Een waanzinnige in het Witte Huis – Commentaar op Merkel´s bezoek aan Washington

Screenshot_184

(Door: Wolfgang Eggert – Vertaling: E.J. Bron)

Geen militaire eer, geen volksliederen, geen staatsbanket, ontvangst aan de kindertafel in de westelijke vleugel van het Witte Huis – de Oval Office krijgt Mutti maar heel even te zien. Beter kun je verachting niet uitdrukken.

CompactOnline

Merkel: Oost-Europa door de islamisering ontvreemd, Groot-Brittannië om dezelfde reden in de Brexit gedreven, Amerika door beledigingen van Trump tot tegenstander gemaakt, Rusland door agressieve sanctiepolitiek tot vijand, in Griekenland hoeft ze haar gezicht al helemaal niet meer te laten zien, bij het Erdoğan-regime ook niet – maar dat stuurt zijn mensen sowieso liever op verkiezingscampagne in zijn vijfde colonne land. Geen enkel Duits staatshoofd, afgezien van Hitler (sinds 1941), heeft de diplomatie van Duitsland grondiger geruïneerd dan Angela Merkel.

“Die Merkel heeft geen idee”, zag Kohl in toen het al te laat was en het ongeluk zich al aan de macht en het volk had vergrepen. “Ze kon niet eens goed met mes en vork eten”. Dat ze dat wellicht geleerd heeft, zou de kanselier nu tijdens haar staatsbezoek aan de VS trots kunnen bewijzen – als men haar zou laten…

De volledig gelijkgeschakelde globaliseringsmedia in Duitsland zal het desondanks lukken om een moment van de “diepe trans-Atlantische verbondenheid” in beeld te brengen en dit in slow motion steeds opnieuw laten zien. Misschien is er deze korte aanstekelijke lachbui van de Amerikaanse president. Als hij zich herinnert aan zijn eigen woorden: een waanzinnige als staatsgast! Dat heeft wel degelijk Monty-Python-kwaliteit.

Wie de inzichten van een gezonde landverrader waardeert, omdat hij die hier in het land al lange tijd niet meer te horen krijgt, alsjeblieft, het repertoire van Trump is breed.

“Ik houd niet van migratie. Het bevalt me niet dat deze mensen komen. Europa zal zich ermee moeten redden, maar in Duitsland zullen er opstanden komen. Ik dacht altijd dat Merkel een geweldige leidende persoonlijkheid zou zijn, maar wat ze in Duitsland gedaan heeft, is waanzinnig. Die maken al allerlei aanslagen mee. Het was krankzinnig om zoveel mensen binnen te laten.” (oktober 2015, kort nadat Duitsland zijn grenzen voor de massa-immigratie opende).

“Ik heb jullie gezegd dat Time-Magazine mij nooit uitkiest, hoewel ik de grote favoriet geweest ben. Ze hebben de persoon gekozen die Duitsland ruïneert.” (december 2015,nadat Time-Magazine Angela Merkel tot “persoonlijkheid van het jaar” had gekozen).

“Kortom: Hillary Clinton wil graag Amerika´s Angela Merkel zijn en jullie weten al wat voor catastrofe deze enorme immigratie voor Duitsland en voor de mensen in Duitsland is. De criminaliteit is gestegen tot een niveau, waarvan niemand dacht dat hij dit ooit zou zien. Het is een catastrofe.” (augustus 2016 in een toespraak over de buitenlandse politiek tijdens de Amerikaanse verkiezingscampagne).

“De Duitsers zullen deze vrouw uiteindelijk ten val brengen. Ik weet niet welke hel zij voor zichzelf bedacht heeft.” (op een manifestatie in Iowa tijdens de verkiezingscampagne).

Allemaal originele uitspraken van Trump. De lijst kan langer gemaakt worden. Bedankt meneer de president, in ieder geval daarvoor!

Bron:
www.compact-online.de
Door: Wolfgang Eggert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", asielwaanzin, Barbarisme, Donald Trump, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een waanzinnige in het Witte Huis – Commentaar op Merkel´s bezoek aan Washington

 1. Trucker zegt:

  Dat is het beeld van een Zombie, één van de aanvoerders zelfs.
  Hey Jan heb jij al anti Zombie amo liggen, binnen ettelijke tijd gaan we dat nodig hebben.

  Geliked door 1 persoon

 2. Petra DeBoer zegt:

  Merkel is een loopjongen van de deep state en het daaraan verbonden Kalergi plan. Trump is die lui aan het ontmaskeren en velen zullen in de gevangenis terecht komen.

  Like

 3. Williaan zegt:

  ???
  Vorig jaar zaten de twee nog stijfjes naast elkaar toen Merkel voor het eerst bij de Amerikaanse president op bezoek ging en weigerde Trump haar zelfs voor de foto de hand te schudden. Maar ditmaal verzekerde Trump dat hij en Merkel van meet af aan een ‘geweldige relatie’ hebben gehad. ‘Alleen begrepen sommige mensen dat niet.’

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Mutti lees ik ? Nee dus, zij is de bruid van Dracula ! En vertrouw die hooggeplaatsten voor geen cent. Vandaag zijn ze elkaars vijand, en morgen zijn ze elkaars beste vriend. De enigen tenslotte, die daardoor nadeel van gaan ondervinden zijn wij !

  Geliked door 2 people

 5. Een foto zegt meer dan 1000 woorden…..

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als Merkel een zombie is hoe moeten we dan al die mensen noemen die de afgelopen verkiezingen op haar gestemd hebben?

  Je schaamt je toch de ogen uit je hoofd als je ooit een stem hebt uitgebracht op dit politiek misbaksel.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Tiens niet moeilijk ook Zombies dat is evident.
   Als je braindead bent is er geen hersenactiviteit, juist ? dus wat denk je dat de kiezers zijn die voor andere partijen stemmen dan de PVV.
   Zo moeilijk is het toch niet ,-)

   Geliked door 1 persoon

   • Qvic zegt:

    Als al die mensen die niet op de PVV gestemd hebben, geen hersenactiviteit hebben. Dan zijn al deze verkeerde stemmers in wezen hersendood volgens de medische wereld, dan kunnen de doktoren hun organen gaan oogsten volgens de nieuwe donorwet. Dan zijn er voldoende organen beschikbaar en zo zullen de wachtlijsten ook verdwijnen als sneeuw onder de zon. Een win win project dus.

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Qvic 30 april 2018 om 21:24

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    +10

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s