Vijf EU-landen hebben schoon genoeg van economische migranten en eisen onmiddellijke hervestiging

Screenshot_138

(Vertaling: E.J. Bron)

Noch Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus noch Malta willen economische migranten houden en eisen een onmiddellijke hervestiging in andere EU-landen. Geweldig, de Zuid-Europese “vrienden” laten de illegalen hun landen binnen en schreeuwen luidkeels om hulp, omdat deze een groot probleem zouden zijn in plaats van ze terug te sturen naar waar ze vandaan zijn gekomen.

politikstube

Mevrouw Merkel als moeder Theresa zal opnieuw haar humane hart ontdekken en behalve diegenen die al illegaal uit Zuid-Europa verder trekken naar Duitsland, behalve de contingent-vluchtelingen en diegenen die middels het hervestigingsprogramma van de EU worden opgehaald, ook een groot deel van de economische migranten van de Zuid-Europeanen overnemen. Wedden? Laat Merkel ze gerust allemaal opnemen, hoe sneller het land in elkaar stort des ter sneller de wederopbouw.

[…] Onder leiding van Italië hebben zich volgens de nieuwssite “Interia Fakty” vijf Middellandse Zeelanden aaneengesloten. Ze eisen een hervestiging van de “vluchtelingen” – en wel naar andere EU-landen. En indien mogelijk snel.

De regeringen van Italië, Spanje, Griekenland, Cyprus en Malta hebben een gezamenlijk document ondertekend. Daarin eisen ze de “solidaire hervestiging van migranten in andere landen van de EU”, bericht “Interia”.

De vijf EU-partners wijzen erop dat zogenaamde economische vluchtelingen “het grote probleem” zouden zijn en in hun landen “de meerderheid van de nieuwkomers uitmaken”, meldt “Interia”. En: geen ander EU-land zou zich willen bekommeren om juist die economische migranten.

Het document werd al naar de Europese Commissie gestuurd. Het zou bij de EU-top in juni in Brussel op de agenda komen te staan.

Bron:
https://politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Cyprus, Demografie, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Malta, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vijf EU-landen hebben schoon genoeg van economische migranten en eisen onmiddellijke hervestiging

 1. koddebeier zegt:

  Er is maar één weg en dat is terug naar land van herkomst !!! Desnoods met geweld !

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Genoemde landen hebben er anders ruimhartig aan meegewerkt dat de economische migranten voet aan wal konden zetten! In plaats van de marine in te zetten en de bootjes terug te slepen naar waar zij vandaan kwamen, hebben de landen ze opgevangen.
  En nu moet de rest van Europa ze maar overnemen, omdat de boel gierend uit de hand loopt?
  Beetje hypocriet!

  Alle economische migranten moeten Europa uit! Alleen echte oorlogsvluchtelingen moeten worden opgevangen, maar na de oorlog moeten ook zij weer terug naar hun thuislanden.

  We willen graag Europa leefbaar houden voor de Europeanen. We zijn toch niet van plan om te werken voor werkschuwe profiteurs? En hebben we allemaal onze buik niet vol van alle rottigheid die met hun komst over ons is uitgestort?

  Geliked door 3 people

  • Peter zegt:

   Eens met Cathja !
   Alle economische migranten moeten Europa uit! Alleen echte oorlogsvluchtelingen moeten worden opgevangen, maar na de oorlog moeten ook zij weer terug naar hun thuislanden.

   Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  De EU is een subversieve organisatie t.o.v. de EU landen.

  Like

 4. Een niet onaanzienlijk deel van de Syrische “vluchtelingen” bestaat uit jonge mannen uit gegoede families die niet gevlucht zijn voor ISIS of de “rebellen” maar uit Syrië vertrokken omdat ze in dienst moesten. Dit zagen ze niet zitten. Of dat goed of slecht is kan men in het midden laten, maar het punt is, dat dit neerkomt op desertie en heeft als gevolg dat als de situatie in Syrië weer normaal is en het gezag hersteld, deze jonge mannen nooit meer terug kunnen naar Syrië, aangezien ze dan wegens desertie opgepakt zullen worden en berecht.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Uiteraard er is een overaanbod van ingenieurs , dokters in de geneeskunde , chirurgen , raketdeskundigen , atoomgeleerden ….er is er zelfs eentje bij die kan lezen , zij het met moeite

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Marijs van Slag, als deze jongemannen wegens desertie berecht worden zal ik daar geen moment van wakker liggen. Integendeel zelfs.

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Oorlogen worden gevoerd door de corporaties+staat. Om er zelf voor hun beter van te worden. En onze mannen moeten daarvoor betalen met hun leven. Denk oliepijpen of monopolie in welk bedrijf dan ook opzetten (veel in midden en zuidamerika) terwijl die landen niet willen.
   Nu hebben wij geen verplichte dienstplicht meer, wat een zeer groot goed is. Laten mannen thuis blijven in hun dorp en daar de barricades opgaan en bij hun familie blijven voor slechtere tijden. Zoals het hoort.
   Denk aan WO1 en WO2. cocainehandel oa. Zie link en video: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12916:hoera-de-koning-is-populairder-dan-ooit&catid=9:binnenland&Itemid=22 Waar de soldaten cocaïne, in andere oorlog speed en amfetamine likten, geen honger, meer kracht, meer bravoure, betere soldaten werden.

   Like

   • fleckie zegt:

    In. het boek ‘WETTIG OPIUM’ , van Ewald van VUGT, uitg. Onze Tijd/ in de Knipscheer, ( met een voorwoord van prof. Dr. W.F.Wertheim) isbn 90.6265.197.6, schrijft hij over o.a. De NED.HANDEL MIJ.op pag. 155…………..later….( gefuseerd met de TWENTSCHE BANK?, …..genaamd Alg.BANK NEDERLAND / AM-RO…..( Amsterdamsche Bank,/ Rotterdamsche Bank) .

    Like

 7. fleckie zegt:

  Dit zijn net de landen, die. MILJOENEN. hebben verdiend aan het toerisme! Maar willen NIET ‘deelnemen’…aan ‘HET…LIEFDADIGE…ONDERHOUD’ …van …toegestroomden.. .. ZICH ALS ..ZIELIGERDS ..VOORDOENDEN!…………..( PROFITEURS)

  Like

 8. Henk Beije zegt:

  De oplossing,hang ze allemaal maar op,en laat dat zien op TV in de herkomst landen.
  Probleem snel opgelost,en moslims doe dat zelf ook.

  Geliked door 1 persoon

 9. Nemesis zegt:

  Volgens de Geneefse conventie is geen land zelfs verplicht oorlogsvluchtelingen op te nemen. Een land kan dat voor een bepaalde tijd vrijwillig doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s