Zij moesten plaatsmaken. . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, Islamisering, Koningshuis, moralisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

50 reacties op Zij moesten plaatsmaken. . .

 1. Cathja zegt:

  Eigenlijk een smerige rotstreek van Juliana…!

  Liked by 4 people

 2. Guardiaangel zegt:

  Weten jullie wat ik als START-UP GA DOEN?
  Ik ga een…………………..UITZEND………………..BUREAU……….STARTEN………met gratis onherroepelijk contract! Ik geef ze mee: van elke groente 100 zaadjes en een zak kunstmest.
  Oei…….mijn fantasie slaat weer op hol.

  Liked by 3 people

 3. Feniks zegt:

  Heeft er iemand nog vertrouwen in het “koningshuis” ?

  Liked by 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Ik niet.

   Like

  • BertG. zegt:

   JA, Petra.
   die gaat er voor.

   Liked by 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   Ja, maar niet in alle leden van de koninklijke familie.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat zullen dan wel de leden zijn die niet protestant zijn.
    Want als protestant zijnde kan je niet meer stuk bij jou.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    Inderdaad, ik heb nog steeds vertrouwen in het koninklijk huis maar er zijn een paar figuren in de koninklijke familie zoals Mabel waar ik mijn bedenkingen bij heb. Als ze voor de geheime dienst werkt/werkte dan begrijp ik haar publieke keuzes maar als dat niet zo is dan sta ik absoluut niet achter haar. In elk geval was en is Beatrix niet van de linkse kerk en ik heb niet de indruk dat Willem Alexander dat wel is. Juist in tegendeel want hij is voor de handel en dus ook voor het kapitaal voor de B.V. Nederland zodat het kabinet de begroting rond krijgt en er geld is voor de zorg, het leger, scholen, wegen e.d. De linkse kerk aanhangers zijn tegen het kapitalisme en zien bedrijven het liefst snel verdwijnen en dan verdwijnt ook de werkgelegenheid maar ook de belastinginkomsten voor de zorg e.d. Onder het motto samen arm voelen de socialisten zich het beste want ojee als iemand ook maar iets meer heeft dan de ander dan krijsen ze al. Ze begrijpen niks van economie en handel want de meesten vreten uit de staatsruif. Bedrijven zijn niet van de linkse kerk want zij willen geld overhouden om weer te kunnen investeren maar ook dat hun vaak 70-urige werkweek en alle verantwoording voor personeel wat ze hebben, loont.
    Willem-Alexander en Maxima zetten zich heel goed in voor de B.V. Nederland want ze ondersteunen de handel als geen ander en op allerlei fronten.

    Ik heb op zich niks tegen rooms katholieken maar wel tegen het Vaticaan en net zoals er walgelijke rooms katholieken zijn, zijn er ook walgelijke protestanten die strafbare feiten op hun geweten hebben. Uit de geschiedenis van Nederland en daarvoor weten we hoe het Vaticaan opereert en ze zijn altijd uit op macht en geld. Dankzij o.a. Willem van Oranje en de protestanten in de noordelijke Nederlanden zijn wij onafhankelijk.

    Like

   • Marlies zegt:

    Zalig de armen van geest…

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Marlies, inderdaad en een mooie projectie van uw eigen tekortkoming.

    Liked by 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Ik niet:kampioen-uitkeringtrekkers!

   Liked by 3 people

  • Nemesis zegt:

   De vraag stellen is al het antwoord, NEE dus.

   Like

  • Marlies zegt:

   Nee, nooit gehad. Als je enigszins weet waar ze vandaan komen (en dat geldt ook voor de overige “koningshuizen”) dan is daar onmogelijk vertrouwen in te hebben.

   Like

   • fleckie zegt:

    Het is gewoon ALLEMAAL ..(PARASIETEN) .familie van elkaar , …van a tot z, …MET hun galadiners, en zog…hoffeesten, .etc. .( in het blad …’VORSTEN’ mag men van de pracht en praal ‘meegenieten’! …..( wetende HOE die pracht en praal, en door wie fiancieel …’bijeengebracht/ opgebracht) .

