Uitgezette geweldpleger uit Nigeria na 2 dagen weer in Duitsland en wordt inclusief familie gedoogd!

Screenshot_153

“Uitstel van uitzetting (gedoogd). Geen verblijfstitel!”

(Door: Victoria – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland, waarin de Derde Wereld goed en graag leeft en vooral op kosten van de gemeenschap, dat dacht een gewelddadige Afrikaan, die kort na zijn uitzetting naar Frankrijk opnieuw ongegeneerd opdook in het paradijs inclusief zijn familie. De halve wereld lacht Duitsland uit en schudt vol ongeloof zijn hoofd hoe hulpeloos autoriteiten zijn en voor de gek gehouden worden wanneer illegalen het niet accepteren uit Duitsland gegooid worden. Misschien zou men eindelijk de prikkels moeten afschaffen en in plaats van geld alleen maar goederen voor het meest noodzakelijke uitdelen?

politikstube

[…] Het geval van een Nigeriaan, die zich op 12 maart van dit jaar in het oosten van de stad Pforzheim met een mes tegen zijn uitzetting door politieagenten verzette, bereikt op dit moment een nieuwe dimensie.

De 38-jarige verzet zich eerst verbaal tegen zin uitzetting, maar haalt dan onder zijn bed een mes met een lemmet van 23 centimeter tevoorschijn en bedreigt de agenten. Die trekken hun pistolen. De dienstwapens en de politiehonden maken het de Nigeriaan duidelijk: hij maakt geen kans. De asielzoeker komt in een van de cellen van district noord. Samen met zijn vrouw en drie kinderen wordt hij naar het vliegveld van Frankfurt gebracht, met als doel Toulouse: een uitzetting volgens EU-regeling conform het Dublin-akkoord, omdat Duitsland niet het eerste asielstation was.

Daarmee zou de zaak klaar kunnen zijn – mits de Nigeriaan niet twee dagen later met zijn hele familie weer zou zijn opgedoken: in het opvangcentrum van de deelstaat aan de Durlacher Allee 100 in Karlsruhe. Uwe Herzel, de woordvoerder van het regeringspresidium Karlsruhe bevestigt dat de 38-jarige daar een gedoogstatus zou hebben gekregen. Herzel: “Dat is geen verblijfsvergunning – de plicht om te vertrekken blijft bestaan.” Op dit moment zou men in overleg zijn met het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, de verantwoordelijke instantie van het ministerie van Binnenlandse Zaken, uitzoeken “of een nieuwe uitzetting naar Frankrijk mogelijk is.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Uitgezette geweldpleger uit Nigeria na 2 dagen weer in Duitsland en wordt inclusief familie gedoogd!

 1. Tistochwat zegt:

  Ik ken iemand die de ratten in zijn schuur ving met een speciaal vangkooitje en die ging hij dan met z’n auto uitzetten ‘in de natuur’.
  De ratten waren nog eerder thuis dan hij.

  Geliked door 7 people

 2. Guardiaangel zegt:

  Vinden ze dat goed bij de VN als ik bij de Chinees wat van die plastic opblaas bootjes koop? Want ik wil best wel helpen.

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Probeer het eens met een parachute. Vlieg hem tot boven centraal Afrika (de weg naar Nigeria vindt hij wel) en flikker hem uit het vliegtuig. Ik ben geen onmens natuurlijk met parachute.

  Like

 4. Jan zegt:

  Zo in de rij laten staan voor alleen soep en brood, meer niet, in weer en wind en in een afgesloten gebied, bijv. Oostvaardersplassen, en in de winter niet niet bijvoeren

  Geliked door 3 people

 5. fleckie zegt:

  BIJ de DUITSE tolerantie ten opzichte van degenen,/ uitgezette /teruggekeerde personen, met aanhang ,mag men toch echt verzuchten..’ .FRECHHEIT. SIEGT’…………..MAAAR….hoe ver gaat dat brutaal volk in ons eigen land ?………….. hoeveel .’illegalen’ zwerven er feitelijk rond?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s