. Daarom demoniseren zij anderen door vrijheidslievende mensen, die het uiteraard niet met haar stellingen eens zijn.
  Bron: christendomvsislam.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Alles zeggend….!

  Like

 4. Feniks zegt:

  Kan ik deze afbeelding op een shirt laten printen….

  Like

 5. Guardiaangel zegt:

  Bij de tweede foto christenen in een islam staat, de IS legt een bomketting onderling verbonden om de halzen van de slachtoffers. Na ontsteking liggen de hoofden eraf.
  Ik heb de foto waar het eindresultaat te zien is, ook zeer akelig om te zien.
  Ze verzinnen steeds meer de meest afschuwelijke doodstraffen.
  Hier loopt een moslim trots met afgehakte handen en voeten.

  Geliked door 2 people

 6. Elisah zegt:

  https://www.thegospelcoalition.org/article/the-countries-where-its-most-dangerous-to-be-a-christian/
  One in every 12 Christians in the world lives in an area, or in a culture, in which Christianity is illegal, forbidden, or punished, according to the latest report on global persecution by Open Doors USA.

  Like

 7. Elisah zegt:

  https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2015/jul/27/where-in-the-world-is-it-worst-place-to-be-a-christian
  Where in the world is the worst place to be a Christian?
  Persecution of Christians has increased dramatically in parts of the world. Here we list the top 25 most anti-Christian countries

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s