    Liked by 2 people

 4. Jade zegt:

  Misschien heb ik het mis, maar volgens
  mij had onze Juul het hart op de goede plek.
  Het ging pas mis, toen Bernhard begon met
  het Bilderberg-gebeuren, Maltezer Orde etc.
  Nog beter gezegd, die man was altijd al fout…
  Het grote nadeel daarbij was, dat hij dochterlief
  Beatrix daar in mee sleepte.
  En nu hebben we al 5 jaar een koning…
  Wat heeft onze koning bereikt in die 5 jaar?
  Rijkdom voor zichzelf en verder helemaal niks.

  Liked by 2 people

  • Asgard zegt:

   Onze koning heeft laten zien dat ie goed is in het wegrennen wanneer er een dorpsgek, Alluhahahaakkiebar schreeuwt! Daar ren je dan met al je helden en moed speldjes op je jasje, en je eigen moeder nog staan laten, angsthaas!

   Liked by 4 people

  • Nemesis zegt:

   Nee hoor, ging al veel eerder mis als jet zo wilt noemen. Deie adelige dame die met de koning was getrouwd en haar eigen behinderte kind lieten verdwijnen en andere mensen hun gezonde kind wegnamen. En de rottigheid ging verder en verder.

   Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Heel goed om hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden. Smerig spel met mensenlevens. Bedankt, Gerard.

  Liked by 2 people

 6. boorzalf zegt:

  Jul werd gedekt door een duitser. En die dacht natuurlijk aan “lebensraum”

  Like

 7. Johan zegt:

  Des te schrijnender is het, dat Nederland op dit moment erg moeilijk doet om vluchtelingen uit Zuid-Afrika op te nemen in ons land. En dan doel ik op de blanken, die daar al eeuwen wonen , maar nu middels genocide verdreven worden.
  Nederland zou ze met open armen moeten ontvangen, temeer daar het veelal ook nog eens hoogopgeleiden betreft. Dit in tegenstelling tot de islamitische analfabete troep en gajes uit de moslimlanden en midden-Afrika, die hier komt parasiteren.

  Liked by 7 people

  • Cathja zegt:

   @ Johan op 28/4 om 23:20

   Het is inderdaad schrijnend dat de Nederlandse overheid zeer terughoudend doet als het gaat om opname van bedreigde Zuid-Afrikaners. Deze mensen worden niet alleen met de dood bedreigd, maar velen zijn daadwerkelijk vermoord!
   Nederland ziet niets in opvang, omdat er misschien christenen tussen zitten, en die willen ze hier niet. Hetzelfde verhaal als met Syrische christenen, die ook werden vermoord. Ze wilden geen uitzondering maken voor christenen.
   Ik vrees dan ook dat ze alleen moslims willen opnemen, met alle ellende die dat soort met zich meebrengt.
   Ik vind het schandalig!

   Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Op 23.4.2018, staat het artikel vermeld uit ‘Vorsten’ onder ‘Aan de media, waarom zwijgen jullie.’, …………….als TIP’ bedoeld, hoe men ‘achter de schermen’ iets kan bewerkstelligen?

    Like

 8. Roeland zegt:

  Juliana heeft toen uitgesproken wat de toenmalige regering haar voorkauwde. Zij is daar zelf m.i. niet verantwoordelijk voor. Als er 1 koningin was waar ik vertrouwen in had, was dat Juliana!
  De jaren 70 waren de beste jaren van mijn leven met de gulden en koningin Juliana. Ze fietste over de Drentse hei. Toen was Nederland nog leuk en sociaal. Die tijd komt nooit meer terug!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat komt door je jeugd herinneringen en je schooltijd.
   Maar in hoever klopte dat eigenlijk met alles wat je nu weet.

   Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Er zijn mensen die het nu wel weten, maar het niet willen weten.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Nemesis, daar hebben heel veel mensen last van, uit elke tijd ze ook komen.
    Vroeger was alles beter en iedereen was toen nog eerlijk en beleeft.
    En daar dan verder over door romantiseren.
    Dan kan je nooit stuk en heb jij de echte goede tijd nog meegemaakt.
    Dat het altijd een tyfus zooi geweest is overal, en de mens toch echt niet veel veranderd is sinds die tijd, dat hebben we het dan maar even niet meer over.

    Like

  • Juliana stond voor 100% zelf achter de emigratie van Nederlanders. Tijdens haar bezoek aan het Canadese Prescott (Canada) stelde een journalist haar de volgende vraag: “Acht u emigratie wenselijk en dient deze op dezelfde schaal te worden voortgezet?” Juliana: “Emigratie is voor ons land een noodzakelijkheid en daarmee hebben we rekening te houden. Tezamen met industrialisatie is de emigratie een middel om het hoofd te bieden aan de overbevolking.” (Bron: De Telegraaf, 28 april 1952.)

   Liked by 5 people

   • Cathja zegt:

    @Gerard de Boer

    …..”De emigratie een middel om het hoofd te bieden aan de overbevolking”…..?

    Nederland telde op dat moment 12 miljoen inwoners. Met de komst van enorme aantallen migranten uit Marokko en Turkije, én alles wat er hier is verwekt en geboren, zitten we nu toch wel op 17 miljoen inwoners. Dus 5 miljoen erbij in 66 jaar. Dat lijkt misschien niet zoveel, maar het heeft een sneeuwbaleffect. Momenteel vermenigvuldigen moslims zich in een ongekend hoog tempo! Het is bij de konijnen af!

    Die smoes/de leugen van Juliana ging dus niet op. Ze wist wat ze van plan was met Marokkanen en Turken.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Cathja ,er is een site waar je kan zien hoeveel mensen er waren in welk jaar in welk land.
    In ’63 waren er ongeveer 11.500.000 mensen hier.

    Liked by 1 persoon

   • Van de in totaal 17.1 miljoen (geregistreerde!) inwoners hebben 13.2 miljoen een Nederlandse achtergrond en 3.9 miljoen een migratieachtergrond (22.8%). In de drie grote steden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, ligt het percentage migranten meer dan dubbel zo hoog. Daar is de autochtone Nederlander inmiddels al een minderheid geworden. En deze trend zal zich blijven doorzetten door immigratie, het relatief hoge geboortecijfer onder migranten, de gezinshereniging van nieuwkomers, etc. Zie CBS-cijfers: https://gerard1945.wordpress.com/2018/04/25/bevolking-nederland-eind-2017/

    Liked by 3 people

   • BertG. zegt:

    http://www.bbc.com/news/world-15391515

    vul hier je geboorte datum in en je ziet de hoeveelste jij was.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als ik die van mij intik, toen waren we pas of de helft van de 7 miljard.
    Dus in 55 jaar is de wereld bevolking verdubbeld.

    When you were born, you were the:3,193,590,456thperson alive on Earth

    Liked by 1 persoon

  • Roeland zegt:

   Inderdaad het komt door de jeugdherinneringen. Voor mij was Nederland toen nog leuk en sociaal. Het was een romantische reactie van weinig “wol”. Geef ik toe. Mag ik nu toch blijven? 🙂
   Ik weet heel goed in welke tijd we nu leven. Zou het liefst gisteren dit land verlaten. Maar ja..verplichtingen…mantelzorg..

   Like

 9. Merel zegt:

  En kijk eens hoe fijn ze het nu hebben in Zuid Afrika, en wel keihard gewerkt allemaal, dat kunnen we van de hedendaagse immigranten brslist niet zeggen

  Like

 10. alwine kerkhof zegt:

  Aangezien Juliana totaal geen blauw bloed heeft, om geruild kind, ik meen van fam. de Roover, Gerard de Boer weet dit misschien wel. zou het best wel een kunnen, dat het niet kwaad bedoeld was.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Voor de derde en laatste keer: video voor dociele ‘koningsgezinden’:

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s